30713
TES
-
Fox44 #25091 A bShowAllResolutions, és a uLastAspectRatio alá beírtam, de ugyan úgy nem lehet kiválasztani. -
#25090 Skyrimprefs.ini-be ird be ezt a sort:
[Laucher]
bEnableFileSection=1 -
Fox44 #25089 Csakhogy a SkyrimLauncher.exe elindítva a Data szürke, nem lehet kiválasztani. -
#25088 Persze hogy lehet manuálisan is. Bemásolod Data-ba, indításnál kipipálod Launcherben. -
Fox44 #25087 A Unofficial Skyrim Patch-et, lehet manuálisan telepíteni? Úgy működik, hogy csak bemásolva a data könyvtárba? Vagy kell ehhez valami program? -
Austin Bailey #25086 Nem tudjátok véletlenül, hogy a Bards Collegeban mit kell csinálni? Beléptem hozzájuk, végigcsináltam a hülye égetést, és most folyamatosan az elfre mutat a nyíl, de nincs vele semmi interakció. Egyébként iszonyat béna, hogy ennyire semmi küldetései vannak, miközben ilyen hatalmas épületet csináltak nekik. -
#25085 Oltár minden templomban van, illetve templomokon kívül, sőt a vadonban is lehet találni.
Whiterunban Kynareth oltára található a templomon belül, a templom előtt, Talos oltára (napközben Heimskr óbégat előtte)
Mondjuk az sem kizárt, hogy nem betegséget kaptál el, ha nehezítő modokat használsz az is lehet, hogy onnan jön a büntetés, ami bug miatt beragadt (pl Frostfall) -
#25084 Pedig ideje felkeresni a templomokat, mert imadkozas soran nem csak "megtisztulsz" mindenfele korsagtol, de meg hasznos buffokat is kaphatsz, attol fuggoen, hogy melyik "isten" oltaranal imadkoztal. -
#25083 Mmint az Aktív hatásoknál. Ott nézd meg. -
#25082 Ami piros az alatt írja ám hogy mi okozza, mit kaptál el... -
#25081 Oltár? Olyat még nem is láttam. Amit annak tudnék nevezni meg nem lehetett vele csinálni semmit. -
#25080 Imadkozz oltarnal vmelyik varosban. -
#25079 Valamilyen betegséget elkaphattam, mert az erőnlétemet valami 40 pontal vitte már le, meg valami 5-6 képzettségemet is (amiből a zárnyitás már -6) Ittam rá betegség elleni gyógyszert, de nem csinált semmit... most ez mi, elkaptam az AIDS-t és addig csökkenti a tulajdonságaim amíg bele nem döglök? -
Austin Bailey #25078 egyébként a másik, ami érdekes, hogy van 24 stone of barenziah, és mindegyik 0,5 súlyú. Vagyis amikor kikwerülnek az inventoryból, akkor 12-vel kellene csökkennie a súlyomnak. De nekem csak 2-vel csökken. Ráadául a ciszternában nem tudok semmit csinálni a kronával. Ugyan kiírja, hogy aktiválhatom, de nem történik semmi. -
Austin Bailey #25077 egyébként azt találtam róla, hogy glich, és hatás él, csak nem látszik a hatások alatt -
Austin Bailey #25076 a hatások között is mehnéztem, és nincs új hatás. Kiírja ugyan, hogy megkaptam, de nincs semmi új. -
#25075 Nem az. De megtaláltam, a kapcsolók mögött a falon volt a jelkép, csak olyan sötét volt, hogy nem láttam, rosszabb mint a mortyrba.
Amúgy megvan a Boss is, lejjebb volt egy link a hivatalos oldalára amit nem vetem észre. -
#25074 Ha az, amire gondolok, akkor uvolts egyet a megfelelo idoben es helyen. -
#25073 Meg: ott tartok most a játékban, hogy egy öreg mágus elvitt egy kripta szerűségbe, ahol mindenféle oktató jellegű szöveget mond a mágiáról és mondja menjek tovább, míg el nem érek egy kis folyosóig aminek két felén 3-3 elforgatható jelképes oszlop van és a vénén egy kar, meg egy rácsos ajtó. Már 20szor visszamentem nincs-e valami a falakon, vagy valami jegyzet, vagy az öreg tudna-e segíteni, de az meg eltűnt... Ott mi a fenét kell csinálni, mert már egy órája ott bolyongtam és ki se lehet már menni. -
#25072 Azzal kezdtem, de már nincs fent nexuxon... -
#25071 Mert nem varázslatot kapsz, hanem egy állandó bónuszt, "Prowler's Profit". Aktív hatások között ott kell lennie. Több és értékesebb drágakövet találsz majd. -
#25070 BOSS kell neked, az sorba rakja a modokat, s 98% eséllyel jó is lesz.
Nem 100%, mert a rendezés alapja egy mod-adatbázis, s ha olyan modot használsz, ami az adatbázisban nincs benne, előfordul, hogy nem jó helyre teszi. -
Austin Bailey #25069 közben megtaláltam. A nexuson volt egy mod, ami kijelzi a köveket, illetve javítás is van benne. Így meglett az utolsó. Most viszont az a problémám, hogy odaadom a koronát, kiírja, hogy megkaptam a varászlatot, de sehol nincs a mágia menüben. -
#25068 Ez a Wrye Bash hogy működik? Elindítottam, látom a módokat, de ezenkívül nem csinál semmit... azt hittem autómatikusan elrendezi.(?) -
Austin Bailey #25067 Sziasztok, tudna valaki segíteni a barenziah kövekkel? Mind a 24 helyet végigjártam, és csak 23 kő van meg. Azt hittem, hogy valamit eltévesztettem, ezért újra végigjártam mind a 24 helyet, és mindenhonnan fel van szedve a kő. Most ott tartok, hogy újra végigmegyek az összes alagúton, és megnézegetem a kövek helyének környékét, hogy nem esett-e be valahova az utolsó kő. Azt is kipróbáltam, hogy additemmel hozzáadtam a 24.-et az inventoryhoz, de ettől nem kapom meg a küldetés következő részét, vagyis mindenképpen meg kell találnom az eredeti követ. Van esetleg valakinek valak ötlete arról, hogy miért nem találom az utolsó követ? -
#25066 Sárkány lelkekért sárkányokat kell ölnöd, de a kiáltáshoz meg kell tanulnod egy megfelelő szó(tagot), s ennek a kettőnek egyesítéséből lesz a kiáltás.
Érdemes szófalakt keresned, s ha nem tudod merre találod azokat, érdemes a szürke szákállúak vezetőjétől, vagy az öreg penge mestertől (Esbern) kérni tippeket.
Ugyancsak lehetőség szófalak megtalálására, ha lakott településeket használsz shout-ot, vigyázva arra, hogy sérülést ne okozz - futár hoz egy levelet egy "ismeretlen barátodtól", benne egy közeli szófal helyével.
Vannak hasznos, és kevésbé hasznos kiáltások, de nélkülözhetetlen csak három, s ezeket nem falakról olvasva tanulhatod.
A könyörtelen erő, a sprint, a köd oszlatás a főküldetés végigviteléhez szükséges, s ezeket megtanítják a szürke szakállúak, a többi nem alapvető, de esetenként előnyös lehet. -
Zozo0122 #25065 Sőt még annál is jobb! Az egyik kiáltás rövid időre sebezhetetlenné tesz! Ennek az igazi gyakorlati haszna abban lesz, hogy nagyon magasról leugorva sem lesz semmi bajod. Bár hasznos nagyon erős ellenfelek ellen is... -
#25064 Hát, két képességem van és vagy 4 sárkányt már megöltem minimum, szal inkább képesség kell. :D Időlassítás az frankó lehet. Olyan nincs ami valami megnöveli a védelmem? -
#25063 A kiáltások menüpontban tudod elhasználni a megszerzett sárkánylelkeket a kiáltásokra. Vagyis fel tudod oldani vele a már megszerzett kiáltás képességet. Mindegyiknek 3 szintje/módja van. Azokat sorra tudod aktiválni, de mind 1-1 sárkánylélekbe kerül. Csak úgy, hogy megszerzed/elszívod, nem történik semmi. -
Zozo0122 #25062 Először fel kell használnod őket a kiáltásoknál:D Válaszd ki amelyiket erősíteni szeretnéd és nyomj rá...persze csak ha már megtaláltad az adott kiáltás erősebb verzióját is. -
#25061 És ha most elszívok egyet akkor új képességet kapok vagy csak hatásosabbak lesznek? Vagy hogy? Abszolút semmi változást nem észleltem azért nem értem. -
#25060 Azzal tudod használni a kiáltásokat (lényegében varázslatok, csak nem kell nekik mana). Csomó hasznos hatás, aminek nincs is varázsos megfelelője (időlassítás, lefegyverzés, legyengítés, gyorsabb fegyverforgatás, ilyesmik). -
#25059 Hát, most már mindegy :D
Amúgy, próbáltam választ keresni, de:
Miért is jó nekem, ha elszívogatom a sárkányok lelkét? -
Zozo0122 #25058 Ez egy tolvaj céh küldetés amit meg kell csinálni, ha tovább akarsz jutni a főküldetésben:) Bár asszem megkerülhető ha körbekérdezel a városban és berontasz a csatornába kihagyva ezt az apróságot. -
#25057 Már megvan, várni kellett pár percet míg 1-2 másodpercre észrevétlen maradtam, meg volt ott egy npc aki folyton engem bámult. De főküldetés volt, nem tolvajcéhé, más küldetésem nem is volt. -
Zozo0122 #25056 Hát mérd fel a lehetőségeidet a karakteredhez képest és találj megoldást:) Ha képzett tolvaj vagy akkor könnyű dolgod van, ha varázsló akkor is harcosként kicsit nehezebb.
-lopakodás, tolvajlás...próbáld éjjel ha lehet, akkor kevesebben vannak az utcán ( ha meg lehet ezt a küldit csinálni éjjel )
- válj láthatatlanná
- növeld a képességeidet gyakorlással vgy enchantolt cuccokkal (sneak, pickpocket)
-enchantolj magadnak tolvajlós cuccokat és igyál tolvaj skilleket növelő italokat :D
-telekinézis messziről
ha végképp nem megy kombináld ezeket mindet -
#25055 Ugye legalább lopakodni megpróbáltál, és nem szemtől-szembe akarod kizsebelni? Ahová leül mögötte direkt van egy olyan rész ahol te éppen kilátsz és el tudod lopni tőle.
Növeld még egy kicsit a lopakodás/zsebmetszés képességeidet, de mennie kellene totál kezdő karakterrel is (mert a főszál része).
Vagy bukj le, leülöd/kifizeted a büntit aztán visszamész Brynjolfhoz, biztos hogy úgy is megoldható. -
lordbalu #25054 Ha jól emlékszem ez a tolvaj céh küldetése. Akkor nem baj ha nem sikerül mert ad egy másikat helyette amivel biztosan tag leszel. Vagy pedig növeled a képességed amíg sikerül -
#25053 Kéne egy kis segítség játékmenetben.
Ott tartok, hogy egy hapsi megkér, hogy lopjam el valaki gyűrűjét amíg ő eltereli a figyelmet, de akármikor akárhogyan próbálom már jönnek is az őrök mert lebuktam... hogy a fenébe kell megcsinálni? Mondjuk meg nem csinálnám mert agyfaszt tudok kapni ezektől a részektől, de főküldetés úgy tűnik... -
#25052 értem nos köszönöm.akkor majd megpróbálkozom vele.régen volt már hogy játszottam vele,kicsit figyelmetlen voltam.:)