The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként Morthalban keresd a város szélén Jorgent.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
már minden már meg van a küldetésbõl
thx
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Am nem azért, de nézegettem beállásokat képcsináláshoz. És szerintem simán atom az én játékom grafója is. Elvégre amihez csak tudok, textúrajavítót szedtem le. Van sharpshooters, sweetFX nincs de nekem az nem is hiányzik annyira. Mi kell még....
Na, arra akarok kilyukadni, hogy aki egy kicsit foglalkozik vele - meg persze megvan a megfelelõ erõmû - az tud ilyen de legalábbis nagyon hasonló képet csinálni. Megnéztem pár helyzetet a játékban a képek alapján, és szerintem majdnem ilyen képet én is, és bárki más is tud csinálni. Kicsit ügyeskedni kell, meg konzolozni, de ha megvannak a szép textúrák meg enb, akkor ott a pont. Nézzétek meg!
- részletes bõr textúra - van
- részletes haj - van
- bõrpáncél, részletes textúrákkal - van
- fegyver részletes textúrákkal - van
- színek beállítása - van SweetFX, ENB
- DoF - ENB tudja
Semmi olyat nem látok a képen, ami ne leginkább a részletes textúrákon múlna. Sõt, a fegyver bele is lóg a csaj csípõjébe, ami tipikus Skyrim-motor hiba. Tehát hihetõ a kép.
(ja, és a modok között ennél kerekebb seggû nõi testmodellek is vannak 😄)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
opt. hd pack
Mivel nem igazán foglalkozott komolyan vele a bethesda. nagyon optimalizálatlan. De nem rossz.
Ahhoz képest hogy periféria a pc a Bethesdánál azért adnak hozzá dolgokat. Bár komolyabb modderek nagyon átkozzák a CK-t.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De hát kinek a pap, kinek a papsajt 😊
Igazából mindig többre vágyom, ezért is durvák ezek a képek, mert gyönyörûek, bár tökéletesen meg vagyok elégedve a saját (hegyeimmel, növényzetemmel, felhõimmel, stb.) modjaimmal is. (Csak az UNP Clothing Merchants modot nem ismertem.) Bár rég volt idõm leülni mellé, mert 11-én ér véget a hajtás, de látom sok dolgom lesz az új patch miatt ... 😞 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Konkrétan mindent...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ott megtalálod az összes armort
Egyébként írja, hogy nem használ PS-t, mert miért is tenné, hisz pont az a lényege ennek az egész ügynek hoyg a játékból kihozd a lehetetlent. PS-elni bári tud
Ez a kettõ nagyon bejön. Fõleg, mint kompozíció.
(Vagy csak késõ van, vagy rég játszottam, de nem vágom a két armort ...)
Ezen sem tudom mi van, de iszonyat jól néz ki.
A medve nem játék.
8626 poszt képei
egy párat ide is bebiggyesztve, csakhogy megjöjjön a kedv (rengeteg kép van):
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem én úgy gondoltam h egyéni tapasztalatokkal, kis leírással mellékelve. Ezé jó, azé jó... akinek van kedve megosztani pár gondolatot. Direkt ezért jegyeztem meg a végére, h a száraz, nexuson meg itt-ott keresés az nem túl bíztató és eredményes szerintem, ezért tettem fel a kérdést, kérést. Annyi szart csinálnak, h nehéz jót találni. Mint amikor letöltök 1 Gb zenét, hogy találjak egy igazán jót... 😊
Valaki nem tudna összedobni egy modlistát? De újabbakra gondolok én, nem az általános legjobbak, leghasznosabbakra. Illetve de, mindenképp legyen hasznos és jó, csak újabbak. Grafikai, szép egyedi páncél, fegyver, akármi ami szépen kidolgozott, jól összerakott és/vagy átgondolt, lorefriendly stb. Nekem az ilyen animés szarok, meg átfestett páncélok meg fegyverek nem jönnek be. Katanától, wakizashitól meg nodachitól már a hátamon feláll a szõr annyi került a játékomba egy két szép fegyót tartalmazó mod miatt. Én is fellesek nexusra, csak már annyi mod van h nehéz jót találni, pláne h sokszor a jók nincsenek a toplistában.
(vagy max trükközéssel)
"The trees move. Do you not see it?"
amúgy van valami konkrét trükk, amivel instant preset-et lehet valakibõl csinálni CK-ban? én eddig a duplicate -> races alatt megfelelõ kiválaszt -> preseteknél hozzáad technikát használtam, bár emlékeim szerint mintha FNV-ben egyszerûbb lett volna...
bár most már mindegy, azt hiszem sikerült összevarázsolni amit akartam (ebbõl az arcot lenyúlni), de köszi a tippet.
ellenben, megint valemennyire modmágusokhoz kérdés:
1) hogyan lehet megpiszkálni, h szintlépéshez mennyi "xp" kelljen? konkrétan úgy akarnék belenyúlni, h elején lassabban fejlõdjön a karakter, késõbb pedig kicsit gyorsabban, úgy módosítva az értékeket, h mire 35-40-es szint környékére ér a kétlábú, ugyanannyit kelljen tápolódnia, csak más elosztásban. nem jön be, h megközelítõleg azonnal felugrok 20-as szintre, aztán igen gyorsan béka segge alá csúszik a fejlõdés menete...
2) viselt tárgyak méretét hogyan és miként lehet módosítani? eldobott cuccoknál ugye ott a setscale parancs, de pl circlet esetén van valami hasonló? jövõbeli karakteremnél nézegettem a cuccokat, és sajnos circletek-et és hasonlók (Aetherial Crown pl) úgy néznek ki, h elõl a cucc és a karakter feje között van egy jó tenyérni távolság, hátul meg átlóg a séróján... <#rolleyes>#rolleyes> szóval igazából annyi is elég lenne, ha a jelenlegi méret 90%-ra le tudnám venni valószínûleg, csak tippem sincs róla hogyan kellene nekiállni.
CK-ban keresd meg az NPC-t, es aktivald a "valaszthato presetkent" opciot. Aztan inditsd a jatekot, spf, es megvan.
Direkt uton nem tudom, en igy szoktam ket lepcsoben.
Draughoktól elszedett rozoga fegyvereket is fel lehet ezzel javítani.
Minden guildos karrier befejeztével el lehet vállalni végtelenített, unalmas küldetéseket, amivel nem különösen érdemes foglalkozni (elég paradox is, hogy a beoszotttak ugráltatják a céhvezért)
A companions picit kivétel, ha a fõkarakter vérfarkas maradt, lesz két ehhez kapcsolódó küldetés, az egyik Aelával, a másik a fivérekkel kapcsolatos, de ha ez megvan már csak a lótifutis hülyeségek maradnak.
http://kutyuszoba.blog.hu/