30713
TES
-
joe38 #24886 Sziasztok!
Kérdés,azokat a könyveket,amiket csak úgy olvasásra lehet felvenni,el lehet adni? -
#24885 Csinál egyet ami nem SZAR! Te kis puki... -
#24884 A nexuson fönt lévő magyarítással semmi gond, amit ígér azt tartja is...
Az alapjáték (Skyrim) magyarítása, minden további szöveg, ami nincs benne az alapban angol marad.
Nincsenek magyarítva a DLC-k sem, a legtöbb nyelvi kavarodás innen eredhet, de nincs olyan mértékű kavarodás, ami miatt ne lehetne használni a modot.
További modok használtatával persze össze lehet kuszálni olyan szintre, hogy az már valóban zavaróan hat, de erről nem a készítő tehet.
- Teljesen magyarítva szeretnél játszani?
- Skyrim + magyarítás (sem Davnguard, sem Dragonborn, sem Hearthfire, sem szöveges modok)
-
#24883 Gratulalok. Nyelveket nem beszelsz, szotarazni vagy forditani lusta vagy, de meg a magyarul olvasni sem nagyon akarsz (vagy akarsz), de szarozni, azt bezzeg igen... -
csoki89 #24882 Honnan lehet letölteni a rendes magyarosítást? Mert leszedtem nexusról ami van, a csávó az egekbe emeli a fordítását mert még elvileg javított a hibás dolgokon, de egy rakás szar, a fele angol... ez meg így kaki.
Másik fontos: mi az a konzolparancs amivel le lehet lassítani az időt? Mert utálom h 20-30 perc alatt lepörög egy napom és alig csináltam valamit... -
Susarc #24881 nem,nem én vagyok:p én jobban beszélem az angolt:) -
IXEMGabeo #24880 Nem azért csak marha ritka, hogy magyar videós hajlandó angolul megszólalni:D -
#24879 Vagy csak talán belinkelt egy videót arról, hogy miről beszél? :) -
IXEMGabeo #24878 kajak te vagy? jól beszéled az angolt:) -
Susarc #24877 tudom-tudom nem lett volna szabad ,de szolidan felöltöztem! nem a legdurvább cumókkal!
-
csoki89 #24876 Jah egy háborodvány kínom amit soha nem tudtam megoldani. Sharpshooter ENB-t használom, és van ez a víz alatti "ződség" probléma. Na ehhez elvileg le kellett tölteni a fixet, jó helyre rakni az .esp-t stb, meg is volt. És mégsem műx. Ötlet? -
csoki89 #24875 Akadt egy kis időm úgyh gyorsan beszúrogattam pár modot, mondom inkább lecsekkolom gyorsan aztán eldöntöm h kell e.
Név szerint:
- OBIS
- Dragonspear
- Audio Overhaul for Skyrim
- UFO
- Weareable Laterns
- Duel - Combat Realism
Na most valamelyik kinyírta a játékot - indulás után 5 másodperccel kidob az asztalra buháhá - de szerencsére nem manuálisan csináltam úgyh elvileg nexussal szelektálhatom melyik férgeskedik.
És am köszi Although. INPC-t majd rakom, az OBIS-t most megnézem mit dob. -
Although #24874 interesting npcbe van Zora fair child meg még páran folyamatosan kommetálják mit csinálsz. Meg nagyon jó questjük is van. Nagyon pofás a Swamp knight is benne De alkoholista Gore is jó.
Az obis-t csak elolvastam gondolom te is, ha az a cél minden percben legyen mit ütni akkor jó. Nem mondanám lore friendlynek de nem is gyilkolja. Ha nem ez cél akkor az immerisve patrol elég kell legyen. ennek már van patch a requiemhez is. -
csoki89 #24873 Igen régebben is ezek mentek, de akkor nincs jobb még ezek szerint.
Volt egy olyasmi mod h magammal cipelhettem - a hátamon - egy hálózsákot vagy mi a szöszt. Akkor nem tudom az megoldható e hogy legalább pár dolog - esetleg ki lehet választani melyik pár - látszik h nálam van, szóval objektíve lóg a hátamon meg az oldalamon stb (a fegyverek legalább).
Reális beltéri sötétség miatt jól jönne a cipelhető karbitlámpa is (h ne candlelightolnom meg fáklyát váltogatnom kelljen folyamatosan).
Csekkoltam ezt az új modot, called OBIS. Nem tudja valaki milyen, mármint h lorefriendly dolog ez? Nem rak be final fantasys faszikat 5 méteres bárdokkal stb? Mert akkor felejtős.
Van többfajta better dragonfight mod is, az is jól jönne egy.
Ez audio overhaul is felkeltette az érdeklődésem. De akármi realitás mod, ami a fizikán, biológián, élőlények viselkedésén jó irányba változtat, esetleg pofázik hozzám a kísérőm mint a dragon age-ben, stb.... De köszi az eddigieket is Genndy :) -
#24872 Requiem
Frostfall
Realistic Needs and Diseases
így hirtelenjében. -
csoki89 #24871 Szotyi!
Előveszem megint az öcsköst, bár lehet hamar megunom. De szeretném most máshogy játszani mint régebben. Tudom GEMS, meg modok stb. olvassak ami a válasz itt általában amikor modokról érdeklődnek, én mégis bepróbálkozok aztán max a levegőben maradok a kérdésem.
Szóval nem szeretnék "felsőbbrendű hardcore rpg-s" játékot faragni az öreg skyrimból, de valami nehézséget mégis vinnék bele most. Gondolok ilyesmikre hogy kajálni-piálni kell, fázik az öcskösöm, esetleg tüszős mandulagyulladást kap egy hevesebb esőzéskor, szóval betegségeket el tud kapni. Lenne pár gondolatom, de többet nem is írok, előbb érdeklődnék hogy segítene e valaki? Mivel nyilván igyekszik mindenki a legjobb modokat kiszűrni, és nincs kedvem a nexus meg a többi modgyűjtő hely összes mindenségét átnyálazni. Ismerek sok modot, de mivel régen játszottam nyilván vannak újabbak és jobbak is.
Szóval ha idefirkálgatom az igényeimet, segít valaki? -
#24870 az a trükkje a dolognak, h Skyrim indítása *előtt* legyen bekapcsolva a numlock - közben nyomkodhatod akármennyit, nem érdekli, de ha előtte be van nyomva, bekapcsolva marad. -
sagibenceb #24869 Üdvözlet. A játékban,hogyan tudok a konzol előhívása után 0-át bele írni? NumLock sem segít ebben a helyzetben! -
IXEMGabeo #24868 Ez a játék még modok nélkül is a valaha volt legjobb alkotás, amit toltam -
#24867 Akkor valami nagyon el van cseszve nálad. -
Susarc #24866 nem lehet állítani:P -
Although #24865 Hát hallod :) egyszerű bemész a setupba és beállítod te mivel akarod használni a dolgokat :) -
#24864 Asszem alapból 'R' betűvel dobsz el cuccot (és nem sok köze kellene a tört játékhoz lennie a funkciónak (ez így értelmes lett?)). -
Susarc #24863 én vagyok nagyon béna vagy a virágbolti verzióm miatt van vagy csak a játékban van bénán megcsinálva az,hogy eldobhassak egy cuccot? megterhelt lettem és nemtudok se eldobni se beletenni mondjuk egy ládába cumókat így most gyök 2 vel baktzatok a legközelebbi boltig.....
mi a trükk?
már ez a fav lista is kész katasztrofa ahogyan működik -
#24862 Jobb a cucc, mint ami épp a kezedben/rajtad van. -
#24861 Mint kertem, a topikban ennek nincs helye, se burkoltan, se nyiltan. Aki erre vagyik, akar csak beszelni rola, vagy akar vitatkozni, az menjen mashova es ott folytassa. Koszonom. -
#24860 hol itt a zsidózás?
(érdeklődik) -
Although #24859 Nem golyószóró van nincs más és te első helyen vagy a listán, már szóltam fühernek. :) Kb leszarom mit írsz. :) -
#24858 Fegyvernél annak van a listában a legnagyobb sebzése az adott fegyverkategóriában, ugyanez páncéloknál, az adott testrészre annak a páncélnak van a legnagyobb védelme. -
Susarc #24857 Ó shit! THANK YOU!:) -
kantorgabor #24856 Sziasztok valaki meg tudja mondani, hogy a tárgymenübe a fegyverek menüjébe mi az a felfelé mutató üres nyil némelyik fegyver mellett? -
#24855 ó wow, már olyan rég olvastam, hogy mekkora hardcore rpg-s übermensch vagy, már szinte hiányzott...
te, van nektek valami külön ismertetőjeletek? karlendítés, bizonyos fajta menetelés, méretes pénisz az arc közepén, esetleg minden hó első péntekén kecskeáldozás Zardoz-nak? vagy esetleg tervek a mocskos casualok kiirtására, vagy még inkább munkatáborba zárására, ahol pixelről pixelre kell nektek hardcore rpg-s felsőbbrendű fajnak festegetni a textúrákat az Oblivion modokhoz? (mert mint tudjuk tőled, Skyrim egy nagy rakás szar, minden játékosával együtt)
na, csak egy kis finom célzást adj! ne érjen már minket teljesen meglepetésként, amikor felsőbbrendű fajod átveszi a hatalmat... -
Although #24854 Az is tanulságos mennyien írták a mod oldalán, ki se tudtak jönni a requeimmel az indulási erődből :) Ezért kellett nekik ennyire az alternative start. Pedig az indulás még nem is vészes, nekem sikerült, a fejed kell használni nem a kezed. Nem szabad előtérbe kerülni. Esetleg a heavy armoros vagy akkor. Tényleg elismerésem nekik, nagyon visszaadják a cprg élményt. De néha már fájt mennyire nem lehet hibázni.
Talán a nem hardcore rpgseknek az ERSO-SPERG párost, amit valaki javasolt már, az inkább való. És az is elég jó tud lenni utoljára ezzel próbáltam, oblivion szerű élményt adnak. Ami, ha valaki nem fél életét a requiem előtt akarja tölteni akkor tényleg elég is. -
#24853 Azert zsidozni csak nem kellene a TES topikban, kerlek ezt mashol tedd meg, ne itt. Koszonom. -
#24852 Amikor a fav listadat nezed, vidd a kurzort az itemre, es 1-8-ig nyomj egy gombot. -
Susarc #24851 a feliratot hogyan kell bekapcsolni srácok?/nem lelem:)/ ja és az F betű miért nem működik vagy confogolható át? a fav italokat,cuccokat szeretném más gombbal használni.... -
Although #24850 Már nemigen emlékszem mindenre, de aki akar valami rpg szerű játékot csinálni belőle. Annak szerintem az interesting npc és az enhanced skyrim faction kötelező sajna csak a companionra van.
Griffith
Ez egy karakter abból amit csináltak megeszi az összes Beth által készítettet. Morrigan meg ez a bérgyilkos nagyon jó lett. De a companionok is mind. Mostanra ha jól olvastam a kis blades khajit questjét is befejezték egytől egyig baromi hangulatos kis questet tettek bele. Megmondom őszintén teljesen felesleges a magyar fordításra várni mert ami igazán jó került a játékba azt nem a beth csinálta. De ez az én véleményem.
Journey
Raktak bele pár új éneket is.Van egy ami nagyon jó lett de nem találom Komolyan többet adtak bele abból, hogy a skyrim alapvetően egy északi lore lenne, mint a Beth akik inkább a saját idióta amerikai világukat erőltették szövegileg. Illúzióromboló.
Nem gondoltam, de lett aki belenyúlt az alapquestekbe is
Enanced Skyrim faction Ez is egy változat, nagyon jó lett sok kiegészített párbeszéd, quest módosítás valahogy így kellett volna alapból is. Nagyon ötletes a felvétel nyerés, és jók a kiegészítő szövegek is sajna nem fejeztem be. De szerintem akit le tud kötni a skyrim és tényleg nem a realizmus modokra megy, hanem kis életet akar a játékba amitől élő lélegző lesz a világ, ez a kettő szerintem kötelező. Ez a srác Aelára is csinált egy kiegészítést. Szóval ennyi. Az interesting npc továbbra is megtalálható a 3dncp.com-on. -
Although #24849 Kicsit túl erős lett. És nagyon átírja az indulási statokat. Érthető mivel vissza akarja adni ami régen általános volt, miszerint semmihez sem értesz indulásnál. Innentől viszont mindennel un-kompatibilis. Köztük az intersting npcvel se. Ami nélkül szerintem el se lehet indítani a skyrimet. Meg hát ennyire még a morrowind se volt vad mint amit ezek ketten csináltak.
Arra azért nagyon jó hogy lássa az ember mennyire butító játékokon leledzünk. De hát ezt már a tel aviv 2-ön nyomott nem vagy okokosabb mint egy 5.-es. is elég volt bizonyítéknak :) -
Susarc #24848 kaptam! köszönöm -
ego73 #24847 Tisztelt Játékos társak!
Pár problémám akadt és szeretném a segítségeteket kérni!
1.A "A Dawnguard" DLC-ben, A "Prophet" feladat végén -miután jelentettem Isrannak, ismét beszélnem kellene a Moth Priest"-tel, de mivel valamiért megbántodott, folyamatosan ellenségesen lép fel. Amikor meg elfogy az életerő csíkja, akkor pedig csak piheg a földön (ahol összeesett)és "Bocsi, de elfoglalt vagyok"!! Igy nem tudok tovább menni..
2. Kaptam "Aela the Huntress" hölgytöl egy feladatot: "Clear out The Greenspring Hollow". Itt egy "Sabre Cat"-ot kellene megölni, de amikorra odaérek, már halott az messzi égböl pedig egy sárkány riog...
A halott macsekkal nem tudok semmit tenni, mert már nem mozdul. Rajta van a feladatjelző nyil, de csak halottgyalázásig jutok..
Ha valaki esetleg tud valami megoldást, azt elöre is megköszönöm, mert a visszatöltések nem vezettek eredményre.