30713
TES
-
#25051 Sárkánylélek segítség. MOD betöltési sorrend, helyes sorrendbe rakása a megoldás.
Belső nézetre passz. Google. Görgöt tekergesd, míg bele nem megy a kamera a karakterbe. -
#25050 Azt valahogyan nem lehet beállítani, hogy a karakternek belsőnézetben is legyen árnyéka??? -
#25049 Hát, mindegyik videón amit láttam, mindegyiken szebb volt mint az eredeti. Fogalmam sincs hogy csinálják. -
#25048 morrohun FAQ fórumoldalán írják a megoldást.
#25043 Myselor : nem a magyarítás hibája, egyszerűen elérted a térkép szélét. Nem ott kell átmenni, keress egy barlangot, ha minden igaz a jelölő is oda mutat.
#25047 Azeriel : attól függ, milyen vidót láttál. Lehet a gyári lecserélve (de ebből is van egy rakat, nem csak amiket Deer linkelt), meg lehet totál új faj, saját textúrával. -
#25047 Annyi a különbség, hogy nagyobb felbontásban rondábbak. :D Youtubos videókon csomó marha szép karaktert látok, azokat egyenként cserélték ki, vagy mi? -
#25046 Teljesen igaz. :) Illetve tudom még ajánlani a nexus saját mod manager-t, ha onnan szerzitek be a modokat. Egyszerűbb őket ki/be kapcsolni, illetve törölni. -
#25045 kieg: egy magyaritas elotti mentest hasznalva :) -
#25044 Kapcsoljátok ki, és nézzétek meg, hogy úgy jó-e... -
#25043 nekem olyan problem van hogy a dawnguard küldetést nemtudom elkezdeni,game of the year edition.mennék a dawnguard toronyba és azt írja arra nem mehetek,mintha hiányozna a textura,talán a magyarítás szopat? -
rosti #25042 Tud segíteni valaki abban,hogy a sárkányokbol miért nem jönn ki a lélek.
a magyarítást használom ,angolul edig ilyen nem történt.
a másik hogy nem tudok belső nézetre kapcsolni mindig átvált külső nézetre ,ehez van valami ini parancs? -
IXEMGabeo #25041 milyen más színezetet kapott Whiterun lool:D -
#25040 Én feltöltődni járok vissza ... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#25039 Amiket linkeltem azokat használom. Én nem tapasztaltam hibát.
Magas felbontású textúrákhoz a Steam-es High Res Texture Pack-ot használom.
Más. Ezzel a játékkal is az a bajom, mint a Dragon Age Origins-szel: csinálok egy csomó karaktert, már nem tudom hanyadikat és képtelen vagyok eldönteni mivel induljak. :D -
Whysper #25038 Komolyan kész vagyok! 8) Érted már 600. MMO jön ki érted olyan grafikával ,hogy roszabb a wahammer age of reckoning grafikával ,de az age of meg meghalt! nem is értem hova kell elszarni ennyi pénzt fölöslegesen! -
MattGoss #25037 Akkor ajánlj már légy szives működő képes grafikai modot ami nem akad össze semmivel! Engem is ez érdekelne! Köszi! -
#25036 Van, de felesleges szenvedni velük. A nexusra kb fél perc regisztrálni (arról nem is beszélve, hogy a többi/másik játékhoz kapcsolódó nexus portálra is jó a loginod majd), és az a legjobb gyűjtemény.
Ezen kívül ott van a Steam Workshop, ha nem wirágbolti a játékod, hanem eredeti, akkor onnan is tölthetsz modokat, egy kattintás után, bár személy szerint jobb szeretem, ha én telepítek valamit manuálisan, mint egy automata rendszer, de ez csak az én hülyeségem :) -
#25035 Hát én használok jó párat, igaz főleg grafikait, de *kopp kopp* nem tapasztaltam problémt, legfeljebb valami nem magyar miattuk. -
#25034 soha nem próbáltam magyarítást, csak vad tipp volt, h biztos betöltési sorrenddel lehet szórakozni. de gondolom akkor így sem kéne nagy problémákat okoznia, egyéb esetben kb semmilyen mod sem működne. -
MattGoss #25033 Hali! Nincs véletlenül olyan oldal ahol ingyenesen le lehet tölteni modokat és ha lehet regisztráció nélkül??? Köszi! -
#25032 Magyarítás most már nem betöltési sorrenddel működik, hanem egyszerűen lefordították az alapjátékát. Tehát .esp sorrenddel már nem lehet játszani, ha valamelyik mod angol, akkor az a szöveg visszaváltozik. -
#25031 Meg ezeken kívül modok, amiket feltettem:
ApachiiSkyHair
Climates Of Tamriel
Enhanced Blood Textures
Pure waters
Footprints
Wet and cold
Alternate Start - Live Another Life
Winter is coming - cloaks
Cloaks of Skyrim
Immersive Armors
JaySuS Swords
-
#25030 Ezeket ajánlom:
XCE mod
Ethereal Elven Overhaul -
#25029 Most már a táj kinéz valahogy, így már csak egyetlen dolog zavar... az arcok... marha rondák, főleg a női arcok, néhányról el lehet mondani hogy nő, a férfi arcok elmennek úgy ahogy, annál nem feltűnő annyira ha ronda...
De van valami mód, ami lecseréli az összes arcot benne élethűbbre??(nem csak a nőkét, meg nem csak 1-2 npc-nek, hanem úgy kb mindegyiknek, mert átnéztem az egész nexust és én ilyet nem találtam) -
#25028 A módoknál viszont nem szerepel a magyarosítás, csak felrakta. -
#25027 tippem sincs mennyire működne jól együtt magyarítással, valószínűleg amit az lefordít, az lenne lenne fordítva, többi maradna angol.
dialógusokba szerintem nem nyúl bele, perkek és varázslatok szövegeit biztosan módosítja, tárgyaknál nem tudom lenne-e vmi változás. mindenesetre betöltési sorrend megfelelő rendezésénél (magyarítás, utána SkyRe, h amit felül akar írni, felül is tudjon) kétlem, h nagy összeadás lenne. -
#25026 Tesz bele új szövegeket? Mert akkor magyarosítással nem igen működne (?) -
#25025 általában akik írtak a SkyRe-ről (jelen), azoknak a hozzászólásában benne lesz a skyre szócska. szóval nyugodtan dobd be a lenti keresőbe.
de, röviden és tömören: jó. nagyon. teljesen helyrerúgja a Skyrim alapból... nagyon finoman szólva lebaszcsizott harcrendszerét, élvezetessé teszi, és közel sem oly' hihetetlenül egyszerűvé. hozzáad egy rakás új fegyvertípust, és lehető tesz alapból nem létező karaktertípusokat is, én spec jobb kézben maul-t lengető (harci kalapács), ballal bénító varázslatokat hajigáló kismágussal nyomultam legutóbb. ess neki, megéri.
ja, és kapcsold ki a picsába benne a stamina sebességmódosítóit. -
#25024 Az a baj keresővel ilyet nem lehet kideríteni mert csak megkeresi melyikben van ez a szó, de arra a választ meg külön kéne kikeresni, de amit eddig leszűrtem belőle az az, hogy jóval nehezebb lesz tőle és a karakter fejlődés már nem olyan szabad...kb -
#25023 Sokat volt itt róla szó a topicban, SkyRe néven keresheted. -
#25022 Ezt próbálta valaki? Pontosan mekkora mértékű változást csinál? Megéri? -
#25021 Ja, hát abból mondjuk nekem csak 4Gb DDR2-es van, 8Gb DDR3-ra akarom cserélni már mióta, csak ahhoz előbb új alaplap is kéne, ahhoz meg fingom sincs. :D -
#25020 Az biztos a TESO-nál van -
#25019 Ah bocs, Skyrimprefs.ini :) (gameprefs.ini valószínűleg valami más játéknál lesz - vagy hallucináltam, így péntek estefelé már minden lehetséges)
-
#25018 gameprefs.ini? Van ezeken a helyeken olyan? És mi van ebben? Sose láttam ilyet...
Az ötlet mondjuk nem rossz: próbáld rendszergazdaként indítani, hátha nem tudja létrehozni a Dokumentumok könyvtárban az ini-ket és az a baja. -
#25017 Annyit próbálj még ki, hogy törlöd (vagy átnevezed másra, backupként) a gameprefs.ini-t a dokuskyrim és a steamappscommonskyrimskyrim-bol is, és újra generáltatsz egy szűz ini-t a játékkal. Hátha. -
Although #25016 Nem láttam még őket korábban. -
Bucsek #25015 Szoval akkor senki sem tud segiteni fagyás teren? :( hang atallitas semennyit sem javit -
#25014 Mintha egyszer ők csináltak volna KS kampányt nem? Vagy az nem jött össze nekik? -
#25013 Maximum a memoria eseteben beszelhetunk nagy igenyekrol, mert abbol sosem eleg :) Minden masbol eleg egy ocskabb, par eves kozepkategorias vas a jatek ala. -
#25012 Szerintem meg nagy a gépigénye a grafikához képest.