30713
TES
  • genndy
    48. szint fölött van rá esély hogy találhatsz, de nincs kötött helye, leginkább a dungeonok végén lévő "boss-chest"-ekben lehet. De 1/20 esély van rá, hogy daedra páncél lesz, mint bármi egyéb. Tehát találni elég esélytelen, de lehet.
    Kovácsoktól lehet még összeszedegetni szintén kb. ettől a szinttől indulva lassanként a szettet.
  • Malakai
    Erősebb sárkányok dobnak, meg előferdül itt-ott, de nem embereknél.
  • RED BULL F
    Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogy daedrikus páncélzatot csak kovácsolni lehet, vagy össze is lehet szedni valahonnan? A kovácsolás művészetét nem űzöm (illetve nincs is kedvem 90-es szintre feltornázni csak emiatt), az erősebb cuccokat inkább kalandozások során szeretem megkeresni. Így érdekelne, hogy kovácsolás nélkül lehetséges-e szert tenni az egész páncélszettre. Ha igen, hol keressem?
  • priluki
    bocs megoldodott :)
  • priluki
    üdv ujra.. olyan problémám van.. feltettem a legujabb patchet rá a magyaritást indul, magyar de csak kis ablakba megy és nem tudom teljes képernyőbe tenni alt-enterrel.. menübe meg nincs ilyen vagy nem találom..
  • priluki
    igen gondoltam.. köszi már nagyon vártam :)
  • genndy
    Természetesen. Csak DLC-zni meg modolni ne akarj, mert akkor olvashatod az angol szövegeket.
  • priluki
    üdv.. mükszik a magyarositással a game?
  • Austin Bailey
    szerintem a skyrimra ez nem igazán érvényes
  • Azeriel
    És ezt most miért is mondod? Be van állítva minden tevékenység után a mentés és 5 percre van állítva az auto mentés. Csak már 10 lvl óta betegen mászkáltam mert nem tudtam mi baja.
  • gerey
    A F2 tízparancsolat, megfelelő passzusai, erre a játékra is érvényesek:

Fallout2 tízparancsolat:
    1: Lopj!
    2: Gyakran ments!
    3: Kötelező olvasmányok: Fallout 2 Hintbook, First Aid Book, Big Book of Science, stb...
    4: Gyakran ments!
    5: Az NPC-knek midig jobb fegyver és jobb páncél dukál! Őket nem tudod hackelni...
    6: Gyakran ments!
    7: Párbeszéd előtt és után, HARC előtt és után, pályáról be-és kilépéskor, meg minden 5. percben, meg reggeli, ebéd és vacsora után...nem, ne moss fogat...MENTS!!!!!
    8: A legjobb, ha 5 másodpercenként mentesz.
    9: Ments gyakran!
    10: (A változatosság kedvéért) Ments gyakran!
  • csoki89
    az komoly... :(
  • csoki89
    Srácok ha jól emlékszek van valami konzolparancs - vagy mod(?) - amivel az íjazás távolságát változtatni lehet. Mivel most egy nem is olyan messze lévő élőlényt is valahogy b@szik eltalálni a karakterem, nem hiszem hogy azért mert nem találom el. Mintha eltűnne a semmibe a nyílvessző...
  • Azeriel
    Elkezdtem elölről onnan amikor még nem volt ez a betegség. Végülis csak 20 óra játék...
  • Azeriel
    Letöröltem pontosan úgy ahogy a leírásba mondja, de így is megmarad... csodálatos...
  • Azeriel
    Pedig a telepítéssel nem volt gond, minden működött rendesen, meg nemlátom hogy lenne egyedi módja az installnak, csak az uninstallnak.
  • Fantusz
    Másold be a google fordítóba, a lényeget ki tudod sakkozni.
    De ha most jutottál oda, hogy ezt megnézd, sanszos, hogy nem jól telepítetted a modot.
  • Azeriel
    Te jó ég.
    Nagy kérés lenne ha valaki lefordítaná nekem?
  • Fantusz
    Léptél már szintet, mióta visszaestek a statjaid?
    Valami ilyen bug is volt régen, ami a szintlépéskor visszaállt - ennek nincs köze a Frodtfallhoz, de elvileg már javították.
  • Azeriel
    Mér, nem elég ha deaktiválom a módot?
  • genndy
    De igen, attól volt. Az más kérdés, hogy mit ír a készítő, hogyan kell HELYESEN, nyom nélkül eltávolítani a modját... megintcsak olvasnod kell.
  • Azeriel
    Hát, leszedtem, de még mindig pirosak, szóval nem attól volt....
  • Fantusz
    Frostfall nem sok szöveget tartalmaz, a lényegét kell megtanulnod.
    Hidegben bolyongva kihűl, kifázik, végső esetben megfagy a karaktered, s a "fázás" különböző képességek csökkenésével jár.
    A craftolás nem bonyolult, talán csak ott van néhány angol szó.
    Favágó fejsze alap felszerelés kell, hogy legyen, s szükség esetén fát vágni, tüzet rakni, fedezékbe húzódni (sátor craftolás).

Az lehet még hiba lehetőség, ha valamiért bebugosodott a Frostfall, mert ha nem fagytál halálra, fedett helyeken átmelegedve vissza kellene állni eredeti értékre a statoknak (a bal felső sarokban pedig kiírja az állapot változásokat)
  • Azeriel
    Hát, akkor leszedem, megvárom míg ezt is magyarosítják... pedig marhasokat dob a játékon, parázni hogy mikor fagyok meg, kerülgetni a folyókat, tábortüzet rakni mert szarrá fagyok, és ezek szerint meglehet fázni, még jobb, csak ugye jó lenne érteni. :D
  • genndy
    Az összes piros a Frostfall miatt van. Találj rá gyógyírt, nem ismerem a modot. Gondolom leginkább fel kell melegedned.
    Mellesleg nem árt picit átolvasni a mod leírását, ha ezen is ennyire meglepődtél hogy mi ez, ugyanis pont ezért nehezítő...
  • PiszkosFred
    Hát, akkor ezt az okozza. Megfáztál, vagy átáztál, vagy mittomén, valami speckó FF effekt :)
  • Azeriel
    Csak a Frostfall.
  • Fantusz
    Frostfall, vagy más nehezítő mod?
  • Azeriel
    Ittvan de én nem látok semmit...
  • PiszkosFred
    Az aktív hatásokról mutass egy listát, egyből kiderül mi a gond. De ne bmp-ben lécci :)
  • Azeriel
    Na meglátogattam már két oltárt is, és kiderült, hogy ez nem betegség, mert még mindig lerontja ezeket a képességeket meg az állóképességet és a menüben ahol azok vannak amik hatása alatt vagyok, ott nincs semmi olyan ami ilyet csinálna. Mi a fene lehet ez?
  • genndy
    Igen, ezt is tudom Vik írta a fórumukban:
    Amikor Vik elkezdte az unoff.patchet fordítani, akkor ez volt a legfrissebb. Közben kijött újabb, de nem tudta megoldani, hogy a kész szövegeket át lehessen tenni a legfrissebb verzióba, újra le kellett volna fordítani a teljes szövegmennyiséget. Ezt meg nem akarja megcsinálni.
    Ha lesz olyan megoldás amivel könnyen át lehet tenni a meglévő szövegeket, akkor frissíti a legújabb unoff.patchre.
  • Fox44
    Na igen, tudnak valamit a srácok!;):) Én kipróbáltam, mert azért azt nem lehet, hogy egy ilyen jó játékot ne magyarul játszam végig.;) Angolul sem rossz.:)
    Köszönöm az infókat!:) Legalább egy dolgot megtudtam.:)
  • PiszkosFred
    Messzemenőkig tisztelem és becsülöm a magyarítást készítőket, és a beleölt több ezer órányi melójukat, de sosem próbáltam a magyarítást. Nem is követtem részletesebben azon kívül, hogy figyeltem a növekvő százalékot a weboldalukon, és egy-egy mérföldkőnél kihíreztem a haladást.

Genndy-t kérdezd meg, ő a nagy titkok tudója a magyarítással kapcsolatban is. :)
  • Fox44
    :D Nem gond, rájöttem.:) A magyrításhoz miért az Unofficial Skyrim Patch 1.3.2 van? Tudsz erről valamit?
  • Fox44
    Nem jól írtad. Helyesen, bEnableFileSelection=1
  • PiszkosFred
    Teljesen hülye vagyok :D Sorry, de melóból és fejből írom amit írok, és sajnos pont emiatt jó nagy baromságokat. Ugyanis

bEnableFileSeLEction=1 a helyes sor, nem Section, hanem Selection. Elnézésedet kérem.
  • Fox44
    A My GamesSkyrimSkyrimPrefs.ini-be írtam. Nem oda kell?
  • PiszkosFred
    Mondjuk elírtam, mert [launcher] helyesen (kimaradt egy n betű), de ha beszúrtad a bEnableFileSection=1 sort oda, ahova mondtad, a másik két sor alá, akkor elvileg mennie kellene. Valami más sumákság lesz itt. Vagy, nem a megfelelő skyrimprefs.ini-be írtad be, mert kettő van belőle, egy a játék könyvtárában és egy a mygames-en belül a dokuban.
  • Fantusz
    Bárdoknál sok küldetés nincs.
    Három hangszert kell megtalálnod különböző dungeonokban, s ha vissza viszed, elvileg elég jók lennének a jutalmak (+1 minden mágus, harcos, tolvajlás stathoz - egy hangszer csak egyet fejleszt)
    Ezen kívül a bárdoknak nincs jelentőségük, kár érte elég sok lehetőséget hagytak kihasználatlanul, talán majd egy moddernek eszébe jut, s megtölti tartalommal.
    A hangszereket tagság nélkül is meg lehet találni (Finn's Lute, Pantea's Flute, Rjorn's Drum), nem kell tagnak sem lenned, csak ha a vezető közelébe mész, kérdezés nélkül nyakon vág a csatlakozós, King Olaf küldetéssel.