30713
TES
-
#25131 48. szint fölött van rá esély hogy találhatsz, de nincs kötött helye, leginkább a dungeonok végén lévő "boss-chest"-ekben lehet. De 1/20 esély van rá, hogy daedra páncél lesz, mint bármi egyéb. Tehát találni elég esélytelen, de lehet.
Kovácsoktól lehet még összeszedegetni szintén kb. ettől a szinttől indulva lassanként a szettet. -
#25130 Erősebb sárkányok dobnak, meg előferdül itt-ott, de nem embereknél. -
RED BULL F #25129 Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogy daedrikus páncélzatot csak kovácsolni lehet, vagy össze is lehet szedni valahonnan? A kovácsolás művészetét nem űzöm (illetve nincs is kedvem 90-es szintre feltornázni csak emiatt), az erősebb cuccokat inkább kalandozások során szeretem megkeresni. Így érdekelne, hogy kovácsolás nélkül lehetséges-e szert tenni az egész páncélszettre. Ha igen, hol keressem? -
priluki #25128 bocs megoldodott :) -
priluki #25127 üdv ujra.. olyan problémám van.. feltettem a legujabb patchet rá a magyaritást indul, magyar de csak kis ablakba megy és nem tudom teljes képernyőbe tenni alt-enterrel.. menübe meg nincs ilyen vagy nem találom.. -
priluki #25126 igen gondoltam.. köszi már nagyon vártam :)
-
#25125 Természetesen. Csak DLC-zni meg modolni ne akarj, mert akkor olvashatod az angol szövegeket. -
priluki #25124 üdv.. mükszik a magyarositással a game? -
Austin Bailey #25123 szerintem a skyrimra ez nem igazán érvényes -
#25122 És ezt most miért is mondod? Be van állítva minden tevékenység után a mentés és 5 percre van állítva az auto mentés. Csak már 10 lvl óta betegen mászkáltam mert nem tudtam mi baja. -
#25121 A F2 tízparancsolat, megfelelő passzusai, erre a játékra is érvényesek:
Fallout2 tízparancsolat:
1: Lopj!
2: Gyakran ments!
3: Kötelező olvasmányok: Fallout 2 Hintbook, First Aid Book, Big Book of Science, stb...
4: Gyakran ments!
5: Az NPC-knek midig jobb fegyver és jobb páncél dukál! Őket nem tudod hackelni...
6: Gyakran ments!
7: Párbeszéd előtt és után, HARC előtt és után, pályáról be-és kilépéskor, meg minden 5. percben, meg reggeli, ebéd és vacsora után...nem, ne moss fogat...MENTS!!!!!
8: A legjobb, ha 5 másodpercenként mentesz.
9: Ments gyakran!
10: (A változatosság kedvéért) Ments gyakran! -
csoki89 #25120 az komoly... :( -
csoki89 #25119 Srácok ha jól emlékszek van valami konzolparancs - vagy mod(?) - amivel az íjazás távolságát változtatni lehet. Mivel most egy nem is olyan messze lévő élőlényt is valahogy b@szik eltalálni a karakterem, nem hiszem hogy azért mert nem találom el. Mintha eltűnne a semmibe a nyílvessző... -
#25118 Elkezdtem elölről onnan amikor még nem volt ez a betegség. Végülis csak 20 óra játék... -
#25117 Letöröltem pontosan úgy ahogy a leírásba mondja, de így is megmarad... csodálatos... -
#25116 Pedig a telepítéssel nem volt gond, minden működött rendesen, meg nemlátom hogy lenne egyedi módja az installnak, csak az uninstallnak. -
#25115 Másold be a google fordítóba, a lényeget ki tudod sakkozni.
De ha most jutottál oda, hogy ezt megnézd, sanszos, hogy nem jól telepítetted a modot. -
#25114 Te jó ég.
Nagy kérés lenne ha valaki lefordítaná nekem? -
#25113 Léptél már szintet, mióta visszaestek a statjaid?
Valami ilyen bug is volt régen, ami a szintlépéskor visszaállt - ennek nincs köze a Frodtfallhoz, de elvileg már javították. -
#25112 Mér, nem elég ha deaktiválom a módot? -
#25111 De igen, attól volt. Az más kérdés, hogy mit ír a készítő, hogyan kell HELYESEN, nyom nélkül eltávolítani a modját... megintcsak olvasnod kell. -
#25110 Hát, leszedtem, de még mindig pirosak, szóval nem attól volt.... -
#25109 Frostfall nem sok szöveget tartalmaz, a lényegét kell megtanulnod.
Hidegben bolyongva kihűl, kifázik, végső esetben megfagy a karaktered, s a "fázás" különböző képességek csökkenésével jár.
A craftolás nem bonyolult, talán csak ott van néhány angol szó.
Favágó fejsze alap felszerelés kell, hogy legyen, s szükség esetén fát vágni, tüzet rakni, fedezékbe húzódni (sátor craftolás).
Az lehet még hiba lehetőség, ha valamiért bebugosodott a Frostfall, mert ha nem fagytál halálra, fedett helyeken átmelegedve vissza kellene állni eredeti értékre a statoknak (a bal felső sarokban pedig kiírja az állapot változásokat) -
#25108 Hát, akkor leszedem, megvárom míg ezt is magyarosítják... pedig marhasokat dob a játékon, parázni hogy mikor fagyok meg, kerülgetni a folyókat, tábortüzet rakni mert szarrá fagyok, és ezek szerint meglehet fázni, még jobb, csak ugye jó lenne érteni. :D -
#25107 Az összes piros a Frostfall miatt van. Találj rá gyógyírt, nem ismerem a modot. Gondolom leginkább fel kell melegedned.
Mellesleg nem árt picit átolvasni a mod leírását, ha ezen is ennyire meglepődtél hogy mi ez, ugyanis pont ezért nehezítő... -
#25106 Hát, akkor ezt az okozza. Megfáztál, vagy átáztál, vagy mittomén, valami speckó FF effekt :) -
#25105 Csak a Frostfall. -
#25104 Frostfall, vagy más nehezítő mod? -
#25103 Ittvan de én nem látok semmit... -
#25102 Az aktív hatásokról mutass egy listát, egyből kiderül mi a gond. De ne bmp-ben lécci :) -
#25101 Na meglátogattam már két oltárt is, és kiderült, hogy ez nem betegség, mert még mindig lerontja ezeket a képességeket meg az állóképességet és a menüben ahol azok vannak amik hatása alatt vagyok, ott nincs semmi olyan ami ilyet csinálna. Mi a fene lehet ez? -
#25100 Igen, ezt is tudom Vik írta a fórumukban:
Amikor Vik elkezdte az unoff.patchet fordítani, akkor ez volt a legfrissebb. Közben kijött újabb, de nem tudta megoldani, hogy a kész szövegeket át lehessen tenni a legfrissebb verzióba, újra le kellett volna fordítani a teljes szövegmennyiséget. Ezt meg nem akarja megcsinálni.
Ha lesz olyan megoldás amivel könnyen át lehet tenni a meglévő szövegeket, akkor frissíti a legújabb unoff.patchre. -
Fox44 #25099 Na igen, tudnak valamit a srácok!;):) Én kipróbáltam, mert azért azt nem lehet, hogy egy ilyen jó játékot ne magyarul játszam végig.;) Angolul sem rossz.:)
Köszönöm az infókat!:) Legalább egy dolgot megtudtam.:) -
#25098 Messzemenőkig tisztelem és becsülöm a magyarítást készítőket, és a beleölt több ezer órányi melójukat, de sosem próbáltam a magyarítást. Nem is követtem részletesebben azon kívül, hogy figyeltem a növekvő százalékot a weboldalukon, és egy-egy mérföldkőnél kihíreztem a haladást.
Genndy-t kérdezd meg, ő a nagy titkok tudója a magyarítással kapcsolatban is. :) -
Fox44 #25097 :D Nem gond, rájöttem.:) A magyrításhoz miért az Unofficial Skyrim Patch 1.3.2 van? Tudsz erről valamit? -
Fox44 #25096 Nem jól írtad. Helyesen, bEnableFileSelection=1 -
#25095 Teljesen hülye vagyok :D Sorry, de melóból és fejből írom amit írok, és sajnos pont emiatt jó nagy baromságokat. Ugyanis
bEnableFileSeLEction=1 a helyes sor, nem Section, hanem Selection. Elnézésedet kérem. -
Fox44 #25094 A My GamesSkyrimSkyrimPrefs.ini-be írtam. Nem oda kell? -
#25093 Mondjuk elírtam, mert [launcher] helyesen (kimaradt egy n betű), de ha beszúrtad a bEnableFileSection=1 sort oda, ahova mondtad, a másik két sor alá, akkor elvileg mennie kellene. Valami más sumákság lesz itt. Vagy, nem a megfelelő skyrimprefs.ini-be írtad be, mert kettő van belőle, egy a játék könyvtárában és egy a mygames-en belül a dokuban. -
#25092 Bárdoknál sok küldetés nincs.
Három hangszert kell megtalálnod különböző dungeonokban, s ha vissza viszed, elvileg elég jók lennének a jutalmak (+1 minden mágus, harcos, tolvajlás stathoz - egy hangszer csak egyet fejleszt)
Ezen kívül a bárdoknak nincs jelentőségük, kár érte elég sok lehetőséget hagytak kihasználatlanul, talán majd egy moddernek eszébe jut, s megtölti tartalommal.
A hangszereket tagság nélkül is meg lehet találni (Finn's Lute, Pantea's Flute, Rjorn's Drum), nem kell tagnak sem lenned, csak ha a vezető közelébe mész, kérdezés nélkül nyakon vág a csatlakozós, King Olaf küldetéssel.