The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy a millió plusz egy modból melyik mit csinál, vagy én magamnak hogy kuszálom össze a játékot a szerkesztõvel, az már más kérdés, és nem feltétlen világos mindenki számára. 😊 DD+R kombinációra a mazochista kifejezés talán a legjobb, attól függetlenül, hogy igen, így reálisabb. De egy Sárkányvérûnek akkor is le kell tudnia gyõznie õket, hiszen õk azért azok, amik, nem hétköznapi hõsök a Harcosok Céhébõl.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sajnos a sarkany kerdest rosszul kezeltek a fejlesztok, a kevesebb neha tobb elv jobb lett volna.
Egyébbként is néha a nevetségesség határát súrolja mennyire könnyü sárkányt ölni azért a legnehezebb fokozaton másképp kellenne, hogy legyen.
Egy egyszeru bandita, csempesz, varosor meg is doglik ilyenkor seperc alatt.
Kóddal beidéztem magamnak 3 legendary sárkányt persze csak a poén kedvéért😄 Ez Mehrunes Dagon oltárának közelében történt mert gondoltam jó környék lenne egy nagy csatára. Persze az ott tanyázó 3 dremora is rámtámadt... + még egy fagytroll + egy elder dragon is jött segíteni a 3 idõsebb sárkánynak...😄 A lehetõ legrosszabbkor. Na mind1 végül nagy nehezen legyûrtem mindet😊 Persze very hard nehézségen... Kemények ezek a legendary dragonok...múltkor ancient dragonból öltem meg egyszerre 7-et de ezekbõl 3 is megizzasztott😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Legtöbbször az utakon találkozhatsz velük, általában egy foglyot kisérnek.
Ilyen esetben ok nélkül támadva vérdíjat is begyûjthetsz a fejedre, ha "meglátja" az akciót semleges NPC, de nagyon könnyen fel lehet õket bõszíteni, s ekkor önvédelembõl büntetlenül el lehet takarítani a csapatot (1 mágus + 2 katona).
Mondd nekik, hoghy te is Talos imádója, követõje vagy <#nevetes1>#nevetes1>
Ritkább seteben elõfordul, hogy kifejezetten rád vadásznak, ilyen esetekben a mágusnál találsz egy dokunentumot, megbízást (mint a DB, vagy a hired thung megbízást igazoló papiros)
Fent van de nincsen aktiválva szóval nem para.
Nálam kb 350 mod van fent ami 7,5 gigával növeli meg a játékomat. Azért kérdem, hogy hogy érted azt hogy scriptes mert akkor az alapján válogatnék és szelektálnék. De a játék az rendessen fut, csak a hotkey es bizga késik.
Valaki jelentkezett magyarítás tesztelésére?
De ha van rá igény akkor létrehozhatnánk egy ts 3 om társalgást ahol mindenki megoszthatná a tapasztalatát
Más: Kik ezek a Thalmar Justiciar nevû figurák?
A játék nem lassú csak a gyorsbillentyyû késik 0.5-1 mp-t
Annyi bajom van vele mégis, hogy a gomb lenyomása után kb 1 másodperces (de legalább fél mp) késéssel dolgozik.
Nálad is így megy? Valami ötlet vagy megoldás?
Megy.MEGY !!! EZAZ !!!!! Végre Skyrimezhetek. >< JEEEEEEEEEE Nagyon szépen köszönöm a segítséget,és bocsánat a sok bosszantás miatt.Mégegyszer köszönöm.
Eisenberg írta, 2013. 06. 16. 21:03
Hali! Rájöttem mi a baj de nem biztos!
Bocs, én is most nézem mert felpatcheltem a játékot 1.9-re. Le kell szedni az 1.9-es patchet azzal kompatibilis az SKSE. Nem néztem, hogy új verziót raktak fel, bocs :S Szal leszeded innen a patchet: https://thepiratebay.sx/torrent/8300814 (Get this torrent-re menj) és leszeded az SKSE-t és ugyanúgy feltelepíted ahogy a videóban van. Ez lesz a megoldás sztem.
Hogy örül 😊 Én meg bosszankodok mert a rohadt Warzones legújabb verziójában is ugrálnak a szarvasok, és a mamutok a csata közelében illetve távolabb is. -.- Meg hát kilép. Driver frissítés esetleg? Csakmert régóta nem volt azt lehet, hogy a PC Istene ezzel büntet...
Ez konkrétan micsoda? Mik ezek az Ace Venturás videók? xD
sõt, még azt is beállíthatod vele egy gombra, h balba pajzs jobba varázslat
"The trees move. Do you not see it?"
Keresnék egy modot ahola gyorsgombokra rakott varázslatokat a jobb kezembe rakja be.
Ugyanis pajzsos varázslót csinálok és eléggé idegesítõ.
Tehát ha láttatok ilyen modot, vagy van ötlet, hogy hogy keressek rá akkor megköszönök minden ötletet vagy megoldást.
Már rákerestem a left hend re de csak ezt találtam, ami nálam nem müködik
BG ben a konyvek elolvasasa kisebb feladat volt, szotar es a tobbi, teljesen más világ mint ma....nem elõnyére változott az tuti
Olyan ez, mitn a regi idok focija, ahol anno kesztyu nelkul vedett a kapus, es sipcsontvedo nelkul jatszottak a jatekosok, "ocska" cipokben, hetkoznapi labdakkal. Ma meg kulon erre a celra kulon iparag fejleszt kesztyuket, tartozekokat, labdakat, es nasa szinten kikeserletezett cipoket. De a foci attol meg ugyanugy foci, csak hat a mai oregek mosolyognak, amikor latjak, hogy az aktualis 100millios sztar jobb laban zold, bal laban narancssarga cipoben jatszik, mert a tudosok szerint ez az optimalis neki 😊
TES sorozat is tokeletesen mutatja, hova tart az jatekipar, eleg csak megnezni az Arenat (es mondjuk egyedul vegigjatszani), vagy mondjuk a Skyrimet. Es nem azert, mert a Bethesda egy kocsog f*szcibalo ceg, akinek csak a penz kell - ahogy ezt szokta volt mondani egy draga juzer -, hanem mert ide jutott ("fejlodott") a vilag.
vagy rosszul emlékeznék?
Baldur's Gate-bõl meg tényleg EE ajánlott, bár kicsit sovány lett az "Enhanced" rész.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és nem a befejezés miatt csak... szerintem sokan érezték h az egész játék kurvára gyenge lett, aztán a finálén csapódott ez le.
kb egy egész jellem lehetõségeit kiirtották (eltûntek a renegát válaszok), de ha kicsit tovább akarunk lépni, a szerepjátékos elemeket is istenesen lemészárolták. a sztori epikus és ejjdemélyenszántó akar lenni, kurvára sikertelenül, az egész egy szétesett, csõben futó, egydimenziós gyalázat, ami egy hasonló minõségû befejezést kap.
egyszerûen gyász elnézni, h a nagy BioWare pár évvel ezelõtti egyedi és zseniális történetei után ilyen kibaszott mélyre süllyedt.
Swedish people are albino monkeys
ezek így kb a kötelezõ RPG-k, ahol a karaktered ÉL, és tényleges változásokat tudsz véghezvinni a világban.
ha taktikusabb részre akarsz evezni, Icewind Dale 1-2, Temple of Elemental Evil, esetleg Fallout: Tactics. ha piff-paff-csitt-csatt rész is pöröghet, Fallout 3 is vállalható, de az már nagyon RPG-light szvsz.
Deus Ex szintúgy kiváló, de az megint inkább akció-rpg.
Én jelenleg pont a Witcher 2-t nyomom (az 1 után, onnan áthozott mentéssel) - valami döbbenetesen jó.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sajnos amit a modderek kaptak az "soha semmi sem jo" emberektol, a koszonom helyett, nem is csoda, hogy nem erotletik a nagyobb projekteket. Nagyon kevesen fognak raszanni honapokat olyanra, amelyet ha publikalnak, tizbol nyolc hiszti es "miert nem ez, miert nem az?" es csak ketto veszi a faradtsagot, hogy megkoszonni.
Az elottem szolo lenynek annyiban igaza van, hogy iszonyu mennyisegu rpg lett bejelentve, olyan hangzatos igerettek, hogy ha csak a fele igaz, mar jo eve lesz a kozossegnek. Bar a jatekok 80%-a egyelore a grafikarol szol, es semmi kezzel foghatot nem lathattunk, de mar ez is valami, hogy keszulnek nagyszabasu openworld rpgk. Egeszseges konkurencia nelkul nincs fejlodes, kell mas is, hogy megingassa a TES sorozatot a tronon, mert csak igy van elore, es nem fullad unalomba a mufaj.
Az enderal az egy másik dimenzió lesz.
De még semmi 😞
Vagy csak nincs eléggé nyitva a szemem?
Se Enderal, se Andoran . . .
Szeretném, hogy még részletesebb és élénkebb színû legyen a természet, emberek, épületek, stb.
Elõre is köszönöm
A zenéket neked kell betenni, és ne is várd hogy fölteszik az Oblivion zenéit, mert az a Bethesdáé és jogvédett. Ha megvan az Obli, akkor az mp3-akat csak át kell másolni (gondolom).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.