The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem szeretem a vazsikat, amilyen karaktert tolok éppen varázstalan szokott lenni
toltam már requiemmel (írtam is ide róla régebben), tényleg "más" 😄
shit happens
A dark elf sokimdenre használható. Az orcot is jól nyomtad. De pl nordal felesleges mágust indítani meg orcal is mert kb.60 körüli lehet a manájuk. És a visszatöltés is faj specifikus ha jól tudom. Egy komolyabb spellt nem tudsz elsütni velük persze fejlesztgetheted de akkor meg le leszel maradva. Dark elf mágusnak és harcosnak is jó. Nyilván kétkezes gépnek nem annyira arra ott az orc meg a nord. Hihetetlen hogy majdnem tökéletesen megoldották a megmaradt 3 paraméterrel a dolgokat. 😊
Kb. lv35-40-re a requiem kifut. Ha lv50-ként hõsködsz miközben az ellenfeleid lv40-sek az nem az igazi 😊
Totál más felfogás ez a requiem. Játszottam az 1.5-sel korábban de az 1.6 még ahhoz képest is sokkal sokkal jobb. Talán ez az egy hátránya de ez nem hátrány addigra kifut a story és így is van játékidõ benne.
Bármi jön szembe, ami 1 farkasnál több = halál
Stealth-ra lehet vele gyúrni rendesen 😄
shit happens
Jelen volt ilyesmi az Oblivionba is, de na ez ez teljesen más szint.
Ez valami iszonyatosan durva. Játszanak itt vele emberek és nem is mondják 😄
Olyan apróságok vannak benne hogy nyersen pl pár faj meg tudja enni a kaját mérgezõ hatás nélkül, vagy a perk rendszer. Szóhoz se jutok. De a spellek is megjelent az upkeepes spell ami persze alap egy rpgben de itt sose volt. most van.
Ilyet még nem láttam. Itt már tényleg nem érdemes beszélni az alap skyrimról mert ez egyszerûen egy másik dimenzió. Õrületes ez a két fickó.
Elõször is ott van a könyv abban le van irva minden !
És ezek kellenek hozzá ! favágó fejsze mindenképp és a legtöbbet használt nyersanyag a Fa amit ott kell vágnod a farakásnál és az Iron illetve a Steel Ingot ez a két fõ nyersanyag az építkezéshez .
Két féle módon szerezheted be kaland útján miközben járkálsz útközben össze szeded vagy egyszerûen vásárolsz a kereskedõktõl !
A könyv is irja elõször az alapot kell lerakni ehhez nagyon sok fa Iron és Steel Ingot kell ha az megvan uyge elõször magát a házat kell felépíteni .
Ha maga a ház felépült akkor jöhet a bútorozás ez is benne van a könyvben hogy mi kell hozzá !
És igen külön szettek-ként vannak a bútorok és igen ha összejött rá a nyersanyag akkor ott fent a ház elött a Workbenchnél tudod eldönteni hogy melyik kaszt szerint rendezze a házadat.
Ugy rendezed ahogy akarod a bútorokat ugy rendezi amilyen kasztot választasz lehet Harcos Mágus Ijász/Tolvaj/Bérgyilkos de lehet még Vámpir/és Vérfarkas is de ez csak az alagsorban .
És ha a ház megvan a bútorozás megvan jöhet a többi tudsz halászni is friss halat fogni tudsz gyümölcsöt termeszteni ha van farmod állatot is tenyészthetsz akik tojást tojnak , és még elég sok minden van benne.
Skyrim Nexuson is fent van Build Your Own House !
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Éppen nem rég láttam, hogy júniusban kiadnak egy bizonyos legendry editiont a játék minden eddigi tartalmával és javításával együtt.
Szeretném majd megvenni, de nem tudom hogy az oly nagy hírû modok (elsõsorban grafikai szempontból érdekel) használhatóak lesznek e hozzá. Nem értek hozzá, csak ezért kérdezem. Eddig csak az alapjátékot játszottam végig, de mivel életem egyik, hanem a legjobb játéka, szeretném megszerezni tokkal vonóval az egészet, fõleg így, hogy a dlc-kkel nem is játszottam még. Ha már így meglesz, lehet hogy jó lenne egy két moddal megspékelni, mert a neten nagyon szép grafikákat látni videókban.
Szóval a kérdésem, hogy lehet e majd ezzel operálnom?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Terminátorként nem kell, persze.
Tudja valaki, hogy mi történt a Morrohunnal?
Ugyanis megcsinálták mint karaktert, meg mint követõt is, Nexuson fönt van.
Szükségem van a bárdodra, a ruhádra és a lovadra!
Nekem mondjuk még sose szerencsére.
Viszont tudtommal ezt egy hivatalos patchben már javították...
Mágia képernyõn tudod elkenõrizni, a legalsó menü az aktiv efektek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Más: Találkozott valaki olyannal, hogy rajtamaradt valami effekt? Mert speciel nekem egy kis jég..örvény vagy mifene van a lábam alatt, és folyamatosan "füstöl" xD Nem sebez, semmit nem csinál csak egy vizuális effekt gondolom valamelyik jégmágus telibekapott, esküszöm nem figyeltem mikor történt, mert többnyire belsõ nézetbõl játszom, csak aztán leültem egy padra kajálni és, hoppá hoppá mi ez? Egész jól néz ki de kicsit unrealisztikus 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás