The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
jah, és mezítlábas warriorra/scoutra gondoltam, varázstudomány nélkül
nem szeretem a vazsikat, amilyen karaktert tolok éppen varázstalan szokott lenni
toltam már requiemmel (írtam is ide róla régebben), tényleg "más" 😄

shit happens

Requiem moddal? Meg lehet, csak ugye ez is mint, az erso átírja a faji statjaidat.
A dark elf sokimdenre használható. Az orcot is jól nyomtad. De pl nordal felesleges mágust indítani meg orcal is mert kb.60 körüli lehet a manájuk. És a visszatöltés is faj specifikus ha jól tudom. Egy komolyabb spellt nem tudsz elsütni velük persze fejlesztgetheted de akkor meg le leszel maradva. Dark elf mágusnak és harcosnak is jó. Nyilván kétkezes gépnek nem annyira arra ott az orc meg a nord. Hihetetlen hogy majdnem tökéletesen megoldották a megmaradt 3 paraméterrel a dolgokat. 😊
Kb. lv35-40-re a requiem kifut. Ha lv50-ként hõsködsz miközben az ellenfeleid lv40-sek az nem az igazi 😊
Totál más felfogás ez a requiem. Játszottam az 1.5-sel korábban de az 1.6 még ahhoz képest is sokkal sokkal jobb. Talán ez az egy hátránya de ez nem hátrány addigra kifut a story és így is van játékidõ benne.

Nem tudom nekem az ORC dual axe-os warrirorom mindent agyonvágott a raciállal. Viszont a Dark elfemmel csináltam egy 2 kezes kardos harcos amit heal--bõl stamina reget adtam neki meg Alteration-t. egy szóval lopakodni mint a ninjak akár vagy telibe harcolni mind melee ellen vagy mágus ellen rohamozva halhatatlan! 8) Se fizikai se varázslat nem árt neki 8) Pedig nem is akartam ilyen durvát csinálni,de a végére egy vicc lett. Szóval akarva vagy akaratlanul is beletudsz szaladni egy atom comboba. 8(
Nem mindegy melyik fajjal mire mész, itt már értelmetlen orc mágust indítani. Rengeteg minden van benne, tényleg mintha kicsrélték volna ez agyalós a skyrim meg ügyességi.

pl illusion és conjure mondjuk. Egy kis félelem párosítva a hp szívással. Persze nem mondom hogy könnyû. Fõleg víz közelében megyek ha kell befutok azt annyi. Ez csak egy módszer.

Nem annyira gáz jól kitalált épp lv1-en leöltem pár farkast csak a frontális dolog nem megy kombinálni kell a régi buildek mûködnek. Persze ha valakinek a skyrim volt az elsõ annak nehéz.

cSuwwi
Na jah, de új karival éppen ezért halál nehéz az eleje.
Bármi jön szembe, ami 1 farkasnál több = halál
Stealth-ra lehet vele gyúrni rendesen 😄

shit happens

Kicsit fura volt, akármelyik kisebb forumot amit olvasok, mindenki buildekrõl beszél, melyik fajjal mit érdemes etc,etc. Hát le kell lõni Xarriant ha nem jön vissza és folytatja!!!!! Valaki épp erõsködött hogy a dark elffel nightbladet kell játszani. Kicsit fura volt ez nekem.
Jelen volt ilyesmi az Oblivionba is, de na ez ez teljesen más szint.

Szántam egy kis idõt feltettem a requiemet.
Ez valami iszonyatosan durva. Játszanak itt vele emberek és nem is mondják 😄
Olyan apróságok vannak benne hogy nyersen pl pár faj meg tudja enni a kaját mérgezõ hatás nélkül, vagy a perk rendszer. Szóhoz se jutok. De a spellek is megjelent az upkeepes spell ami persze alap egy rpgben de itt sose volt. most van.
Ilyet még nem láttam. Itt már tényleg nem érdemes beszélni az alap skyrimról mert ez egyszerûen egy másik dimenzió. Õrületes ez a két fickó.

Vírust kapott a gép hála a lustaságomnak. 3 hónapja nem frissítettem a NOD-ot pedig ott van a kód a Gamestarban xD M1 törölnöm kellett a fiókot, ISMÉT, és újra le kell szednem a dropboxot. Ha az a 100 valahány kép nem is maradt meg legalább a farkasosokat felrakom neked 😊 Csak nem tudom meddig tart míg feltölti ez a szutyok.
Na?<#pias>
Most töltöm dropboxra sok másik képpel együtt. Szeretem ha egy helyen vannak a cuccaim 😊 Nemsokára lesz link sztem.
Mutass képet<#eplus2>
Loool ez miii? Leszedtem a Moonlight Tales-t, és látom azt is, hogy rendesen jönnek a lupinok emberi alakban aztán átváltoznak stb, de pl most egy éjszakát töltöttem Rorikstead-ben, és a környékén...kapaszkodjatok meg: A vérfarkasok versenyt repülnek! Nem seprûnyélen csak úgy magukban néznek a semmibe lazán, és várják, hogy landoljanak. Mennek minden fele xD Össze vissza egyszerre több is. Hihetetlen 😄 Ja, és fényes nappal! Volt, hogy leszállt az egyik miközben egy szarvast üldöztem (kell deer hide a házra) aztán mikor megfordulnék, hogy megküzdjek vele, látom hogy felszáll. Ez mitõl lehet? Mert szórakoztató de nemsokára meg fogom unni 😊
Errõl jut eszembe, engem az érdekelne, hogy van e már valami minõségi bútorbolt mod?😊 Nem rossz a Hearthfire meg az alap házak sem, de valami olyasmi kéne ami bútorokat, szobrokat, tárolókat stb. ad hozzá a gamehez amit oda raksz ahová csak akarsz. Az elõzõ 2 részhez olyan jó bútorbolt modok voltak, remélem ehhez is van már mert jelenleg nem követem a nexust mert mással játszom...
wesker24
Én jelenleg ott tartok hogy gyûjtöm a nyersanyagokat arra hogy kiépítsem a vízcsatornát ! 😄
Király kösz 😄 Megvan a hely, bár egy Hybrid soul cultist-ot le kellett gyûrnöm érte :S Átalakult valami szárnyas démonná viszont emberi alakban levettem az élete háromnegyedét, onnantól meg könnyû volt mert 2 vashegyû nyílvesszõvel kivégeztem. Kösz még egyszer, megyek, és hozzáfogok 😊
wesker24
Na szóval elõszór igen csak arra a helyre lehet majd építkezni de nem csak olyan kicsi helyed lesz hanem sokkal nagyobb 3x-szor akkora területed lesz késõbb !

Elõször is ott van a könyv abban le van irva minden !

És ezek kellenek hozzá ! favágó fejsze mindenképp és a legtöbbet használt nyersanyag a Fa amit ott kell vágnod a farakásnál és az Iron illetve a Steel Ingot ez a két fõ nyersanyag az építkezéshez .

Két féle módon szerezheted be kaland útján miközben járkálsz útközben össze szeded vagy egyszerûen vásárolsz a kereskedõktõl !

A könyv is irja elõször az alapot kell lerakni ehhez nagyon sok fa Iron és Steel Ingot kell ha az megvan uyge elõször magát a házat kell felépíteni .

Ha maga a ház felépült akkor jöhet a bútorozás ez is benne van a könyvben hogy mi kell hozzá !

És igen külön szettek-ként vannak a bútorok és igen ha összejött rá a nyersanyag akkor ott fent a ház elött a Workbenchnél tudod eldönteni hogy melyik kaszt szerint rendezze a házadat.

Ugy rendezed ahogy akarod a bútorokat ugy rendezi amilyen kasztot választasz lehet Harcos Mágus Ijász/Tolvaj/Bérgyilkos de lehet még Vámpir/és Vérfarkas is de ez csak az alagsorban .

És ha a ház megvan a bútorozás megvan jöhet a többi tudsz halászni is friss halat fogni tudsz gyümölcsöt termeszteni ha van farmod állatot is tenyészthetsz akik tojást tojnak , és még elég sok minden van benne.
Köszi. Megnéztem róla a videót. Pár kérdés: Csak arra a helyre lehet építeni a házat ahova az ipse a videóban? A bútorokat hogyan pakolgatod be? Egyenként, vagy minden egyes szobának van külön témája vagy mi? Meg olvastam a Nexuson, hogy lehet variálni. Azt, hogy? Mármint felajánlja menübõl és akkor félig thief-es félig mage-es a szoba vagy hogy? 😮 Köszi.
wesker24
Én ajánlanék neked egyet én is most építgetem a házamat vele !

Skyrim Nexuson is fent van Build Your Own House !
Hmm melyik a legjobb házépítõ mod? A Hearthfire DLC nem tetszik õszintén szólva, késõbb viszont belevágnék a házépítésbe, öcsémnek pedig már most kéne, de találtam egy rakatot. Ráadásul angolul (:
PiszkosFred
Igen. A "Legendary edition" egy 1.9-re felpeccselt játék lesz + DLC-k. Minden olyan mod és addon használható lesz, amelyeket most is használhatóak, legyen az nexusról letöltve, vagy steam workshopból telepítve. Nincs/nem lesz különbség a mostani játék, és a Legendary kliense között.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!
Éppen nem rég láttam, hogy júniusban kiadnak egy bizonyos legendry editiont a játék minden eddigi tartalmával és javításával együtt.
Szeretném majd megvenni, de nem tudom hogy az oly nagy hírû modok (elsõsorban grafikai szempontból érdekel) használhatóak lesznek e hozzá. Nem értek hozzá, csak ezért kérdezem. Eddig csak az alapjátékot játszottam végig, de mivel életem egyik, hanem a legjobb játéka, szeretném megszerezni tokkal vonóval az egészet, fõleg így, hogy a dlc-kkel nem is játszottam még. Ha már így meglesz, lehet hogy jó lenne egy két moddal megspékelni, mert a neten nagyon szép grafikákat látni videókban.
Szóval a kérdésem, hogy lehet e majd ezzel operálnom?
genndy
Nem hiszem hogy gond lenne belõle, de van saját galériád itt az SG-n is, tölsd föl oda, aztán linkeld be, az a tuti.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Velem is így van, ezért nem tudok azonosulni egy nõi karakterrel. A Tomb Raiderrel sem játszottam csak 6 éves koromig 😊 A Hitmant meg mai napig azért nem próbáltam ki mert kopasz az ipse 😄 De tervezem, hogy beszerzem. Ha beszúrok ide majd egy dropbox linket az úgy legális? Már 8-as vagyok Requiemmel (csakhogy magyarázzam a lassú fejlõdést), és jó lenne a nagyvilág elé tárni a karimat. Bár még nemigazán értem, hogy mûködik ez a dropbox mert elég furcsán.. De a WoT-os képeket is felnyomtam gondolom ezzel sem lesz probléma...
Végülis valami easter eggként mehet a játékba, de úgy értettem, hogy saját karakterként nem mennék létezõ személlyel...mindig kitalálok saját karikat, célokat stb. és ezért nem tudnám magam beleélni 😊
genndy
Nem marhaság ez. Tökre illik az arca mondjuk egy nord barbárhoz (annak is van megcsinálva).
Terminátorként nem kell, persze.

Hát igen sajnos náluk most csak a gond van😞 Belassult a fordítás belsõ okok miatt + az oldal is szórakozik stb...
Igen láttam, de nem kellenek ilyen marhaságok a játékba. Hatalmas embernek tartom Arnoldot, de a Skyrimbe ilyesmi nem való😄D Ezt a képet is csak úgy poénból összedobtam mert épp nagyon pihent elmeállapotban voltam<#idiota>
genndy
Csak az oldaluk halt meg, szokott ilyet sajnos. Majd visszajön.

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi történt a Morrohunnal?
genndy
És ha a karaktered Arnold, akkor még hitelesebb a dolog 😊
Ugyanis megcsinálták mint karaktert, meg mint követõt is, Nexuson fönt van.

Na szórakoztam kicsit így éjszaka😊<#idiota>

Szükségem van a bárdodra, a ruhádra és a lovadra!
Igen ezt már elvileg nagyon régen javították...emlékszem még az elsõ patchek elõtt néha nekem is elõfordult, hogy bennem maradt 1-2 jégszilánk vagy nyílvesszõ. Viszont még ilyenkor is eltûntek pár játékbeli óra után. Amit még észrevettem, hogy ha újból ugyanazt az effektet kapod be és mikor eltûnik eltünteti a régit is szóval értitek😄
Megvan: ICE WRATH FROSTY FEET. Hogy a francba került rám xDDD
A cipõ nem ludas mert már gondoltam rá, és levettem, szerencsére csak +20% sneak-et ad. Forsworntól "kaptam". A többit kipróbálom köszi.
genndy
Az szomorú.
Nekem mondjuk még sose szerencsére.

Malakai
Szerintem nekem legújabb patchel is volt már...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

genndy
Az erre nem jó. addspell - removespell kell ilyen esetben.
Viszont tudtommal ezt egy hivatalos patchben már javították...

Ryder62
Vagy esetleg disable ha lehet

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nem lehet, hogy vmi varázscipõd van? Pl a mágikus hangelnyomás is vizuális efektet rak a lábra...
Mágia képernyõn tudod elkenõrizni, a legalsó menü az aktiv efektek.

Malakai
Consoleból magadra kéne adnod az adott spellt és aztán levenni. Itt fel van sorolva pár spell id képekkel illusztrálva az effektet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kár lenne azért de kétlem, hogy így bejelentés meg minden nélkül feladnák sõt azt is, hogy egyáltalán feladnák.

Más: Találkozott valaki olyannal, hogy rajtamaradt valami effekt? Mert speciel nekem egy kis jég..örvény vagy mifene van a lábam alatt, és folyamatosan "füstöl" xD Nem sebez, semmit nem csinál csak egy vizuális effekt gondolom valamelyik jégmágus telibekapott, esküszöm nem figyeltem mikor történt, mert többnyire belsõ nézetbõl játszom, csak aztán leültem egy padra kajálni és, hoppá hoppá mi ez? Egész jól néz ki de kicsit unrealisztikus 😄
kill3r21
Hát én egybõl rosszra gondoltam, mivel a skyrim magyaritás kapcsán kiderült hogy nem kicsit széthullot a csapat
PiszkosFred
Nem hiszem, viszont ritka vacak szolgaltatojuk van mar evek ota, neha csak orakra, de maskor akar hosszabb ideig sem elerheto az oldaluk - ha esetleg ez alapjan kerdezted.

kill3r21
nah morrohunt lelõtték?
Esetleg be kell állítani, hogy használja. Ha van MCM (SkyUI), az ottani beállító panelen a második oldalon vannak a followerekre vonatkozó pontok.

Próbáld meg megváltoztatni a töltési sorrendet, hogy a mod a lista végére kerüljön.
PiszkosFred

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás