30713
TES
-
#25452 Vagy "setstage MQ104 90", bár sanszos, hogy így újabb sárkányt kell megölnöd a lelke miatt, de az is lehet, hogy úgy veszi, hogy sikerült és meglesz a rel.force kiáltás.
Vagy, kapcsold ki az unnofficial skyrim peccseket pár percre, csináld meg a sárkány gyilkolást az őrtoronynál, bugázd el a lelkét, majd mielőtt mennél vissza a Jarlhoz, save és aktiváld újra az Unofficialokat.
vagy esetleg:
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/31685/? -
#25451 Kapcsold ki a Dragonborn DLC-t, vagy tedd föl hozzá az unoff. patchét. -
davech #25450 köszi a segítséget de nem léptem előrébb. letöltöttem a nexus modot, belőttem betöltési sorrendet. nem volt kitörölendő file. ugyan az. egyéb ötlet? -
Keveqiah #25449 Itt megtalálod -
davech #25448 hi! megakadtam. most kezdtem a alap játékot és a nyugati őrtoronynál vagyok első sárkányt gyilkoltam le már 25x és nem lép tovább "vizsgáld át a sárkányt" ez megtörtént de nem történik semmi, nem lép tovább. magyarosítással játszom. valaki tud ebben segíteni mi lehet? köszi -
#25447 (amúgy a kurzorosra találtam fixet, jól jött. :D) -
#25446 Nem töltés hosszabbodás miatt van kifagyás, hanem kifagyás miatt tölt sokáig, úgy mondanám, hogy inaktívvá válik az ablak. -
#25445 "Olyanom" már volt, hogy ablakban futtatva a kurzor mozgását túl "szélesre" vettem, és emiatt dupla kurzor lett, de ilyen töltés-hosszabbodás és emiatt lefagyás még nem volt, sorry. -
#25444 Mert normálisan csak úgy jó nekem, de egyetlen bökkenője van, hogy minden alkalommal amikor átmegyek egy ajtón, vagy tölt, akkor mindig befagy a kép és kiírja, hogy "program nem válaszol" ilyen 2-3 percig, teljes képernyőn meg ilyen töltések csak pár másodpercesek. Ez másnál is így van? (fixet kerestem rá, de csak olyat találtam, ami ablak módból megmutatja, hogy rakjam teljes képernyőre...) -
#25443 Stream esetén maximum, miért? -
#25442 Játszik valaki ablak módban? -
#25441 Az inibe volt valami gebasz, szal újra beállítottam. De érdekesen néz ki :D -
#25440 Ez még az eltűnő textúrák kategória csak ez mozogva tűnik el, nem hirtelen. Leszedtem minden módot de így is csinálja, meg néha ilyen pár másodpercre marhára elkezd akadozni. -
Austin Bailey #25439 ja lehet amúgy hogy ez csak side quest, de akkor sem tudom lezárni -
Austin Bailey #25438 nekem meg bebugzódott a companions első küldetése. Farkas adta, hogy menjek Falkreath közelébe lecsapni egy spiggant, és most vissz kéne hozzá térnem, de amikor belépek Whiterunba, akkor a nyíl a kapura mutat, hogy menjek ki, amikor kimegyek, akkor meg menjek vissza a városba. Ha elmegyek Farkashoz, akkor új küldetést ad, viszont ez a régi nincs lezárva. Ezzel együtt bekerült a teljesített küldetések közé, ahol ha rákattintok, akkor teljesítetelnnek jelzi azt a részt, hogy térjek vissza Farkashoz. Ezzel együt pedig a marker ot van a térképen, és nem tudom levenni. Ilyenkor most mit kéne csinálnom? -
midian #25437 ok köszi -
midian #25436 De a börtönben ? Vagy valahol kint . -
#25435 Meg kell szöknöd, a végén persze igen. -
Austin Bailey #25434 ki tudod venni majd egy ládából, ha jól emlékszem -
midian #25433 Sziasztok
A bánya börtönben vagyok, a cuccaimat visszakapom valahol ? -
#25432 hát ez bizony így van,beraktam én is textúra modot és oké az én karakterem egész szép lett több móddal együtt de a többi karakter arca tök sima lett és semmilyen:) béna. -
totya4 #25431 Alak eltűnés nekem akkor volt, amikor szex modot próbáltam ki :) Textúra pakkokat oblivionnál sem használtam, mert még ha képen szép is volt az eredmény, a játékban ocsmány mindegyik. Nem hiába, ez művészet. Amit te linkeltél képet, az meg így 2D-ben nézve is ritka ronda. HD textúrákhoz (az officialhoz biztos) van patch, javítás. -
Austin Bailey #25430 jaja, megnéztem a neten, ahol a mamut van grandnak írva az óriás meg graternek, és nekem a játékban pont fordítva van -
Although #25429 - A skyre volt az első igazán jók egyike. Talán máig a legjobb perk rendszer a requeim mellett. Teljesen átalakítja az illusion fát pl. Hasonlót csak a requiem tud. igazából azt mondanám az alap játék nekem 25 órát nem tett össze. Ha jól valahol 80-100 óra között van összesen. Ez csak a módoknak köszönhető. Szóval, viszont emberünk elég harc centrikus csak és mindenhez hozzányúl ahhoz is amihez nem kellene. Írtam is neki de kb. annyit válaszolt na és, nincs ott hogy nem lehet. kétkezeseket adott a forswornak és pl. nord páncélos dark elf ancestort csinált.És még volt pár dolog ami nem jön most. Nagyjából szart az egészbe. Épp elég amit a Beths csinált, nem kell még egy ilyen is szerintem :)
- Requeim. Na ez az, ahogy a hard core ős rpsek elképzelték a játékot, szerintem túlzás egy tes világhoz, de ettől függetlenül Xarrian és Ogerboss gyakorlatilag lenullázták a Bethet ezzel a moddal. Teljesen ellentéte az eredeti szellemének ahol mész és agyonütsz mindent ha elég ügyes vagy. itt csak és kizárólag ésszel boldogulsz nagyon sokáig. A nyilak azonnal megölnek ha nem heavy armorod van. Ráadásul pont elég íjász van egy alap dungeonba is hogy ne tud elillanni mellettük. Tehát pl. idézel valamit, ami leköti őket és gyorsan a közelükbe mész. Vagy te is range weaponnal nyomulsz. Tehát alkalmazkodni kell. De szerintem ez ehhez a fajta karakterfejlődésre írt sztorihoz nem jó mert még unalmasabb az egész történet. Mivel lassabban fejlődsz és még többet kell használnod a monoton radiant questeket.
-ERSO-SPERG +ACE harc modul. Szerintem a játékhoz ez a legjobb. Kicsit oblivionos feeling ahogy haladsz előre, az ellenfelek megjelenő elit egységei is durvábbak. Összehangoltan támadnak, a nyilak szintén halálosak. És használnak mindent ami van náluk. :) De nem requiem azért. itt tudsz variálni te is. Ha jól fejlesztesz meg igyekszel te is mindent felhasználni gyorsítókat, eszközöket és a classodnak megfelelően játszol akkor menni fog. Ez és a requiem ténylegesen létrehozza a fajspecifikus tulajdonságokat amennyire lehet egy már nem létező karakterlappal.
Egy közös bennük, mindegyik a lehetőségeken túlmenően amit el lehetett képzelni, kihozni ebből a rendszerből, azt kihozták. Persze zömmel törölték az egészet amit a Beth csinált.
Ezenfelül immersion dolgokat lehet még felrakni szerintem. Pl itt ugye mezei kardal is lecsapod a ghostokat. Van ami ezt is javítja. Komolyan szinte mindent javítani kell. Hogy bele tud élni magad. De ezt már te is leírtad. -
IXEMGabeo #25428 jó is, hogy írtátok épp akartam kérdezni mely lényektől lehet lopni grand és greater gemet, de megkaptam a választ...
láthatatlansággal simán le fogom az óriást ölni pláne úgy h van paralysis botom is -
Austin Bailey #25427 nekem greaterbe rakja. Ez teljesen biztos. -
Austin Bailey #25426 a modolgatásba még nagyon nem ástam bele magamat, mert ezzel a karakterrel már eléggé a végé vagyok a dolgoknak. 60-as szinten már nem lehet átvariálni a karaktert az új körülményekre. Viszont ha esetleg újat kezdek, akkor majd megnézem ezeket a dolgokat. Jeleneg még grafikai modot sem raktam be, csak unoff patcheket. Tipikusan az a helyzet, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyiket kéne használni. A harcrendszeres modokkal ugyanez. -
#25425 Akkor mi nem ugyanazzal a játékkal játszunk :-) -
Austin Bailey #25424 a mamut nem grand, hanem csak greater, viszont az óriás grand. Én azt szoktam csinálni, hogy ha van grand vagy black soul gemem, akkor külön elmegyek megtöltögetni, aztán kipakolom az inventoryból. -
IXEMGabeo #25423 atyaúristen:D megszereztem a láthatatlanság varázslatot befejlesztettem az expert illusiont és azóta méginkább cicázom az ellenfelekkel:D Már a master of the mind is megvan szóval az automatonok, undeaded és deadrakra is hatnak a varázslatok;) sneak 1 híján így is ki van maxolva így a játék pofonegyszerű lett;) bárhova be tudok jutni feltűnés nélkül... -
sirGalahad75 #25422 Köszi az infókat és külön köszi a lélekkő mod-ot! :)
-
#25421 Acquisitive Soul Gems – Mindegyikbe kizárólag a méretének megfelelőt rak, feketébe csak emberfélét. -
#25420 Term. mivel garis, de csak akkor ha még bontatlan a fólia rajta -
#25419 Valaki tudja linkelni azt a modot, hogy ne rakjon nagy lelket kis kőbe? -
#25418 Petty, lesser köveket nagyon olcsón meg lehet vásásrolni, főleg Winterhold-ban elég sokat össze is lehet gyűjteni a mágusoktól.
A lélekvadászat főleg az enchant fejlesztéséhez előnyös, plusz elég jól jövedelmet is.
Grand méretű üres lélekköveket ki is teheted addig az inventory-ból, amíg el nem éred azt a szintet, tudást, hogy célzottan is meg tudod tölteni, megfelelő lélekkel.
Nem mondanám, hogy rengeteg lénynek van grand méretű lelke - NPC-ket kivéve, de nekik fekete kő szükségeltetik - a néhány magas rangú draugh, sárkánypap, wishpmother miatt nem érdemes fél kilós kavicsokat cipelni, mikor az egyszerűbben is megtölthető: mamut vadászat...
A mamut nem kimondottan ritka, arra készülj fel, hogy a giantok is morcosak lesznek, s azok lelkének mérete csak greater, vagy legyen nálad olyan kő is, vagy azok lelkét ne vadászd le. -
#25417 Rajtad utólagosan már nem segít, de érdemes úgy belevágni a DLC kalandjaiba, hogy legyen a játékosnál legalább egy fel nem használt sárkány-lélek, úgy küldetést érintően nem tud kellemetlenkedni Miraak a lelkek ellopásával. -
#25416 Nem kell a válasz. Közben utánanéztem. Van sansz rá, hogy ne jelenjen meg. (25%) -
#25415 Nekikezdtem a Dragonborn dlc-nek. Most járok ott, hogy Miraak folyton lenyúlja a sárkánylelkeket. Így viszont nem tudom megtanulni a szükséges mágiát a továbbjutáshoz. Előbb utóbb marad nekem egy lélek, vagy van valami trükk ilyenkor? Köszi a segítséget. -
#25414 Ha van nálad kissebb soul gem, akkor a kis lelket abba rakja, ha nagyba rakta akkor azért volt, mert nem volt megfelelő kissebb.
Ha csak nagy van nálad és nem akarod elpocsékolni, akkor ahogy mondod, ne használj olyasmit, ami begyűjti a lelket. -
sirGalahad75 #25413 Köszi, olyan mod-ot nem használok ami ezt módosítaná.
De akkor mi a megoldás, mi a teendő ha azt akarom hogy optimálisan legyenek elhelyezve a lelket. Pl: ne használjak minden patkánynál lélekcsapdás fegyvert?