The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a templomban lévõ amulett nem segít sem a vámpír ellenei itóka sem
Kovácsolj vas tõröket, esetleg ékszereket.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
a többit értem 😊
A 41. és 42. szinted között 5 alkalommal trainelhetsz (mindegy mit: 1 kovácsolás+2 kard+2 pajzs ugyanaz, mint 5 kovácsolás). Ha ezt kihasználtad, akkor legközelebb csak a 42. szint elérése után trainelhetsz, megint 5x. A 42. szinthez szükséges többi fejlõdést neked kell összeszedned.
Moddal egyébként ki lehet lõni ezt a korlátot, és akkor bármelyik szinten tanulhatsz bármennyit: pl. Training per Level
és ezt lehet valamivel emelni?
most ez a szint 5ön áll én meg 41es szinten
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Valaki tudna segíteni nekem abban,h ha mondjuk egy kovácstól tanultam kovácsolást akkor utána már miért nem tudok senki mástól tanulni valamit, pl alkémiát vagy snakinget..
köszi
Swedish people are albino monkeys
Kiegészítõk nem szólnak bele a nehézségbe.
Swedish people are albino monkeys
Lehet egyébként bétatesztre jelentkezni, friss mai hír.
Addig viszont a következõ modokkal lesz probléma:
1. overhaulok - 1000% túl sok mindenben változtatnak.(Skyre stb...)
2. bármi + szöveget adó mod - ezek feliratai angolok lesznek és gondokat okozhatnak
3. bármi olyan mod ami belsõ cellákat változtat meg. Akár csak annyi, hogy berak oda 1 npc-t. Tegyük fel, hogy 1 mod berak 1 companiont Whiterunba a kocsmába. A magyarításban viszont magyar neve lesz a cellának így --> a companion nem lesz benn hiába is keresed. Remélem értitek...nemtudom mennyire próbálkoztatok Morro vagy Obli magyarítás mellé modokat feltenni, de ezek mindig általános gondok voltak nálam és sokat tanultam ezekbõl. Ilyen modok cska magyarításhoz igazítással oldhatóak meg.
Amik nem fognak bekavarni(vagy csak minimálisan)
1. fegyver és páncél modok( a nevük angol marad)
2. ház modok szinte biztos, hogy mûködni fognak, kivétel ezek alól minden olyan ház mod ami már meglévõt változtat meg. Tehát a teljesen új házmodok jöhetnek.
3. apró tweakek és grafikai modok, viszont itt is minél összetettebb annál nagyobb baj lehet...
4. plusz szörny modok, vagy bármi ami a leveled listekhez nyúl valszeg mûködni fog, ezek szépen beigazodnak, de persze angolul
Na egyelõre ennyi jut eszembe, ezeket Morrowind és Oblivion modolgatási tapasztalataimból mondom, hogy ott miféle modok mûködnek és mifélék nem a magyarítással. És a load order tényleg NAGYON FONTOS!
😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
😉
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
pl skyre vagy a requiem és még van egy amit néztem minap, de nem jut eszembe a neve.
mert újrakezdtem más modokkal a játékot h kijátszam de ezek olyan modok amik nem nyúlnak annyi bele...eddig mindig leragadtam a fõszállal xD
de ezután már olyan moddal akarom elkezdeni ami kicsit feldobja az rpg feelinget...
skyre az eggyik vagy legnagyobb esélyes, de a third era attributes is csalogató csak kár h béta állapotba maradt.
skyre azért lenne még jó mert a frostfallal is compatibilis.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Myra, Anatólia

viszont az obli topicba ajánlották ezt :
http://oblivion.nexusmods.com/mods/39550/?
nálam a menüképernyõ után amikor loadolok egybõl kidob. teeny isoval futtatom, nem is crack exével. hogy lehet mégis mûködésre bírni ?
valóban kiváncsi vagoyk hogy számít e a teljesítményben hogy windowed módban van futtatva egy alkalmazás fake full screennel. számomra ez elég hihetetlennek hangzik
Esetleg ez? Még ez hasonlít rá legjobban az alapból.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
tökéletesen el fog futni btw, fõleg ha teszem azt húzol kicsit procidon, mert erõteljesen az a limitáló erõ gépednél.
gyorsító modok közül ezt ajánlom, semmi minõségromlás és erõteljesen megdobja pár gépzabáló helyen az FPS-t.
"The trees move. Do you not see it?"
Csak ha a grafikát piszkálod (részletesebb modellek, és fõleg textúrák, illetve az EN😎.
érezhetõen jobban fut így mint 1650*1080-ban, sztem minõségromlás nélkül
de a kérdés inkább az, hogy empirikus tapasztalatok útján a gyorsító modokkal, tweakellek és peccsekkel (korábban én is linkeltem - akkor - 3 újdonságot is ami nagyon sokat dob a teljesítményen) mennyivel kell nagyon gépteljesítmény az oblivion hoz képest, mert ez a requiem vmi fantasztikusnak tûnik, lehet egybõl így fogok kipróbálni a vérengzést 😊
de egy 8800 GT, dual core proci, és 2 GB ram elég ahhoz, h high-medium beállításokon elmásszon 30 FPS-el, szóval ha Obliviont tudod maxon nyomni, Skyrim is menni fog elég szépen várhatóan. ha írsz pontos adatokat, majd valaki megaszondja.
"The trees move. Do you not see it?"
Necromancer karakter és nem kell a városba bemenni jófiúskodni, a rendszer úgy van kitalálva hogy kis gondolkodással fejlesztheted a karaktered pénz nélkül is. Legalábbis necromancerre mûködik. Tényleg élvezetes lett.
jobb késõbb mint soha, mivel van egy csomó játék amire már életemben nem jut idõ, így sose vagyok elmaradva egyikkel sem 😊
kellesz majd butítanom ezen, vagy menni fog szépen ?