The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"hot air balloon kit"-et.
Ez mire való?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
shit happens
SkyUI/mod hibával el se indul mert valami gondja van esetleg van valami amit be kell külön állítani ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Ha úgy fordították le, akkor lesznek itt is (ha csak arra gondolok hogy 'északi').
shit happens
Egyébként a fordítás 100%, tényleg csak a könyvek (inkább cetlik) vannak hátra, de még össze kell rakni az egészet hogy telepíthetõ is legyen, csak az õrület elszabadulása miatt nem léptette szotsaki a számlálót 100%-ra.
de mivel a magyar karakterek száma biztos hogy több lesz, úgy lenne értelme, hogy szövegoldalakkal számolnak
a kérdés szerintem arra irányult, hogy már régóta 99%-on áll, viszont még ~40 könyv nincs meg (ez több volt úgy rémlik), tehát mégse 99% hanem kevesebb
shit happens
A bácsi majd elmagyarázza <#idiota>#idiota>, bocs ha ezt nem linkelem akkor bennem marad és elfojtott emlék lesz ... az e-mail visszaigazolást én is hiányoltam !
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Magyarosításról van már valami hír egyébként? Regeltem a bétára, de azóta se kaptam semmilyen mailt tõlük 😞
lehet hogy itt olcsóbb, de errõl spec még sose hallottam/tuk
shit happens
Remélem rendben lesz.
Bár most a companionos "meglepetés" hatása alatt vagyok xD, de akkor megnézem újra Barbast, vicc hogy Lidia is abban a barlangban tûnt el xD....csak b*sztam végig menni, mert anno, önként, küldetés nélkül kitakarítottam már azt a helyet. Na de akkor...hátha meg lesz mindkettõ 😊
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Elmentem vele vmi dungeonba volt vmi harc, leléptem, õ nem jött (még fast travellel se termett mellém)és hiába néztem végig késõbb az egész barlangot, sehol nem volt, valamint haza se jött. 😄
Van valami napszám, ami után visszaresetelõdnek az npc-ék a saját kis házukba/helyükre vagy gyászolhatom Lidiát? :'(
Ha jó az is ami nem dobozos akkor meg szét kell nézni cdkulcsok.info-n vagy hasonló oldalakon.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
a láda amiben tárolod nem a tiéd, így lopottá válnak a cuccok, ezért nem tudod õket eladni.
"The trees move. Do you not see it?"
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Elõfordult már valakivel, hogy nem tudta sehol eladni az enchantolt cuccait?
Pontosabban bármelyik kereskedõhöz viszem, meg sem jelennek a cuccaim között ha el akarom adni
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
-itt keresd meg a questedet
- konzolon (esc alatt a 0-val jön elõ ha engedélyezett)
setstage questid stage (asszem)
a questid a fenti oldalon a fejlécben van az ID után
a stage szám meg az oldal alján, keresd ki hol jársz a következõt add meg
ennyi
shit happens
Egy hete beszereztem a Skyrim Legendary kiadását. El is kezdtem a Dawnguard DLC-t végigjátszani, azonban a végén, Dawnguard oldalon a Kindred Judgement küldetésénél nem tudok továbbjutni. A gond az, hogy Auriel íjjával visszamegyek Dawnguard erõdjébe, beszélek Isrammal, aki közli, hogy mindjárt hívja a többi Dawnguard tagot is hogy beszámoljon nekik a történtekrõl. A többiek szépen köré is gyûlnek, de Isram nem kezd el beszélni, csak áll némán. Próbálkoztam régi mentett állás betöltésével illetve a neten is rákerestem , nem én vagyok az elsõ aki itt megállt.
Van valami ötletetek, hogyan lehetne továbbjutni?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Swedish people are albino monkeys
A héten a skyrimet modoltam és belefutottam egy érdekes hibába valószínûleg az immersirve creatures okozza. Útban Riverwood felé nappal! megtámad egy láthatatlan! farkasember. Valaki tudna segíteni, hofgy mi lehet a probléma?
Illetve ha elég magas a Speeched, akkor ott is van olyan perk, hogy rendes kereskedõ is megvegye a lopott cuccot.
Saját házadon kívül nincs igazán biztonságos tároló. Akkor már inkább szórd le a földre egy városban, valamelyik sarokban. Tudtommal így nem veszik el.