The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joceruza
Helló mindenkinek! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Beraktam egy-két (jó sok) modot és tudok csinálni

"hot air balloon kit"-et.

Ez mire való?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

teddymac
Nem 😞

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

genndy
Volt azért benne jó pár pipálható opció, amit nem ártott megnézni, hogy mi kell és mi nem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

cSuwwi
azért ez vicces, hogy "jól kellett telepíteni". egy installerben a next-en túl mit lehet mókolni? 😄 ha jól rémlik már a telepítõ is hibát írt az ékezetes könyvtárnevekre.

shit happens

genndy
Leírását végigolvastad, SKSE-t fölraktad hozzá ugye.

teddymac
error code 1 -ezt irja

teddymac
Hi
SkyUI/mod hibával el se indul mert valami gondja van esetleg van valami amit be kell külön állítani ?

arra gondoltam, hogy mit vettek alapul. A mondatokat, a karaktereket vagy micsodát

genndy
Az sem volt használhatatlan, csak jól kellett telepíteni. Nekem ment simán.
Ha úgy fordították le, akkor lesznek itt is (ha csak arra gondolok hogy 'északi').

cSuwwi
remélem hogy itt azért nem lesznek olyan "bugok" mint az obli fordításnál, ahol az ékezetes könyvtárnevek miatt nekem kb. használhatatlan volt (orig. obli gotyom van/volt)

shit happens

genndy
A könyvekre nem vonatkozik a százalékjelzõ.
Egyébként a fordítás 100%, tényleg csak a könyvek (inkább cetlik) vannak hátra, de még össze kell rakni az egészet hogy telepíthetõ is legyen, csak az õrület elszabadulása miatt nem léptette szotsaki a számlálót 100%-ra.

cSuwwi
jó esetben igen, úgy kéne hogy fordított karakter / összkarakter * 100 = x%
de mivel a magyar karakterek száma biztos hogy több lesz, úgy lenne értelme, hogy szövegoldalakkal számolnak
a kérdés szerintem arra irányult, hogy már régóta 99%-on áll, viszont még ~40 könyv nincs meg (ez több volt úgy rémlik), tehát mégse 99% hanem kevesebb

shit happens

A bácsi majd elmagyarázza <#idiota>, bocs ha ezt nem linkelem akkor bennem marad és elfojtott emlék lesz ... az e-mail visszaigazolást én is hiányoltam !

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Én azt nem értem, hogy a százalékokat mi alapján állapítják meg

Hecker007
Én se ismerem ezt az oldalt 😄

Magyarosításról van már valami hír egyébként? Regeltem a bétára, de azóta se kaptam semmilyen mailt tõlük 😞

cSuwwi
azt írtad hogy megbízható kell, mondtunk kettõt
lehet hogy itt olcsóbb, de errõl spec még sose hallottam/tuk

shit happens

Köszönöm az infókat cSuwwi és Hecker007. Közben ráakadtam a ProGame oldalára, ott kiszállítással együtt 9380 Ft, és megrendeltem.
Remélem rendben lesz.
ha sokáig tárolod más ládájában a cuccodat, akkor egyszercsak eltûnik az egész és kapsz helyette egy villát egy szakadt sapkát meg egy poharat.

gabe paul logan
Köszi!

Bár most a companionos "meglepetés" hatása alatt vagyok xD, de akkor megnézem újra Barbast, vicc hogy Lidia is abban a barlangban tûnt el xD....csak b*sztam végig menni, mert anno, önként, küldetés nélkül kitakarítottam már azt a helyet. Na de akkor...hátha meg lesz mindkettõ 😊

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is ott keresgéltem a kutyát anno (most azért nem mert már emlékeztem hol van)... nem áll meg a barlang elõtt hanem fogja magát és bemegy, ráadásul ott vár a legvégén egy halom vámpír meg a barlangban kószál 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

gabe paul logan
kb (igaz nem follower), de a beszélõ kutyával is ez volt...úgy ahogy rohant, el is tûnt , hiába mentem a barlanghoz(ahol talizni kéne vele), ott már nem volt...majd akkor gondoltam no vissza az elejére, de sehol nem találtam az úton(bár ezért a küldetésért - igaz jópofának tûnt nagyon - annyira nem vérzik a szívem, mint a Hölgyért)

gabe paul logan
Az korrekt, hogy Lidiát kb elhagytam?

Elmentem vele vmi dungeonba volt vmi harc, leléptem, õ nem jött (még fast travellel se termett mellém)és hiába néztem végig késõbb az egész barlangot, sehol nem volt, valamint haza se jött. 😄
Van valami napszám, ami után visszaresetelõdnek az npc-ék a saját kis házukba/helyükre vagy gyászolhatom Lidiát? :'(

Hecker007
cdgalaxis.hu-n 9890Ft+990Ft a szállítás.
Ha jó az is ami nem dobozos akkor meg szét kell nézni cdkulcsok.info-n vagy hasonló oldalakon.

cSuwwi
576-nál pont egy tizes és raktárról
lehet van máshol olcsóbban is

shit happens

Ja, és PC-re!
Meg szeretném venni a legendary editiont. Valaki tudna ajánlani hozzá megbízható webshopot?
tibor16
hmmmm - hacsak nem vagy a tolvaj céh tagja, ahol találsz erre orgazdát

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Calver
a házadnak nem volt véletlenül egy elõzõ tulajdonosa? aki most vérbe fagyva fekszik a küszöbön, illetve kreatívabb játékos esetén pofával elõredõlve fetreng az asztalon, üres korsókkal körülvéve?

a láda amiben tárolod nem a tiéd, így lopottá válnak a cuccok, ezért nem tudod õket eladni.

"The trees move. Do you not see it?"

Illetve azt vettem észre, hogy mióta a házamban lévõ ládában tárolom ezeket pirossal vannak írva.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Üdv!
Elõfordult már valakivel, hogy nem tudta sehol eladni az enchantolt cuccait?
Pontosabban bármelyik kereskedõhöz viszem, meg sem jelennek a cuccaim között ha el akarom adni

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

A Wyre Bash-t hogyan kell értelmezni? Ha narancssárga egy mod akkor mivan? O.o És mit kezdjek vele?
Köszönöm, sikerült! 😊

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

cSuwwi
konzolról setstage-el tovább lehet lökni, néha be szokott ragadni
-itt keresd meg a questedet
- konzolon (esc alatt a 0-val jön elõ ha engedélyezett)

setstage questid stage (asszem)

a questid a fenti oldalon a fejlécben van az ID után
a stage szám meg az oldal alján, keresd ki hol jársz a következõt add meg
ennyi

shit happens

Sziasztok!

Egy hete beszereztem a Skyrim Legendary kiadását. El is kezdtem a Dawnguard DLC-t végigjátszani, azonban a végén, Dawnguard oldalon a Kindred Judgement küldetésénél nem tudok továbbjutni. A gond az, hogy Auriel íjjával visszamegyek Dawnguard erõdjébe, beszélek Isrammal, aki közli, hogy mindjárt hívja a többi Dawnguard tagot is hogy beszámoljon nekik a történtekrõl. A többiek szépen köré is gyûlnek, de Isram nem kezd el beszélni, csak áll némán. Próbálkoztam régi mentett állás betöltésével illetve a neten is rákerestem , nem én vagyok az elsõ aki itt megállt.

Van valami ötletetek, hogyan lehetne továbbjutni?

Elõre is köszönöm a segítséget!

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

DarkHorSe
Skyre,legendary lvl 37 vagyok most, lett mar hazam, felhuztam a beszedet 90re igy el tudom adni akarhol a lopott cuccokat, meg mindig orc szetem van meg orc fegyverem, a farkasok, rakok mar nem jelentenek kihivast, nevesebb banditakat is le tudom gyozni 1vs1ben, pl bandit thug, marauder stb. Jelenleg a varazslok azok akik 2-3 lovesbol megolnek, nem is tudom mit tudnek ellenuk csinalni sarkanyokra meg gondolni sem merek 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

A lore friendly változattal játszom, elfelejtettem felrakni az alapot<#vigyor3> most már jó. A visszatöltés után bandita fõnök lett a bundásból.
Engem a láthatatlan farkasemberek nem szoktak zavarni mert üvöltenek, pár másodpercig feltûnnek aztán eltûnnek, és így tovább és így tovább. Bár lehet azért nem támadnak mert közéjük tartozom O.o Passz.. Tény mióta felraktam a Moonlight Tales-t érdekesen viselkednek a farkasemberek, még repülnek is de hát most na 😄 Nem fogok lemondani a modról mert rohadt jó, ugye Requiemmel játszom, és ha megláttam eddig egy Draugr-ot akkor rohantam a fenébe mert egyszerûen nem tudtam megsebezni (11-es vagyok) se glass daggerrel se ebony daggerrel se elf sword-el se íjjal egyszerûen semmivel. Aztán rájöttem, hogy a tûz jó ellenük így most tüzes nyílvesszõket fogok beléjük eregetni. Csak jussak el odáig ah 😊 Na de a vérfarkas. Nem csûröm csavarom: Két ütés egy Draugr 😄 Megéri, a vámpírok meg pusztuljanak csak. Annyira erõsek, hogy felhúztak de nagyon. Egyet nem tudok megölni emberi alakban.
Sziasztok!
A héten a skyrimet modoltam és belefutottam egy érdekes hibába valószínûleg az immersirve creatures okozza. Útban Riverwood felé nappal! megtámad egy láthatatlan! farkasember. Valaki tudna segíteni, hofgy mi lehet a probléma?
DarkHorSe
Hogyan mukodik ez a legendary skill rendszer? Ha elerem a max lvlt akkor kezdhetem elorol a beletolt pontokat meg visszakapom?

Calver
mágusokhoz csatlakozás annyi, h odamész, ellõsz neki egy varázslatot, tadaam, tag vagy. companion-éknál asszem ki kell takarítani egy dungeont.

genndy
Nincs. Õrök néha beszólnak, hogy 'vidd innen a koszos mancsod', de ennek nincs semmi jelentõsége. Ha csak orgazdát akarsz, akkor elég csak csatlakozni, nem kell végigvinni a szálukat.
Illetve ha elég magas a Speeched, akkor ott is van olyan perk, hogy rendes kereskedõ is megvegye a lopott cuccot.

DarkHorSe
Es van valamilyen hatranya ha csatlakozom oda?

genndy
Igen, mert máshol nincs is hozzáférhetõ orgazda.

DarkHorSe
Nem hinnem hogy meg tudom csinalni a csatlakozashoz a kuldiket, de azert majd megprobalom. Amugy sem akarok nagyon csatlakozni sehova 😊 Most lettem 27es, eddig megvan az ork szet, a sima farkasokkal elbirok mar meg a sima banditakkal. Mast meg nem nagyon probaltam, de erzem meg mindig gyenge vagyok. Eladni a lopott cuccokat csak akkor tudom, ha csatlakozom a theif guildhoz?

Calver
csatlakozott=csatlakozz, hogy a lófaszba bírok mindig ilyenek elírni, érthetetlen.

Calver
csatlakozott kismágusokhoz, kapsz egy saját szobát, ládával. Companion-oknál dettó.

genndy
7-10 nap. Amíg nem spawnol újra a láda.
Saját házadon kívül nincs igazán biztonságos tároló. Akkor már inkább szórd le a földre egy városban, valamelyik sarokban. Tudtommal így nem veszik el.

DarkHorSe
ha meg nincs hazm, es elrakom a dolgaim egy ladaba meddig maradnak ott?😊

Alapértelmezetten 7 vagy 10 nap, a requiem-ben ennek sokszorosa.

genndy
Igen, persze (de hogy milyen idõközönként spawnolnak, azt nem tudom).