The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Glenmoril Coven <#hehe>
Ezek vannak, illetve még a csak állatos barlangok. Meg ahol forswornok vannak, de õket is lehet venni banditának. Bár egy csapat nekromanta közé bekeveredni is húzós, fõleg ha van köztük elementál-varázsló is.
Goblinok ugye nincsenek, a kriptákat meg fõleg a draugrok õrzik, nem csontvázak, szellemek meg lichek mint az Obliban az ayleid romokat.
Vagy akaszd össze a bajszodat egy sárkánnyal. Esetleg kettõvel <#nevetes2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

nekem négyzeteket írt a számok helyett. De nem tudom hogy mitõl javult meg. Amúgy a tegnapi játéknapom nagyon szörnyû volt. A barlangok 50% csak dreguh van, ráadásul mindig ugyanazt a három trükköt tudják (shouttal operálni, elszórva fedezni egymást egy teremben, és koporsóból kikelni), és értéktelen nehéz vasdarabokat dobálnak, úgyhogy a végére nagyon untam. Nem tudtok véletlenül olyan barlangot, ahol más is van? (eddig csak dreugh-csonti, és banditás barlanggal találkoztam+ dwemer romok, pedig az oblivionban ennél jóval több típus volt

PiszkosFred
Be kell allitani a console "lehivast" F10-re peldaul, es kesz is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

genndy
Játék közbeni NumPad bekapcsolás már nem mûködik, csak ha már indítás elõtt be volt. Amúgy azzal is lehet 0-t írni. Vagy tényleg 'ö'.

Hecker007
"ö" billentyûvel próbáld esetleg, nekem azzal ír nullát

velem is ez volt tegnap. De aztán megjavult

Nullát hogy lehet írni a konzolba?mert a 9-re kapok egy kockát,régen jó volt most nem,num padot meg hiába kapcsolom be.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Amolyan "Easter egg" játékbeli érdekeség, funkciója nincs nagyon. Este 10 és hajnali 4 között jelenik meg valahol véletlenszerûen a világban és a "Hamvir's Rest" nevû hely felé lovagol (vagy odaér vagy nem az éjszaka alatt, ha nem, akkor ahogy jön a nappal eltûnik), ami egy temetõ Whiterun-tól nem messze.Itt van néhány Draugr, egy kincsesláda és néhány random tárgy elszórva, az egyik koporsó mellett pedig egy koponya, amit nem lehet elmozdítani, valszeg az a Fej nélküli lovas feje.
Itt olvashatsz bõvebben a Fej nélküli lovasról, itt meg a temetõrõl, ahova megy.
Egyébként a fej nélküli lovasnak mi az értelme?

ahol én néztem ott azért nem volt egyértelmû, mert az ID-hez viszont konkrét szám volt beírva. Õgy volt a példa bemutatva, hogy pl player.additem 000c3ac5 #

Hecker007
akkor rosszul emlékeztem sorry 😊

genndy
Nem kell engedélyezni semmit, konzolból minden mûködik rögtön. Falloutokban sem kell.

Austin Bailey : na azér <#hehe>

Malakai
Amikor azt írják valahol egy példába, hogy # az egy számot jelent, tehát annak a helyére valami számot kell írni. 😊
Ennek a karakternek az elsõdleges neve (angolban) a számjel, szóval nekik ez egyértelmûbb, bár megjegyzem a magyar is mondja ezt így.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

genndy
Nincs kétszer xxxx, és nem kell #
Azt írd be amit írtam. mûködik. most próbáltam ki.
player.additem 000d3ac5 1

Hecker007
Engedélyezni kell a csalásokat elõször, aztán lehet itemet így bekérni a játékba, ugyanúgy mint a fallout 3/NV-ben

oké, mûködik, köszi szépen.

miért van kétszer xxxxxxx és miért van közötte az 1-es. Máshol azt írják, hogy # kell mögé, olyat meg nem tudok konzolban. A lényeg az hogy nem mûködik.

genndy
Sima csuklya, amit legelõször kapsz:
player.additem 000d3ac5 1
A végén az "1" a darabszám.

nem értem. Az ID-je nem ilyen hosszú. Leírnád egy példával?

genndy
Az már ott döglik meg ahol hagytad. Konzolból lehet:
player.additem XXXXXXX 1
XXXXXXX: Unique Items

nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet visszahozni, ha valamit elvesztettem és nem tudom, hogy hol? A Thieves Guide csuklyát vesztettem el.

Én jelentkeztem tesztelni... Értem így is de csak jobb az anyanyelvemen játszani.

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

genndy
Nagy levegõ, ágynyugalom, most indul majd a bétateszt. Még 1-1,5 hónap a végleges szvsz.
Ettõl persze még a hír nagyon jó, respect a csapatnak!

Mire ki is jön mikulásra,addigra végigviszem a játékot.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

magyarítás 100%-on 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Oké, köszi, akkor megnézem.
genndy
Három az a kettõ.
Nem is fog, csak a Skyrim, mivel a DLC-k abba épülnek bele, nem külön játékok. DLC fülön ott lesz, indítómenüben tudod aktiválni (de alapból pipálva vannak sztem).

Hm, aktiváltam a kódot, kiírta, hogy sikerült a hozzáadás, mégsem jelenik meg a games library-ban a két dlc.
Köszi, így már sikerült😊
genndy
PayPal. Akkor nem kér semmit.

Nuveem-en nem enged vásárolni, mert kér valami személyi azonosítót, neked hogy sikerült?
Sziasztok!

Régebben használtam egy olyan módot, amivel az ellenfelek használhattak %-os esély alapján fejlesztett cuccokat pl flawless fur armor stb. Sajnos már nincs meg, valaki megtudja mondani a nevét?
Értem, köszi!
Malakai
Real Shelter eltûnt nexusról kedéjes adminok és tinédzser modderek nem jönnek ki egymással... Elméletileg a valamikor hamarosan (?) TESAliancere és Steamre felrakja.
Ez elég friss dolog, van pár egyéb alternatíva, de azok meg rég voltak frissítve, valószinüleg lenne velük probléma, pl Rain and Snow clipping.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Köszi! Nem tudtok véletlenül olyan modot, ami javítja az esõt abban az esetben, amikor tetõ alatt vagyok egy kinti helyen, mégis beázik? Pl. esõ elõl bementem egy malomba Whiterun mellett, de ugyan úgy esett belül mint kívül. Elég ciki volt. 😊

Tudna valaki segíteni abban, hogy egy adott modra hogy (vagy hol) lehet steamen konkrétan rákeresni?
genndy
Aki nem a Legendary Editionra gyúr:
Örömmel jelenthetem, hogy a Nuuvem-es Skyrim Dragonborn DLC-t simán megeszi a Steam. Dragonborn Retail (Dobozos)-ként jelenik meg a vásárlási listában.
Gondolom akkor ez igaz a többi DLC-re is.

DarkHorSe
felraktam meg mindig szar

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Malakai
Talán el kéne olvasni az installációt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkHorSe
es azt akkor miert nem rakja fel maganak?

Malakai
Uncapper kell SkyRenek, amivel meg egyszerûen nem "konvertálsz" legendaryvá.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkHorSe
ez a Skyre is egy bugos szar mod, 130nal is vannak talentek de a fejlodes mar 100on megall es legendaryva kell valtoztatni, igy megis hogy erjem el.

PiszkosFred
Patch javitja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy " A Cornered Rat" missziónál, miután beszéltem Esbernnel a reteszen át, nem nyitja ki nekem az ajtót, pedig ki van írva hogy completed és, hogy beszéljek vele de az öreg akkor sem hajlandó beengedni...
genndy
Nem jobb, csak nem minden mod van fönt mindkettõn. Én a Nexust ajánlanám, szerintem a modkészítõk azt preferálják.
Egy olyan modot tudok, ami Steamen van, de Nexuson nincs: Fall of the Space Core 😊

Tegnap megkaptam a játékot (Legendary edition). Steammel lett telepítve, néhány modot már fel is tettem a Stemrõl. Azt nem tudom, hogy a NMM és a Steam közül melyiket célszerûbb használni. Több helyen olvastam, hogy a Nexuxt istenítették, olyat is hogy a Steamet meg nem is ajánlották, pedig nekem annyira adta magát a modok hozzácsatolása róla.
Kérdésem, hogy a Steamrõl is minden elérhetõ, amit a Nexux tud, vagy mi határozza meg a kettõ között a különbséget? Jobb-e egyik a másiknál?
joceruza
Köszönöm!<#worship>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Malakai
Genndy tanácsát fogadd meg, egyébként a Convenient Horses adja a játékhoz, ha van nálad egy akkor autómatikusan mûködésbe lép, hogyha túlléped a súlyhatárt, amit még cipelhetsz, 5 percig mûködik csak és elhasználódik ezalatt, viszont 10000 egység súlyt tud elvinni. Nem használtam soha, nem tudom vizuálisan is megjelenik-e, vagy bármi egyebet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

genndy
A nevét lefordítva valami léggömb vagy léghajó.
Esetleg olvasd is el a modok leírását, mielõtt telepakolod a játékot.