The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek vannak, illetve még a csak állatos barlangok. Meg ahol forswornok vannak, de õket is lehet venni banditának. Bár egy csapat nekromanta közé bekeveredni is húzós, fõleg ha van köztük elementál-varázsló is.
Goblinok ugye nincsenek, a kriptákat meg fõleg a draugrok õrzik, nem csontvázak, szellemek meg lichek mint az Obliban az ayleid romokat.
Vagy akaszd össze a bajszodat egy sárkánnyal. Esetleg kettõvel <#nevetes2>#nevetes2>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Itt olvashatsz bõvebben a Fej nélküli lovasról, itt meg a temetõrõl, ahova megy.
Austin Bailey : na azér <#hehe>#hehe>
Ennek a karakternek az elsõdleges neve (angolban) a számjel, szóval nekik ez egyértelmûbb, bár megjegyzem a magyar is mondja ezt így.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azt írd be amit írtam. mûködik. most próbáltam ki.
player.additem 000d3ac5 1
player.additem 000d3ac5 1
A végén az "1" a darabszám.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ettõl persze még a hír nagyon jó, respect a csapatnak!
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nem is fog, csak a Skyrim, mivel a DLC-k abba épülnek bele, nem külön játékok. DLC fülön ott lesz, indítómenüben tudod aktiválni (de alapból pipálva vannak sztem).
Régebben használtam egy olyan módot, amivel az ellenfelek használhattak %-os esély alapján fejlesztett cuccokat pl flawless fur armor stb. Sajnos már nincs meg, valaki megtudja mondani a nevét?
Ez elég friss dolog, van pár egyéb alternatíva, de azok meg rég voltak frissítve, valószinüleg lenne velük probléma, pl Rain and Snow clipping.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Örömmel jelenthetem, hogy a Nuuvem-es Skyrim Dragonborn DLC-t simán megeszi a Steam. Dragonborn Retail (Dobozos)-ként jelenik meg a vásárlási listában.
Gondolom akkor ez igaz a többi DLC-re is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Swedish people are albino monkeys
Egy olyan problémám lenne, hogy " A Cornered Rat" missziónál, miután beszéltem Esbernnel a reteszen át, nem nyitja ki nekem az ajtót, pedig ki van írva hogy completed és, hogy beszéljek vele de az öreg akkor sem hajlandó beengedni...
Egy olyan modot tudok, ami Steamen van, de Nexuson nincs: Fall of the Space Core 😊
Kérdésem, hogy a Steamrõl is minden elérhetõ, amit a Nexux tud, vagy mi határozza meg a kettõ között a különbséget? Jobb-e egyik a másiknál?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
(\__/) ( X.x) ( } . { )