The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"negyedik választást" meg vagy rögtön az elején alkalmazod, vagy soha - késõbb nem lesz rá lehetõséged.
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ide tedd be, úgy ahogy van: Steam\SteamApps\Common\Skyrim
Kb. csak a az exe-t fogja frissíteni. Dokumentumok, registry maradhat is, annál nincs különbség a csúnya és az eredeti között.
Ha mindenáron törölni akard, töröld. Gond abból se lesz.
Girls of Skyrim vagy SG Followers !
"The trees move. Do you not see it?"
Razor féle Skyrim van fent a gépen de megakarom venni Steamen viszont ennek nincs uninstallja.
A kérdés, hogy ha uninstall hiányában simán törlöm a játékot, akkor a Steames verziót attól tudom telepíteni minden gond nélkül vagy lehet valami gubanc?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A Beth viszont százalékot figyel. Ez a különbség a CD projekt és a Beth között a CD húzott egy határt és megmondta az rpjük alapját mindig is a story és a karakterek fogják jelenteni mindentõl függetlenül, a Bethnél nincs ilyen. Az az egy esett amikor beszóltam egy modernek pont egy ilyen szitu volt, ennek a tudásából következett egy japán gyerek volt a hivatalos forumon és feltette a kis manga modját kérdezve miért nem így néznek ki a karik vagy hasonlóan. De így is megbántam. Amiért beírtam pont ez volt ezek bármire képesek az éppen aktuális igény kielégítése véget. Amit lehet pozitívnak is elfogadni ha valakinek ez tetszik. Ez az amiért ezektõl még rosszabb TESVI-ra számítok. Még úgy is hogy lesz konkurencia. Ebbõl következik az összes többi amit eddig írtam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van egy oldaluk a moddb-n, aki akarja tudja követni. Teljes konverzió.
a korábban betett video alapján a quest rendszer merõben eltér majd a skyrimbe megszokottól. A menj ide öld meg helyett, átvezetõ videok lesznek egy eseménnyel és utána beugró quest szövege menj és derítsd ki mi történt a faluban. És ez egy teljesen amatör társaság. Újratelepítés várható ha végeznek a moddal 😊 De az pár év még szerintem 😊
Ryder: Ez is egy vélemény, szerintem meg csak a látványra építõ játékok nem hosszú életûek, mégha sok a leölhetõ mob meg dungeon akkor sem biztos 😊 Azok a modderek akiket betettem nem szokványos egyszerû dungeonokat csináltak némelyik a legjobb questeket, némelyik egy új craft rendszert, vagy mint xarrian igazi rpg-t csinált a játékból jó részük már tavaly eltûnt. Még az interesting npc készítõje dolgozik õ valószínû befejezi a dragonbornos részt ha jól emlékszem oda gyárt npcket companionokat.
van vagy 100 fölötti npc, companionok mindegyik emeletekkel a Beth által készítettek felett leszámítva Serenát, ott nem emeletekkel. Mindegyik történettel beszéddel jórészük questekkel. Megint elképzelhetetlen hogy amatõrök felülmúljanak pl egy CD projektet vagy Obsidiant 😊
Ezek általában a kukában végzik. Fõleg azokat sajnálom aminél látszik a munka: új területek, interiorok, dungeonok, karakterek, questek miegymás. Ránézel egy postolt képre és azt mondod hogy kell. Várhatod is mert kb 6-7 ilyen mod közül átlagosan egy éri el a béta állapotot is.
Hey everyone!
I just wanted to say that I am taking a pretty long break from Skyrim and modding it - Over the past weeks, I somehow lost a lot of motivation, and just feel like I don't get the joy I want out of it anymore, plus, there are some other reasons related to my rl. I am not sure when or even if I return, but in any case, I'll not show up on the Nexus for quite a while, I guess.
Whatever the case, Ogerboss will still continue to work on the project, adding minor features from our to do list that are within reason. However, the Dragonborn support is not among them.
Ahogy néztem ma, szinte mindenki akit figyeltem, és érdembe próbált valamit kezdeni a skyrimmel abbahagyta, Arcanesmith, thirheenoranges, stb mindenki, utolsónak Xarrian. Talán Giskard maradt csak de ahogy láttam õ is leáll egy idõre. szóval dragonborn support már nem lesz valószínû a skyrimhez a requiembõl szomorú ez az egy volt amit vártam. Elnézve a jövõévi brutális rp termést meg a 2015 évet nem valószínû Xarrian visszajönne hosszabb távra.
Mindenesetre orgazda kell hozzá, ez tuti.
Vagy ha elég magas a Speech-ed, és tettél a perkre, akkor bármelyik árus megveszi, akihez befektettél.
tai : konzolparancs; Toggle AI - akire rányomod az nem mozog, nem beszél, nem harcol. Ha annyira zavar Lydia, de nem akarod megölni.
Update.esm
Dawnguard.esm
HearthFires.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Shadow Striping Fix.esp
DG-NoAttacks.esp
Better Dynamic Snow.esp
Skyrim Flora Overhaul.esp
Auto Unequip Ammo.esp
WATER.esp
Ennyi a modlistám, slussz. Meg persze pár HD-textúra+2K, de semmi játékmenet-módosító. Remekül elvagyok 220 órája.
Csak az a nyamvadék Dragonborn lenne már valahol akciós, hogy végigvigyem...<#zavart1>#zavart1>
Nem mintha akkora baj lenne mert vannak köztük szép, igényes képek is 😄
Skyrim most pontosan 47db modnál jár, különösebb ebbõl fakadó bugot/összeférhetetlenséget még nem tapasztaltam (kop kop).
Konkretan 2 hete lett bejelentve, hogy vege, nincs tovabb. Lesz a goty aztan csokolom, viszlat az ESO-ban es a TES VI-ban.
Bármikor ha újratelepítenéd a játékot akkor csak visszamásolod. Nem kell szenvedni az újra keresgéléssel, hangolással. Ha elmented a load ordert is az még jobb.
Bár már lassan vége a Skyrim támogatása és itt lesz a Legendary verzió is. Ezután a fenti módszert bármikor tudod alkalmazni ha minden mod mûkszik rendesen 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB