The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swedish people are albino monkeys
konkrétan legjobban úgy jössz ki, h végigtolod az Aetherial Crown-os szálat, valamint az Unfathomable Depths-et, mindkettõ Dwemer Ruin-okban pörög, és olyan dolgokat adnak, amivel gyorsíthatod BS fejlõdését. hozzá kirabolod Markarth-ban a múzeumot és a közeli szobákat, és bamm, lazán fel fogsz tudni mászni 100-ig.
...ez persze nem menti meg BS-t attól, h egy szarcsi-foscsi, értelmetlen, élvezetmentes, grindhegy képzettség legyen, de ez a legegyszerûbb módja.
"The trees move. Do you not see it?"
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
T3nd0s Skyrim Redone
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
mivel kb. csak elírások vannak benne, kvázi teljesen használható. a jelentkezõk fele úgyse küld hibajelentést, örül hogy végre van magyarul
kíváncsi lennék mennyien jelentkeztek 😄
shit happens
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ugyan jelentkeztem a bétára ,de mi alapjàn döntik el ki lesz a "kivàlasztot"?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
igazából elképesztõen rosszul és grindszagúan sikerült sajnos ezeket a képzettségeket implementálni, személy szerint jobban szerettem Oblivion enchant rendszerét, jobb lett volna ha hasonló irányba mennek.
btw ha nem picsafüst játékmenetet akarsz, SkyRe-t ajánlom, kellõen nehéz és szórakoztató, de azt az elejérõl kell. (mondjuk ez hetes szinten nem nagy dolog)
Most ugy tervezem hogy nem gyartok semilyen targyat csak azt hasznalom amit talalok es amit venni lehet. Remelem igy azert lesz a jatekban nemi kihivas.
a kérdésem az lennem,h érdemes e csatlakozni a tolvajok céhéhez vagy esetleg a sötét testvériséghez?
Nem tudjátok magyarításra még mindig csak bétûra lehet jelentkezni vagy már várható,h rendesbe is kidobják?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Disenchant csak egyszer kell, hogy megtanuld az adott tulajdonságot. Hogy mit teszel a te tárgyadra, az már csak a te tudásodtól függ, attól nem, hogy milyen erejû tárgyból tanultad meg a hatást.
félre értitek
A tudást akarom cserélni amit a karakterem tud, nem a tárgyban lévõt
mert amikor az asztal fölé hajol elkezdõdik ez a "ceremónia"
és kiírja,h
Disenchant... na ott már nem tudom újra az erõsebb %os dolgot újra tanulni mert azt írja,h azt már ismerem
de amit ismer az már most túl gyenge mert a 20 szint körül csináltam
most 52-es en ez már nekem nem elegendõ, kellene erõsebb
A kérdés
Az Enchantment-ben tudom e cserélni a gyengébb %os arányt magasabbra vagy benyeltem,h olyan korán Disenchantoltam?
Remélem így értehetõ a kérdésem
köszi 😊
tudja valaki,h az ENCHANTING-ben hogy lehet változtatni az értékeket a skill emelése mellett
pl ha a 20 szinte volt egy 13%-os One-Handem és most már 40%ososm is van azt,h tudom lecserélni rá
vagy ez egyáltalán lehetséges e
köszi
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A lényeg, ha modolsz akkor inkább grafikai tuning modokból rakj bele sokat attól max a gép igény nõ meg, de script alapú modokkal csinnyán bánj, vagy tényleg játszhatatlan lesz a végtermék....
Az általam kreált Bleak enb-vel támogatott Skyrim, fagyos (CoT Winter), zord világ, pl. az emberek állatbõrökbe ölzönek, nem csilli-villi ruhákba, csak a felsõ uralkodók és gazdagok vannak drága ruhákban...
A harc rendszerben nálam még novice fokozaton is 2-3 ütés vagyok egy banditának 😄 Tehát oda kell figyelni és kitérni, védekezni.... ezt egyszerûen odottam meg, minden páncél, és fegyver, azonos sebzõ és védõ értéket kapott kategórián beül. (pl dagger-ek mint 7-et, light armorok mind 30, heavy 60 stb. védelmet adnak, csak kritikál sebzés és súlyban térnek el.) sokkal realisztikusabb és sokkal durvább így a játék....
Végezetül annyit, a TES játékok szépsége, a modolhatósága... tehát egyáltalán nem gáz, ha valaki ezt teszi...
Szóval szeintem ez a remek skyrimben hogy tenlyeg olyan játékod lehet amilyet te akarsz csak kell tudni kompromisszumokat is kotni.
Felfogásom szerint a skyrim és társai két játék egyben.
Az egyik maga a játék, a másik meg annak a simára csiszolása.
De igazából hasra csapva mondtam a 350 számot. Az igazság az hogy csak 287 a teljes létszám. de folyamatosan rakom fel és törlöm le.
A kulcs az az hogy minden módot csak akkor raksz fel ha használod is. Így le tudod tesztelni nincs e valami alapvetõen nem kompatibilis másokkal.
Emellett ha elolvasod, a módok leírását könnyen ki lehet sakkozni mi mivel kompatibilis, és ha valahol megakad a dolog mod manager el még mindig nagyon szépen ell lehet távolítani mindent.
Tehát ismerem a problémát de ez esetben nem áll fent.
A kérdés az az, hogy ti is észleltetek késést a modban vagy nekem kell e nyomozást folytatnom, hogy mi okozza?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB