The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszonylag értelmesebb link róla
nem programból fogod, hanem bios-ból, keresel egy értelmes, procidhoz-alaplapodhoz való leírást, és ollé. amíg nem tolod fel a faszba feszültséget vagy sütöd meg a procid (meglepõen nehéz, fõleg ha az ember figyeli a hõmérsékleteket), legrosszabb ami történhet csöppnyi instabilitás és kékhalálok, esetleg egy cmos reset szükségessége.
"The trees move. Do you not see it?"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amúgy ami igazából most már visszafog, az a procid lesz, mivel Skyrim erõteljesen procizabáló. "aprócska" húzás ajánlott, fõleg mert gyors google alapján E4400 simán még akár felmegy 3 Ghz-ig (alapnál kisebb feszültségen!), de 2,66-ig biztosan.
Annyi változott, hogy az elõzõ videókártyám egy 8600 GTS volt 256 mega rammal, és konkrétan a low beállításokat alig vitte. Szinte játszhatatlan volt. Képzelhetitek milyen felüdülés most azt látni, hogy lowon megy, felhúztam médiumra és megy, hát felhúztam maxra, és 2-3 FPS visszaesést leszámítva szakít. Leszakad a pofám olyan gyönyörû a játék. Vége a kies tájaknak fák és nyövényzetek nélkül 😄 RAWR 😄
Ja, és az alább felsorolt modok amiket írtam mind kompatibilis egymással! 2-3 óra játék alatt se ugatott semmi errort, se nem láttam bugot, vagy oda nem illõ dolgot.
Talán még szebb is lehetne, mert csomó olyan beállítás van ami fps dropol, és értelmetlen. Ezeket a sorokat keresném a cfgbe.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
high-medium beállításokon, 2x AA-val és optimális AF-el viszont mindenképpen gördülékenyen fog menni, jelentõs minõségromlás nélkül.
még az is szempont btw, h milyen procid van ehhez - Skyrim nagyon szereti erõteljesen felzabálni ugyanis.
Lefogadom hogy a srác egymagában többet ért a pályadizájnhoz mint pl az Obsidian pályatervezõi együtt véve.
Szurkolok neki, kár lenne veszni hagyni egy ilyet tehetséget.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Képzeljétek szereztem egy 8800 GT-t, és a játék ultra fokozaton 25 fps-t produkál. Szerintem mehetne gördülékenyen is, csak ki kéne belõle venni 1-2 dolgot. Bár ha leírjátok hogy miket vegyek ki, amiktõl a legjobban szaggat az is jó lenne :/ Kb 5-6-7 fps kéne és vígan szaladna a játék.
(ahhoz képest, hogy eddig off és low fokozat között játszottam)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
pedig jó lenne turbózni, mert nincs túl erõs gépem
kérdésem az lenne, hogy ebben az utolsó verzióban már alapvetõleg ki vannak javítva azok a textúra meg script hibák, amik az alapverziót jellemezték, vagy ehhez is ugyanúgy érdemes telepíteni azokat a cuccokat ami gyorsítja/javítja ezeket ?
-Enhanced Distant Terrain
-Improved NPC Clothing - High Res
-Better Dialogue Controls
-Static Mesh Improvement Mod - SMIM
Szerintem nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom, hogy ezek közül 1-2 kivételével mindenkinél alap aki komolyan játszik ezzel a játékkal.
Most húztam egy teljesen tiszta winfost, most végeztem a frissítésekkel, programokkal, most települ a szkájrim. Próbálok egy 15 modot összehangolni, hát remélem sikerülni fog. Az a gond, hogy az alapjáték modok nélkül nagyon száraz :/ Vagy is hazudok...nem száraz. De a modokkal képes túlnõni magát sok tízszer.
Ti melyik karakter szépítõ modot ajánljátok? Látok egy csomó csajos modot, de nekem csak egy nagy pakk kéne, amiben szebbek az emberek, kidolgozotabbak, és a csajoknak nagy cicijük van 😄 (és az arcuk nem bamba)
Valaki kérdezete itt a modokat, ha segítség, akkor én ezeket rakom fel:
-összes unoffical pecs
-skyui
-A Quality World Map - With Roads
-Immersive Armors
-Immersive Weapons (ha ehhez kapcsolódóan tudtok még ilyet ajánlani ami ezzel kompatibilis, akkor szívesen várom!)
-Enhanced Blood Textures
-Categorized Favorites Menu
-Cloaks of Skyrim
-T3nd0s Skyrim Redone
-Enhanced Night Skyrim
-Bandolier - Bags and Pouches
-akkor most még hozzácsapom a Falskaart
-RaceMenu
-Wet and Cold
Ezek azok a modok amik csak adnak, és nem vesznek el semmit. A Skyrim Redone egy nagyobb hangvételû dolog, ami az egész játékot átírja kicsit, de szerintem csak pozitív jelleggel. Ehhez még hozzá lehet csapni HD textúrás pakkokat, csak én nem használom mert fos gépem van (mondjuk most újítottam egy 8800 GT-t, és hasít a játék normál beállításokon hálisten).
Ez a Nexus amúgy piszok lassú tegnap óta...nem is értem mi van. Használhatatlan konkrétan.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Köszi
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mert csak 1x fogom végig játszani, de azt jóól elnyújtom 😄
Nézd meg az alapjátékot, játssz vele, az alapján döntsd el hogy mi kellene. Szépítés? Nehezítés? Könnyítés? Változatosság? Konkrét igényre lehet már modot ajánlani, vakon nem.
Esetleg akinek valami még eszébe jut ami abból kimaradt, ne tartsa megába!! 😄
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Csak jelenleg gépem nincs, h nyomassam 😞
Tényleg gyors és egyszerû!
itt vannak a lehetséges megoldások, ami nálam mûködött és minimális szarakodást igényel:
"Adding/correcting this line in your Skyrim.ini to the
sResourceArchiveList2=Skyrim - Voices.bsa, Skyrim - VoicesExtra.bsa
If your ini-file has no such section, just add it."