30713
TES
-
Austin Bailey #25694 nem akartam megmondani a nevét, ha esetleg először csinálnád -
Austin Bailey #25693 Egyáltalán nem érzem úgy, hogy elégtételt kellene rajtad venne, hanem unalmasak a kis játékaid. A kérdés arra irányult, hogy szüksége lenne egy bizonyos NPC-re, aki meghalt. Erre nem jó a reanimate corpse. Ha nekem az első pillanatban átjött, hogy ez a kérdés, akkor valószínűleg neked is, és erre jött ez a komment Szerintem itt megint csak azt láthatjuk, ahogy játszod a kis maipulatív játékaidat, és valójában te csináltál sok hozzászólást ebből a helyzetből a hülye álszent mentegetőzéseddel. Nékülem a helyzet akár úgy is folytatódhatott volna hogy jön az újabb komment "nagy nehezen szereztem egy reanimate corpse varázslatot, visszahoztam az npc-t, de 30 másodperc múlva eltűnik, most mit csináljak" (miután nyilván ha a játékon belül valamit lehet, akkor senki nem akarja konzollal) Ekkor végre kiderült volna a válasz, csak közben leírtunk volna egy felesleges kört, aminek az volt a lényege, hogy te humorizálsz, és ezzel a másikat akadályozod. Vagyis azt hiszed, hogy minden rólad szól. Önmagában persze ez egy tök pitiáner ügy, ami már így is bőven túl lett rágyalva, csak amikor naponta 20 ilyet megeresztesz, az azért már rohadt idegesítő. Az egész viselkedésedet átitatja egy rájátszott mű attitűd amit folyamatosan kerülgetni kell. -
IXEMGabeo #25692 jaj persze a Hjerim:D -
IXEMGabeo #25691 aha nem emlékeztem rég volt:) kössz lehet jó lesz így -
Austin Bailey #25690 nem megvizsgálni kell, hanem végigmenni az úton egy bizonyos házig. Egyszerűen csak végigmész az úton, és akkor meg van vizsgálva -
Austin Bailey #25689 tudod ha pajnak akara volna használni, akkor nem azt kérdezte volna, hogy fel lehet-e támasztani, hanem azt, hogy lehet-e pajzsnak használni. -
Austin Bailey #25688 ha te tényleg azt hitted, hogy ezért kérdezi, akkor egyrészt meglep, hogy egyáltalán valami eszedbe jutott, másrészt meglep, hogy nem magaddal kapcsolatban. -
IXEMGabeo #25687 Ez van...Blood in the Ice küldetésért kár lenne:S ez az egyik legjobb -
#25686 Jobbat nem tudok, vissza kell tölteni, a Conjuration ritual spell küldetés elég rövid.
A sok végigjátszás alatt én is belefutottam néhány bugba, s az volt a tapasztalatom, nem szabad továbblépni "majd később visszatérek" jelszóval, mert később sem lesz jobb, valahogy le kell küzdeni.
Nem elég a menübe kilépni, ki kell lépni a játékból, újra indítani, s jó esetben nem lesz bugos.
Szerencsére nem volt gyakori eset a bogár, de nem is teljesen mentes tőle a játék, s rá kell készülni, hogy 15-20 perces visszatöltésekre bármikor szükség lehet. -
IXEMGabeo #25685 Igen csakhogy azóta képtelenség megidézni a dremorát nem jött elő az 1. halála után...pedig ott halál pontosan a körben a gyertyák körül idézem fent...
Blood on the iceon nem lehet vizsgálni a vérnyomokat oda mutat a nyíl, de semmi interakció:OOO -
#25684 Nem biztos, hogy bug, de elég régen csináltam a küldetést, s csak halványan rémlik, hogy a holtak házában a papnő kb semmit nem mond, a holtestet megvizsgálod, majd a vérnyomokat kell követned a városban...
A Conjuaration ritual spell küldetésbe talán bezavar a sárkány, akkor és ott nem mondhatni, hogy jókor érkezik, ugyanis a megidézett demora rád támad (ezzel tehát nem volt gond), le kell verni, ismét megidézni, szintén megtámad, ismét lepofozni, s majd a harmadik megidézés után lehet vele csevegni a sigil kőről.
A sigil követ Gestor visszaadja, ha van kedved hozzá, előbűvészkedhetsz a Atronach Forge-ből különböző tárgyakat, s a teljes kapacitáshoz kell a sigil kő.
A mester szintű idéző varázslatok nekem nem igazán voltak bejövősek, körülményes a thrallokat megidézni, s hajlamosak elkóborolni, sokkal egyszerűbben kezelhetőek a dremora lordok. (thrallok közül ráadásul csak a vihar elementál érdemel említést, a másik kettő gyenge)
Necromantánál természetesen más a helyzet, neki megfelelő alany kell, nem Oblivionból rángatja elő a segédeket. -
#25683 Ki az, akinek halála kellemetlenül érintett?
A nevesített NPC-k többsége halandó, ráadásul több irányból is veszélynek vannak kitéve.
Sárkány támadások vámpír támadások, polgárháborús csetepaték veszélyeztetik a városlakókat, s nem kivételek a kereskedők sem (általában a kereskedők halála miatt problémáznak játékosok).
Több lehetőséged van:
1 - elfogadod, hogy az illető kimúlt, és tovább lépsz.
2 - figyeled az eseményeket, s ha sárkánytámadás, vámpír támadás ért egy települést megnézed az esetleges veszteséget, s szükség esetén azonnal visszatöltöd az állás s megpróbálod megmenteni a polgárokat.
Nem egy dicséretes szereptájszós stílus, de elfogadható.
3 - vámpírtámadásból adódó falu-kiirtás ellen van mod, a Dawnguard vámpír támadásai sokaknak bosszantóak.
Konzollal feléleszteni megpusztult NPC-t rizikós, volt régebben téma itt is, ha jól rémlik Belethor (kereskedő) halálozott el valakinél, s a konzolos parancs után is csak egy zombi lett, ott volt a boltban, de sem beszélni, sem kereskedni nem tudott vele a játékos.
-
IXEMGabeo #25682 pff ez az update 13 csinált volna 2 bugot is?:D nemhogy kijavítottak volna mindent...
Blood on the ice küldetés amiről beszéltünk nem tud továbbhaladni. Ha az őrrel beszélek azok után h Jorleif engedélyezte a helyszíni szemlét azok után nincs mit nem enged semmit megvizsgálni a gyilkosság színterén és az őr sem mozdul. A pap csajjal beszéltem lent a Holtak házában semmire nem reagál.
Másik pedig Winterholdban Phinis küldetése mégpedig az, hogy idézzek meg egy dremorát a tetőn. Igen ám csak jött egy sárkány bezavart és egyszer a Dremorát le kellett puffantani, mert megtámadott majd azóta nem tudom újra megidézni hiába mutat rá a nyíl.
Na most akkor nincs mit tenni console vagy van-e rá megoldás? Régebben ezek nem bugzottak be:S -
#25681 Sajnos nem, a halál végleges és már nem lehet őket visszahozni/visszaállítani eredeti funkciójukba.
És elnézésedet kérem, amiért ilyen hosszú és fárasztó lett a válaszok sora, de ilyen, amikor két idióta egymásra talál. Sorry még egyszer. -
Tcsm #25680 Az npc alatt olyan npc-ket értettem akik falukban laknak és konkrét nevük és életük van.De ahogy hallom nem lehet belőle cheat nélkül újra rendesen élő npc-t csinálni. -
#25679 Nem-nem, AB értelmes ember. Csak dacos, mint egy hatéves. Mert ismét volt egy havi rendszerességű összezörrenésem Habár Úrral, ő most úgy érzi, elégtételt kell vennie rajtam. amiért bántottam a cimboráját. Ami lehetne jogos is, hiszen tényleg egy paraszt f*sz vagyok Habár Úrral szemben, belátom, nem tagadom, és vállaom a következményeket is akár (mert ugrok a hülyeségére, ő meg ki is használja :)), de most olyan dologba kötött bele, amelyet a lehető legjobb szándékkal, némi viccel, de mindenképpen teljes értékű választ adva csináltam. Bármi másba bele lehet, de ebbe most nem kellett volna. De, ez a dolgot már a végletekig kell húzni, mert egyik fél sem enged. Ennyi. (IRL egy sör mellett egészen másként jönne ez le, csak itt fest baromi hülyén) -
#25678 A reanimate corpse PONTOSAN azt csinálja, hogy feltámasztja (újraéleszti) az npc-t. Mivel a kérdése nem specifikálta a körülményeket (hogy questhez kell neki az npc, vagy csak meatshieldnek használni) ezért a válasz ezen része helyes volt. A másik rész pedig az 'egyéb okból feltámasztani' részre válaszolt.
Ez ugrott be AB utolsó pár hszéről egyébiránt. -
#25677 Édes drága jó Istenem. Ez már több, mint abszurd. Fel lehet támasztani vele az NPC-t, igen vagy nem? 30 másodperc gondolkodási időd van, óra indul. Igen, vagy nem? -
Austin Bailey #25676 pont azt magyarázom, hogy a reanimate corpse nem lehetséges verzió a kérdésre -
#25675 Ellenkezőleg, így volt kimerítő a válasz, a lehetséges verziókat messzemenőkig figyelembe véve. -
Austin Bailey #25674 vagyis semmi értelme ezt a választ addnod a kérdésére. -
#25673 Ez se kérdés, se feltétel nem volt. Következő? -
Austin Bailey #25672 a reanimate corpse semmilyen olyan műveletre nem teszi alkalmassá az npc-t, amit holtan nem tud. -
#25671 A kérdés nem tért ki arra, hogy mit akar az adott npcvel... Azért írtam oda a console megoldást is, mert igazad van, sejthető volt, hogy olyan halt meg, akire szüksége lett volna, DE, nem volt egyértelmű.
Felőlem folytathatjuk ezt napestig, de most tényleg felesleges volt ebbe belekötni :) Percig se aggódj, adok én még rá okot, de ez most, sajnálom, nem olyan szituáció volt. -
Austin Bailey #25670 nagyon jól tudod, hogy a reanimate corpse nem azt csinálja, hogy feltámasztja a halottat és utána megy veled tovább a küldetésen meg interakcióba léphetsz vele. -
joe38 #25669 Az unoff. pach-ek fent vannak ,most azt csináltam,hogy a launcherben a sorrendeket állítgattam és ,és innen is indítottam el, visszatöltöttem egy régebbi mentést, és az sikerült,hogy a sárkány megölése után begyűjtötte a lelket látszólag,de amikor kiáltani akarnék nem tudok,mert azt írja hogy be kéne gyűjteni,de hát elvileg megvan nem? -
csoki89 #25668 Mi megy itt.. :D Nos. A dovakhiin hideout mindig is eszenciális alapját képezte a játékomnak. Valahogy mégis teljesen elfelejtettem felrakni, és most hogy felment, sehogy sem működik. Régebbi sem. Akármilyen sorrendbe rakom. Biztos unjátok az ilyesfajta szarságokat, de fingom nincs mi baja lehet. Ha aktív a mod, minden alkalommal kihajít a picsába az asztalra, amikor benyitok Breezhome-ba. Mi kínja lehet? -
#25667 Pont az a baj. Kapcsold ki a Dragonbornt vagy tedd fel hozzá az unoff.patchét. -
joe38 #25666 Köszi,olvasgatom,de nem értem,mert nekem nincs fenn mód,csak a kiegek vannak beleépítve. -
#25665 Hahó!
#25660 -
joe38 #25664 Akkor mi a fenét csináljak???? Mi lenne akkor ha leszedném a magyarítást és vmi korábbi mentéstől folytatnám,az nem lenne jó? -
#25663 Két lehetőség van, mindkettőt leírtam. Eldönti, melyikre van szüksége. Miért átverés ez? Attól, hogy veled és Althoughhal szemben egy beképzelt, nagypofájú geciláda f*sz vagyok (remélem pontosan fogalmaztam), akinek egyébként is a "k*rva anyját", attól még másoknak segítek, ha tudok. Ha hiszed, ha nem :) -
Austin Bailey #25662 Azért mert az a tapasztalat, hogy a magyarítástól bebugzódik az elő küldi. (meg nemcsak a magyarítástól, hanem egy csomó mindentől. Ez a legtipikusabb hiba, hogy az első sárkány lelkét nem kapod meg) Ez nem morális ítélet akart lenni, hanem technikai közlés. -
joe38 #25661 Nem értem,miért gond ha magyarosítva van a játék?? -
#25660 Nyugodtan használd el a lelkeket, végtelen sok sárkány van. Leginkább a fészkeken, de útközben is jöhetnek. Soha nem fogynak el.
joe38: MorroHun magyarítás GYIK -
#25659 Az a hiba hogy magyarítással játszod,és így nem tudod elszívni a sárkány lelkét ezért megakad a történet. -
Austin Bailey #25658 át akarod verni? -
Austin Bailey #25657 Én úgy olvastam valahol, hogy 99 olyan hely van a játékban, ahol folyamatosan újratermelődik a sárkány, illetve az biztos, hogy a sárkányfészkekben újratermelődik. (azok a helyek, amiket sárkányfejjel jelöl a térkép)Az egyik, ahol tutira újratermelődik és nem sárkányfészek az mágus akadémia, a másik meg Falkreath. -
#25656 "Reanimate Corpse" varázslat, bár abban sok köszönet nem lesz.
Valószínűleg console parancsot kell keresned, ha olyan embert halt meg, akinek nem kellett volna. -
Tcsm #25655 Hello, egy npc-t cheat nélkül fel lehet támasztani valami mágiával vagy főzettel?