22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #5081 Részben igazad van, mert van rajtuk páncél, csak az nem szó szoros értelmében értendő, mivel nem veszik le vagy fel, mint egy ruhát, olyan, mint a kitinpáncél, a testük része, plusz biztosan feltuningolták még egy kicsit valami hi-tech kibernetikával... -
Hoz_Hun #5080 De hatékonyabbak lehetnének. Da ha ilyen hülyék, vesszenek a collectorsok. -
Pares #5079 A testük maga volt amolyan szerves páncél, mint a rovaroknál. Én csak azt mondom, hogy a fejükön semmiféle sisak nincs. Pusztán az évezredek és a számtalan módosítás és korcsosodás hatására változott meg a kinézetük (eltűnt a száj és az orrüregek, emésztő és egyéb szervrendszerek hiányában, amit implantátumokkal helyettesítettek), de még mindig fel lehet őket ismerni. Gyakorlatilag klónozott félig hús félig gép robotok, akik nyomokban még hasonlítanak a Proteánokra. -
Az elefántnak is nagy agya van, és? Az első számítógép is bivaly nagy, még se ért semmit :D -
Mivel reaper gazdáik számára csak eszközök, akiket eldobhatnak, korlátlan számban létrehozhatóak, alantas szerves létformák, nem kell rájuk vigyázni... -
Hoz_Hun #5076 Nem tartom logikusnak, hogy torony magasan fejletteb technológiával rendelkező collectorok "meztelenül" futkosnak. Nem használják ki egy páncél adta előnyöket, még akkor sem ha szanaszét modosították őket, meg kicserélték a belső részeiket.
De nem vitatkozom. -
Hát tudod, ha ilyen hülye őseink lettek volna nem lennénk ott ahol vagyunk:) Meg mellékesként nagyobb agya volt a cro-magnoni ősembernek, mint nekünk:) -
Pares #5074 Nem kötekedem, csak a Collectorok és a spoileres kép összehasonlításán látszik, hogy úgy néznek ki, csak elkorcsosultak, és nincs rajtuk páncél. -
Ha lenne páncéljuk, akkor játék közben a narancs csíkot kéne leszedni róluk, de a sima begyűjtőnek csak életcsíkja van, akinek nem az, az már vagy nehézfegyverzet, vagy Harbinger. A begyűjtők bőre reaper technológiával tuningolt, ezért állják jól a sarat. -
cro-magnoni öseinkkel? azelőtt vagy azután h beveri a kobakod egy husánggal? 
OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rá gondolsz?
-
Hoz_Hun #5071 Most kössél bele mindenbe. Simán lehet pácéljuk, ahogy Shepard is kap egy Collectors páncélt. Átírták a DNS-üket durván, de ettöl még lehet páncéljuk. -
Ha nem is sztázisban lett volna annyi időt, akkor sem lenne sok különbség a régi 50e évvel korábbi változathoz képest. Ahogy nekünk is gond nélkül össze lehetne hozni gyereket Cro-magnoni őseinkkel. Max kicsit szőrösebbek lennének:) Szóval ezért külön tragédia a magyar biosz oktatás:) Kindred Blades, legközelebb jobban figyelj órán!:) -
Az a gyűjtői kiadáshoz járó páncél a begyűjtők lenyúzott "bőre"
ki az aki abban játszott komolyan? 
A begyűjtők csak agyatlan bábok, nem gondolkoznak, nem szaporodnak, még csak gyógyulni sem tudnak. Mordin szerint addig klónozták és módosították őket míg totál elbutultak, ahogy Pares is mondta ami hiányozott a működésükhöz az pótolták technológiával.
@Kindred Blades : h miért nem fejlődött túlélő barátunk az 50k év alatt? Egyedül hogy fejlődjön? ahhoz h változzon a DNSnek kell változnia, új DNS csak szaporodás által jön létre. Ott egy magában nem fog neki állni fejlődni, csak mert unatkozik. -
Atilorn #5068 Jól mondod. Száradna le annak a keze aki nem RPG módban fogja játszani. Még a sztori módot megértem. -
Atilorn #5067 Persze, hogy katona. De ugyan már ha Shepard lehet csaj(ami ellen határozottan tiltakozom), és lehet kék fénygömböket hajigáló idióta, de nem lehet pilóta? pont egy N7-es ne tudna bánni egy űrvadásszal. Különben is. Nem bízták volna rá az első részben a Normandiát, ha fingja sem lenne az űrhajókról. -
Pares #5066 Ja, így már értem mire gondolsz! :D -
Pares #5065 A legfontosabb rész kimaradt: Nincs rajtuk semmiféle sisak! Legalábbis én eddig sehol még csak hasonlót sem olvastam. Az hogy van egy kitinpáncélja Shepardnak, nem jelenti azt, hogy a Collectorok is ilyenben mászkálnak. -
Pares #5064 Dehogy! A kettes részből kiderült, hogy a Proteánok a Collectorok, ám rettentő módon átírtak az egész DNS-üket, és hogy az indoktrinációt kompenzálják, mindenféle kibernetikus szarságokkal egészítették ki őket, gyakorlatilag nincs emésztőrendszerük, nemi szerveik, és mindegyik csak egy klón. Külsőre is elég sokat változtak, de az alapvető egyezéseket fel lehet ismerni (a jellegzetes fej alak, négy szem, kissé rovarszerűség). Úgy mint a huskok esetében is, az alapvető fizikai jegyek megmaradtak, minden más ment a kukába és kibernetikus implantátumokkal lett helyettesítve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mi Proteánunk meg az infók alapján 50 ezer évig stázisban volt, szóval nincs értelme "evolúcióról" beszélni. -
A választható módok de hülyeség
aki csak lövöldözni akar az húzzon CODozni. EA üzletpolitika, best...
-
Minden videóban elröfögik, hogy coop nélkül is teljes értékű végkifejlet elérhető:) de a coopo egyeseknek nagyban tudja javítani a végkifejletet (pl akiknek a fél legénység elhullott, meg action módban tolja majd a játékot...) -
Hoz_Hun #5061 Elég szemétség lenne szerintem. Mondjuk úgy is játszani fogok a co-oppal, de elsőre tuti csak singlet viszek és akkor ne hogy már azért legyen szar vége mert nem multiztam. -
Jah
az lenne a kemény ha a kooptól függne h hány naprendszer menekül meg, ha nem játszod és nem foglalsz el egyet se csak a föld maradna gondolom. Mindenki farmolná a területeket
-
Shepard a született vezető, nem véletlen lett vissza hozva a halálból. Két dolog emberek irányítani és a joystick mögött ülni
nem mind1 nem vitatkozom
-
Hoz_Hun #5058 Jaa igen. Így független tőle. Amúgy meg (szerencsére) nem is szükséges, hogy ugyan azt a végkifejlettetkajuk co-oppal vagy a nélkül. -
Kindred Blades #5057 Ha elkerülte volna a figyelmed, Te Shepard-öt irányítod. Rá pedig igazak az említett állítások, így aztán látom magam előtt, ha flotta kerül az irányítása alá, az olyan, mint ahogy Tali is admirális lesz (ó, ugyanmár, ki nevez ki egy olyan libát admirálisnak, aki kivétel nélkül minden egyes küldetését katasztrófává avazsnálja. Nonsensz. :D )
@Hoz_Hun
Ó, értem, így már más, azt hittem, az maga az arc. :D -
Nem úgy értem, nem a sztorit viszed haverokkal mint a koopban szokás. -
Interaktív videóra gondoltam, azt dobna is rajta és mégsem lenne gagyi. Pl becélozni a hajójuk vagy vmi. Ott a KotOR1 a Sólyommal, videó-leszedünk pár vadász-videó. Kis változatosság, mert a sztorin kívül semmi új nem lesz benne. Csak remélni tudom h átdolgozzák a 2 harc rendszerét, mert nagyon sok helyen annyi volt h rátenyereltem a BEG-re és daráltam.
A koopba viszont rakhatnának CCket, singulity+warp (vgy mi a torzítás neve) és hasonlókat. Lövöldözni egyedül is tudok nem kellene hozzá még 3an
-
Hoz_Hun #5054 A coopnak van köze e singlehez!!! Ugyanis amit coopban megcsinálsz az hozzáadódik a single játékodhoz. A végén a haderőbe beleszámit a coop teljesítményed. -
Rossz példát hoztál fel, de nagyon, vagy a cod2re gondolsz. AZ ME2 majdnem olyan mint a cod(újabb részi), lelősz 1 ellenfelet átvezető videó, belépsz vhova szintén. Csak mondom nem kellene ilyen irányba tovább menni, h lősz/videó és stb.
@Kindred Blades : mert Shepard biztos teljesen egyedül irányítja a hajót...
Valami újdonság akkor is kell. A koop, annak semmi köze a singlehöz, csak azért rakták bele h még több dlc el lehessen adni. -
Hoz_Hun #5052 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem rendben van az arca. ME2-ben nem látjuk a fejüket, mert sisak van rajtuk. -
Hoz_Hun #5051 Maximum valami olyasmit tudok elképzelni, mint a Shadow Brokeres DLC-ben az Illiumon az üldözést (az szuper volt). Bár nem biztos, hogy egy ilyen lebutított ürcsata, jót tenne a játéknak. Az ME1-es ürcsata (tehát videok a döntéseink tükrében) jobban tetszene. -
Maradnék a szép renderelt videónál:) Ne legyen már CoD, hogy csak azért is legyen tankos pálya, meg repülős:D "mer' akciójáték"
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!50000 évig sztázisban volt, olvasnátok már el a rohadt szöveget a képek alatt:) le van írva:D -
Kindred Blades #5048 Nem lenne rossz. Tragikus lenne.
Shepard gyalogos. Nem pilóta. Shepard taktikus. Nem stratéga. Persze a rengeteg buta fan service mellett lehet, hogy behúznak valami ilyesmit is, de én távol tartanám magam tőle.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Prothean arca megint csak vicc. 50 000 év evolúció alatt a felépítése változik, nem kellene úgy kinzénie, mint egy Collectornak. -
ennyit tud az engine :D -
Atilorn #5046 Vagy amolyan Star warsosan beülnénk Shepivel egy űrvadászba és úgy osztanánk az áldást az ellenre. -
De egy valós időben irányított űrcsata se lenne, rossz. Ne mindig az átvezető videókat kelljen nézni. Legalább az ágyúval manuálisan lehessen célozni vagy vmi. Nem hiszem h túl nagy gond lenne megcsinálni. -
Ja akkor bocsánat úgy tűnik ezt félre értettem, de akkor mostmár legalább vágom honnan jön rá a vizió alapján Liara hogy az iloson van a conduit. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak örülök, hogy a Thane-t rajzoló grafikus maradt a csapatban, mert látszik, hogy ő rajzolta, a protián arcát. -
Prof William #5042 Angol közepem már van de valamiért nem figyeltem a szövegekre. Máris nekiugrok. Tetszik hogy azért látszanak a jellegzetes formák.