Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ME1------>ME2------->ME3
ME1----/---->ME3
Rövid tömör magyarázat.
Tehát LEHET ME1-bõl ME3-ba importálni a karakteredet, HA közbe beimportáltad az ME2-be és azt végigvitted (úgy hogy Shepard életbenmarad az ME2 végén).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Végig gondoltad hogy mit kérdezel? Ha nem játszottad végig akkor mit akarsz hova importálni? A ME1 elsõ felébõl át akarsz ugrani a ME3 elejére? Vagy hogyan? Nyugtass meg hogy ezt nem komolyan kérdezted.
-Az 1. részbõl is lehet a 3.-ba is importálni? Szóval lehet az esetleges elsõ részt folytatni? Gondolok arra, hogyha nem vitted végig az 1-et.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
On my way home from a recording session for a project you may be familiar with ... #ME3
Egyébként állat a játék eddig, mindent javítottak, illetve hát full game lévén "rendesebb". Értem itt a bõvített dialógusokat az elején, a grafikát (több grafikai opció van).
Na meg a sok új képesség, egy Level 30-as Engineerel toltam a múlt héten a 2-t, így itt elve 30-as szintrõl kezdtem.<#guluszem1>#guluszem1>
Egy a demóban - ám más Unreal3-as címnél - is látott grafikai hiba a jobb alsó sarokban... lila-fekete-zöld "hibák". 296.10 driver fent van, de mint mondtam pl. Sanctumnál is látok hasonlót.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
-OK, kösz akkor hagyom
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
- vannak benne spoilerek.
-Én online akarom letölteni és telepíteni, melyik kódot használjam? Van lengyel, magyar nyelvû útmutató féleség kóddal, egy másik lap a CE extrákkal. Ezen sorrendbe aktiváljam az Originbe?
-Az art bookot átlapozzam a játék elõtt vagy vannak benne spoilerek?
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Szvsz Talit én úgy képzeltem el mint a kotor 1-bõl juhani-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Hát olyan lett amilyen... 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Ahhoz egy kicsit gyakorolni kell vele hogy messszirõl eltalálj egy fejet, mivel egy kicsit ívesen megy a lövedék. Közelre vagy közepes távolságra nem számít, lehet úgy használni mint egy normál snipert.
Velem egy olyan történt valameik nap, hogy Infiltrator lévén én azért oda rohngálok felkelteni az elesetteket, ha kell a páyla másik végébõl is 😊. ezútal nem kellet anyit rohangálnom, egy katona volt aki folyton megfeküdt, nos én nem itélkezem mert velem is elõ fordul nem egyszer föleg goldon hogy beüt a sazr és állandoanb megmurdelek, de a lényeg hogy probálok elhuzni onnét. Nos votl ez a Katoan gyerek aki meghalt, oda mentem éleszetettem, és rohantam el mert tul erõ volt, osztottam egy két lövést, de én is elrohanok ha körbeveszenk a lángszorok Get primeok stb, vagy a hunterek, nah ez viszont nem ezt tette, kis vártatva megitn meghalt, ujra keltettem, ez igy ment 4-5 alkalommal, mikro is végül beleuntam, és mondom ott a másik társ egy Geth Infiltrator , oda rohanok a közelébe, hátha ketten lezuzzuk ezt a hullámot aztán majd felkel mindenki, nah erre egyszer a kiszolgáló lelépet, nos az az érzésem hogy a katona gyerek volt aki lelépet, nyilván nem tetszett neki hogy nem keltették fel vagy valami sõt biztos. Én még akkor is ott maradok végig nézni ha meghalok, és nem is én vagyok a kiszolgáló, ez igy van rendjén.
Oké ha én maradok egyedül életben és gold és már ilyen erõs a hullám és meghalok nem pazarlom az élesztõmet, mert ugyse tolom le egyedül ha meghalok meghalok.
Bevallom lelépek néha, de ez leginkább csak is akkor forul elõ, ha egy valami rendivül sürgõs dolog közbe jön és azonnal mennem kell, kettõ ha lagzik a pálya és az förtelmes, kilövöm a csávot nem érzi meg stb nah akkor lépem.
Ennél csak az az idegesítõbb amior valami oknál fogva télleg össze ál egy erõs bagázs és jol tolod velük te is és gold és már csak 20 másodperc van hátra, és a mass effect hibával leáll. LOL.
Nah utána kell egy pár cigi XD.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
A kutya tényleg nem ér semmit, a fegyverek helyett ugye van elég sok más, szerencsére nagy a választék. Az alternatív kinézetek szépek, de csak ezért szintén nem érné meg. A doboz meg a többi extra (patch, Normandi-s kép, album) jó, jó, de ilyenekért szintén nem fizetnék felárat. Engem leginkább az fogott meg hogy hozzá csapják a DLC-t is. Végül azt vettem meg. Nem mondom hogy az életem legjobb vétele volt, de nem bántam meg. Egyébként igen, azok vannak a dobozban amiket a videón is látsz.
De távolra nem érdemes vele próbálkozni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amúgy csak victory packot adtak most utoljára,mert az nem adott semmit csak plusz rakétákat medigel-t..stb.
Azért SPOILERbe teszem, a biztonság kedvéért:

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
-Mennyi helyet foglal az ME3?
-Az N7-es extrákat digitálisan megkapom (comic, art book, stb.)
-A Shadow Broker-es DLC-t érdemes beszerezni/végig vinni a 3 elõtt?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Van valami hír az Extended Cut DLC-vel kapcsolatban?
Oldalam: http://darthraven-hircsatorna.blog.hu/

sniperfegyver: én nem tudok leszokni a x szintû mantisról. jó a widow, jó a black widow is, meg a javelin, de olyan baromi nehezek, hogy idõarányosan sokkal több sebzést tudok okozni mantissal gyorsabban lehûlõ cloak-ból vagy egy power (pl. energy drain) gyakoribb használatával, mint az említett fegyverekkel. igaz, mindegyik alacsony szintû még, míg a mantis, mint említettem, maxos. de sebzésben mindenesetre alig marad el a widow-tól és a javelintõl, de túl könnyû ahhoz, hogy dobjam.
tegnap többször lettem jelentõs pontszámkülönbséggel a másodikhoz képest elsõ úgy, hogy alig öltem, csak nyomattam a hatótávra fejlesztett energy draint folyamatosan, míg a többiek zavartalanul lõhették a megbénult enemiket 😄 gethek ellen persze még extrábban jó power.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"