22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Optimus Prime
    És kihagytam a LI-t!!!
    Jane-nél Liara, mivel idegen és hát miért is ne?

Alice-nél talán Kaiden lenne kézenfekvő, de inkább Liara, mert ő amúgyis pajkos. :)

Lazy-nél meg... nos, nem volt senki. Túl beképzelt és magának való. Valamint érdekelt végig lehet-e menni így is. Egyébként szerintem Ash lehet a választott, meg Miranda.
  • Calver
  • Darun
    Hogy melyik karimnak milyen előtörténetet választottam azt így fejből nem tudom, meg én alapból mindig Ash-t választom, ezt leszámítva viszont én is így képzeltem el/építettem fel a Shepjeimet. Jah, meg nekem csak male Shepem van. És szerintem ez nem véletlen, ugyanis lényegében ez a három fő típus hozható ki a játékból.
  • Optimus Prime
    Igen, értelek. De ez csak smink. Nincs igazi ráhatása semmire. Őszintén, bár szerettem a 2-t, szörnyű kritikus tudok lenni vele. Egyik haverom teljesen kiakadt mikor elmondtam róla az erős véleményem. Egy-két mail, vagy animáció piskóta. Nincs elemi hatása, a 3-ban is max War Assets pont.

Az említett példámban is zavar, hogy nincs hatással semmire. Max Miranda lelki világára, amit utána formálhatok. Persze Paragonként sose hagyom, hogy lelője, Renegade-ként meg mit érdekel mi van vele?

Persze azért van különbség a választások között. Például Illium sokkal kihaltabb hely, ha az 1-ben szemét voltál és, akit csak lehet megöltél. Ezt aláírom, de főbb dolgokban nincs változás. A Tanács továbbra is hülye, minket félresöpörnek és még Udina is lebasz, hogy mit csinálok én itt. :D Ash-t/Kaiden-t sehogy se tudom meggyőzni, hogy jöjjön velem. Meg hasonlók.

De ha már a Paragon-Renegade téma szóba jött, én így képzelem és játszok:

Jane Shepard
    Sentinel, Spacer, War Hero, Paragon
    Mindenkinek segít, akinek tud. Mindig a Paragon választást hozza. A nagy képet látja és szerinte az idegenekkel való kapcsolat jobb fényt vett ránk és ez az egyetlen módja, hogy elfogadtassuk magunkat a Galaxissal. Mindent megtesz, hogy az emberiség rossz hírnevét helyreállítása.
    Kaident menti meg Virmire-on, ő is ezen a nézeten van. Nem faj számít, hogy valaki szemét vagy szent.

Alice Shepard
    Engineer, Colonist, Sole Survivor, Paragade
    Segít ahol tud és ahogy jónak látja. Nem kedveli a politikusakt és az akta tologatókat. Meg is jegyzi, ahol tudja. A törvényen kívüli gonosztevőket megbünteti, ahogy tudja. jó viszonyt ápol az idegenekkel, kivéve, aki nem érdemli meg. Udina-nak rendszeresen beszól. XD
    Ash-t menti meg Virmire-on, mert megérti az állás foglalását az idegenekkel szemben és próbálja jobb belátásra bírni. Ettől függetlenül jó tiszt.

Lazy Shepard
    Vanguard, Earthborn, Ruthless, Renegade
    Egy szemét, önző, xenophobe tetű, aki azt nézi hogy jobb neki. Azt nézi kinek szólhat, legyen az ember, idegen, tiszt, menekült. Nem érdekli semmi, csak a célját elérje. Azt is éppen hogy. Megöl, akit lehet. lerombol ,amit lehet. Sose használ Paragon interruptiont! És szándékosan hagyja meghalni a Tanácsot és ezt szóvá is teszi.
    Ash-t menti meg, mert vele ért egyet. Rohadt idegenek, majd mi megmutatjuk nekik!

Az utolsó karakterem nem ilyen lett elsőre és még vele nem vittem végig a 23 részt és a DLC-ket. De kb. így képzelem el az abszurd Renegade-ot, illetve Udina pártinak. Persze van a lustaság és a szándékos Renegade-ség. Ez újabb vita tárgya ki melyiket tarja jobbnak, mitn abszolút Renegade. Én pl. elsőre fel se vettem wrex-et, ott hagytam Chora's Den-be. :D
  • Darun
    Engedjétek meg hogy megosszatok veletek egyet az egyébként rendkívül alacsony népszerűségnek örvendő vicceim közül (ezt spec most találtam ki zuhanyozás közben):

Négyen spawnolnak Benningen.
    Az első lelő egy Banshee-t, majd felkiált:
    -For Thessia!
    A második lelő egy Geth Prime-t, majd felkiált:
    -For Rannoch!
    A harmadik a "szélvédőn" keresztül kihúzza az Atlasból a pilótát és addig üti, amíg mozog, majd felkiált:
    -For the Horde!
    A negyedik lelövi az első hármat, majd felkiált:
    -For the Emperor!
  • jarlaxxe
    Fene tudja egy faj utolsó reprodukcióra képes példányának megölése az akárhogy nézem fajirtás.

Ettöl már csak egy lépés a krogan sterilizálás...
  • Ryder62
    Azért a 2-ben is vannak hatásai a renegade/paragon dolgoknak. Pl a Eclipse tagot mindig kilököm az ablakon Thane küldijén. Salariant az elején meg megajándékozom egy medi-gellel. Asszem vissza is ír pár küldi után.
    A válasz lehetőségek is kihatással vannak azért pl ott van a kölyök akivel összefutunk mikor jövünk ki a zsoldos toborzótól Arcangel küldijén. Ha lebeszéljük akkor küld egy levelet amiben hálás Shepardnak. Ha meg hagyjuk, hadd menjen, egy animációban láthatjuk amint Garrus szépen lelövi, szinte elsőként.

Szóval azért vannak kihatások.

Amúgy én mindig vegyes Shepardot alakítok. Egyszerűen nem tudok szemét lenni azzal akit kedvelek. Csapattársaknak még nemigen szóltam be semelyik részben. Aki meg rohadék meg amúgy is ellenfél (pl az windowsos Eclipse tag, vagy Miranda küldijén a velünk beszélő Eclipse tag) azt állandóan kinyírom regenáttal. Vagy aki nagypofájú elhajtom a francba :D

Udinának mindig vissza szólok, meg a "ah, yes, reapers..." turian tanácstagnak is. :D

Amúgy a 2-ben sok visszatérő mellékszereplő volt, főleg Illiumon.
    A háromba alig van. 2-vel futottam össze: Liara "apjával" ( "Well, I'm not human, am I? Anthropocentric bag of dicks."
    ) meg az asarival akit a 2-ben összehoztam a krogannal Illiumon. Max még ott van ugye Conrad de ő már egy szimbólum :D
    Viszont van jó sok régi csapattárs akivel összefutunk, az jó.
  • Optimus Prime
    Egyébként a Rachni kérdés az, amiben bárhogy döntesz mindenhogy őrjöngenek érte. Ha megölöd népirtással vádolnak, persze megértik a veszélyt is, de akkor is. Ha meg szabadod engeded, akkor azért őrjöngenek, hogy majd újfent háborút indít, mint 2000 éve. Egyedül Kaidennek van épeszű rálátása a dologra.
  • Darun
    A lényeg hogy semmi esetre sem evil, ahogy azt sokan tévesen gondolják. Egyébként a párhuzam találó lett.

BalMat: Nem is várok el olyan szabadságot. Sőt! Teljesen más elvárásaim vannak egy PC-s játékkal és az asztali szerepjátékkal szemben. Ha csak az első részt nézem, még én is hajlanék arra hogy szerepjátéknak tituláljam. Bár még így is nagyon határeset. Ahogy azt a reklámhadjárat során is kihangsúlyozták, a játékban rengeteg választási lehetőség van. És ahogy egyre többet játszol a játékkal, úgy jössz rá hogy ezek közül egyre több olyan van amelyiknek nincs komoly hatása a folytatásra. Nekem pl az is erőltetett volt hogy Wrex helyére berakták Wreav-et. Ha tényleg lett volna jelentősége a szereplőknek akkor a kroganok itt ismét összefogás nélkül maradnak. Ha veszni hagyod a tanácsot, a folytatásban ugyan úgy lesz tanács, csak más lesz a tagok skinje. Órási. Nincs olyan opció hogy itt az emberek ténylegesen előbbre jutnak, ahogy az első rész végén reméltük. Tehát bármennyire is sok (látszat)választás van, az egész akkor is teljesen lineáris. És ez számomra sokkal szembeötlőbb mint anno pl a Deus Exben volt, hogy végül is kinek az oldalára állunk.

wedge: ezt direkt nem írtam, pedig az én renegát Shep-em is xenofób volt. Ez egyébként logikai következtetés, hiszen Shep számára önmaga a legfontosabb. Minél messzebb áll valaki tőle, annál kevésbé érdekli a sorsa. Tehát egy embertársát nyilván előnyben részesít egy "idegennel" szemben. De ha az érdekei úgy kívánják, feláldozza mindkettőt, max az embert később.
  • PiszkosFred
    A Rachni pelda jogos, azt el is felejtettem. Ott tenyleg sajat szandekabol dontott ugy Shep, ahogy. Meghallgatta a tudosokat, latta a pusztitast, tudta mire kepesek, ott tenyleg szabad elhatarozasbol lehetett nepirto, vagy galans nepmento. Ez oke. De...

Wrex-et azert lovod fobe (illetve Ashley tette ezt nalam), mert akadalyozta a celod elereset (lasd a szitu, ami miatt "fellazadt"). Nem azert, mert ugy gondoltad, hogy kinyirod a budos szajszaga miatt, vagy mert megitta a sorodet. Hozzateszem, hogy megmenteni is csak akkor tudod (lebeszelni), ha addig celiranyosan kovettel egy oldalt, egyebkent szurke a lehetoseg es jon a bumm. Nalam valahogy mindig meghalt :)
    Ahogy a tanacsot is azert aldozod fel, hogy mentsd a flottat, amellyel tovabbra is uldozod Sarent es Sovereignt, vagyis ismet egy "nemes cel" miatt.
  • wedge31
    Az igazi renegát szemlélet az én olvasatomban inkább egy kicsit arról szól, hogy az emberiséget és az emberi fajt / igy persze saját magát is / helyezi elötérbe shep és a többi fajra magasról tesz. Ez elsősorban az első részben érhető tetten.

Az igazi renegát befejezés talán az lett volna, hogy shep beáldozza az összes többi fajt, hogy ezzel mentse az emberi populációt.
  • Optimus Prime
    Érdekes választások. Ezeket a 2-ben gyakorta rohadtul semmibe veszik. De maga a 2 is ilyen a Rengade-Paragon interruptionök semmit se érnek. Annyi az egész, hogy Miranda nem lövi le Niket, de 2 mp belül az Ecplise-es bitch úgyis megöli és ez így megy végig. Nincs konkrét hatása vagy eredménye. A 3-bn még gyengébb lett, de ott legalább van hatása, ha egy max Paragon mentést viszel át, mert sok érig szereplő vissaztér egy cameóra. Vagy pár poénos mondat, pl. ha Liara-t ha magunkkal visszük Sur'Kesh-re. :)

Az 1-ben tényleg van különbség a Paragone-Renegade oldal között. Itt csináltam a két végletet: max Paragon pont és max Renegade pont. Ég és a föld érzésre, eredményre. Teljesen más, bár a fő dolgokon sokat nem változtat, mégis megvan ez az illúzió.
  • jarlaxxe
    Az első részben lehettél szemétláda ha kinyirtad a rachni queen-t az ugye fajirtás volt a javából és mikor lelöted vrexet mikor csak egy kicsit kellett volna beszélni a fejével na az is kimondotan szemétség volt.
    A végén a tanács megmentése vagy nem megmentése se éppen egy jó fiús cselekedett.

Az első részt végiglehet tolni ugy, hogy végig mocskos döntéseket hozztunk fontos kérdésekben csak ezt már sokan elfelejteték a mézes-mázas utobbi két rész miat.
  • BalMat
    Soha nem lesz olyan szabadságod egy CRPG-ben, mint egy asztali szerepjátékban. Talán a Fallout 1-2 állt legközelebb ehhez, de az sem fedi le teljesen ezt. Egyébként továbbra is tartom, hogy a ME sorozatban (főleg az első 2 részben) a lövöldözés csak körítés, a lényegi rész a duma.
  • PiszkosFred
    Az en olvasatomban, a paragon Shep az a Lawful Good, a renegade pedig a Chaotic Good, de kozben neha "atcsuszik" a Chatoic Neutral szintre.
  • Darun
    Javítsatok ki ha tévedek, de a játékban a Paragon/Renegát azt jelenti hogy 1. Paragon: mindent megtesz azért hogy lehetőleg minél több emberen segítsen, a konfliktusokat békésen próbálja megoldani, civileket nem sodor veszélybe, stb.
    2. Renegát: ő is mindent megtesz, csak éppen a cél elérése érdekében. Feláldoz bárkit, társak csak azért vannak mellette hogy végső esetben legyen valaki akit a golyó elé lökhet, érzelmileg nem kötődik senkihez, tipikus magányos farkas. Viszont mivel nem hülye, belátja hogy szüksége van társakra mert egyedül nem harcolhat ilyen kaliberű ellenfelek ellen. Csak a saját érdekeit nézi és a játékban Shep végső célja a Reaperek megállítása függetlenül attól hogy Paragon vagy Renegát. A karakter adott, a végső cél is ami mindenképpen nemes. A kérdés az hogy mit képes ezért feláldozni. (erre a legjobb példa hogy Mordin pl megmenthető aminek az eredménye kb az hogy halálra ítéli a kroganokat)
    És ha már idáig jutottunk, a játékban az a vicces hogy (ha már szerepjátéknak lett titulálva) nem mi alakítjuk a szerepet, hanem kaptunk egy előre megírt karaktert amit el kell játszanunk. Aki asztali szerepjátszott már, az tudja mi különbség a saját karakter és a kalandhoz járó fix karakter között.
    És hogy ezt miért írom? Amikor Shep a Control-t választja, elvileg lehetne ő a galaxis egyszemélyes ura is. Egy renegát Shep-be ez még bele is férne. Ezt az opciót azonban a BW nagyvonalúan figyelmen kívül hagyta.
  • Darun
    Én sajnos nem tudok szerepjátékként tekinteni egy olyan játékra, amiben az egyetlen lehetőség az előrejutásra az ellenség lehentelése (ami mellesleg a játékidő igen nagy hányadát kiteszi... a farmolás mellett, ami sztem szintén nem tipikus szerejáték elem) bár nyilván ezzel sokan vitába szállnának. Lehet is, mert a fogalmat mindenki úgy értelmezi ahogy akarja, bizonyos keretek között. Megemlíteném pl a Diablo-t, amiben van Inventory, van kari lap és fejlődési fa, általánosan elfogadott tény hogy még sem szerepjáték (szintén a fenti ok miatt). Bevallom, amikor PC-n azt a szót használom hogy szerepjáték és valami akcióhoz kapcsolód dologgal kombináljuk, akkor önkéntelenül a Deus Ex első része jut eszembe. Mert ott a választási lehetőség nem abban merül ki hogy láthatatlanul/láthatóan gyaksz, pisztollyal/snpierrel ölsz, hanem el is lehet lopakodni az ellenfelek mellett, az ajtót be is lehet robbantani, de akár fel is törheted a zárat. Esetleg kereshetsz alternatív útvonalat. A lényeg hogy a játék megoldható anélkül is hogy ellőnéd az ismert univerzum összes töltényét. Hasonlót el lehetne mondani pl a Thief-ről is (ennek is az első részéről beszélek) abból viszont hiányzik a karakterfejlődés és az NPC-kel való interakció. Tehát számomra az sem szerepjáték. Az első játék aminél gondolkodóba esnék az az IWD, hiszen annak is az idő nagy részét henteléssel töltjük, viszont már felbukkan szinte az összes szerepjáték elem. De mint mondtam, mindenkinek más fér bele a szerepjáték kategóriába.
  • Calver
    azért Shep már első részben is eléggé messze áll a névtelen szaros senkitől...

mondjuk akkor még pont nem tetszett ez a "kőkemény katonai parancsnok vagyok" dolog, de mostanra biza el kell ismernem - baromi jó alapfelállás volt.
  • Optimus Prime
    Igen, a Renegade Shep se volt TIM vagy hasonló. Szimplán másképp oldotta meg a dolgot, ettől még hős volt. mindegy hány ártatlan hal meg, vagy lehetett volna... diszkrétebb, de nem. Ettől még ő a jó fiú. Én is gondolkoztam már ezen. Hogy a Renegade Shepet miért izgatja bárki is? Vagy bármi? De nem, ő szimplán nehéz fiúk, aki nehezen játszik.
  • Chipii
    Mondjuk tegyük hozzá, a renegade nem feltétlenül szemétládát jelent, hanem olyan valakit, akinek a küldetés az elsődleges, bármi áron. Végül is a galaxis megmeneküléséről van szó.
  • Chipii
    Jelen. Első végigjátszás 48 óra, utána 37,37,37:D Mondjuk első végigjátszásra pl. összes codexet végigolvastam, meghallgattam, és minimum 28-szor végigjártam közben a citadellt is, hátha valamelyik npc megváltozott:) Amúgy az összes küldetés után mindenkivel beszélni szoktam a hajón, hiába 4. végigjátszás, akkor is...
  • wedge31
    Az AP egy nagyon nagy játék ebböl a szempontból kár, hogy nem lett nagyobb siker jó lenne egy folytatás.
  • Ryder62
    Azért egy ilyen trilógia végén igazán lehetett volna Shep a naplementében-től egészen a "mind meghalunk"-ig vagy 8 befejezés.

Mindegy ez a hajó már elment, úgyhogy reménykedjünk hogy az új ME trilógia végén okosabbak lesznek az írók

Azért mikor az első ME-t játszottam nem hittem volna hogy lesz olyan játék ami így a szívemhez nő.
  • morzsi555
    A mass effectekben mindig ilyen kamu döntéshozatal volt, elhitetik veled, hogy fontos döntéseket hozol, de igazából nem befolyásolnak semmit se. Ha olyan rpgvel akartok játszani, ahol, kicsit túlzóan, a legkisebb döntés is befolyásolja a befejezést, akkor játszatok az Alpha Protocollal.
  • PiszkosFred
    Oke, de akkor az elejetol kezdve kellene ujrairni a dialogokat, es a donteseket, mert semmi sem alapozta volna meg, ezt a dontest. Jelek sem mutattak volna erre, hiszen barmekkora szemetlada is volt a renegat Shep a triologiaban, rendszerint a fo sztori donteseiben mindig "szent cel" erdekeben tette amit tett. Mellek kuldetesekben mar volt nemi onfejuseg es szubjektiv dontes, de azok sosem szoltak a Reaper invaziorol.

Vagyis erdekes lett volna egy atallas, igen, de logikailag jelen allas szerint hiba lett volna. Ahhoz a triologia elejetol kezdve kellett volna elultetni a "magokat".

A nevtelen szaros senki aki megmenti az univerzumot? Majd' az osszes scifi errol szol. Az eletszerut nem erre ertettem, hanem arra, hogy a triologia 120 oraja alatt nem csinalt semmi olyat Shep, ami indokolna, hogy hirtelen atallna a Reaperek oldalara.
  • wedge31
    Tudom én vagyok az igénytelen de nekem elég lett volna itt is egy ilyen KotOR befejezés.
    Egy full jó, hogy legyözük a kaszásokat és mindenki happy és egy full rossz, hogy mindenki meghal és kezdödik a ciklus elölröl.
    Mivel ez egy totális háború a valoságban is valszeg igy végzödne.
  • jarlaxxe
    Nem lett volna az mert a renegát shep opurtinista és szarik az egészre csak a saját feje után megy.
    Ha ugy itélte volna meg a szitut, hogy neki abban a helyzetben az a jó ha átáll és igy életben marad akkor az abszolút védhetö álláspont.

Életszerüséget keresel a ME-ben? sok sikert egy olyan storyról beszélünk ahol egy szaros baka dönt az egész világegyetem sorsáról sehol egy megválasztott vezetö akivel egyeztettne ez marha életszerü.

A kedvencem az volt a ME1-ben is amikor egyszerűen kikapcsolta a tanácsot ha ugy volt kedve, hát persze nagyon életszerű....
  • Ryder62
    Kotor ha?
    Sithek ellen küzdesz és a végén lemészárolva a követőidet átálltál a setét oldalra, vagyis Sith lettél.

Jó mondjuk igaz hogy a Kotor 1 és 2-ben csak két vég volt: abszolút jó, happy end, és az abszolút rossz, mikor te lettél a Sith nagyúr. Meghát SW szóval kellett bele ilyen is.

De azért amikor a hű csapattársaid ellen fordultál az azért ütött.
    Bár egyértelmű hogy a ME-kben nem állna jól ez sehogy sem, azért ha Legiont ki lehetne hajítani a légzsilipen, röhögnék.

"Throw the machine out of the airlock, Commander."
  • PiszkosFred
    Mert az eletszeru lett volna? A renegat Shep ugyanugy a vilag megmenteseert kuzd, max agyonlo mindenkit es/vagy a maga torvenyei alapjan hoz dontest. Hatalmas logikai baki lett volna, ha atall a vegen...
  • Ryder62
    Igen, én is ezt írtam, ugye volt 3 választási lehetőség a párbeszédben az első két játékban. A pozitív, semleges és negatív. Nos a 3-ban csak kettő van és az a kettő is egyforma szinte. Pl ha valami nem tetszik esélyem sincs beszólni, vagy elutasítani mert a sztorinak haladni kell. Ezért föl ajánl két olyan választási lehetőséget ami ugyan azt eredményezi. Sőt teljesen lényegtelen sokszor, akár ki is hagyható lenne.

ME1-ben is be lehetett szólni mikor Spectre-nek akartak választani mégis, ott is haladt a történet (ergo mindenféleképpen megválasztottak)
    De legalább volt egy kis beszólási lehetőséged.

Sőt már azt is megfigyeltem hogy a ME3-ban a kis nyíl a jó válaszon van, már rögtön arra mutat nehogy már gondolkodni kelljen hogy A vagy B.

Sajnos ilyen szempontból egy madzagon rángatnak minket se a pályák sorrendjét nem választhatod meg, sem a válaszodat.

Most így elgondolkodva van olyan lehetőség a ME3-ban ahol te döntesz valaki életéről? Mert a ME1 és 2 tele volt olyannal hogy válaszoddal, döntéseddel, renegát/paragon interruptokkal eldőlt hogy az adott karakternek segítesz vagy sem, meghal vagy sem, ellened fordul vagy sem.
  • jarlaxxe
    Mekkora huzás lett volna ha a full renegát shep a végén átállt volna a reaperekhez, persze ehhez nem elég tökös már a BW, régen megmerték huzni az ilyet is.
  • morzsi555
    Ma lett vége, majd holnap vagy azután hírdetik ki. Amíg a hivatalos fórumon nem írják, hogy a packok tartalmazzák az új dlc cuccokat, addig ne vegyél semmit..
  • morzsi555
    Ezt láttam elöszőr, mert rálőttem a kék kis genyóra.
  • Prince23
    A hétvégi, reaperek elleni hadművelet hogy sikerült?

Sikerült kihozni a feladatokat?

vagy ezt még nem tudni?

Meg még valami:

Honnan lehet tudni azt, hogy elég a Premium Spectre Packok begyűjtése? (amik beadják a classokat és az új fegyvereket).

Mer mosmá jó lenne Jumbo-ra gyúrni.
  • Calver
    nem csak interruptok szenvedtek hiányt, nekem nagy szívfájdalmam volt, h a renegát válasz mint olyan gyakorlatilag eltűnt, és a semleges költözött "alulra", esetleg átvette a helyét valami katonai faszcibálás.

az én Shepem lehet h hősködött 3 részen keresztül, és a lehető legjobb választásokat hozta mindig, de közben ő volt a galaxis legnagyobb seggfeje, "ha megtehetem, miért ne?" alapon - ez a harmadik részre teljesen eltűnt, pedig, uhh, mennyi lehetőség lett volna rá...
  • szomferi
    én fórumtársakkal toltam (PH), így nem volt olyan nagy baj, nem is haltam sokszor, kivégezve egyszer se lettem szerencsére, jó kis csapat verbuválódott össze, a sok infiltrator a Widow meg Black Widow ágyúkkal aprítottuk a köcsög banshee-ket :D

bemelegítésnek cerberus gold, utána 2 kör reaper, full extractionnel

ma is bepróbálod egy goldot, hadd jöjjön a kredit, hátha sikerül nyitnom 1-2 karaktert és/vagy új fegyvert
  • Optimus Prime
    Reménytelen, a hétvégén 1x sikerült az extract! Általában nem gond, de nem tudom i volt a játékosokkal. Igaz sok alacsony N7 rangú volt, értsd 120 alatt. Szerintem az Origin sale végett lett sok új játékos. Én meg mind megtaláltam.
  • Hoz_Hun
    Párszor... de csak youtube-on.
  • szomferi
    1,5 millió, atyavilág :D
    publicon nyomni a goldot, az több mint veszélyes... :D
  • Fenrir
    A negyedik befejezést látta már valaki?