Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Optimus Prime
    Igen, értelek. De ez csak smink. Nincs igazi ráhatása semmire. Őszintén, bár szerettem a 2-t, szörnyű kritikus tudok lenni vele. Egyik haverom teljesen kiakadt mikor elmondtam róla az erős véleményem. Egy-két mail, vagy animáció piskóta. Nincs elemi hatása, a 3-ban is max War Assets pont.

Az említett példámban is zavar, hogy nincs hatással semmire. Max Miranda lelki világára, amit utána formálhatok. Persze Paragonként sose hagyom, hogy lelője, Renegade-ként meg mit érdekel mi van vele?

Persze azért van különbség a választások között. Például Illium sokkal kihaltabb hely, ha az 1-ben szemét voltál és, akit csak lehet megöltél. Ezt aláírom, de főbb dolgokban nincs változás. A Tanács továbbra is hülye, minket félresöpörnek és még Udina is lebasz, hogy mit csinálok én itt. :D Ash-t/Kaiden-t sehogy se tudom meggyőzni, hogy jöjjön velem. Meg hasonlók.

De ha már a Paragon-Renegade téma szóba jött, én így képzelem és játszok:

Jane Shepard
    Sentinel, Spacer, War Hero, Paragon
    Mindenkinek segít, akinek tud. Mindig a Paragon választást hozza. A nagy képet látja és szerinte az idegenekkel való kapcsolat jobb fényt vett ránk és ez az egyetlen módja, hogy elfogadtassuk magunkat a Galaxissal. Mindent megtesz, hogy az emberiség rossz hírnevét helyreállítása.
    Kaident menti meg Virmire-on, ő is ezen a nézeten van. Nem faj számít, hogy valaki szemét vagy szent.

Alice Shepard
    Engineer, Colonist, Sole Survivor, Paragade
    Segít ahol tud és ahogy jónak látja. Nem kedveli a politikusakt és az akta tologatókat. Meg is jegyzi, ahol tudja. A törvényen kívüli gonosztevőket megbünteti, ahogy tudja. jó viszonyt ápol az idegenekkel, kivéve, aki nem érdemli meg. Udina-nak rendszeresen beszól. XD
    Ash-t menti meg Virmire-on, mert megérti az állás foglalását az idegenekkel szemben és próbálja jobb belátásra bírni. Ettől függetlenül jó tiszt.

Lazy Shepard
    Vanguard, Earthborn, Ruthless, Renegade
    Egy szemét, önző, xenophobe tetű, aki azt nézi hogy jobb neki. Azt nézi kinek szólhat, legyen az ember, idegen, tiszt, menekült. Nem érdekli semmi, csak a célját elérje. Azt is éppen hogy. Megöl, akit lehet. lerombol ,amit lehet. Sose használ Paragon interruptiont! És szándékosan hagyja meghalni a Tanácsot és ezt szóvá is teszi.
    Ash-t menti meg, mert vele ért egyet. Rohadt idegenek, majd mi megmutatjuk nekik!

Az utolsó karakterem nem ilyen lett elsőre és még vele nem vittem végig a 23 részt és a DLC-ket. De kb. így képzelem el az abszurd Renegade-ot, illetve Udina pártinak. Persze van a lustaság és a szándékos Renegade-ség. Ez újabb vita tárgya ki melyiket tarja jobbnak, mitn abszolút Renegade. Én pl. elsőre fel se vettem wrex-et, ott hagytam Chora's Den-be. :D