Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Ryder62
    Igen, én is ezt írtam, ugye volt 3 választási lehetőség a párbeszédben az első két játékban. A pozitív, semleges és negatív. Nos a 3-ban csak kettő van és az a kettő is egyforma szinte. Pl ha valami nem tetszik esélyem sincs beszólni, vagy elutasítani mert a sztorinak haladni kell. Ezért föl ajánl két olyan választási lehetőséget ami ugyan azt eredményezi. Sőt teljesen lényegtelen sokszor, akár ki is hagyható lenne.

ME1-ben is be lehetett szólni mikor Spectre-nek akartak választani mégis, ott is haladt a történet (ergo mindenféleképpen megválasztottak)
    De legalább volt egy kis beszólási lehetőséged.

Sőt már azt is megfigyeltem hogy a ME3-ban a kis nyíl a jó válaszon van, már rögtön arra mutat nehogy már gondolkodni kelljen hogy A vagy B.

Sajnos ilyen szempontból egy madzagon rángatnak minket se a pályák sorrendjét nem választhatod meg, sem a válaszodat.

Most így elgondolkodva van olyan lehetőség a ME3-ban ahol te döntesz valaki életéről? Mert a ME1 és 2 tele volt olyannal hogy válaszoddal, döntéseddel, renegát/paragon interruptokkal eldőlt hogy az adott karakternek segítesz vagy sem, meghal vagy sem, ellened fordul vagy sem.