Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, de a cdgalaxis oldalán is le van írva, hogy mit tartalmaz. Meg mivel a magyar felirat hiánya miatt nem vették meg sokan, ezért valószínüleg az elõrendelõi dlc kódokat is utánad dobják majd: 1) M55 Argus Assault Rifle
2) N7 Warfare Gear: N7 Valkyrie Rifle és N7 Defender Armor

Optimus Prime
Üdv!
Most akciós a N7 kiadás - és eladtam a képregény gyûjteményem - szóval a CD Galaxisos verzióhoz milyen extrák járnak? Vagy ami ebben a videóban fel van sorolva az mind? Az N7-es shotgun meg a szabadidõs ruha izgat a legjobban - az Alliance-os casual borzalmas.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Lacoka12
át lõ a fedezéken csak fel kel tölteni és legyen benne páncél törö mod

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Konkrétan melyik fegyverre gondolsz? Mert elég sok van multiban. Meg szingliben is. Én meg pont úgy voltam vele hogy a Resurgence-s pályákat/fegyvereket is igazán berakhatták volna a szinglibe.

Egyébként tegnapelõtt megtanultam használni a Harpoon-t. A legnagyobb hátránya a Widow-hoz képest hogy nem lõ át a fedezéken. Meg a zoom kicsit gyengébb mint a többinél. Cserébe könnyebb és gyorsabb.
Amúgy is nálam pl mindig kiirkálja ha originbõl indítom hogy indítási hiba..stb de mégis mindig elindul.A prothean dlc-t is mindig kiirkálja hogy nincs telepítve vagy mit közbe megy megvan de mindegy.Amiket adtak plusz fegyvereket a ce-hez azt berakhatták volna multiba is szerintem akinek meg nem tetszik az így járt.

Köszi, akkor túlóráznak!<#smile> Megyek lefekszem, remélem holnap már mûködik.
délután 4

2 perce írták, hogy még mindig dolgoznak a hiba elhárításán, ebbõl ma már nem lesz semmi. Mennyi is az idõ ilyenkor odaát?
Én egésznap féltem fellépni, de legkopogom fel léptem ugy egy orával ezelött és végül is csináltam egy mnetet, elindultam egyedül egy silveren de hamar csatlakoztak, aztán utána egy goldot is mentem. De ezt a victroy meg Commendation packat még nem nyitottam ki, de félek is kinyitni, annak ellenére hogy az N7 es Sniper puskát azt elfogadnám.

amugy chiplecsap vagyok, ha gondoljátok vegyetek fel azt majd összefutunk 😊

Hát én mennék veled szivesen Goldra, de még mindig nem enged fel a szerverekre<#falbav>
JethroHUN
Most beléptem ME3ban, hogy menjek 1 kör goldot. De kis léptem mert egy nyavalyás játékba nem akart berakni. Online pass gondom nem volt, igaz most indítottam el elõször kb 1 hónap után az me3at...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

én meg nem nyitottam ki egyik packot sem, és mégis online pass kódot kér

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Azért írtam, hogy nevetséges az indok, szerintem fogalmuk sincs mi okozza.
Én csak victory packkot kaptam, de van olyan is aki 1 hete nem játszott a játékkal és neki is ez a problémája.

látom megelõztél<#smile>
Na ezt nyilatkozták a hibáról pár perce:

"We're aware of the issue for those of you experiencing Online Pass problems. It is related to the Commendation packs and the team is actively working to fix this."

Tehát a Bioware szerint a commendation pakkokkal kapcsolatba hozható a probléma, és dolgoznak rajta. Én tegnap este olyan 22:30 körül megkaptam a de csak a c. pakkot a victory-t nem. Ki is nyitottam, ma meg ezért nem tudok belépni? Nevetséges! Mit tudnak még elb@szni a ME3-al kapcsolatban. Hát dolgozzatok csak, de nagyon gyorsan!

Hey guys,
I wanted to let you know that the team is aware of this issue and is actively working to resolve it for those of you having problems connecting to multiplayer due to this online pass entitlement. When I have more information or the issue is resolved, I will update you.

Apologies for the inconvenience.

Jess

http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/11828744/45#11843316

Szerintem ebbõl ma már nem lessz semmi.

Az Eagle, Crusader, Valiant, Hurrican fegyvereket csak az eventes Commendation Packbõl lehet megszerezni. A Victory Packnek viszont tényleg nincs semmi értelme.

Ja, semmi változás, ugyanúgy online pass kódot kér! Kapják be a Biowarenél!
SZEG007
26 megás patch nem ér semmit

köszi, kipróbálom
Originben ME 3-ra jobb klikk, Frissítés keresése.

Na akkor most mi a tököm van ezzel az online pass-el, mert nekem sem megy a multi, meg a DLC-k sincsenek meg, pedig tegnap még minden rendben volt.

Milyen 26 megás patchet szedtél le, és honnan?
Nem. Ha ilyen egyszerû lenne, már mindenki játszana, de nem így van.

SZEG007
mert te a szerencsések egyike vagy akit nem érintenek a hibák.
Én játék elején eljutottam 50-60 -as szintre, és egy bug miatt összes cuccomat elvesztettem, 1,5 honap mulva küldtek mailt hogy viszakaptam a cuccaimat, kár hogy már ezer éve ujra unlockoltam öket.... Jött egy raptor hétvége, és természetesen valami bug miatt lálitottak a nyeremény csomagok kiosztását, mikor kijavitották a bugot, csak az egyiket kaptam meg. Legujabban pedig rákapcsolok a multiplayere, és az online passt kéri, igy még single playert se lehet tolni, mivel hiányoznak a DLC-k...

Botond
26 megás patcht kézzel kell letölteni, ennyi a titok.
Nem értem mit sírtok-rítok?Nálam megy szépen minden,a keresõ is a packok is ,kapom a fasza cuccokat.Ja az lehet a baj egyeseknél hogy játszani is kéne......nem egybõl megkapni mindent!Imádom ezt a játékot!
Szerintem elrontotta a forumot. De ha mégsem, akkor sem értem ez mitõl lenne spoiler. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sztem elrontotad a spoiler-t <#idiota>

JethroHUN
...hogy mi van?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ja és ha lehet PRIVIBE ÍRJATOK!!!KÖSZI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hello
A játékkal kapcsolatba lenne kérdéesm, hogy az arca elkezdett világítani, és hiába frissítettem le a video kártyát, még most sem tûnik el az arcáról.
Van valakinek valami ötlete?
Sírva röhögõs. Bár a HR még nem került elém. Meg ugye a szöveg felét nem értettem, de amit igen az ott volt 😄
SZEG007
rgy ilyen gagyi event pár gombnyomás, mig uj tartalmat rakni, karaktereket, pályákat késziteni, uj skilleket betenni munkával jár.

szedtem le egy javítást most az elõbb de nem ért semmit.Vicc amit mûvelnek komolyan.Nem elég hogy tiszta bug az egész meg rohadtul lagol most meg má be se enged lépni pffff.

Amúgy meg kurvasok értelme nincs ezeknek a csomagoknak annyi hogy kapsz egyet ingyen nagy cucc.Tolok 2 goldot aztán már az többet ér mint amit adnak.Inkább adnának mapokat vagy új feladatokat vagy új játékmódot vagy valamit.Mert már kezd unalmas lenni, mikor a nyomi játékosok 3/4 firebase white/geth-el játszik.Pff szánalmas.Azt se tudom mikor játszottam útoljára a giant-on mert 2-3 népszerû pálya van azt mindig azon tolják.A serverkeresõ meg nem ér szart se, beállítom hogy xy map legyen xy szinttel erre tuti mást ad be.Most én csináljak servert a szar netemmel?<#idiota>

Fenrir
Szerintem aki még nem jutott el addig a pontig, hogy kérje az online pass-t, (ergo pár napja már nem lépett be) az ne is tegye mert a hivatalos fórumon jártak ennél rosszabbul is mások.

Meg kell várni a fejlesztõk reakcióját és a javítást hozzá.

A halál csupán a kezdet...

ja ha tudnék angolul érteném is

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Beszarok nekem is online passot kér, leszedtem a játékhoz a frissítést nem segít semmit.Most mivan ilyenkor?<#idiota>

Meg a LIVE-ért önmagában nem kell fizetni (Silver), csak ha játszani akarsz multit (Gold).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A single playerhez nem kell LIVE. Egyik játékhoz sem. Csak a multihoz.

JethroHUN
Én hagynám a helyükben ezeket a gagyi eventeket. Teljesen értelmetlen. Inkább mapokat csináljanak. Vagy adjanak ki szerkesztõt. Csinálok én 😊

Amúgy boxon, ha SP-zni akarsz ME3mal akkor is kell fizetni a livot? Csak kérdem.

Tegnap nem is multiztam. Most meg már be se merek lépni (LIVE-ra), mert legalább még a single player része mûködik a játéknak. Bár én Xbox360-on vagyok, de ki tudja, lehet ezt is érinti a probléma.
Komolyan mennyire gáz már, hogy ilyen durva hibákat vétenek a BioWare-nál. Most minden event után megy majd a kavarás. Múltkor is vagy két hétbe telt mire megkaptam a pakkokat. De legalább akkor a multi nem seggelt le. Most meg már azt olvasom sokaknak a single része is befordult, mert nem ismeri fel a DLC-t...
Bakker...

Nekem is, meg sokaknak: http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/11828744/1. Ez már beszarás. <#nevetes1>

Mi a franc van a multival? Azt írja, hogy vegyek valami online pass kódot, valami cerberus kódot kér, kipróbáltam azzal a két kóddal ami a játékhoz van, de egyiket sem fogadja el.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Most már jó, de commendation pack az persze nincs.

SZEG007
1 honap ás talán megoldják... Komolyan mondom Bioware edmontoni studioja jobban teszi ha multipilayerhez nem nyul soha többet, mert teljesen inkompetens a brigád.

Tegnap? Én ma éjjel még játszottam vele, de egy gramm pack nem volt. Nah majd most jól megnézem.