Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2) N7 Warfare Gear: N7 Valkyrie Rifle és N7 Defender Armor
Most akciós a N7 kiadás - és eladtam a képregény gyûjteményem - szóval a CD Galaxisos verzióhoz milyen extrák járnak? Vagy ami ebben a videóban fel van sorolva az mind? Az N7-es shotgun meg a szabadidõs ruha izgat a legjobban - az Alliance-os casual borzalmas.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Egyébként tegnapelõtt megtanultam használni a Harpoon-t. A legnagyobb hátránya a Widow-hoz képest hogy nem lõ át a fedezéken. Meg a zoom kicsit gyengébb mint a többinél. Cserébe könnyebb és gyorsabb.
amugy chiplecsap vagyok, ha gondoljátok vegyetek fel azt majd összefutunk 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
"We're aware of the issue for those of you experiencing Online Pass problems. It is related to the Commendation packs and the team is actively working to fix this."
Tehát a Bioware szerint a commendation pakkokkal kapcsolatba hozható a probléma, és dolgoznak rajta. Én tegnap este olyan 22:30 körül megkaptam a de csak a c. pakkot a victory-t nem. Ki is nyitottam, ma meg ezért nem tudok belépni? Nevetséges! Mit tudnak még elb@szni a ME3-al kapcsolatban. Hát dolgozzatok csak, de nagyon gyorsan!
I wanted to let you know that the team is aware of this issue and is actively working to resolve it for those of you having problems connecting to multiplayer due to this online pass entitlement. When I have more information or the issue is resolved, I will update you.
Apologies for the inconvenience.
Jess
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/11828744/45#11843316
Szerintem ebbõl ma már nem lessz semmi.
Milyen 26 megás patchet szedtél le, és honnan?
Én játék elején eljutottam 50-60 -as szintre, és egy bug miatt összes cuccomat elvesztettem, 1,5 honap mulva küldtek mailt hogy viszakaptam a cuccaimat, kár hogy már ezer éve ujra unlockoltam öket.... Jött egy raptor hétvége, és természetesen valami bug miatt lálitottak a nyeremény csomagok kiosztását, mikor kijavitották a bugot, csak az egyiket kaptam meg. Legujabban pedig rákapcsolok a multiplayere, és az online passt kéri, igy még single playert se lehet tolni, mivel hiányoznak a DLC-k...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja és ha lehet PRIVIBE ÍRJATOK!!!KÖSZI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hello
A játékkal kapcsolatba lenne kérdéesm, hogy az arca elkezdett világítani, és hiába frissítettem le a video kártyát, még most sem tûnik el az arcáról.
Van valakinek valami ötlete?
Meg kell várni a fejlesztõk reakcióját és a javítást hozzá.
A halál csupán a kezdet...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy boxon, ha SP-zni akarsz ME3mal akkor is kell fizetni a livot? Csak kérdem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Komolyan mennyire gáz már, hogy ilyen durva hibákat vétenek a BioWare-nál. Most minden event után megy majd a kavarás. Múltkor is vagy két hétbe telt mire megkaptam a pakkokat. De legalább akkor a multi nem seggelt le. Most meg már azt olvasom sokaknak a single része is befordult, mert nem ismeri fel a DLC-t...
Bakker...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led