22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hoz_Hun #17280 Quarian engineer az rare. PS vagy PSP pakból lehet nyitni. -
Hoz_Hun #17279 Én nekem most 1,5 millió kreditem van, de lehet ma este még nekifeszülök és még 500k-t hozzádobok, hogy meg legyen a 2 millió. Kb 7 Gold mecsből meg is van. Akkor holnap tudok nyitni 20 PSP pakkot, ami 40 rare-t jelent. Talán abból összejön jópár új karakter.
Marhára akarom az új karaktereket. :) -
Köszi, megnézem majd este.
"És hamár DLC, rég megakartam kérdezni, hogy miért 2014 április 12-ig lesz (ingyen) letölthető az EC?"
Mert akkor már beindult a ME4 promógépezete :P -
Min. spectre Packot vegyél, nem a Premium nem éri meg. Nekem sokszor abban is csak 1 valami van ha mázlim XP és customization cucc, hiába van kimaxolva mind.
A hétvégén pár SP-ban 3 upgrade/új cucc is volt! Meg az is meglepett, hogy Reegar Carbine upgrade volt egy Veteran Pack-ban.
És hamár DLC, rég megakartam kérdezni, hogy miért 2014 április 12-ig lesz (ingyen) letölthető az EC? Infó. -
az szerintem bármelyik alap pakkból kiesik -
Nem, a Quarian. -
mármint a sima, alap engineerre gondolsz? az kiesik bármelyik pakkból, a male nekem a spectre premium akármiből pottyant ki -
én is úgy szoktam, beugrok a tömegbe, melee, aztán Rhaegar Carbine, aztán jöhetnek a csápok :D -
Nekem még a mai napig nincs meg a Quarian Engineer. Egyáltalán azt melyik dobozból lehet nyitni? -
1. vanguard-nál ugye alapszabály, hogy nem chargeolsz el a társaktól a térkép másik felébe, főleg több ellenfél közé.
2. túl nagy sebzést eleve nem okozol a charge-dzsal, tehát elsősorban nem arra kell használni, hanem barrier visszatöltésre.
3. előbb smash (hozzáadod a biotic effectet), majd a smash nagyon rövid CD-je után charge = biotic explosion. shield-es ellenfél sem éli túl.
4. cerberus vanguard esetén charge rank 5-nél a fegyver sebzést kell választani mivel a charge CD-je alatt úgyis csak a fegyvert használhatod (disciple X jó esetben)
5. charge után érdemes egyébként egy gyors melee-vel indítani, amivel a körülötted állókat kicsit megtántoríthatod. -
én direkt nem költöttem semmit, van vagy bő 200k kreditem, de még éjszaka gyűjtök hozzá, hátha bead egy setít nindzsát :D -
Hoz_Hun #17269 Ti tettek félre most krediteket az Earth DLC-hez? Mivel én mult héten maxoltam ki a rare fegyvereket, karaktereket így csak 4 napja gyűjtöm a kreditet veszettül. -
csak mire újratöltődik a charge után a smash, addig legyalulnak :/ -
Legiont is mindig ki akarta hajítani a légzsilipen :D
Egyébként elkezdtem extended Mass Effect soundtrackokat gyártani, így aki hallgatja a ME-s zenéket, jöjjön a csatornámra. Folyamatosan töltök majd fel ME soundtrackokat.
Mass Effect 3 Soundtrack - Cerberus Plot [Extended]
Javított változat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
"A interaktív renegát vagy paragon feltűnésekből is sokkal kevesebb van és az is mit csinál? Megjelenik a kék egér szimbólum, megnyomom, és annyi történik hogy Gruntal kezet fog. "
LOL, de sajnos igaz. Én sokszor nem tudtam "használt-e" a Paragon interruptionöm ilyen helyzetekben. Vagy mi lett volna, ha nem teszem. Erre a végén meg ha nem használom a Renegade-t Critical Mission Failure. (TIM-es rész)
A párbeszéd a csapattársakkal ritkább, de vannak rendes cinematicok, sajnos limitált válaszokkal. Javik jókat, legalábbis nekem bejön. Pl. mikor Jokert akarta kidobni a légzsilipen. A csapattagok beszélgetnek, mozognak ez jó. Több skillünk lett, több szinttel, lehet a fegyvereket modolni. Kb. ennyi, ami jobb lett a 2 óta, de nem jobb, mint az 1-ben volt. -
ja, és a cerberus vanguard egyszerűen brutális. a charge és a smash együtt biotic combot is ad. ez a smash olyan brutálisat sebez, a nagy ellenfeleket is simán lealázza goldon is. sokan panaszkodnak a fórumon, hogy lassú az anim, meg nincs immunitás az animáció közben, de könyörgöm, iszonyat sebzése van, hatalmas hatótávval, ráadásul átmegy falon, fedezéken...(és simán lehet cancelni az animációt is, ha valami gáz van).
nem voltam odáig a vanguard classtól, de ez tökéletes lesz platinumra is. -
hétvégén beteg voltam, volt időm játszani, elvertem vagy 2milla kreditet PSP-re, de a harrier csak nem jött. azért ezekkel a IV-szintű ammo bónuszokkal jól kicsesztek a játékosokkal. bár nem panaszkodhatok, az indrám felment III-ra (király automata sniper, jobb mint a legtöbb AR, bár scope nélkül persze ez is sokkal kisebbet sebez). -
Igazából sztem az első 2 szerepjáték még, de a 3 már teljesen akció. Mert lehet hogy a 2-ben nincs inventory meg butult a fejlődés stb. de legalább volt még normális párbeszéd tárcsa, interaktiv regenát és paragon feltünések és volt benne feltörősdi, gyűjtögetni való.
Nah a 3-ban semmi nincs. Párbeszédtárcsa: két ugyanolyan választási lehetőség. Pl: No vagy Later. Ejha. És hol a Yes opció?
A interaktív renegát vagy paragon feltűnésekből is sokkal kevesebb van és az is mit csinál? Megjelenik a kék egér szimbólum, megnyomom, és annyi történik hogy Gruntal kezet fog.
Semmi felvehető, gyűjtögethető dolog nincs és a hackelés is eltűnt.
Szóval tényleg érződik a butulás nem is enyhén.
És ami a legjobban idegesít nem lehet még beszélni sem a társakkal:
Thanks for coming by -
A naplóval 2 bajom van:
1.: nem frissül dinamikusan: pl. keress meg relikviát egy bolygón -> megtaláltad, vidd vissza ide meg ide -> visszavitted az embernek, küldetés teljesítve
2.: nincs semmilyen zárószöveg, csak simán beszürkül sárgáról. Igazán vehették volna a fáradtságot, hogy amikor kész a küldetés akkor a szürke szöveg már egy summázása lett volna annak amit tettél, pl amikor a Blue Suns küldetést is többféle képpen lehet befejezni. Bele lehetett volna írni, hogy hogyan zártad le a feladatot. Emlékeim szerint a második részben még ezt rendesen megcsinálták. -
BalMat #17261 Érdekes: nekem a ME sorozat szerepjáték, ami kapott egy akciójáték-köntöst.
De alapvetően akkor is szerepjáték, hiába nincs inventory (csak az elsőben), egyre egyszerűbb a karakterlap, és teljesen primitív lesz a 3. részre a naplód, amibe bekerülnek a küldetések. -
Az a videó mindenhogy bejátszódik? Mert én maxon voltam és akkor is jött, ergo volt vesztesség. Vagy ez sztori alapú videó, aminek a következménye, hogy hárman védjük a rakétákat a Reaper armada ellen, miközben az egész Galaxis flottája velünk van.
-
Igen, valahogy nem volt tétje a dolognak. Azért a ME2 végén jól érződik hogy ha rosszul választasz akkor bizony veszteségek lehetnek. -
Továbbá már az első végigjátszáskor hiányoltam azt a részt mint ami a második rész végén volt, hogy különböző csapatokat kellett szervezned és oda a megfelelő embereket állítani.
Ez szerintem nagyon hangulatos volt az öngyilkos küldetésben, főleg, hogy nem volt mindegy, hogy kit melyik pozícióra jelölsz ki.
Ha esetleg nem karakterre lebontva csinálták volna meg hanem a meglévő csapataidra akkor sem lett volna bajom vele. Így sajnos a földi harcon látunk pár másodpercet ahogyan pár krogan, asari, turian meg salarian katona elporlad és kész :\ -
"Ettől függetlenül a vége továbbra is olyan amit az írók kitaláltak és nem az amit te már az első rész óta formáltál vagy formálni próbáltál."
+2 -
én is most fejeztem újra be, Stasis Sentinel-el végig Insanity-n, nálam is összesen ez volt a két "megizzasztó" harc, összesen itt kellett medi-gelt használnom meg bátor Sir Robin-t utánoznom az egész játékban. Adept-eket meg sajnálom, olyan jó és ötletes kaszt, de mind3 részben valami mocskosul elpicsázzák őket "társkasztjaik", gyakorlatilag mindig van "jobb Adept, mint maga az Adept". (ME1: Singularity Nemesis Vanguard, ME2-ME3: Sentinel, utóbbiban Stasis-al)
viszont a vége nekem még mindig nem nyerő. jobb, mint az eredeti volt (bár annál az is jobb volt, ha az ember kivakarja a szemgolyóját egy kiskanállal), *sokkal jobb* mint amire számítottam, de... szarból sajnos nem lehet várat építeni. -
Darun #17255 Gurut már jó rég nem olvastam. Amikor megláttam a ME 3 értékelését, nem is igazán voltam kíváncsi arra hogy mit hordanak benne össze. Elég jól lehúzták a játékot. Azt is elismerem hogy a GameStaros cikk meg átesett a ló másik felére, sztem annyira azért nem lett jó mint amennyire ők elsőre gondolták. Valahol a kettő között van sztem az igazság. De ez csak az én ízlésemet tükrözi.
Ez az indexes cikk viszont röhej. Egy laikus talán bedől ennek a sok marhaságnak, de aki játszott a játékkal, az nem. Először is elég merész a ME-t szerepjátéknak titulálni, mivel ez alapvetően egy akció játék szerepjáték elemekkel (és ahogy haladunk előre egyre hangsúlyosabb lesz az akció rész)
Az meg kifejezetten szánalmas hogy először jól leoltja azokat a játékosokat akik fel voltak háborodva a befejezés miatt, a következő bekezdésben meg már ő is fikázza. Ezt nevezem következetes állásfoglalásnak. Viszont ő ellentétben sokunkkal nincs megelégedve a EC-vel sem. Neki mi lenne a jó? Az ha Shep letépné az állarcát, kiderülne hogy ő igazából Chuck Norris és lepörgőforgórúgná az összes Reapert? Mert akkor kezdeményezek egy petíciót én is, hogy Stöki kedvéért legyen egy ilyen, ötödik választható befejezés is. Egyébként nem értem miért pörög ennyire. Elvette a BW a nyalókáját? Vagy csak szimplán két bal lábbal kelt fel? -
Nos, végig játszottam (megint), hogy megnézhessem az Extended Cut-ot és azt kell, hogy mondjam, hogy ha így adták volna ki a játékot akkor talán hőbörgés sem lett volna annyi.
Ettől függetlenül a vége továbbra is olyan amit az írók kitaláltak és nem az amit te már az első rész óta formáltál vagy formálni próbáltál.
Annyi pozitívuma azért van, hogy most már sokkal több dolog érthető benne, pl mi lett a társakkal, a flottával, hogy került Anderson fel a Citadellára, mi lett a közeljövőben, stb.
Btw hardcore szinten játszottam és a Kai Leng harcot és a végén a rakétavetők védését kivéve nem volt kihívás a játék így sem. -
Most sincs maskent, lasd 0-day dlc (Ashes). Penzert jon mindig, most is eselyes, hogy a Leviathan is penzes lesz. Ezert nem kell osszekeverni a multis DLC-ket es a singplay DLC-ket, mert a ketto eg es fold.
Az Extended Cut pedig egy kakukktojas, es amolyan "ne sirjatok mar, inkabb jatszatok vegre" fele megvesztegetes/tuzoltas/bocsanatkeres, nevezd aminek akarod azok szamara, akik sirtak az eredeti vege miatt. Ezert penzt kerni nagyobb kart okozott volna, mint maga a harom szinu eredeti ending. (bar hozzateszem, en penzt kertem volna erte, de ez nem szamit) -
Pedig Riccitiello vagyki az ürge, az nagyon szerette volna pénzért árulni a ME 3 dlc-éit, pont mint az előző BW projektek esetében is tette -
Pont ezert nincs is szukseg penzes dlckre. Singplay DLC-k mutatjak majd meg, hogy az EA mennyire "galans", nem a multis packok. -
Mondjuk ezek a multis dlc-k simán kinézhetőek 500 BW pontért is. Amúgy én nem vásárolok addonokat, hiszen lejátszok 3 meccset ezüstön, már meg van a 240 BW pontom :D -
Pontosan, kizarolag penzert elerheto uj palyak es uj classok egy ido utan megolte volna a teljes multit. Pont eleg a dobozokra koltott penz, az sem keves nekik, ahhoz kepest, hogy az egesz csak egy kiserleti projektnek indult. -
Van, de a kerdes meg nem dolt el. A singleplayer DLC-kbol az elso penzes, a masodik ingyenes - ami nem is volt ugye betervezve elore, csak kenyszerbol keszult, tuzolto jelleggel -, a kerdest a harmadik, ez a lazado reaperes cucc fogja megvalaszolni.
A multit proba jelleggel dobtak piacra, es szerintem oket is meglepte, milyen k.va jol sikerult az egesz. Ezert most probalgatjak, tesztelgetik a tovabbi lehetosegeket a dlc-kkel, tanulva es fejlesztgetve a kozeljovo egy masik BW-s projektjet. Legalabbis en ugy latom, hogy meglepte oket a sikeres multi, es most kihozzak belole tanulopenz es fejlesztes szempontjabol a leheto legtobbet, es ezekbol a tapasztalatokbol fog majd kinoni a kesobbiekben egy teljesen onallo projekt, legyen is az barmi. Amivel csak mi jarunk jol, persze. -
Evoluti0N #17247 Sztem ez hülyeség. Úgyis keresnek a multiplayer-rel, mivel sokan bioware pontokért veszik a csomagokat. Ha kiadnak egy új multi dlc-t, akkor rengetegen elkezdenek megint bw pontokért vásárolni, h minél előbb meglegyenek nekik az új karakterek. Ráadásul ha fizetősek lennének a multi dlc-k akkor beindulna egy láncreakció. Értsd: sokan nem akarnák megvenni a dlc-ket, akik megveszik, azok nehezen találnak olyan játékosokat, akiknek szintén megvan a dlc (szal tud az új pályán játszani), ami azt eredményezi, h a következő dlc-t már esetleg ő se veszi meg. -
http://www.hungamer.net/2012/07/duhos-rajongok-miatt-ingyenesek-me-3.html
Van igazság benne -
Készítettem egy extended verziót a cerberus plot-ból
Szerintetek milyen lett? A youtube már megint elszart valamit a forrásfájlban sokkal dinamikusabbak a váltások.
Véleményt kérnék :)
-
tegnap sikerült végre csinálni egy full extractos reaper goldot, és még nem is szenvedtünk, elég jól ment két kimaxolt Black Widow-val, meg két sima kimaxolt Widow-val :D -
RAMyMamy #17243 nekem is 
deviantarton lehet találni szép rajzokat, engem azok valamennyire kárpótolnak... -
Azért a kék kis Liarák még mindig hiányoznak nekem
-
Es latod, megis a nepnek ez kellett volna - ha barki is hisz az index cikkenek -, valami mezes mazos habos babos rozsaszin heppiend, nagy harcokkal, vizualis orgiaval, legyozott es agyonbombazott reaperekkel, unneplo hos katonakkal, es a credits felirat kozben egy romantikus csok a lenyugvo nappal a hatterben :) Hat szep.