Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ez elég nagy baki. Szegény BW-re most nagyon rá jár a rúd.
Nem tudom hogy az EA keresõjét javították e fel, de pár hete még volt olyan hogy elkezdtük a játékot négyen és ketten fejeztük be. Meg egy csomószor elindultam egyedül és elhúztam a 6-7. wave-ig. Az elmúlt 2 napban 4 játékot indítottam egyedül, legkésõbb a 3. wave-re már négyen voltunk. A kedvencem a ma éjjeli volt, ki akartam próbálni a human vanguard/smg kombót. Az elsõ kör végén meghaltam, már az élesztési idõ is letelt, készülök hogy újra kezdjem, erre ugrik a képernyõ, 2 új társ csatlakozott. Pár másodpercre rá már négyen voltunk.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Ez a Hammer dolog sztem is konstans, nem befolyásolja semmi.
Megint egy kis multi:
A hétvégi eventre volt kemény másfél órám. Mivel nem akartam egybõl fejest ugrani a levesbe, gondoltam nyomok egy silvert. Sikeresen teljesítettünk egy Noveria-t gethek ellen. Ezen felbátorodva csatlakoztam egy random gold csapathoz. Életem elsõ goldja, random csapat, full equip, krogan vanguard geth shotival (a Widow-t hátra hagytam). Tuchanka, ismét gethek. Azt nem mondom hogy simán lenyomtuk, a 11 wave alatt összehozunk kb 40 élesztést, sztem mindenkinek elfogyott mindene mire evakuáltak minket. De az LZ-re pl a támadóknak 2 perc alatt egyszer sikerült betörniük kb 10 másodpercre. Azt is csak azért mert a Prime-okkal voltunk elfoglalva és nem vettük észre a huntert, utána meg jött a pyro. 2 krogan, 2 geth felállásba nyomtuk. Durva hogy a krogan vanguard 1600-as pajzsát meg 1600 életét aktív barrier mellett is fél pillanat alatt lekapja a hunter/pyro páros.
Egyébként szuper hogy 70k-t kapok a sikeres goldért, de ennek nagy része el is megy az utánpótlásra. Biztos vagyok benne hogy nagyon nagy szerencsém volt a csapattal, nem gondoltam hogy elsõre sikerül másodiknak lennem gold szinten, de az edigi beszámolóitok alapján egyáltalán nem ez a megszokott.
😄
anti hero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Szerintem ezt nem befolyásolja semmi se... Bár ilyen szar fos befejezés után ez a legkisebb gond.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Köszönet a linket 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A halál csupán a kezdet...
Ha volt mar sorry, valoszinuleg atsiklottam a linken akkor.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
még mindig vannak karakterek, amiket nem unlockoltam, és van még néhány kombináció, amit mindenképpen ki akarok próbálni.
pl. a geth engi nagyon ütõs, a turret támadóképessége önmagában nagyon erõs, de kíváncsi vagyok, ha kifejlesztem a turretjét max shield recharge-ra, az mennyit fog jelenteni.
sentinellel szinte még nem is játszottam, igaz, nem is szimpatikus az az armor, ami alap náluk. csak krogannel nyomattam, de full tank üzemmódban, max védelemre fejlesztve, nehéz fegyverekkel és gránátozással szinten.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
20ezret nem de enyit
http://cdgalaxis.hu/PC/19569/mass-effect-3-n7-collectors-edition-dlc-kkel.html
hajlando vagyok áldozni érte, az eddigi DLC-k benne vannak ,a késöbieket majd ugy is müködésre birom vétel nélkül is, a single részét meg még mindig nem vittem ki, mert várom a magyaritást 😄. Addig meg el leszek a multival, aztán mikor célegyenesbe ér a magyaritás, akkor neki ugrom az elsõ 2 résznek. Igy lessz majd erõs az élmény, ha egyhuzamban viszem ki mind a 3 részt
A Gold meg egyáltalán nem olyan nehéz hogy ne lehetne megcsinálni, persze nem randommal...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Operation Exorcist
1.000.000 Phantomot kell megölni Victory Packért
Gold nehézséget kell végigvinni kivonásig (bármilyen ellenfél, bármelyik map) Commendation Packért.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Na most már nem izgat túlzottan mi esik majd a Spectre packok-ból. Már megvan minden amivel játszani akarok, összes többi az bónusz. Tegnap eset még egy Widow. Mostmár az is vagy III. szintû. Meg végre egy Mediggel upgrade +1. Tegnap jó fogások voltak.
Ja let egy pisztoly kiegészítõm, amivel elektrosokkolom az ellenfelet melee támadásnál. Érdekes, ilyen még sose esett. Ez nem tudom jó-e egyáltalán valamire?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azért a ME története elég lineáris ahhoz hogy filmre lehessen vinni. Az esetleges választásnál az eltérések mondhatni minimálisak. (igaz hogy még nem próbáltam megölni a csapatom a 2 végén) De mindenképpen az lenne a szerencsésebb ha nem Shep-rõl szólna. Azt viszont nehezen tudom elképzelni hogy abban az idõben valamilyen formában ne bukkanjon fel.
(M-98 Widow, M-300 Claymore - mindkettõ leírásában szerepel)
"The trees move. Do you not see it?"
Az meg hogy ratyi képregény adaptációk jönnek egyfolytában, szintén tény. A nagy számok törvénye alapján van pár egészen jól sikerült, de a többség szemét. És itt azért azt is tegyük hozzá, hogy filmet is úgy készítenek hogy mindegy mi van benne, csak nyereséges legyen. Lásd a Shrekk vonatot. Egyre gagyibbak lettek, de mivel nyereséges volt, egyre csinálják az újabb részeket.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
És Shep tényleg hõs. Õ menti meg az elsõ részben a Citadellát, legyõzi Saren-t. A második részben feltámad, élve visszatér az öngyilkos küldetésrõl, legyõzi a Collectorokat. És ha ez még nem lenne elég, a harmadik részben: a végén a Catalist mondja hogy még soha senki nem jutott el olyan messze mint õ. Javik aki elég lenézõen bánik a jelen fajaival, bevallja egy beszélgetés alkalmával Shepnek hogy irigyli amiért egyesíteni tudta a galaxis fajait a Reaperek ellen. Akiket a végén így vagy úgy de legyõz. Ha Shep nem hõs, akkor ki az?
Az ME mozit emiatt nem tudnám nõi fõszereplõvel elképzelni. Nem csak azért, mert férfi karakterrel játszom, vagy azért, mert az összes promóanyaguk az ME 3-mat megelõzõleg férfi karaktert tartalmazott és még a 3-ban is több reklám volt Sheppel mint FemSheppel. Hanem azért, mert Shepard egy igazi faszagyerek, aki tûzön-vízen keresztülviszi az akaratát, nem alkuszik senkivel és semmivel, senki és semmi nem állíthatja meg, mindenkit meggyõz a saját igazáról szép-szóval vagy fegyverrel. Ez egy igazi badass karakter, ami egy férfi szereplõhöz jobban illik mint egy nõihez. Egy nõi Shepet max egy Ripley-féle anyatigrisként tudnék elképzelni, de ennek meg nincs sok köze Shep Mass Effect beli karakteréhez.
Olyan szinten vannak az ilyen nõi "szupercsávó" karakterek, mint a transformersben a robotos poénok.
Captain America - Hayley Atwell utolsó nagy csatában, rohan egyedül
elõre, thompsonnal persze. Mellette hullanak a katonák, neki "Taft hatás mert a fizura tart!"
Ironman 2 - Scarlet J. fél perc alatt szétver 20 õrt. Miközben Tony Starkot (Iromant éppen szétaprítja egy rakás robot) ahammm...
Avangers - BlackWidow, már elõre félek a holnapi mozitól, mert trailerben is elég nevetségesen nézett ki hogy ott ökörködik a nagyok között egy glock kispisztollyal...
Akicófilm paródiának jók.