Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyet nem is olyan rég írt már valaki. Én tegnap olyat láttam Benning-en, nem tudom bug volt e vagy mi a rák... a csávó áll Widow-al és látom hogy ilyen 5 mp alatt elintéz bármit. Silveren! Jön a Banshee, hallom lõ mint az állat, meghal. Nézem, Widow. Mondom hogy a f****ba szedted le 5 mp alatt a Banshee-t? Nálam is Widow volt meg geth shoti, az is elég jól szedi (sztem a pajzsot is) de még fullosan töltött lövéssel is kb a harmadát veszi le. Gyerek meg egy sorozatból ledarálta. De hogy a rákba lõ sorozatot Widow-al? A 11. wave utolsó 15 mp-nél lementem LZ-re mert ott volt a Banshee. Gyerek lõ mint állat, kezében Widow és látom hogy folyamatos torkolat tûz. WTF? Jön a Banshee, lõ rá, meghal. Másik oldal Brute, én még csak elkezdem charge-olni a shtotit, õ már le is szedte. Tuti hülének nézett mindenki, mert kb 10 mp-ig ott álltam, háttal az összes ellenségnek és az néztem mit csinál a csávó. <#conf>
tegnap nagyon durva bug-om volt, gyakorlatilag god módot kaptam, sebezhetetlen voltam, minden reloadnél 999 ammo, egy overload-dal kinyírtam bárkit, még egy banshie-t is pedig még a barrier 3/4-e rajta volt, sileveren mentünk, meg lett volna símán csak 10.hullámban haver hívott, közben egy banshie meg felnyársalt, aztán a többiek is megfeküdtek, úgyhogy a potya gold+xp elmaradt <#nyes>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ja csak hát javelin, az életbe nem kapom meg már lassan minden szar fegyver megvan kivéve a javelin meg a black window.Pont amik kellenének.Karakterekbõl egyedül a batarian engineer hiányzik.Amúgy 90 %-ba csak 2 fegyvert használok persze nem egyszerre.Infiltrator-al m-98-at amin 6os upgrade van,más fegyót nem is szoktam vinni csak azt az egyet.A többinél mint pl vangard,adept,soldier annál geth plasmagun 10es upgrade is megvan hozzá és büntet rendesen.Talán egyedül pajzs ellen nem annyira jó pl atlas,vagy prime ellen.De csak addig még van pajzsa páncélt már szépen sebzi.Közelre és messzire is egyaránt használható.

gerey
A justicar akkor durvul be igazán, ha van mellette egy másik adept (drell, asari fõleg).

Az összes karim 18 szinten volt, úgy hogy sorozatba nyomattam a silverket és maxoltam a karikat. Sorra került az adept is. Asari justicert választottam. Hydra, random csapat. A start helyrõl, a lépcsõ tetejérõl kapásból be lehet lõni 4 spawn helyet. Oda szoktam beállni. Nyomok egy sphere-t, mindenki beáll alá. Az elsõ két wave-ben el se mozdultunk. A harmadik device volt, ott mozogni kellett. Én rohantam elõre, sphere, közbe a mögöttem rohanó társ nyomja a disabled-et, hárman fedeztük. A köv 2 wave-t megint álló helybõl lerendeztük. A 6 kört benéztem, egy nemesis kikempelt. A három társam körülöttem fedezékbõl tüzelt, én meg középen álltam a tûzvonalban. Egyszerre ketten ugrottak hogy élesszenek. Mind a 3 feladat device-os volt. Nem is az volt a durva hogy simán lealáztuk a Cerberust, hanem az hogy ilyen jól együtt dolgozó csapat jött össze randomból. A végén ezer pontos eltérések voltak csak köztünk. Hihetetlen jó érzés volt!

Bepromóztam 5 kasztot, egybõl 200 helyet ugrottam összetettben, a hazai mezõnyben 12-t. Csapat: én egy elsõ szintû krogan sentinellel nyomtam, Widow/geth shoti. Társak: 10. szintû qvarián engi, 20 szintû vanguard. Pálya: Tuchanka. a végén háromszor annyi pontom lett mint a 20-as vanguardnak. Wave-enként volt hogy 2-3 alkalommal is éleszteni kellett a srácot. Én is tré vanguard vagyok, de a csávó messze túlszárnyalt engem is. Megjegyzem, én az elsõ szintû krogannal egyszer haltam a második wave-ben, mert berohantam 2 hunter közé és a troopereket próbáltam le melee-zni, csak folyton mellé mentem és ledaráltak. Persze nem fedezett senki.

Azon gondolkodtam hogy egy justicer/geth engi/egy infi/meg valami negyediknek milyen durván tudna már együtt mozogni. A sphere alatt még silveren is alig kell fedezéket keresnem, pedig én reave-t is ritkán használok. Ha jól tudom a geth turret meg feltölti a pajzsokat. Az infi meg kell a fõmonszták ellen. A qvarián enginek widowból 4 lövés egy Atlas.
Sztem a getheknek érdemes geth fegyókat adni. Én mikor kipróbáltam a geth infit, simán lecseréltem a widow-t Javelin-re. Pedig nem megy valami jól a célzás. Mivel én csak ritkán használok cloak-ot, pm-t meg ki se fejlesztettem, ezért mellé simán befér még egy könnyített geth smg. Widow-al még csak-csak lehet közelharcolni, de Javelinnel szinte reménytelen.
senki nem mondta, csak nem erõsségem az angol ennyi.Gondoltam valami pajzs lehet annak meg az a célja hogy védjen.Mert pl a single-be pajzsként mûködik.Pl a 2 végén.

Csak okosan kell játszani.

szomferi
ki mondta, hogy áthatolhatatlan? ha figyeltél volna, miközben azt a skilljét fejlesztetted, tudnád a választ...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Firebase Ghost, Cerberus 2 asari adept meg egy infi simán megcsinálja a goldot, nekem egyszerûbbnek tûnik mint a geth.
Igen, csak elég unalmas már egy idõ után.

Igen, csak goldon nem nagyon jó odafutni az ellenhez, hogy rácastoljak egy buborékot, mert max fitnessel is hamar ledarálnak. Igazából kisebb termekben, folyosókon jó, fõleg reaperek ellen.

yesname
Hihetetlen. Mindenki a Firebase QWhite/Geth/Gold kombót farmolja. Ezt beállítva keresõbe instant game van mindig. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nagyon is jó az asari justicar, de teljesen más játékstílus mint a drell adept. Bubi nagyon jó, defenzíven specelve party supprot, offenzíven meg elég vad. Amit sokan nem tudnak róla: spectõl függetlenül ha valakire rá castolod a buborékot az robbant. És persze kell neki egy jó fegyver.

Lacoka12
pisztolyt meg smg vihetsz ha a smg-nek nagy a súly csökkentöje mind kettõt viheted

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

enlightened
Sziasztok! Single playerbe, ha infiltratorral vagyok, a sniper rifle-on kivul mit érdemes magammal vinnem a pályára, csak mert gondolom nem érdemes mind az 5 fegyvert magammal cipelni, mert azt olvastam, hogyha sok cucc van nálam akkor lassabban rechargeolnak a skilljeim. Assault rifle-t ne is vigyek ki magammal?

JethroHUN
Ez már egy ideje így van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kevésbé sebzõdik az aki belemegy, illetve ha támadóra fejleszted, akkor a buborékban levõ ellen nagyobbat sebzõdik és warp effect is lesz rajta, de csak akkor, ha a buborékban vannak, ami csak a zártabb pályákon mûködik. Elég gagyi lett az asari justicar, a drell adept sokkal jobb, a cluster grenade sokkal többet ér, mint ez a nyomi buborék.

gyerekek a patchel nõvelték az ellenfelek életerejét is?Geth infiltrator-ral hunter mod-ba álcázva M98-al amin 6-os upgrade van, goldon nem elég egy cannibal-ra se.Max ha fejbelövõm akkor fekszik meg,marauder szintén nincs pajzsa és ha nem fejbelövõm nem döglik meg marad még 3 kocka az életébõl.Pedig álcázva nálam 40%+ sebzést ad sniperre.És nem öl meg egy lövésre egy cannibal-t se na ne már.

BoneDragon
Kipróbáltam a geth engineert. Iszonyat jó, de a szemem kifolyt a meccs végére. 😊

Megmondanátok a justicar pajzsa mi a fészkes fenére jó?
Mert mindennel áltõnek rajta, gethek ellen mentem átjött rakéta,sima assault rifle lövedék,geth prime is átlõ.Akkor mégis mire való?

"én simán el tudom képzelni, hogy a geth infivel lehet csak sniperkedni, de akkor csak arra érdemes gyúrni és a hunter mod mehet a kukába"

black widow/widow/javelin + ap mod + hunter mode = win
ha van ap ammo-d is hozzá még jobb
goldra a black widow ajánlott ezek közül

koschwarz
(persze ez a silverre és a goldra igaz, bronzon szinte mindegy hogy fejlesztgeti az ember)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
jó a hunter mod, de figyelni kell a használatakor. kapcsolgatni kell.

én imádom benne, hogy akár 30 méterre elõre is látod, hol van az enemy. hatalmas elõny, fõleg belsõ pályákon.
ha belemész a sûrûjébe, akkor viszont azonnal ki kell kapcsolni, mert a fele pajzs miatt egy pillanat alatt megfekszel, a fegyversebzés miatt nem annyira éri meg, persze ez is helyzetfüggõ. ha több ellenség van, akkor már érdemes szerintem kikapcsolni.

a geth melee is szuper, bemész az enemyk közé az infivel láthatatlanságból kitörve, és ha az advanced hardverben is csak azt fejleszti az ember, akkor több ellenség egyszerre hullik. de ugye ez is a pajzsot eszi.

én simán el tudom képzelni, hogy a geth infivel lehet csak sniperkedni, de akkor csak arra érdemes gyúrni és a hunter mod mehet a kukába, de lehet egy közelharcos karaktert is, akkor meg hunter mod és shield (advanced hardver) maxra és geth shotival nyomulni.

nekem nem tetszett úgy a karakter, hogy mindkettõt fejlesztettem. sniperkedésnél annyit már nem ad a hunter mod bekapcsolása a sebzéshez (már ha a többi lehetõséget is a sebzésre fejleszted a network AI-ban és a láthatatlanságban), hogy megérje arra pontokat rakni.

szomferi
én is pont a hunter modot maxoltam ki a turret mellett, geth assault rifle-lel vagy geth plasma shotival megállíthatatlan vagyok, fõleg úgy, hogy van +10% sebzés ha geth fegyókat használok

nekem meg pont az infiltratora nem fekszik a geth-nek, a quariannal aprítok rendesen, de ezzel nem tudok...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

most kaptam meg én is, alapból nem mesterlövész van nála hanem assault rifle, a hunter mód sztem mesterlövészethet jó, bár a mód nagyobb fegyversebzést,sebességet..ad. Hát nem tom nekem nem jön be ez a karakter.Az infiltrator igen de ez annyira nem.

Fenrir
Úgy tudom, hogy nem.

A halál csupán a kezdet...

Lehetséges, hogy ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szabotálni akarom a geophage-t, utána Wrex-et ne kelljen megölni?
A Geth engineeremnél nem tettem semmi pontot a Geth vadász látásra. Amúgy arra érdemes szerintetek? A turettet, overloadot kimaxoltam, meg a két egyébbet. Nagyon ütõsnek érzem a karaktert.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tegnap nyitottam az event pakkokat. Végre megkaptam a korábbi elmaradtakat is. Jobban mondva egybe csomagolták, így ilyen brutál tatyókat kaptam goldokkal, meg fekete szegélyû N7 fegyverrel. Mondjuk N7-bõl azt a szar SMG-t kaptam. Jó az egyáltalán? Viszont a DLC karakter az a Geth engineer lett. AZ valami brutál jóóóó! Most már minden fajból van legaláb egyfajta karakterem, de még mindig hiányzik a Quarian engineer, Asari adept és Justicar, Batarian solider (ez nem is nagyon kell), Krogan vanguard és a Geth infiltrator.
Ja meg kaptam egy Kishock Harpoon Gun-t. Még nem próbáltam ki, jó az?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nálam sem feltûnõ ez. Vannak napok amikor rosszabb és több connection lost van, de sokszor egyáltalán nincs ilyen gond.

Nem. Nekem Collectorsom van. Ugyan azok a feltételek nálam is mint a normál játékot vásárlóknak.

gerey
Akinek collector's edition van, annak eshetnek azok az N7 fegyverek amik amúgy csak weekend contest packból esnek? Vagy mindenkinek csak ezekbõl?

Fenrir
Mai második connection lost, persze az eddig elért pénz és xp elveszett...

koschwarz
igen, a turian soldier a revnant-tal nagyon durván tud osztani. szerintem fegyveres kasztnak (ha az infit nem vesszük) ez a kombo a legjobb.

Fenrir
Btw most próbálgattam egy salarian infiltratort a Kishock Harpoon Gun-nal, ez a fegyver egy vadállat bakker. Brute esélytelen ezzel szemben és a Banshee is csak pár lövés, pedig még csak 8-as szintû a karakter és II-es a fegyver.

A másik lol meg a Turian Soldier Accuracy-s Marksman-nal és Revenant-tal. A legjobb kombináció.

szuper köszi!

&#63743;

Fenrir
Csak a save könyvtár kell, a játékra nincs szüksége a 2-nek.

Sziasztok!

Szeretném az ME1 mentéseimet importálni ME2-be de nem fér el egyszerre a két játék a Win-es particiomon.
Elég ha félre mentem az alábbi mappát?
Computer>BOOTCAMP(C😊>Users>Xing>My Documents>BioWare>Mass Effect>Save

Így be lehet majd tallózni tutira? Nem akarom elveszíteni a mentéseket 😊

&#63743;

Vraaanyek
A számból, pontosabban az "ujjaimból" 😄 vetted ki a szót 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

koschwarz
most vagy én vagyok szerencsés, vagy ti vagytok túl szerencsétlenek, vagy nekem egyszerûen több türelmem van és nem fogom fel ezt az egészet ennyire tragikusan, de én alig tapasztalok ilyen szívásokat. persze, elõfordul, hogy egyesek kilépnek/leszakadnak, a kört valamilyen bug miatt nem lehet befejezni, néha nehezen találok én is egy normális partit, de alapvetõen mindig tudok egy jót játszani abban a kis idõmben amit erre tudok fordítani. úgy csináltok, mintha az a virtuális kredit életbevágó lenne.

Honnan tudod amúgy pont orosz volt xDDDD
legalábbis az egyik biztos hallottam a hangján <#nevetes1>

JethroHUN
Megint leírom, bölcs szavaim jegyezzétek fel.
Co-op játék.
1)Ne várd el hogy aki csak leül hentelni a gép elé 1 órát, komoly készséget mutasson a csapatmunkára...
2)Mivel semmi szerver keresõ nincs. Kénye-kedve szerinte rak össze akár Sibéria legtávolabbi részén lakó orosszal játszani. Ami biztos "lost connection" üzenethez vezet.

Több nem jut eszembe 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

gyerekek marhajó volt ma vagy 10 goldoból egyet ha végig lehetett vinni mert vagy balf.szok voltak vagy kiléptek.Volt hogy 2-en maradtunk.Most meg wave 10 vagy 10x újraélesztem az összeset erre én halok meg és átestem a padlón és a semmibe kötöttem ki.Legyûrték jön a wave 11 erre forgok a semmibe,megmurdáltak abort mission most meg a host szarakodik de ha nem kapom meg most a 70.000et kibaszom az egészet.

Én Goldot még mindig nem merek, de silveren én is láttam már lvl 7 leader-t. A durva az volt hogy a 20-as sentiket kickelgette. Onnan elég gyorsan ki is léptem.
Az is idegesítõ hogy akarok silvert indítani. Belépnek ketten, várnak max 10 másodpercet, aztán kilépnek. Napok óta nem jön össze a 4 fõ. Meg az se gyenge hogy bronzon többen használnak equip-et mint silveren.
Fenrir
Érdekes, nálam még ilyen soha sem volt.

Két egymás utáni meccsen, 60ezer kreditet szedtem össze, de a pénzem mégsem nõtt. Baszki ez már nem az elsõ ilyen, eddig azt mondtam egy- egy elmegy, de most már sokadjára nagyon frusztráló, hogy jó pár alkalommal a semmiért fecölök idõt a játékba.
szánalmas mik vannak baszki, level 6 engineer-el jön goldra 3wave-en keresztül 0 pontot szedett össze.Meg láttam olyan szerót ahol a leader level1 vangarad human male-el goldon reaperek ellen áááá ennyi szánalmas idiótát<#idiota>

Játék közben is néha kilépek Alt+Esc-vel. De párbeszéd közben ez nem egy, mivel a játék addig nem szünetel hanem meg tovább. Originbe nem tudok róla hogy lehetne keresni.

Nekem azok az npc-k eleve nem szimpatikusak akik arcoskodnak amikor fel akarom venni õket. Az elsõ ilyen akire emlékszem Thane volt. Õ elég hamar alább adta és a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor meghal akkor el is felejtettem neki, engem meghatott az hogy "értem" imádkozott.

Zaeed volt az akit kifejezetten utáltam, benne semmit nem találtam ami tetszett volna. Shep az aki megmenti a galaxist, Zaeed még is úgy tesz mint ha õ tenne szívességet azzal hogy beáll hozzánk.
Az utolsó Javik volt, de õ is elég hamar visszavett. Az is tetszett hogy megszívatta Vegát (amikor kérte hogy meséljen viccet), vagy Londonban amikor kezet nyújtott. Meg ha jól emlékszem ott valami olyasmi is elhangzott hogy ha sikerül elpusztítani a Reapereket, akkor az õ életének sem lesz értelme. Akkor egy kicsit sikerült átéreznem a helyzetét, hogy õ az utolsó tagja a fajának.
Használd a mikrofonod. Ha nincs akkor meg vegyél egy fost egy ezresért, alap kommunikációra elég az is.

nem hiszem el hogy 3x egymás után adja be azt a ku... batarian soldiert.Mikor már rég megvan.