Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Bepromóztam 5 kasztot, egybõl 200 helyet ugrottam összetettben, a hazai mezõnyben 12-t. Csapat: én egy elsõ szintû krogan sentinellel nyomtam, Widow/geth shoti. Társak: 10. szintû qvarián engi, 20 szintû vanguard. Pálya: Tuchanka. a végén háromszor annyi pontom lett mint a 20-as vanguardnak. Wave-enként volt hogy 2-3 alkalommal is éleszteni kellett a srácot. Én is tré vanguard vagyok, de a csávó messze túlszárnyalt engem is. Megjegyzem, én az elsõ szintû krogannal egyszer haltam a második wave-ben, mert berohantam 2 hunter közé és a troopereket próbáltam le melee-zni, csak folyton mellé mentem és ledaráltak. Persze nem fedezett senki.
Azon gondolkodtam hogy egy justicer/geth engi/egy infi/meg valami negyediknek milyen durván tudna már együtt mozogni. A sphere alatt még silveren is alig kell fedezéket keresnem, pedig én reave-t is ritkán használok. Ha jól tudom a geth turret meg feltölti a pajzsokat. Az infi meg kell a fõmonszták ellen. A qvarián enginek widowból 4 lövés egy Atlas.
Sztem a getheknek érdemes geth fegyókat adni. Én mikor kipróbáltam a geth infit, simán lecseréltem a widow-t Javelin-re. Pedig nem megy valami jól a célzás. Mivel én csak ritkán használok cloak-ot, pm-t meg ki se fejlesztettem, ezért mellé simán befér még egy könnyített geth smg. Widow-al még csak-csak lehet közelharcolni, de Javelinnel szinte reménytelen.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Mert mindennel áltõnek rajta, gethek ellen mentem átjött rakéta,sima assault rifle lövedék,geth prime is átlõ.Akkor mégis mire való?
black widow/widow/javelin + ap mod + hunter mode = win
ha van ap ammo-d is hozzá még jobb
goldra a black widow ajánlott ezek közül
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
én imádom benne, hogy akár 30 méterre elõre is látod, hol van az enemy. hatalmas elõny, fõleg belsõ pályákon.
ha belemész a sûrûjébe, akkor viszont azonnal ki kell kapcsolni, mert a fele pajzs miatt egy pillanat alatt megfekszel, a fegyversebzés miatt nem annyira éri meg, persze ez is helyzetfüggõ. ha több ellenség van, akkor már érdemes szerintem kikapcsolni.
a geth melee is szuper, bemész az enemyk közé az infivel láthatatlanságból kitörve, és ha az advanced hardverben is csak azt fejleszti az ember, akkor több ellenség egyszerre hullik. de ugye ez is a pajzsot eszi.
én simán el tudom képzelni, hogy a geth infivel lehet csak sniperkedni, de akkor csak arra érdemes gyúrni és a hunter mod mehet a kukába, de lehet egy közelharcos karaktert is, akkor meg hunter mod és shield (advanced hardver) maxra és geth shotival nyomulni.
nekem nem tetszett úgy a karakter, hogy mindkettõt fejlesztettem. sniperkedésnél annyit már nem ad a hunter mod bekapcsolása a sebzéshez (már ha a többi lehetõséget is a sebzésre fejleszted a network AI-ban és a láthatatlanságban), hogy megérje arra pontokat rakni.
nekem meg pont az infiltratora nem fekszik a geth-nek, a quariannal aprítok rendesen, de ezzel nem tudok...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ja meg kaptam egy Kishock Harpoon Gun-t. Még nem próbáltam ki, jó az?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A halál csupán a kezdet...
A másik lol meg a Turian Soldier Accuracy-s Marksman-nal és Revenant-tal. A legjobb kombináció.
A halál csupán a kezdet...

Szeretném az ME1 mentéseimet importálni ME2-be de nem fér el egyszerre a két játék a Win-es particiomon.
Elég ha félre mentem az alábbi mappát?
Computer>BOOTCAMP(C😊>Users>Xing>My Documents>BioWare>Mass Effect>Save
Így be lehet majd tallózni tutira? Nem akarom elveszíteni a mentéseket 😊

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
legalábbis az egyik biztos hallottam a hangján <#nevetes1>#nevetes1>
Co-op játék.
1)Ne várd el hogy aki csak leül hentelni a gép elé 1 órát, komoly készséget mutasson a csapatmunkára...
2)Mivel semmi szerver keresõ nincs. Kénye-kedve szerinte rak össze akár Sibéria legtávolabbi részén lakó orosszal játszani. Ami biztos "lost connection" üzenethez vezet.
Több nem jut eszembe 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az is idegesítõ hogy akarok silvert indítani. Belépnek ketten, várnak max 10 másodpercet, aztán kilépnek. Napok óta nem jön össze a 4 fõ. Meg az se gyenge hogy bronzon többen használnak equip-et mint silveren.
Nekem azok az npc-k eleve nem szimpatikusak akik arcoskodnak amikor fel akarom venni õket. Az elsõ ilyen akire emlékszem Thane volt. Õ elég hamar alább adta és a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zaeed volt az akit kifejezetten utáltam, benne semmit nem találtam ami tetszett volna. Shep az aki megmenti a galaxist, Zaeed még is úgy tesz mint ha õ tenne szívességet azzal hogy beáll hozzánk.
Az utolsó Javik volt, de õ is elég hamar visszavett. Az is tetszett hogy megszívatta Vegát (amikor kérte hogy meséljen viccet), vagy Londonban amikor kezet nyújtott. Meg ha jól emlékszem ott valami olyasmi is elhangzott hogy ha sikerül elpusztítani a Reapereket, akkor az õ életének sem lesz értelme. Akkor egy kicsit sikerült átéreznem a helyzetét, hogy õ az utolsó tagja a fajának.