Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Azért a 2-ben is vannak hatásai a renegade/paragon dolgoknak. Pl a Eclipse tagot mindig kilököm az ablakon Thane küldijén. Salariant az elején meg megajándékozom egy medi-gellel. Asszem vissza is ír pár küldi után.
A válasz lehetőségek is kihatással vannak azért pl ott van a kölyök akivel összefutunk mikor jövünk ki a zsoldos toborzótól Arcangel küldijén. Ha lebeszéljük akkor küld egy levelet amiben hálás Shepardnak. Ha meg hagyjuk, hadd menjen, egy animációban láthatjuk amint Garrus szépen lelövi, szinte elsőként.
Szóval azért vannak kihatások.
Amúgy én mindig vegyes Shepardot alakítok. Egyszerűen nem tudok szemét lenni azzal akit kedvelek. Csapattársaknak még nemigen szóltam be semelyik részben. Aki meg rohadék meg amúgy is ellenfél (pl az windowsos Eclipse tag, vagy Miranda küldijén a velünk beszélő Eclipse tag) azt állandóan kinyírom regenáttal. Vagy aki nagypofájú elhajtom a francba :D
Udinának mindig vissza szólok, meg a "ah, yes, reapers..." turian tanácstagnak is. :D
Amúgy a 2-ben sok visszatérő mellékszereplő volt, főleg Illiumon.
A háromba alig van. 2-vel futottam össze: Liara "apjával" ( "Well, I'm not human, am I? Anthropocentric bag of dicks."
) meg az asarival akit a 2-ben összehoztam a krogannal Illiumon. Max még ott van ugye Conrad de ő már egy szimbólum :D
Viszont van jó sok régi csapattárs akivel összefutunk, az jó.