Warhammer 40K: Space Marine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Last stand lesz, nem "igazi" koop. Aréna jellegû pályán, hullámokban egyre erõsebb ellenfelek jönnek, túl kell élni minél tovább/végig.

Hú bazd kijátszottam, de nem erre számítottam a végén. Nem fogom senkinek se ellõni a poént, de nagyon meglepõ. A Csoport oldalára kilett rakva hogy holnap Délután 4-kor lesz egy meccs. Majd gyertek ti is!
A coop csak két pályát jelent semmi többet (szóval nem az egész játék lesz coop, csak lesz kimondottan coop-ra készítve két pálya azt kifújt). Majd ebben a hónapban jön valamikor.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sziasztok. lehetmár tudni valami a coopról és a dlcrõl? érdekelne nagyon, mert iszonyatosan jólett, de újrajátszani nincshumorom...viszont a coop érdekesnek ígérkezik😊
Hát most én se nagyon játszok, neki álltam Driver SF-ezni, meg a Space Marine múltkor sikeresen úgy felhúzott hogy majdnem eltörtem valamit...
Szaruman
Mostanában dragon agezek, de majd spacemarinozok is 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

[NST]Cifu
Sajnos várható volt.

Single: viszonylag kicsi az újrajátszás-faktor, köszönhetõen a "csõ" játékmenetnek, és annak, hogy nincs komolyabb beavatkozási lehetõség (squad-rendszer), és nincs még csak választási lehetõségünk sem (különbözõ végkifejlettekre lehetõség).

Multi: Errõl azok tudnak nyilatkozni, akik komolyabban játszottak vele. Nekem sajnos nem jött be.

Co-op: Még nincs kint.

Kb. ennyi...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nagy a pangás. Vannak akik mélg játszanak vele? Vagy legalábbis multiban? Én a jövõ héten tervezem megvenni a PS3 verziót. Talán addigra a co-op DLC is kijön. Ha meg akkor még nem is akkor is hamarosan jöhet.
Shep
A végére értem a storynak és kellemes csalódást okozott a játék. A demo egyáltalán nem tetszett és úgy voltam vele, hogy na azért csak megnézem hátha csak a demo volt rossz. Jól tettem, mert valahogy jól összerakták az egészet. A történet, a harcok a világ és úgy az egész nagyon rendben van. Ami igazán furcsa volt számomra, hogy alapvetõen csak egy egyszerû hent játék de valahogy mégsem tudtam beleunni és többször elõfordul, hogy na még a következõ mentési pontig elviszem és vége aztán persze jött a következõ és a következõ. Pedig az ilyesmi rám szinte egyáltalán nem jellemzõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kipróbáltam, már nálam is jó. Köszi.
wedge31
A hang hibát nekem megoldotta, hogy kikapcsoltam a hangkártya driverében az EAX Effects-et.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szaruman
Nekem ma a steam nem akart elindulni.

Ma reggeli frissítés után nekem se akart elindulni.
Aztán kiléptem-beléptem a steambe és minden okés volt😊
Na elindult csak a Steam trollkodott.Multiban a boltert vagy a plasmat t érdemes használni?
Amúgy 4-es szintû vagyok és én vagyok ennyire low vagy tényleg ilyen jók a fegyvereik a nagyobb szintûeknek?
Majd valamikor októberben jön ki a DLC.
Gondolom a konzolos verzuó is patcholódik ezzel szinkronban.

A DLC-rõl lehet tudni hogy mikor jön?
Ma volt valami patch szerûség ahogy néztem, tehát lehet.
Akkor elvileg ma volt patch?Akkor ezért írja ki nekem hogy baszik elindulni?
Nos, van elõnye a virágboltinak 😉 Utálom ha egy szoftvert nem lehet kontrollálni.

Ez a hiba a legtöbb konfigurációnál elõfordul.
Nálam ez úgy mûködött, hogy elõször nem villogott, mikor legközelebb játszani akartam vele villogott, mikor újraraktam még mindig villogott, utána próbáltam ki-be lépkedni helyrejött, de késõbb megint megjelent a hiba. Felraktam egy másik gépre, azon már mûködtek a textúrák, de néha szaggat a hang, meg van, hogy 30 percen keresztül tölt. A múltkor az is megesett, hogy 2 napig el sem indult. Elég érdekesen van optimalizálva a játék.
NONPLUSZULTRA
A játék peccselgeti ám magát Steamen keresztül, úgyhogy nem marad változatlan minden (már, ha eredeti).

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Nálam volt is hasonló a helyzet. Újra raktam a játékot. Korábban nem volt gond, most pedig fekete villanások vannak a földön, a tereptárgyakon. Pedig a gép nem változott. Próbáltam állítgatni az 3 dolgot, amit lehet, de nem változott. Igazából az a legfurcsább, hogy korábban jó volt.
NONPLUSZULTRA
Nálam a Fraps fogta meg a Demót, de csúnyán.
Lehet valami más kavar be nálad is.
A játékra még várnom kell 😛

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Nem tudom, de az biztos hogy már majdnem beütöttem már a monitorom miatta.
Fura. Ilyenrõl még nem halottam. Lehetséges hogy az Istencsászár esetleg a gépben lakozó Machine Spirit elfordult tõled a torrentes dolog miatt?
Sziasztok! Valaki nem tudja mi lehet a baj mert én a játékot elõször letöltöttem torrentrõl, kijátszottam, tök szépen ment, nem akadt. Most megvettem és a legkisebb felbontáson van a játék és akad de úgy hogy olyan mint ha lassított felvétel lenne a játék. Amúgy a gépem sokkal jobb mint ami a játék gépigényébe le van írva, tehát nem hinném hogy azzal van a baj, de valaki nem tudja hogy mi lehet? Elõre is köszi!
V43 1105
Mentéseket nem néztem . 😊 Mostanság fõleg a Multi megy <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

És a mentések azért megmaradnak a teljesben?
V43 1105
Nálam sajnos a teljes verzió is .. eredeti természetesen.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ha jól tudom ezt csak a demo csinálja.

Még csak a demo van meg de van arra magyarázat hogy miért nem tartja meg a beállításokat? Akárhányszor elindítom újra, mindent be kell állítani megint. Felbontástól kezdve a bill kiosztásig.
*fél év ( állítom, hogy ez a fórum gondol egyet és kitöröl szavakat, sokszor elõfordul, hogy beírok valamit és utána hibásan jelenik meg, mintha elrontottam volna, de csak ezen a fórumon. Máshol érdekes módon mindig egész mondatokat tudok leírni, de itt....)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát nekem meg baromira nem hiányzik a 2005 elõtte idõszak, mikor fél alatt alkalmatlanná vált a pc-m játékra olyan ütemû volt a fejlõdés....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Már így is eléggé brutális helyenként, nah még az L4D féla AI Director-t bele...
Valami Left4Dead-es AI director kéne bele, ami randomra küldi ránk az ork hordákat...

Kipróbáltam mûködik. Titust beöltöztettem Iron Hands amrmorba fekete sisakkal. De úgy látom a többieket is lehet külön-külön öltöztetni.
Már csak egy kicsit nehezebb játékmenet mod kellene.
Na ez meg a másik, a használtan eladható hardver.

Mondjuk én épp nem tudom ezt megjátszani, a levetett gépeimet passzolom tovább a családban, igény az van rá. Fater is nagy gémer 60 évesen. 😄

"hogy 6-9 havonta KELLETT volna venned videokártyát"

Höhö, még most is egy Ati 4850-es ketyeg a gépemben, ami kijövetelekor is ár érték arányáról violt híres (30-ért vettem asszem).
Szpájsz marín csak úgy szalad rajta.
Haver is most rakott össze egy gépet, megvette tõlem az alaplap+4gbram+amd X2 dualcore procimat (20k-ért.. csak az új procim több volt mint ez 😊 ), mellécsapott bagóér egy 4870-est, azt toljuk.

Szaruman
Elértem a lvl41et. Remélem elsõként a magyarok között 😄 Kb 40 óra játék kellett hozzá. Most jön az érdekes rész, nem az xpre megyek rá multiban, hanem a gyõzelemre 😄

Ez a sisakos nagyon jó lett. Szerintem sokkal vagányabb így.
Az utolsó rossz lett. link

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Már elkezdtem honosítást. A napokban fogok nyitni neki egy topikot a magyarítások portálon. Pár kép róla:

link

link

link

link

link

link

link

link

link

link

link

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Én egy honosításnak is nagyon örülnék. <#finom>

Hogyan tudunk a steames csoporttal együtt hálóban játszani?
Sztem nem. De pl a Dead Island is kijött konzolra de már egyre másra jönnek modok.

Viszont nem hiszem hogy egy csõjátékba annyi modot bele lehetne rakni.Ez inkább a szabadabb játékok sajátja.
[NST]Cifu
Valamit elfelejtesz: a PC-n sem olyan egyszerû a MOD-olás, mint régen. A Quake 2 vagy HL2 engine idejében egy-két lelkes amatõr ki tudott hozni egy értelmes és játszható MOD-ot. A Counter-Strike-ot eredetileg mindössze két ember készítette, például.

Ahogy egyre részletesebbek, több poligonból állnak a modellek, egyre részletesebbek a textúrák, egyre több változó adott a játékban (bone-ok, fizika, hasonlóak) egyre több munka egy értelmes MOD-ot összehozni.

Hiába MOD-olható az Unreal vagy a Crysis engine is, nézd meg hány ember áll egy-egy mostani Full Conversation MOD mögött. A Mechwarrior: Living Legends-nél már például függõen attól mit veszük bele 20-40 ember dolgozik / dolgozott...

A végsõ szó e téren az, hogy a MOD-olás nem szünt meg, él és élni fog. A Space Marine esetén is. Legfeljebb macerásabb, nehézkesebb. De ne feledjük, hogy anno az elsõ Doom addonok / modok is az id soft támogatása nélkül kerültek ki...

Space Marine MOD fórum

És hogy mit találsz ott? Nos ilyesmiket:

Helmet MOD

Helmet MOD v2.

Blood Angels pack MOD

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nagy összegben mernék rá fogadni, hogy nem. Ez ismét a konzolok hatása, ott nem is lehet moddolni, akkor PCn se lehessen. 2000 magasságáig egymást taposták a fejlesztõk, hogy minél könnyebben moddolható játékot adjanak ki. Azóta meg örülhetünk, hogy legalább a régiek megmaradtak ilyennek, és azokból nem irtották ki. (UE, id tech x, Source)

Vajon lesznek módok a Space Marine-hoz? Ez most hirtelen megfordult a fejemben.
reszemrol nem az a tema, hogy fuj konzolosok es eljen pcsek, hanem hogy vajon hol tartana ma a jatekipar, ha nem lenne a konzolok hardwerbol eredo visszafogo hatasa.

ha mondjuk maradt volna a pc a mainplatform illetve a konzolok fejlodtek voltak hwilag gyakrabban. mondjuk egy parhuzamos univerzumban talan igy is van 😄

Szaruman
Tényleg elég a konzol vs pc téma.

Vmi elõrelépés kellene az együtt játszás terén, gondolok itt ts használatára, meg ilyenekre. Vagy van erre egyátalán vmi igény? 😄