Warhammer 40K: Space Marine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Single: viszonylag kicsi az újrajátszás-faktor, köszönhetõen a "csõ" játékmenetnek, és annak, hogy nincs komolyabb beavatkozási lehetõség (squad-rendszer), és nincs még csak választási lehetõségünk sem (különbözõ végkifejlettekre lehetõség).
Multi: Errõl azok tudnak nyilatkozni, akik komolyabban játszottak vele. Nekem sajnos nem jött be.
Co-op: Még nincs kint.
Kb. ennyi...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Aztán kiléptem-beléptem a steambe és minden okés volt😊
A DLC-rõl lehet tudni hogy mikor jön?
Nálam ez úgy mûködött, hogy elõször nem villogott, mikor legközelebb játszani akartam vele villogott, mikor újraraktam még mindig villogott, utána próbáltam ki-be lépkedni helyrejött, de késõbb megint megjelent a hiba. Felraktam egy másik gépre, azon már mûködtek a textúrák, de néha szaggat a hang, meg van, hogy 30 percen keresztül tölt. A múltkor az is megesett, hogy 2 napig el sem indult. Elég érdekesen van optimalizálva a játék.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Lehet valami más kavar be nálad is.
A játékra még várnom kell 😛
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Már csak egy kicsit nehezebb játékmenet mod kellene.
Mondjuk én épp nem tudom ezt megjátszani, a levetett gépeimet passzolom tovább a családban, igény az van rá. Fater is nagy gémer 60 évesen. 😄
Höhö, még most is egy Ati 4850-es ketyeg a gépemben, ami kijövetelekor is ár érték arányáról violt híres (30-ért vettem asszem).
Szpájsz marín csak úgy szalad rajta.
Haver is most rakott össze egy gépet, megvette tõlem az alaplap+4gbram+amd X2 dualcore procimat (20k-ért.. csak az új procim több volt mint ez 😊 ), mellécsapott bagóér egy 4870-est, azt toljuk.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Hogyan tudunk a steames csoporttal együtt hálóban játszani?
Viszont nem hiszem hogy egy csõjátékba annyi modot bele lehetne rakni.Ez inkább a szabadabb játékok sajátja.
Ahogy egyre részletesebbek, több poligonból állnak a modellek, egyre részletesebbek a textúrák, egyre több változó adott a játékban (bone-ok, fizika, hasonlóak) egyre több munka egy értelmes MOD-ot összehozni.
Hiába MOD-olható az Unreal vagy a Crysis engine is, nézd meg hány ember áll egy-egy mostani Full Conversation MOD mögött. A Mechwarrior: Living Legends-nél már például függõen attól mit veszük bele 20-40 ember dolgozik / dolgozott...
A végsõ szó e téren az, hogy a MOD-olás nem szünt meg, él és élni fog. A Space Marine esetén is. Legfeljebb macerásabb, nehézkesebb. De ne feledjük, hogy anno az elsõ Doom addonok / modok is az id soft támogatása nélkül kerültek ki...
Space Marine MOD fórum
És hogy mit találsz ott? Nos ilyesmiket:
Helmet MOD
Helmet MOD v2.
Blood Angels pack MOD
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ha mondjuk maradt volna a pc a mainplatform illetve a konzolok fejlodtek voltak hwilag gyakrabban. mondjuk egy parhuzamos univerzumban talan igy is van 😄