Warhammer 40K: Space Marine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz. Mellékszereplõként feltûnik és 1-2 elejtett utalásból megtudjuk hogy mi történt vele az Ûrgárdista vége után.
Elvben az Ian Watson univerzuma sorozatban van még 2 v3 másik regény (Inkvizitor, Harlekin).

Ezekben ha jól emlékszem az ûrgárdista fõszereplõje feltûnik (mint az inkvizítor segédcsapatának tagja), de már nem fõszereplõ.

Torzonborz
féloff kérdés ( nemtom hová írjam de korábban diskuráltunk errõl )
Az Ûrgárdistának van folytatása vagy úgy van vége ahogy ? Kicsit fura volt számomra.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

NONPLUSZULTRA
60% akart lenni 😉

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

NONPLUSZULTRA
Na tényleg érdekel, h mi lehet a gond: a laptopomon símábban fut a játék, kb 6+0%-os processzorhasználattal. Igaz ebben négymagos proci van de gyengébb 2,27 GHz-es, 4GB ram és 1 Gb-os Nvidia GPU, Win7x64
Ötletek? Ennyivel szarabb a 2magos proci ehhez a játékhoz???

NONPLUSZULTRA
Hali. Nektek is felszökken a processzorhasználat játék közben 98-100%-ra??? Nálam most normál használatnál 13%-on pörög, más játékoknál sem szökik az egekbe, de SM alatt baromira megugrik. Ez normális, vagy nálam van a hiba? Sokszor nem tudom eldönteni, hogy a host miatt szaggat vagy a gépem miatt

Processzor: Intel Core2 Duo @ 3,33GHz
Ram: 4GB DDR2 @800MHz
VGA: Geforce GTX 285
Tegnap még 64 bites Win7em volt, túlhúzott ramokkal, de ugyanezt csinálta. Tényleg csak a Space Marine alatt tapasztaltam ilyet ezért szemetelek ide ilyeneket.
Ötletek??

Én onnan kezdve, hogy megszereztem a thunder hammert, soha nem raktam le. Volt 1-2 húzósabb szitu, pl az is, amit te írtál, de sikerült megoldani, csak jókor kell benyomni a fury-t meg kihasználni a területi sebzést. (hardon toltam)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Köszi, eddig általában hammerrel próbáltam, de a végén, mikor már talán 3 db is van olyan nagy fekete elitekbõl mindig behaltam... az a baj, hogy rangedbõl egyedül a melta tûnik használhatónak a szituban, az meg csak 10 lövés - és cserébe lemondasz a hammerrõl. Mindegy, próbálom így akkor 😊

TSW: Tunderke

Én hardon messzirõl osztottam (bármivel, csak üssön), amikor közel jöttek: melta <#eplus2>.
Tartogass a végére keményebben ütõ cuccokat, mert vége cinkes. Nem kell kinyírni mindenkit, ha nyílik az ajtó FUTÁS 😊

Elakadtam single playerben ott, ahol a kaput kell védeni, míg az inkvizítor kinyitja. Ennek van vmi trükkje vagy csak arassak thunder hammerrel, esetleg érdemesebb nem felvenni és távolabbról valahogy?

TSW: Tunderke

Hát nekem meg a Chaos Gate zenéje az alap, fõleg ha Ultramarinokról van szó! 😊
Ráadásul a Dow-ban nagyon jó kis zenék voltak. Feldobta volna 1-2 jó helyen bejátszott ismerõs hõsies dallam... pl az Imperial Guradt theme stb...
Én most tudtam csak megszerezni boxra, és eddig tetszik, azt kaptam, amit vártam.
Viszont hatalmas baklövésnek tartom, hogy pl. a Dawn of War-ban használt zenék közül egy sem jelenik meg. Nagy ziccert hagytak ki vele, mert hatványozódna az élvezet sztem.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

..azért a gránátokat nem kellett volna megfelezni... de még szerencse, hogy a kezdõ max fölé lehet gyûjtögetni.
NONPLUSZULTRA
Hali.
Igazad volt, mûködik szépen. Ami zavar ezzel kapcsolatban, hogy pl a gmail csevegõjét használtam eddig ugyanezekkel a beállításokkal és az rendesen mûködött, csak a steam miatt kellett most átállítanom. Nem tudom a steamnek miért nem jó ugyanaz mint a gmailnek, bár a steamnek nem tudom kiválasztani a hangszórókat.
Bocs a szemetelésért, és köszi még 1x.

NONPLUSZULTRA
Hali. Köszi a fáradozást. Igen ezt a részt vágom,párszor elidõztem itt 😉 Majd tesztelem, ha online lesz a haver, valóban nem a SPDIF interface volt az alapértelmezett kommunikációs eszköz. A Steam Vice chat szerintem játéktól teljesen független, ez akkor is mûködik ha nincs játék elindítva, úgyhogy ez szerintem nem befolyásol.

Köszi még 1x

[NST]Cifu
Márpedig ott van az. Jobb gomb a hangeszközök, és set communication device.

Elnézést, én angol nyelvû windowst haszálok, és most hirtelen csak angol nyelvû képet találtam, de gondolom ezek alapján már nem lesz gond megtalálni.

A lényeg, hogy a voice-t (a windows communication device-nek nevezi) is erre a kiementre állítsd.

Legalábbis én erre tippelek.

Esetleg azzal próbálkoztál, hogy más Steam-es játékban is belövöd a Steam voice-t? Például L4D vagy Counter-Strike:Source? Elviekben ha jól rémlik ezek ugyanazt a beállítást használják. De persze ez csak egy ötlet.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

NONPLUSZULTRA
Köszi, de nem találok külön Voice beállításokat.
A rendszerem: Win7x64. Nem is akarok fülest használni, legalábbis a PC-rõl nem. Rá van kötve egy optikai kábellel egy erõsítõre, és onnan fülesezek. A beszédhangok közül csak és kizárólag a Steam beszédhangja ragaszkodik a PC füles-portjához, mással nincs gondom.

[NST]Cifu
Milyen Windows-ról van szó? Ha Win Vista / 7, akkor a voice beállítások külön eszközöket tesznek lehetõvé, tehát szerintem ott nézd meg a Voice eszközök beállítását, és állísd a voice és a rendszerhang kimenetet is a megfelelõ hangeszközre.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

NONPLUSZULTRA
Hali. bocs a szemetelésért, de itt is megpróbálom:
Új vagyok a Steam-hsználók között, és van egy apró prolémám ami frusztrál:
A Hanggal van gondom, a számítógépem rá van kötve egy erõsítõre, minden hang a hangszórókból szól beleértve a Steam rendszerhangjait is. Ha viszont voice-chatet indítok, a játékostársam hangja kizárólag a PC fejhallgató-portján jön át, és semmiképpen nem tudtam átállítani. A Játékhangok és a Steam rendszerhangjai a hangszórókból jönnek, ha bedugom a fülest csak a beszédhang jön át onnan. Ez baromira idegesít, mert most raktam újra a gépemet és a probléma ugyanúgy fennáll - nem emiatt raktam újra, de most tiszta lappal is ezt csinálja úgyhogy valami default dolog lehet a Steamben. Érdekelne, hogyan tudnék bõvebben belemászni a Steam hangjaiba.

mascarun
Köszönet!

wedge31
Van még a Space Wolf Omnibus 1-2 amit ismerek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A Horus Heresy sorozatból a 15., Prospero Burns címmel. Szokásokról, felépítésrõl, harci skillekrõl, Leman Russról van benne szó, meg hogy a Fenrisen nincsenek farkasok. 😊

mascarun
Azt valamelyik Wh fanatikus meg tudja mondani hogy melyik könyvek foglalkoznak a "Space Wolf" renddel?

Az az igazság, hogy meglepõen nem volt nehéz.
Ha ész nélkül csináljuk persze azonnal meghalunk, de ha okosan használjuk a társakat, a fedezékeket, a furyt és legelsõ sorban a fegyvereket, akkor egyáltalán nem nehéz. Talán 5-6 alkalommal haltam meg hardon, a végsõ csata elsõre megvolt. Kivégzéseket szinte alig használtam.

Exterminatuson eszméletlen gyorsan jön az xp és a killek, szinte csak azt toltam, mióta kijött. Cserébe viszont a weapon challangekkel sehol se tartok.

DarkSl4yer
Grat,bár szerintem hardon sem valami hu de nehéz a játék.
A 40k killre rágyúrtál vagy csak úgy meglett?<#vigyor> Nekem még csak 13k van meg de a fegyver challengekkel lassan végzek, már 79 kész a 92-bõl.
Végigtoltam hardon is.
Meg kell mondjam, így mutatja meg az igazi arcát a játék, nagyon jól szórakoztam, minden a helyén volt 😊))
Meg megvan a 40k kill is. Anyám ... 😊)

Már csak egy dolog hiányzik a boldogságomhoz (ebben a játékban):
egy jó kis Space Hulkos, terminator armoros xeno purgálás <#eplus2>
Akár multiban, vagy sp-ben 😊

De lehet exterminatusban is a challange-kre gyúrni, csak nem a weaponokra, sajna.
Néhány armor challange megy, pl. nyerj meg x csatát mint marine / halj meg x-szer. Ha jól vettem észre, ezek mennek.

DarkSl4yer
Az a baj, h egy ismerõsömnek van meg a játék neki pedig nincs sok ideje gémelni szóval ritkán van fent.
Ha valakinek van kedve megcsinálni öket írjon plz.Nekem kb csak ez a 2 kéne a többivel lassan végzek, de másnak szívesem segítek a többiben.

@Prof William

Exterminatusban tudtommal nem lehet a challengekre gyúrni.
elõ a meltát...
Ezekkel max exterminatusban lehet ilyet elérni az orkokkal. Ha márelég rádgyûlt alõ meltát...
Nem szerencse kell hozzá, hanem nagyon ráérõ szpészmarínos haverok, akik beállnak eléd 20szor párban meghalni.

DarkSl4yer
Mostanában engem is kivágott párszor a játék a Relices hibaüzenettel de hálisten, utánna elindult mindig.

más:

A Vengeance launcherrel és a Meltagunnal vkinek jött már össze multi kill?
kb 3 napja egyfolytában ezekkel megyek de még egyszer sem sikerült összehozni.<#confused>
Kicsit idegesítõ mert ezekhez jóformán nem tudás kell hanem szerencse...
nekem is elõfordult már 3-4 szer hogy kidobott a játék, de szerencsére újraindítás után semmi problémát nem tapasztaltam.
NONPLUSZULTRA
már mindent kipróbáltak és csak hõzöngenek a júzerek.Arra lennék kíváncsi nálatok elõjött-e már, néhány dolgot újraraktam, de meg akarom spórolni a melót ha bejön egy tuti tipp.

ITT már mindent kipróbáltak és csak hõzöngés lett a vége.

Ez a hiba legutóbb kidobott a játékból de utána tudtam folytatni.
Tegnap a Steam sem akart indulni, ezt újraraktam (a Steamapps-ot meghagytam) de most el sem tudom indítani a játékot. Persze ezt fogom újrarakni legközelebb csak dühít, hogy 90óra problémamentes játékidõ után ENNYIRE bekreccsel.

Szaruman
Hogy szokta mondani néhány winfos hibaüzenet? "Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát" 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ismerõs, engem múltkor a játékból dobott így ki

NONPLUSZULTRA
No: belefutottam egy széles körben elterjedt hibába: nem tudom elindítani a játékot. Indítás helyett kapok egy "bugsplat error report"-ot. A THQ fórum hemzseg a hasonló panaszoktól de megoldást nem találtam.
Járt már így valaki közületek?

Szintén. A egymás elleni harcban óriási kínlódás amíg bejön valamennyi xp.

Ps3-on nyomja valaki? Nyomhatnánk Coopban.
Tolja valaki boxon, akinek van kedve multizni?

Köszi, közben bele is vetettem magam a sürüjébe és meg kell mondjam, eléggé élveztesre sikerült a multi. A legtöbb xp-t én az exterminatuson kaptam.

cikasz
köszi addig nem tekertem vissza. Jó lenne tudni hol tart a dolog...

http://www.akciofigura.hu

DarkSl4yer
Torzonborz
valaki írta ebben a topikban hogy csinálja + magyarosítások portálon is mintha emlegették volna.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

készül egyáltalán? fogalmam sincs....

cikasz
Sziasztok. Nem tudjátok, hogy készül a játékhoz magyarítás?

http://www.akciofigura.hu

Seize Ground játákmódban elég jól pörög az XP.

Szintlépésekkel lehetõséged lesz majd mindenféle védelmi perk berakására, ezzel gyk. "jobb páncélod" lehet.

Van valami módja annak, hogy hozzám hasonló szintû társaságokhoz kerüljek? Mert így nem sok esélyem van az elején, nem nagyon kapok xp-t ...

Köszi.
Az a helyzet, hogy boxon tolom, ha jól sejtem nincs átjárhatóság a platformok között ...

NONPLUSZULTRA