1099
Warhammer 40K: Space Marine
-
#1019 Én innen rendeltem, neked sem okozhat problémát:
http://www.zavvi.com/games/elysium.search?searchFilters=R2FtZXMjZGVwYXJ0bWVudDpnYW1lcyoh&search=space+marine -
whisper #1018 Játszani fogok ,de azt az adat forgalmat játékra használnám mint sem egy telejs játék letöltésére. Amúgy 6 megás a net szóval teljesen okés játékra. cask megakarom venni dvd-n feltelepíteni és patchet tölteni max vagy adatforgalom a játékból adódóan -
#1017 Pedig játszani neten keresztül a legjobb, multiplayerben :( -
whisper #1016 Az baj,hogy itt ahol lakok nincs unlimited séleszsávú net és csak feltöltős pendrive netem van csak még! amit 25 font / 7 giga. na most ha megveszem és letöltöm akkor az fájdalmas lesz 8)) -
Supa #1015 Vedd meg steamen keresztul,en is igy szereztem be nemreg(szinten Anglia) -
whisper #1014 Értem köszi akkor megvárom mgé ebbe a hülye Angliába lesz a boltokba már megrendeltem ,de nincsen PC-re csak konzolra a boltokban -
#1013 Bármely napszakban bármelyik multiplayer-módhoz alálsz full létszámos mecsset és ez jó darabig így lesz :-) -
whisper #1012 Akkro sajnos kötelező mert 40k vagyok. csak azt nem tudtam ,hog ymennyien játszank vele. Kihalt-e mint az warhammer ageof reckonign vagy lehet azért játszani vele -
#1011 Ez erősen egyénfüggő.
Ha kocka gamer vagy akkor egy közepesen átlagos játék, ha 40K-fan vagy akkor kötelező darab :)
A 40K fíling nagyon átjön persze vannak érdekes megoldások, de a környezet és a hangulat okés.
-
whisper #1010 Sziasztok!
Gondolkodom ,hogy megvegyem-e ezt a játékot mert most lett pénzem rá. Mennyire jó mondanátok 1-2 szót róla? Mármitn ne a sztoriról stb hanem ,hogy a játék élmény milyen kb. -
Prof William #1009 Az első 2 könyv még tényleg úgy ahogy jó de már ott is zavartak a " emós inkvizítor, viccesnéger zömik és társai felprédálnak egy iszonyat szemében lévő káoszvilágot. " na meg persze az hogy a főhős olyan mértékű világfájdalomban szenved hogy még a vécépapírra sem tud ránézni anélkül hogy ne a császár örökké tartó szenvedése jusson az eszébe.
Na meg ott van Zhord akit elsőre rúgtam volna le hajóról.
És persze a piros mindig vérpiros , a sárga mindig gennysárga stb... a főhős olvasatában... -
#1008 Én olvastam mást is Watsontól és szerintem a Káoszgyermek egy kötélhúzás lehetett a saját stílusa és a GW követelményei között, annál is inkább mert az egész sorozat a 40K első kiadása alatt indult és a második kiadás megjelenése után nem sokkal írta a végét - ezalatt eléggé drasztikus átalakuláson ment át maga a 40K univerzum is. -
#1007 Az Űrgárdista és az Inkvízitor még egy korrekt, kerek és átgondolt történet, egységesek a maguk módján, és ez már egyéni izlés kérdése, de szerintem olvasmányosak, szórakoztatóak.
A Káoszgyermek viszont olyan, mintha időnként leült volna fél-fél órára, hogy valahogy folytassa a történetet. Akadozik, ugrál az egész cselekményszál és tele van illogikus eseményekkel, ráadásul korántsem sikerült a korábbi regények hangulatát áthozni. Az ember csak kapkodja a fejét, hogy ezt-most-hogyan-és-miért? Lehet, hogy Jaq őrületbe (káosz-ba) való átcsúszását akarta így érzékeltetni, de szerintem egy picit mellélőtt, ha valóban ez volt a szándéka... :) -
KondorKhan #1006 miért rosszak a kései Watson könyvek? egyet se olvastam, de érdekelne. Hülyeségeket ír, vagy túl brutális dolgokat, talán elvont? -
#1005 A maga idejében sajnos nem volt más 40K-könyv... Így kötelező olvasmány volt ezért olvastam végig ;) Még mindíg megvan az 1995-ös keménykötésű Chaos Child de nem hiszem, hogy még 1x nekifutnék valaha. -
lammaer #1004 "A vége felé már nagyon elgurult Watson"
Na, végre nem csak én érzem így... brutálisan drogos volt a vége, én sztem többször le akartam tenni... -
#1003 köszi ez elég kimerítő válasz volt :) -
#1002 Watson könyveit ma már nem lehet komolyan venni. Akkoriban a Tiranidák még gyermekcipőben jártak, legalábbis mára hihetetlenül sokat fejlődött azóta a faj. Igaz akkor is alaposan ki voltak fejlesztve a Nida hajótípusok de ma már nem támaszkodnak az akkori dolgokra ('90-es évek eleje).
A watson-könyveket a GW azért rendelte hogy bemutassák az akkori összes 40K játékukat és kedvet csináljanak a megvásárlásukhoz: Warhammer 40000, Epic, Space Fleet (a Battlefleet Gothic elődje), Tyranid Attack/Advanced Space Crusade, Confrontation (a Necromunda elődje) stb.
A vége felé már nagyon elgurult Watson gyógysere és örülök, hogy nem folytatódott a sztori a Chaos Child után.
A kérdéses Nida flottáról ha jól emlékszem vissza nem írtak konkrétumokat, csak azt, hogy nem megsemmisíteni akarták, hanem információt szerezni. Nem írja hogy melyik ellen mentek, mert akkoriban csak egy volt és csak Tyranida flotta volt a neve, csak utólag találták ki a hullámokat a 3. kiadásban már 2 hullám volt, a 4. kiadásban már 3.
Ezek: Behemoth, Kraken, Leviathan, tehát mivel az első találkozásuk volt a Tyranida fajjal utólag be lehetne magyarázni, hogy a Behemoth flottával futottak össze. -
lammaer #1001 Jó kérdés... vajh írja a könyv hogy melyik hive fleet ellen mentek?
Bár lehet watson még nem a kánon szerint írtaa könyveit... -
#1000 köszi bár nem annyira a főszereplő sorsa érdekel - na jó egy kicsit az is - hanem a könyv vége felé behozott tiranida sztori . mi lett a flottával ? sikerült szétverniük/elpusztítaniuk vagy mi ? -
Prof William #999 Ez igaz. Mellékszereplőként feltűnik és 1-2 elejtett utalásból megtudjuk hogy mi történt vele az Űrgárdista vége után. -
lammaer #998 Elvben az Ian Watson univerzuma sorozatban van még 2 v3 másik regény (Inkvizitor, Harlekin).
Ezekben ha jól emlékszem az űrgárdista főszereplője feltűnik (mint az inkvizítor segédcsapatának tagja), de már nem főszereplő. -
#997 féloff kérdés ( nemtom hová írjam de korábban diskuráltunk erről )
Az Űrgárdistának van folytatása vagy úgy van vége ahogy ? Kicsit fura volt számomra. -
#996 60% akart lenni ;) -
#995 Na tényleg érdekel, h mi lehet a gond: a laptopomon símábban fut a játék, kb 6+0%-os processzorhasználattal. Igaz ebben négymagos proci van de gyengébb 2,27 GHz-es, 4GB ram és 1 Gb-os Nvidia GPU, Win7x64
Ötletek? Ennyivel szarabb a 2magos proci ehhez a játékhoz??? -
#994 Hali. Nektek is felszökken a processzorhasználat játék közben 98-100%-ra??? Nálam most normál használatnál 13%-on pörög, más játékoknál sem szökik az egekbe, de SM alatt baromira megugrik. Ez normális, vagy nálam van a hiba? Sokszor nem tudom eldönteni, hogy a host miatt szaggat vagy a gépem miatt
Processzor: Intel Core2 Duo @ 3,33GHz
Ram: 4GB DDR2 @800MHz
VGA: Geforce GTX 285
Tegnap még 64 bites Win7em volt, túlhúzott ramokkal, de ugyanezt csinálta. Tényleg csak a Space Marine alatt tapasztaltam ilyet ezért szemetelek ide ilyeneket.
Ötletek?? -
heady #993 Én onnan kezdve, hogy megszereztem a thunder hammert, soha nem raktam le. Volt 1-2 húzósabb szitu, pl az is, amit te írtál, de sikerült megoldani, csak jókor kell benyomni a fury-t meg kihasználni a területi sebzést. (hardon toltam) -
Orgi #992 Köszi, eddig általában hammerrel próbáltam, de a végén, mikor már talán 3 db is van olyan nagy fekete elitekből mindig behaltam... az a baj, hogy rangedből egyedül a melta tűnik használhatónak a szituban, az meg csak 10 lövés - és cserébe lemondasz a hammerről. Mindegy, próbálom így akkor :) -
Caine #991 Én hardon messziről osztottam (bármivel, csak üssön), amikor közel jöttek: melta .
Tartogass a végére keményebben ütő cuccokat, mert vége cinkes. Nem kell kinyírni mindenkit, ha nyílik az ajtó FUTÁS :) -
Orgi #990 Elakadtam single playerben ott, ahol a kaput kell védeni, míg az inkvizítor kinyitja. Ennek van vmi trükkje vagy csak arassak thunder hammerrel, esetleg érdemesebb nem felvenni és távolabbról valahogy? -
Gorkmarcell #989 Hát nekem meg a Chaos Gate zenéje az alap, főleg ha Ultramarinokról van szó! :) -
Prof William #988 Ráadásul a Dow-ban nagyon jó kis zenék voltak. Feldobta volna 1-2 jó helyen bejátszott ismerős hősies dallam... pl az Imperial Guradt theme stb... -
heady #987 Én most tudtam csak megszerezni boxra, és eddig tetszik, azt kaptam, amit vártam.
Viszont hatalmas baklövésnek tartom, hogy pl. a Dawn of War-ban használt zenék közül egy sem jelenik meg. Nagy ziccert hagytak ki vele, mert hatványozódna az élvezet sztem. -
Gorkmarcell #986 ..azért a gránátokat nem kellett volna megfelezni... de még szerencse, hogy a kezdő max fölé lehet gyűjtögetni. -
#985 Hali.
Igazad volt, működik szépen. Ami zavar ezzel kapcsolatban, hogy pl a gmail csevegőjét használtam eddig ugyanezekkel a beállításokkal és az rendesen működött, csak a steam miatt kellett most átállítanom. Nem tudom a steamnek miért nem jó ugyanaz mint a gmailnek, bár a steamnek nem tudom kiválasztani a hangszórókat.
Bocs a szemetelésért, és köszi még 1x. -
#984 Hali. Köszi a fáradozást. Igen ezt a részt vágom,párszor elidőztem itt ;) Majd tesztelem, ha online lesz a haver, valóban nem a SPDIF interface volt az alapértelmezett kommunikációs eszköz. A Steam Vice chat szerintem játéktól teljesen független, ez akkor is működik ha nincs játék elindítva, úgyhogy ez szerintem nem befolyásol.
Köszi még 1x -
#983 Márpedig ott van az. Jobb gomb a hangeszközök, és set communication device.
Elnézést, én angol nyelvű windowst haszálok, és most hirtelen csak angol nyelvű képet találtam, de gondolom ezek alapján már nem lesz gond megtalálni.
A lényeg, hogy a voice-t (a windows communication device-nek nevezi) is erre a kiementre állítsd.
Legalábbis én erre tippelek.
Esetleg azzal próbálkoztál, hogy más Steam-es játékban is belövöd a Steam voice-t? Például L4D vagy Counter-Strike:Source? Elviekben ha jól rémlik ezek ugyanazt a beállítást használják. De persze ez csak egy ötlet. -
#982 Köszi, de nem találok külön Voice beállításokat.
A rendszerem: Win7x64. Nem is akarok fülest használni, legalábbis a PC-ről nem. Rá van kötve egy optikai kábellel egy erősítőre, és onnan fülesezek. A beszédhangok közül csak és kizárólag a Steam beszédhangja ragaszkodik a PC füles-portjához, mással nincs gondom. -
#981 Milyen Windows-ról van szó? Ha Win Vista / 7, akkor a voice beállítások külön eszközöket tesznek lehetővé, tehát szerintem ott nézd meg a Voice eszközök beállítását, és állísd a voice és a rendszerhang kimenetet is a megfelelő hangeszközre. -
#980 Hali. bocs a szemetelésért, de itt is megpróbálom:
Új vagyok a Steam-hsználók között, és van egy apró prolémám ami frusztrál:
A Hanggal van gondom, a számítógépem rá van kötve egy erősítőre, minden hang a hangszórókból szól beleértve a Steam rendszerhangjait is. Ha viszont voice-chatet indítok, a játékostársam hangja kizárólag a PC fejhallgató-portján jön át, és semmiképpen nem tudtam átállítani. A Játékhangok és a Steam rendszerhangjai a hangszórókból jönnek, ha bedugom a fülest csak a beszédhang jön át onnan. Ez baromira idegesít, mert most raktam újra a gépemet és a probléma ugyanúgy fennáll - nem emiatt raktam újra, de most tiszta lappal is ezt csinálja úgyhogy valami default dolog lehet a Steamben. Érdekelne, hogyan tudnék bővebben belemászni a Steam hangjaiba.