Warhammer 40K: Space Marine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezekben ha jól emlékszem az ûrgárdista fõszereplõje feltûnik (mint az inkvizítor segédcsapatának tagja), de már nem fõszereplõ.
Az Ûrgárdistának van folytatása vagy úgy van vége ahogy ? Kicsit fura volt számomra.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ötletek? Ennyivel szarabb a 2magos proci ehhez a játékhoz???
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Processzor: Intel Core2 Duo @ 3,33GHz
Ram: 4GB DDR2 @800MHz
VGA: Geforce GTX 285
Tegnap még 64 bites Win7em volt, túlhúzott ramokkal, de ugyanezt csinálta. Tényleg csak a Space Marine alatt tapasztaltam ilyet ezért szemetelek ide ilyeneket.
Ötletek??
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
TSW: Tunderke
Tartogass a végére keményebben ütõ cuccokat, mert vége cinkes. Nem kell kinyírni mindenkit, ha nyílik az ajtó FUTÁS 😊
TSW: Tunderke
Viszont hatalmas baklövésnek tartom, hogy pl. a Dawn of War-ban használt zenék közül egy sem jelenik meg. Nagy ziccert hagytak ki vele, mert hatványozódna az élvezet sztem.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Igazad volt, mûködik szépen. Ami zavar ezzel kapcsolatban, hogy pl a gmail csevegõjét használtam eddig ugyanezekkel a beállításokkal és az rendesen mûködött, csak a steam miatt kellett most átállítanom. Nem tudom a steamnek miért nem jó ugyanaz mint a gmailnek, bár a steamnek nem tudom kiválasztani a hangszórókat.
Bocs a szemetelésért, és köszi még 1x.
Köszi még 1x
Elnézést, én angol nyelvû windowst haszálok, és most hirtelen csak angol nyelvû képet találtam, de gondolom ezek alapján már nem lesz gond megtalálni.
A lényeg, hogy a voice-t (a windows communication device-nek nevezi) is erre a kiementre állítsd.
Legalábbis én erre tippelek.
Esetleg azzal próbálkoztál, hogy más Steam-es játékban is belövöd a Steam voice-t? Például L4D vagy Counter-Strike:Source? Elviekben ha jól rémlik ezek ugyanazt a beállítást használják. De persze ez csak egy ötlet.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A rendszerem: Win7x64. Nem is akarok fülest használni, legalábbis a PC-rõl nem. Rá van kötve egy optikai kábellel egy erõsítõre, és onnan fülesezek. A beszédhangok közül csak és kizárólag a Steam beszédhangja ragaszkodik a PC füles-portjához, mással nincs gondom.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Új vagyok a Steam-hsználók között, és van egy apró prolémám ami frusztrál:
A Hanggal van gondom, a számítógépem rá van kötve egy erõsítõre, minden hang a hangszórókból szól beleértve a Steam rendszerhangjait is. Ha viszont voice-chatet indítok, a játékostársam hangja kizárólag a PC fejhallgató-portján jön át, és semmiképpen nem tudtam átállítani. A Játékhangok és a Steam rendszerhangjai a hangszórókból jönnek, ha bedugom a fülest csak a beszédhang jön át onnan. Ez baromira idegesít, mert most raktam újra a gépemet és a probléma ugyanúgy fennáll - nem emiatt raktam újra, de most tiszta lappal is ezt csinálja úgyhogy valami default dolog lehet a Steamben. Érdekelne, hogyan tudnék bõvebben belemászni a Steam hangjaiba.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha ész nélkül csináljuk persze azonnal meghalunk, de ha okosan használjuk a társakat, a fedezékeket, a furyt és legelsõ sorban a fegyvereket, akkor egyáltalán nem nehéz. Talán 5-6 alkalommal haltam meg hardon, a végsõ csata elsõre megvolt. Kivégzéseket szinte alig használtam.
Exterminatuson eszméletlen gyorsan jön az xp és a killek, szinte csak azt toltam, mióta kijött. Cserébe viszont a weapon challangekkel sehol se tartok.
A 40k killre rágyúrtál vagy csak úgy meglett?<#vigyor>#vigyor> Nekem még csak 13k van meg de a fegyver challengekkel lassan végzek, már 79 kész a 92-bõl.
Meg kell mondjam, így mutatja meg az igazi arcát a játék, nagyon jól szórakoztam, minden a helyén volt 😊))
Meg megvan a 40k kill is. Anyám ... 😊)
Már csak egy dolog hiányzik a boldogságomhoz (ebben a játékban):
egy jó kis Space Hulkos, terminator armoros xeno purgálás <#eplus2>#eplus2>
Akár multiban, vagy sp-ben 😊
Néhány armor challange megy, pl. nyerj meg x csatát mint marine / halj meg x-szer. Ha jól vettem észre, ezek mennek.
Ha valakinek van kedve megcsinálni öket írjon plz.Nekem kb csak ez a 2 kéne a többivel lassan végzek, de másnak szívesem segítek a többiben.
@Prof William
Exterminatusban tudtommal nem lehet a challengekre gyúrni.
más:
A Vengeance launcherrel és a Meltagunnal vkinek jött már össze multi kill?
kb 3 napja egyfolytában ezekkel megyek de még egyszer sem sikerült összehozni.<#confused>#confused>
Kicsit idegesítõ mert ezekhez jóformán nem tudás kell hanem szerencse...
ITT már mindent kipróbáltak és csak hõzöngés lett a vége.
Ez a hiba legutóbb kidobott a játékból de utána tudtam folytatni.
Tegnap a Steam sem akart indulni, ezt újraraktam (a Steamapps-ot meghagytam) de most el sem tudom indítani a játékot. Persze ezt fogom újrarakni legközelebb csak dühít, hogy 90óra problémamentes játékidõ után ENNYIRE bekreccsel.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Járt már így valaki közületek?
Ps3-on nyomja valaki? Nyomhatnánk Coopban.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szintlépésekkel lehetõséged lesz majd mindenféle védelmi perk berakására, ezzel gyk. "jobb páncélod" lehet.
Az a helyzet, hogy boxon tolom, ha jól sejtem nincs átjárhatóság a platformok között ...