1099
Warhammer 40K: Space Marine
  • V43 1105
    Csati megvolt a grouphoz, már csak a többiekre kéne valahogy rácsatizni :Ð
  • Zero 7th
    Angront biztosan nem, mert ő káoszherceg lett, és a mai napig él.
  • KondorKhan
    csatlakozz a lentebb linkelt steam grouphoz, ott látod ki van online :D
  • V43 1105
    Valaki GAME ?! :-)
  • heady
    A Gotrek és Félix regényeket én is nagyon szeretem, pedig eleinte nem nagyon érdekelt a sima Warhammer.
  • ratgab
    William King Warhammer fantasyban nagyot alkotott (Gotrek és Félix regények). Írási stílusa alapján akár w40k-ban is jó lehet...
  • NONPLUSZULTRA
    Olyan, hogy Champion egy van minden században és az a megtiszteltetés éri, hogy akár élete árán is védelmezze a század kapitányát. Ez azzal jár, hogy magára kell vállalnia a legveszélyesebb helyzeteket amibe egy Kapitány kerühet(ne). Nyilván a legfaszább faszagyerek a században. Infó: Space Marine kódexek és a Fall of Damnos regény.
  • NONPLUSZULTRA
    Mindenképpen érdemes a Space Wolf sztorikat elolvasni mert azok is mindenfelé elkalauzolják az olvasót a Terror szemétől a Terráig.
    Nagyon fílinges mind, főleg az első ami a Space Wolfok szemszögéből mutatja hogyan lesz valakiből űrgárdista.
  • Metontour
    Az Ian Watson könyvek az Űrgárdistát kivéve nagyon elmentek a végén elvontba szerintem is.
    A William King féle Space Wolf regényeket érdemes elolvasni?
    Zero 7th:
    Életképes magyarázat!Bár az is lehet hogy megfertőzte őket a káosz és megölte őket a Császár vagy más.Valamelyik másik prímarchát is aszem Angront eldák öltek majdnem meg hogy ne ragadja el a káosz.

• V43 1105
    Köszönöm szépen az infót :-)
  • [NST]Cifu
    A Champion egy megtisztelő cím olyan űrgárdistának, aki valami rendkívüli hőstettet hajtott végre, és ezzel az űrgárdista rendjében nagy dicsőségnek örved, és ezzel inspirálja a harctéren a csata-testvéreit.

A Champion egy elit karakter az asztali játékban, amely speciális páncélok és fegyverek közül választhat.
  • KondorKhan
    hát ezt akkor rendesen megszívtad :(
  • Zero 7th
    No meg egy utolsó szar újonc is, ha a szükség úgy hozta.
  • NONPLUSZULTRA
    Fuck, amikor a kosaramban volt akkor még ingyen lett volna, de 1 fontot még kibírok. Ha Zavvi-tól rendeltem volna már én is megkaptam volna, de egyszerűbbnek tűnt mégis itthonról megvenni - nem kapok szikrát még mindig a cseh verziótól...
  • Gundark1234
    szarintem=szerintem
  • Gundark1234
    Nos én nem vagyok egy Warhammer 40k guru de szarintem a Champion vagyis Bajnok az aki legalább egy Káosz nagyfőnököt(nem istent) hidegre tett már.
    Van egy animációs film az Ultramarinokról, abban volt hogy a Szent Thunderhammert csak a Rendház Bajnoka forgathatta a Káosz démonai ellen.
  • V43 1105
    Azt értem. :-) De pl a rendházakban , ki számít Chamiponnak ? :)
  • Gundark1234
    Szívesen. Amúgy ahogy most nézegetem a játék dobozát kb olyan mintha egy Codex Astartes Ultramarines lenne. Mint egy nagy vastag törvénykönyv.
  • Zero 7th
    Megváltoztathatatlan armor szett. Semmi extra. Menüben meg tudod nézni, hogy néz ki.
  • heady
    Pár napja visszaállították, megint van.
  • NONPLUSZULTRA
    Szuper, köszi az infót!
  • Gundark1234
    Postaköltség nekem nem volt, már lassan 1 éve nincs.
  • Gundark1234
    Nem volt gond. Még 8-án kaptam emailt hogy elküldték, kb 10-15 nap mire megjön. Ma ide is ért.
  • heady
    A zavvi teljesen korrekt bolt, sokat rendeltem már toluk, a legutóbbi rendelésemet hétfon adták fel, és péntekre már megjott. Postakoltség 1 font.
  • NONPLUSZULTRA
    Bakker én is onnan akartam csak felbukkant ennek a hazai boltnak is a kínálatában

És panaszmentes?
  • V43 1105
    Tudorok, felraktam a játékot, most vagyok ötös szintű, de töltöm RO2-t ezért Singlezek újra, most láttam van valami Ultramarine Champion armor set.. ez mi és mivel másabb mint egy sima gárdista ruci ? Ki hord ilyet, és milyen alkalomból ? :)
  • Gundark1234
    Zavvi. Anglia. DE még a font emelkedése ellenére sem volt túl drága egy CE-hez képest
  • NONPLUSZULTRA
    Grat!
    Hol rendelted?
  • Gundark1234
    Ma érkezett!! A Császárnak hála sértetlenül. :D

WH40K Space Marine Collectors Edition
  • Prof William
    Ian Watsonnal az volt baj hogy nála ha valami vörös volt akkor vérvörös, ha sárga akkor gennysárga a főhős 5 percenként cáfolta magát és nem bírt úgy ránézni az ebdéjére se hogy ne a lét kilátástalansága meg a császár örök szenvedése jutott volna az eszébe.
    Azután meg egy idióta nevigátorrral meg egy viccesnéger zömikkel letarolt egy káoszvilágot az iszonyat szemében majd 3 könyven át úgy tűnt mintha menne valahova de tulajdonképpen semmilyen sztori sem volt.
    A főhős főtulajdonsága a folyamatos emózás kétség és világfájdalom volt.

Az Űrgárdista már jobban sikerült mű, jól mutatja be hogyan lesz valakiből szuperember csak a főhős egy p*cs.
  • NONPLUSZULTRA
    Egyáltalán nem mindegy, gyűjtöm a Warhammer/warhammer 40000 művészeti albumokat. Legfeljebb megrendelem máshol, de eddig csak külföldi boltokban láttam.

Itt ragadnám meg az alkalmat: ha valakinek van Mark of Chaos művészeti albuma eladó, értelmes áron megvenném
  • KondorKhan
    ha már úgy is mindegy neked a collectors edition, akkor vedd meg digitálisan 6000HUF-ért, oszt 5 perc múlva már töltheted is...

g2play.net
  • NONPLUSZULTRA
    Nekem bejött. Csak nem tudom példaértékűnek javasolni. Annakidején rá voltunk szorulva de eljárt felette az idő.
    Modernebb Űrgárdistás példaértékű könyv szerintem az Ultramarines Omnibus, Inkvizítorosból pedig az Eisenhorn Omnibus. Ez persze mind saját vélemény.
    Persze ha gond van az angol nyelvvel akkor marad Watson de ezt ma kényszermegoldásnak látom.
  • [NST]Cifu
    Szigorúan saját véleményem az, hogy akinek az Ian Watson könyvek nem jönnek be, az ne is nagyon próbálkozzon a világgal. Izlések és pofonok, de például nem nagyon találkoztam olyannal, akinek például az Űrgárdista ne jött volna be...

Ez a többi regénynél korántsincs garantálva...
  • NONPLUSZULTRA
    Hát anno jókat nevettünk a fordításon de Kornya Zsolt tényleg kihozta magából a maximumot (főleg a nevek/elnevezések voltak viccesek).
  • Torzonborz
    Köszi , az elsőt el is olvastam ( Bennünk lakó szörnyeteg ). :) Tetszett majd a többi is jön utána. Mire megjelenik az mmo ( jó soká sajna ) addigra tisztában is leszek a világgal. :)
  • heady
    Tény, az kicsit furcsa, de alapjában véve szvsz a Watson konyveket elég jól lefordították. Ha lenne angolul ez a gyujtemény, úgy vettem volna, mert itthon nagyon ritka.
  • NONPLUSZULTRA
    Sürgősen kéne...
  • NONPLUSZULTRA
    Nem tudjátok, ki forgalmaz még gyűjtői kiadást itthon?
  • Zero 7th
    Én a zömi, zömik, zömikek szó olvasása után döntöttem el, hogy 40k-t soha többet magyarul... :P