Warhammer 40K: Space Marine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kivételesen nem Mo. hibája. A THQ csinálja rosszul, hogy nem fedi le teljesen a piacot.
nem e? szerintem megéri a pénzét, de mondjuk, ha tényleg számít az ár, akkor tuti, hogy karácsonyra lesz ilyen 50-75%-os akció a steamen...

Köszönöm a felajánlásokat, de megoldottam az amazonon keresztül.
Csak egyszerûen ledöbbentett hogy 2011-ben még Magyarországon lehet ilyen...
Ennyi.
DarkSector
Várj vele nem ér annyit a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha a g2play.net-rõl vezsed, akkor 7500 pénzért 5 percen belül már töltheted is le a steamrõl...

g2play.net

V43 1105
Ha érdekel priviben tudok elérhetõséget adni, ahol 4k-ért tudsz venni serialt, amelyet miután beregisztrálsz steamre letölheted a játékot..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

wedge31
Sajnos késön kapcsoltál itt volt elõrendelés én is innen vettem.

Marad a steam vagy felveszed velük a kapcsolatot és ha minden igaz rendelnek neked.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez is csak nálunk történhet meg...

Tisztelt Zsolt!

Sajnos a játékot kiadó THQ-nak sajnos jelenleg nincsen hazai forgalmazója, ezért nem rendelhetõ elõ, várhatóan nem is lesz kapható egyelõre.

Tisztelettel:

CD Galaxis
és megszületett 😄

http://steamcommunity.com/groups/smhun

Dawn of War-ban hatalmas hordányi seregeket irányítottunk, bázisokkal, stb.
Dawn of War 2-ben kisebb lett a lépték, néhány kis squadról szól a történet.
Space Marine még kisebb lépték, egyetlen marínt irányítunk.

Nehogy az legyen a vége, hogy jövõre a Relic bejelentse a Warhammer 40.000: Chainsword-öt, amiben egy lánckard egy fogát alakítjuk, amint megy körbe-körbe a vájatban...

😛 😄

Na, nekem pont ez a véleményem a Gears of War-ról, amihez mindenki hasonlítgatja. De az még csak nem is WH40k, úgyhogy részemrõl az süllyesztõ is. Ha nem lett volna warezzal játszható coop, akkor végig sem játszom, annyira nem fogott meg.

Szal én pont azt mondom, hogy egy olyan értékelést, mint egy GoW8 ez is megérdemelne objektíven, azoknál semmivel sem rosszabb ez.

Mondjuk most már több ismertetõt is megnéztem, csak az elsõ pár volt lehúzós, láttam már több 80% körülit, amit már reálisnak tartok.

Nem mintha bármit is számítana a dolog egyébként, csak unom magam kissé. 😛

wedge31
Ja, fps...

Átlag csõ FPS, gyenge közelharci elemekkel.

Ha nem lenne WH40k, eltûnne a süllyesztõben vmi középszerû/alacsony pontszámmal.

Nagyon lehúzták a játékot a kritikák. 40k fanatikusságomat félretéve is azért erõs közepes szintet megüti ez a játék, nagyobb hibák nincsenek benne, szép, hangjai profik, irányítás butácska de korrekt, nem értem a durván kevés pontokat.

Másik fele, hogy mire kiadják, meglesz a max szint meg az összes perk, szal a megszerezhetõ XP-t is kenjék a hajukra.

Én speciel csak annyit, hogy annak hívják a dolgokat, ami a nevük. Ez last stand, nem coop. Ha ez a trend, legközelebb bejelentik, hogy lesz deathmatch mód, amiben egy napsütötte réten kell virágokat nevelgetni.

Elmennek a picsába.

Egyébként meg nem ingyen lesz, hanem nem lettek vele kész megjelenésre.

na ezaz, hogy hulyenek ereztem magam, mert en ugy ertettem olvasatra eddig is, hogy csak 2 map lesz coop, nem a teljes jatek, de mindnehol azt irtak jon a coop majd oktoberben, aztan inkabb hallgattam 😄 de akkor ezekszerint megis jol ertettem.

wedge31
A császár nevére ingyen van emberek mit vártatok...

Ez akkor last stand, nem coop.

[NST]Cifu
###<Cenzúrázva az Ordo Literalis által>###

Akkor hurrá, "A" verzió, rövidebb, egyszerûbb co-op küldik jönnek. :S
Az mekkora marhaság már, hogy a multi perkek a co-opba is beleszámítanak. Tényleg nem lehet manapság már egy normális, sima, egyszerû, sallangmentes co-opot kihozni? A fenéért erõltetik ezeket a marha achivementeket, szinteket, perkeket?!?! <#falbav>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

wedge31
" Az Exterminatus ingyenesen beszerezhetõ majd, ráadásul négyfõs kooperatív móddal bõvíti a játékot, tehát tartalmatlannak semmi esetre sem nevezhetõ. Kezdetben két pálya - Assault on Hab Center Andreas és Escape from Kalkys Facility - lesz elérhetõ, mindegyik több különbözõ arénával rendelkezik, ezekben kell rendet tennünk az ûrgárdistákkal az orkok és a Káosz erõi ellen. A játék során pontokat kell gyûjtenünk, ezeket egy globális ranglistán összesíti a rendszer: a lehetõ legtöbb pontszámért a játékosoknak a szorzókra és a dinamikusan változó feladatok teljesítésére kell ráúszniuk.
Érdekesség, hogy a kooperatív rész szerves kapcsolatban áll majd a kompetitív multival: mindhárom kaszt - Tactical Marine, Devastator és Assault - elérhetõ lesz itt is, továbbá a többjátékos részben feloldott perköket a co-opban is bevethetjük. A kooperatív módban elérhetõ teljesítményünk befolyásolja a multis rangunkat, ami azt is jelenti, hogy itt is feloldhatunk majd fegyvereket és különbözõ képességeket. " - GK

Esetleg nem tudtok valami oldalt/boltot, ahol meg lehet rendelni/venni? (A gameshop.hu-n kívül)

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Az nem jó hír, kell a francnak a steam... viszont megérdemlik a készítõk, hogy megvegyen, mert a single nagyon jóra sikeredett.

ShaiHulud köszi!

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

nekem tetszik a multija, ha gyorsan akarsz szinteket lepni akkor a seize ground modot ajanlom, sokkal jobban jon az xp ott, legyel ott a captureknel.

[NST]Cifu
1.: A Steamet fel kell telepíteni hozzá.
2.: Az alant leírtam szerint sokaknak tetszik, én ennyit tudok nyilatkozni róla. 😊

Sziasztok!

Ha dobozos formában veszem meg a játékot, akkor ügye nem kell a steam-et feltelepíteni. A multija milyen? hamar meg lehet unni?

[NST]Cifu
Egy hónap alatt nem fognak egy értelmes Co-op küldetést összerakni neked nulláról. Szóval ez felejtõs szerinte,.

De amúgy tényleg nem tudom mi a fenére készülhetnekl. A single kampány túlságosan is a játékban lévõ karakterek köré épül.

Van persze C terv is: több, mint egy hónap múlva jön...

BTW a Black Templars is "lerágott csont", hiszen a 3. kiadás óta ez az "alap" ûrgárdista rend. A régi nagyok, mint az Ultramarines, Blood Angels, Dark Angels vagy a Space Wolfs kicsit kiestek a pixisbõl. Ezért örültem, hogy a játék az Ultramarines-ok köré épül...

V43 1105
HÜLYÜLSZ? 😄 Nekem is õk a FAVOK :'D Csütörtökön veszek CD kulcsot, ahahah, akkor egy rendházban harcolhatunk <#violent>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jah, a Fekete Templomosok a kedvenceim. Online pont az vagyok. Remélem majd kb. minden DLC ami jön ingyen lesz, fõleg majd ha lesznek map DLC-k. Mondjuk azért picivel több testreszabhatóságot is berakhatnának, meg esetleg új játékmódokat. De ne legyen az hogy aki többet fizet többet kap alapon menjen.
V43 1105
Egyszerûen! Én arra számítok hogy valami új sztori, küldetés lesz.. annak örülnék igazán ha valami más rendház is játszható lenne (Vannak ötleteim, pl Császári Öklök, Fekete Templomosok,.. a Vér Hollók már lerágott csont<#vigyor5>)

Most hogy mondod... végig gondolva tényleg érdekesen hat! ^^'
<#idiota>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

[NST]Cifu
Egyébként online a legtöbb ember csöndben van ha nincs mikrofonjuk.

Ezt az életbölcsességet felvéssük a Császár Nagy Codexébe. 😄

Majd tolhatnánk együtt páran itt a fórumon online. Kéne esetleg egy Steam group. Egy magyart se láttam eddig online. (vagy csak nem tünt fel) Egyébként online a legtöbb ember csöndben van ha nincs mikrofonjuk.
[NST]Cifu
Jogos, Spoiler tag utólagosan implementálva. 😊

Ha nem a sztori karaktereket használod, akkor alapból nincs értelme a Single kampánynak, hiszen az nem véletlenül halad úgy, ahogy... Vagyis ismét ott tartunk, hogy alaposan meg kell változtatni anna a történetét és jópár pályát.

Mi ez a kis zöld bigyusz itt a fórumon a nevünk mellett?

Van egy in-forum chat, ha online vagy, akkor zöld, amúgy szürke. De elég megbízhatattlan.

Hát, ez most kis spoiler volt mert a játék felénél tartok de most lényegtelen. A co-op-ban az online karaktereket kell majd használni, nem a sztori karaktereket. És még egy fontos kérdés. Mi ez a kis zöld bigyusz itt a fórumon a nevünk mellett?
[NST]Cifu
Most így végigondolva az egész Single kampányt meg kell erõszakolniuk ahhoz, hogy co-op képessé tegyék.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször is ugye többször van példa arra, hogy szétvállunk a társainktól. Másodszor a történetben ugye meghal az egyik társunk. Harmadrészt pedig egyes pályarészek direkt úgy vannak megalkotva, hogy elképzelhetettlen a co-op rész (hovatovább a végsõ, zuhanásos párbaj).

Szóval nem tudom hogy fogják ezt összehozni, de egyszerû nem lesz, annyi szent.

A Co-op-ra leszek nagyon kíváncsi, vajon ott is lesz-e nehézség választás, és vajon még nehezebb lesz-e. Jólenne Ultra-Hard-on tolni haverokkal, ahoz aztán már kéne taktika. És szerintetek milesz azzal akit halálra lõnek/vernek? Társ felsegíti? Majd kiderül, közeleg az Exterminatus DLC megjelenése!
a Space marine wikin azt írják, hogy Nemeroth saját frakciója. Chosen of Nemeroth. A buzogányos marinek nem gyengék, hyper stormboltal két tárat kilõttem rá de semmi hatás nem volt. Orkok ellen kellet volna adni az a fegyot, huhuuu mekkora kaszálás lett volna 😄
Maga a lord jól meglett alkotva, nem lett olyan mint Eliphas a DoW2-ben ahol minden 2. szava a dark gods volt, kicsit ilyen olbitari kinézete van. A kezén látni is, hogy egybe fort a páncéljával.
Blood Ravenseket csak belenyomták a gamebe 😄. P
ja, csak azt tudják mondani, hogy frissítsd a drivereket....szegények 😄

voltak olyan beszámolók, hogyha pl. a hangvezérlõt átállítod 16bitre, és dvd qualityre, akkor mennie kell, de nálam ez sem mûködik, ráadásul nekem gyárilag egy Conexant hangkártyám van, de kipróbáltam az Nvidia HD Audio Drivert is, de egyikkel sem sikerült varázsolnom, sem a relices fiúknak...

Engem inkább idegesít a villogás (ez is ismert hiba, kismillió konfiguráción elõjön, azt az okát nem tudták még felderíteni a Relic munkatársai csak nyomják a süket szöveget hogy vegyél erõs és új videokártyát meg használj friss driver-t azt néznek nagyokat mikor olyanok küldenek be hibajelentéseket akik az általuk ajánlott konfigurációval vagy még jobbal rendelkeznek).

A hangproblémát nem próbáltad esetleg manuálisan, a hangvezérlõ driver-ében matatva javítgatni?

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Slaanesh talán mégsem maradt ki, nem elképzelhetetlen, hogy a káosz sorci (a fõnök) éppen õt követte. 😊
A színsémájában fellelhetõ volt pár helyütt Slaanesh kedvelt színeibõl pár.
A lebegõ kismanusok (sima káosz pszíkerek) meg tulajdonképpen minden káosz hordában ott vannak, nem Tzeench specialitás. Nélkülük meg sem nyílvánulna a káosz (valakit meg kell szállni és irányítani ugyi), nem jönnének a démonok.

Ha meg tényleg egy undiveded brigád volt (végülis a káosz isteneihez, mindhez, fohászkodott és tett ajánlatot a fõgenya) akkor mindenki résztvehetett az istenek részérõl.

wedge31
Detto...azért elég idegesitö tud lenni.

@:A hang probléma (ismert hiba, sokaknál elõfordul) orvosolható, csak vedd vissza a Dxdiag-ban a hangvezérlésnél a gyorsítást alapra.

Ez a megoldás sajnos csak xp-nél oldaható meg, a hivatalos fórumon sem tudunk rájönni, de lassan kezdjük belõni az igazi okot. Sokaknál mondjuk az segített, hogy uninstalálták a C++ 2005-öket, majd restartolták és mûködött, nálam ez sajnos nem megoldható....

Slaanesh biztos éppen az eldákat gyilkolássza 😄

[NST]Cifu
Ebbe van valami, a lebegõ ürgék meg feltehetõen Tzeentch követõk, szóval talán csak Slaanesh maradt ki a buliból. 😊

Szerintem a kérdéses sereg amolyan warband jelleggel összeverõdött brigád, akiket khorne démonok segítenek (ha Khorne hívõk lennének akkor berzerkerek is feltûntek volna szép számmal azt egy sem volt, így inkább mondanám undiveded-nek, amit segít Khorne és Nurgle is, emrt azok a röpködõ gépek azok bizony Nurgle specialitások).

A színsémák alapján egyik ismert káosz gárdista rendbe sem passzol bele (pláne nem Khorne hitûek közé, amiknél a vörös, arany és vér színek dominálnak kimondottan, szóval se nem Word Bearers, se nem World Eaters, valószínüleg ez is valami új mint anno a Dawn of War által behozott Blood Ravens).

A hang probléma (ismert hiba, sokaknál elõfordul) orvosolható, csak vedd vissza a Dxdiag-ban a hangvezérlésnél a gyorsítást alapra.

[NST]Cifu
Van egy idegesítõ bug benne, nagyobb összecsapásoknál (game negy része ebbõl áll 😊 ) recseg, ropog a hang. Másnál is fen áll az a bug?

Nálam nem áll fent. Esetleg hangkártya driver frissités?

Ha van w40k fan azoktól kérdezem, hogy gamben levõ chaos melyik hadsereg?

Khorne, a vér és háború káoszistenének követõi.
A Káoszgárdisták nem ugranak be fejbõl, de mintha két rendet is látni, egy kék vagy lila (talán Night Lords) meg egy vörös vértet hordó (esetleg World Bearers?).

Szombat óta tolom 😄, hammer baromi jó fegyver. Viszont nem tzdok használni jó ranged fegyokat, de nobz és táposabb meelesek ellen viszont kell a fegyo 😞.
Van egy idegesítõ bug benne, nagyobb összecsapásoknál (game negy része ebbõl áll 😊 ) recseg, ropog a hang. Másnál is fen áll az a bug?

Ha van w40k fan azoktól kérdezem, hogy gamben levõ chaos melyik hadsereg?
Az nem igazi FPS nézet, az csak egy zoom. Én azt gyakran használom. Ctrl bill. vagy ahogy írtad egér középsõ gomb. Még mikor távolról jön a roham könnyebb kiosztani úgy pár fejest, vagy távoli lövöldözõs ellenségeknél jó. Jó, de nem az igazi. Az igazi FPS nézetbe a fegyvert sokkal szabadabban tudod forgatni.

A Stormbolter-el az a baj, hogy a játék végén kapjuk meg, mikor már Chaos ellen harcolunk. Akkor meg már a pontosabb lövésekre van szükség, nem darálásra. Aztán a Chaos SM-et sem hatja meg a bolter.
Elõbb kellett volna megkapnunk, sokkal jobb lett volna Ork tömegoszlató fegyverként.