1099
Warhammer 40K: Space Marine
-
#939 Én jóformán mindig Tacticallal vagyok Bolter/Storm Bolter-t használva.
A másik kettőt nagyon ritkán használom, a Devastatort azért mert lomha mint az állat, az Assaulthoz meg nincs Power Sword-om.
Egyébként a Power Sword vmikor elérhető lesz steamen? Mert Tudtommal csak azoknak van meg akik előrendelték a játékot.Konzolon meg ugyebár a Kill Team-ben lehet unlockolni. -
Zero 7th #938 Jó, oké, első két arénában gond ez, a második kettőben már szórja eléggé.
Na meg assaultként nem is igazán érdekel. :P
Tényleg agyatlan hent, de milyen intenzív már? Egy meccset nyomtunk, a huszas hullámban véreztünk el, de elég is volt aznapra. Arra szerintem sem alkalmas, hogy egy délutánt végigjátsszon vele az ember, de időnként egy-egy kört lenyomni jó. -
#937 Nekem baromi egyhangúnak tűnik. Azt vettem észre, hogy a 2 favorit az Assault és a Devastator, nagyon ritkán ugrik be valaki Tacticallal. Nekem a Heavy Bolter a kedvencem, de hamar ki lehet fogyni, nem ritka hogy közelharcolnom kell :) Egyszer én is kipróbáltam nehezítésként sima Bolterrel és meglepően sokáig bírtam. De az egész agyatlan hentelés - szerencsére feldobják némi random területfoglalással, de 16. hullámig jutottam max. -
#936 Ezért kell haverokkal tolni -
#935 Hát én eddig csak a 17 hullámig jutottam el, de ott már vmi brutál sokan jöttek.
Egyébként az ammo meg változó van mikor rengeteg van belőle van mikor meg semmi,de a legjobban azt szeretem mikor vagy tacital-al vagy devastator-al vok és egy assault szedegeti fel előlem az ammot. -
#934 Négyen toltuk ember... volt mindenkinek bőségesen, hol kevesebb is persze ... legjobb mikor Wave 20 na vége.. egyszer csak Bonus Wave! és jön Chaos :D -
Zero 7th #933 Ja, van, csak nem négy embernek. -
#932 Nekünk volt equipment , ammo is .. -
Zero 7th #931 Elég szar, hogy nincs lőszer. -
#930 Ez nem coop, ez last stand. -
#929 DLC tölthető Steamen .. 629mb .. -
#928 Iszonyú csalódás. A Co-op miatt vettem volna meg a játékot, még a megjelenés előtt csorgattam a nyálam, hogy milyen jó lesz a kampányt végignyomni co-op-ban.
Ez viszont szánalmas... :( -
#927 Ma, 22:00 -
#926 Warhammer 40,000: Space Marine - Exterminatus Co-op DLC Trailer.
Ha minden igaz holnaptól már tölthetö a DLC. -
#925 A nettó baromságok amúgy tényleg fájóak ebben az ismertetőben, láthatóan az írója nem ismeri a Wh40k világát alaposabban, ami még nem lenne akkora baj, de akkor ezt be kell ismerni (nem szégyen ez), és nem elhazudni azt, hogy miről szól a világ, meg hogy milyen közel nem kerülhettünk még a Space Marineokhoz (Space Hulk, hahó?). Megmagyarázni, hogy a "Titán" az egy titkos fejlesztési projekt, háááttt... üt, de nagyon. -
NovaTerra #924 Attól, hogy egy újságban jelenik meg valakinek az írása rendszeresen, még nem lesz újságíró. A magyar pc játék írott sajtót többnyire olyanok írják, akik játszanak és képesek pár mondatot megfogalmazni, újságírást nem hiszem, hogy tanultak. Tegnap olvastam, mit ír pont a PC Guru az új Batman játékról. És úgy látom tartják a szokásos alacsony színvonalat. Amellett, hogy az alapvető dolgoknak se néznek utána, úgy adják elő az írásaikat, mintha 14 évesek beszélgetnének. Ráadásul a szokásos módon úgy tesznek, mintha minden tőlük jött információ szuper exkluzív lenne. -
Zero 7th #923 Ha nem jött rá, az még rosszabb, főleg, hogy a játék hülyegyerekbe a szánkba rágja. -
lammaer #922 Lehet hogy csak nem jött rá mitől lesz ott a gömb... amúgy meg azért gömb, mert akárhogy kerülöd, mindig kerek lesz. Tehát gömb :)
Sztem kicsit itt túlságosan hasogattad a szőrt -
Zero 7th #921 Ja, csöppet magyartalan csak, amellett, hogy egy szót nem ejt arról, hogy a vörösen izzó gömb* HOGYAN "kap helyet" az ellen feje fölött.
*ami egyébként egy koponya, meg nem is 3D-s, csak egy sprite, tehát sehogy sem gömb, de sebaj
És ez nem az első mondat volt, amin elkezdtem csuklani...
Neten elmegy ez a színvonal, azt hittem offlájn van még olyan, hogy lektor, szerkesztő, ilyesmi. Ennél én irodalmibbat fosok. -
#920 korán van még^^ -
lammaer #919 Na, fuss neki mégegyszer :)
Olvasd el a kérdésemet és arra hogy melyik hsz-re ment. Bizok benned :) -
#918 Az első mondatról is beszélt :D -
lammaer #917 Nem is arról a mondatról beszélsz amit Zero idézett :) -
#916 Vagy szimplán a GW világa. -
#915 Gondolom azt, hogy Watson világa a W40k, ha már mindenáron nevekhez akarjuk kötni ezt az univerzumot akkor már inkább Rick Priestley vagy Andy Chambers még 87-ből. -
lammaer #914 Konkrétan, mi a bajod ezzel a mondattal? Nem látok benne semmi komolyabb kivetnivalót...
Esetleg a "kapott helyett" egszerűbb lett volna egy sima "van"-nal... -
#913 Valaki game? Vagyunk ketten eddig .. -
Zero 7th #912 Ilyen nulla írói vénával is lehet valaki újságíró?
'ha egy speciális mozdulattal kivégzünk egy olyan ellenséget, akinek a feje fölött egy vörösen izzó gömb kapott helyet'
Árgh. -
#911 nyehehe tényleg , ez milyen újság ? :D
szerk.: ja látom pc guru. ezek is csak régen voltak jók :( -
Zero 7th #910 Jól indul, az első mondat is már komplett baromság... :P -
-
Gorkmarcell #908 Master-crafted boltert hogyan lehet szerezni??? -
#907 Hehe éjjel pont láttam egy Blood Claw-t ingame. Rendes Space Wolfos séma, farkasfejes backpackkel ;) -
#906 Nem, bocs elqrtam: Blood Claw sárga-piros.
-
#905 A Blood Claw és a Grey Hunter ugyanúgy piros-fekete? -
#904 Majdnem: nem a fogazás típusa a mérvadó, hanem a színe: Piros-fekete: Blood Claw, Fehér-fekete: Long Fang, Fekete-sárga: Wolf Guard, Piros-fekete: Grey Hunter. Ez mindegyik Great Companyban ugyanolyan. Valószínű pont az ilyen szőrszálhasogatók miatt (mint én) csinálták meg külön DLC-be a Space Wolfokat. -
#903 A Space Wolf-ok nem követik a Codex Astartes útmutatásait a jelölések terén. A bal vállvérten a Great Company ikonja látható (valamilyen farkas vagy farkasfej általában), a jobb vállvérten pedig az egységtípus jellemző festésmintával (sűrű fogazás: Blood Claws, háromszög: Long Fangs, stb.) jellemzően fekete/sárga vagy fekete/vörös színnel (ez is Great Company függő).
[center] -
Zero 7th #902 Nem, de a Black Templarsét sztem láttam a választható logók közt. -
Gorkmarcell #901 Hali! Feltűnt már valakinek, hogy a Space Marinoknál 3 rendháznál nincs a jobb vállon jelölés (Iron Hands, Black Templars, Space Wolf)? -
SBT #900 Nah 8 magyarral egy csapatban verhetetlenek vagyunk. De mikor csak 6-an voltunk akkor is ember fölény ellen győztünk.