Warhammer 40K: Space Marine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jobb fegyverek a szintlépéssel jönnek. A másféle páncélok a challengekkel de a páncéloknak nincs sok jelentõsége mert mindegyik ugyanannyi védelmet ad.- A Fegyverek a fontosak.
Szaruman
Jobb páncél nem lesz, csak szebb (ha esetleg vmi stat/akármi bónuszt vársz).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

DarkSl4yer
A legtöbb páncélt a hozzájuk tartozó challenge teljesítésével érheted el,de asszem van amelyiket szintlépéskor kapod meg.
Amugy ha van kedved coopozni vegyél fel steamen, ugyanezen a néven vagyok mint itt a forumon.
Merõ kíváncsiságból kipróbáltam a multit, azon belül az exterminatust.
Az az igazság, hogy sose rajongtam igazán a multiért, de ez valahogyan beszippantott 😊))
Egy 20 percet toltan két vadidegen csókával és a 10. körben kapcsolódtam be mint elsõ szintû és a 12-dikig bírtuk. Egész mókás volt 😊))

Láma kérdés:
Hogyan lehet jobb fegyvert / páncélt szerezni? Jön szintlépéssel?
Köszi.

DarkSl4yer
Én ezért nem veszem már egyiket sem, pedig régen rengeteget olvastam õket de mára már totál igénytelenség az egész.

Megjelent 9 új achievement a játékban, errõl tud vki vmit?
[NST]Cifu
Az tényleg gáz, hogy még a játék címét sem sikerült normálisan copy-paste-elni. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lol, ennek meg még a címet sem sikerült eltalálnia... Szánalom, ami ezekben a játékmagazinokban folyik.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

NONPLUSZULTRA
láma kérdés:
Miért tûntek el a nevek a játékos ikonok alól?
Csak Exterminatusban írja ki, hogy ki-kicsoda.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Tacticallal én bolter+meltát használok. A végén marha sok az ork ott sok bukfenc+ futás és tömegirtás meltával. A nagy bossok ellen is jó a melta 😊 A sormbolter + meltát is próbáltam, de ott nagyon fogy a lõszer, fõleg ha csak egy assault van bent, mert akkor mindenki a lõszert szedegeti elõlled. Ha 2-3 assault van a pályán akkor jut bõven skuló.
DarkSl4yer
Én jóformán mindig Tacticallal vagyok Bolter/Storm Bolter-t használva.
A másik kettõt nagyon ritkán használom, a Devastatort azért mert lomha mint az állat, az Assaulthoz meg nincs Power Sword-om.<#idiota>
Egyébként a Power Sword vmikor elérhetõ lesz steamen? Mert Tudtommal csak azoknak van meg akik elõrendelték a játékot.Konzolon meg ugyebár a Kill Team-ben lehet unlockolni.
Jó, oké, elsõ két arénában gond ez, a második kettõben már szórja eléggé.
Na meg assaultként nem is igazán érdekel. 😛

Tényleg agyatlan hent, de milyen intenzív már? Egy meccset nyomtunk, a huszas hullámban véreztünk el, de elég is volt aznapra. Arra szerintem sem alkalmas, hogy egy délutánt végigjátsszon vele az ember, de idõnként egy-egy kört lenyomni jó.

NONPLUSZULTRA
Nekem baromi egyhangúnak tûnik. Azt vettem észre, hogy a 2 favorit az Assault és a Devastator, nagyon ritkán ugrik be valaki Tacticallal. Nekem a Heavy Bolter a kedvencem, de hamar ki lehet fogyni, nem ritka hogy közelharcolnom kell 😊 Egyszer én is kipróbáltam nehezítésként sima Bolterrel és meglepõen sokáig bírtam. De az egész agyatlan hentelés - szerencsére feldobják némi random területfoglalással, de 16. hullámig jutottam max.

V43 1105
Ezért kell haverokkal tolni <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSl4yer
Hát én eddig csak a 17 hullámig jutottam el, de ott már vmi brutál sokan jöttek.<#vigyor2>
Egyébként az ammo meg változó van mikor rengeteg van belõle van mikor meg semmi,de a legjobban azt szeretem mikor vagy tacital-al vagy devastator-al vok és egy assault szedegeti fel elõlem az ammot.<#smile>
V43 1105
Négyen toltuk ember... volt mindenkinek bõségesen, hol kevesebb is persze ... legjobb mikor Wave 20 na vége.. egyszer csak Bonus Wave! és jön Chaos 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ja, van, csak nem négy embernek.

V43 1105
Nekünk volt equipment , ammo is ..

Elég szar, hogy nincs lõszer.

Szaruman
Ez nem coop, ez last stand.

V43 1105
DLC tölthetõ Steamen .. 629mb ..

[NST]Cifu
Iszonyú csalódás. A Co-op miatt vettem volna meg a játékot, még a megjelenés elõtt csorgattam a nyálam, hogy milyen jó lesz a kampányt végignyomni co-op-ban.

Ez viszont szánalmas... 😞

V43 1105
Ma, 22:00

wedge31
Warhammer 40,000: Space Marine - Exterminatus Co-op DLC Trailer.

Ha minden igaz holnaptól már tölthetö a DLC.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[NST]Cifu
A nettó baromságok amúgy tényleg fájóak ebben az ismertetõben, láthatóan az írója nem ismeri a Wh40k világát alaposabban, ami még nem lenne akkora baj, de akkor ezt be kell ismerni (nem szégyen ez), és nem elhazudni azt, hogy mirõl szól a világ, meg hogy milyen közel nem kerülhettünk még a Space Marineokhoz (Space Hulk, hahó?). Megmagyarázni, hogy a "Titán" az egy titkos fejlesztési projekt, háááttt... üt, de nagyon.

Attól, hogy egy újságban jelenik meg valakinek az írása rendszeresen, még nem lesz újságíró. A magyar pc játék írott sajtót többnyire olyanok írják, akik játszanak és képesek pár mondatot megfogalmazni, újságírást nem hiszem, hogy tanultak. Tegnap olvastam, mit ír pont a PC Guru az új Batman játékról. És úgy látom tartják a szokásos alacsony színvonalat. Amellett, hogy az alapvetõ dolgoknak se néznek utána, úgy adják elõ az írásaikat, mintha 14 évesek beszélgetnének. Ráadásul a szokásos módon úgy tesznek, mintha minden tõlük jött információ szuper exkluzív lenne.
Ha nem jött rá, az még rosszabb, fõleg, hogy a játék hülyegyerekbe a szánkba rágja.

Lehet hogy csak nem jött rá mitõl lesz ott a gömb... amúgy meg azért gömb, mert akárhogy kerülöd, mindig kerek lesz. Tehát gömb 😊

Sztem kicsit itt túlságosan hasogattad a szõrt

Ja, csöppet magyartalan csak, amellett, hogy egy szót nem ejt arról, hogy a vörösen izzó gömb* HOGYAN "kap helyet" az ellen feje fölött.

*ami egyébként egy koponya, meg nem is 3D-s, csak egy sprite, tehát sehogy sem gömb, de sebaj

És ez nem az elsõ mondat volt, amin elkezdtem csuklani...

Neten elmegy ez a színvonal, azt hittem offlájn van még olyan, hogy lektor, szerkesztõ, ilyesmi. Ennél én irodalmibbat fosok.

Szaruman
korán van még^^

Na, fuss neki mégegyszer 😊

Olvasd el a kérdésemet és arra hogy melyik hsz-re ment. Bizok benned 😊

Szaruman
Az elsõ mondatról is beszélt 😄

Nem is arról a mondatról beszélsz amit Zero idézett 😊

Szaruman
Vagy szimplán a GW világa.

wedge31
Gondolom azt, hogy Watson világa a W40k, ha már mindenáron nevekhez akarjuk kötni ezt az univerzumot akkor már inkább Rick Priestley vagy Andy Chambers még 87-bõl.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Konkrétan, mi a bajod ezzel a mondattal? Nem látok benne semmi komolyabb kivetnivalót...

Esetleg a "kapott helyett" egszerûbb lett volna egy sima "van"-nal...

V43 1105
Valaki game? Vagyunk ketten eddig ..

Ilyen nulla írói vénával is lehet valaki újságíró?

'ha egy speciális mozdulattal kivégzünk egy olyan ellenséget, akinek a feje fölött egy vörösen izzó gömb kapott helyet'

Árgh.

Torzonborz
nyehehe tényleg , ez milyen újság ? 😄

szerk.: ja látom pc guru. ezek is csak régen voltak jók 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jól indul, az elsõ mondat is már komplett baromság... 😛

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Master-crafted boltert hogyan lehet szerezni???
NONPLUSZULTRA
Hehe éjjel pont láttam egy Blood Claw-t ingame. Rendes Space Wolfos séma, farkasfejes backpackkel 😉

NONPLUSZULTRA
Nem, bocs elqrtam: Blood Claw sárga-piros.

[NST]Cifu
A Blood Claw és a Grey Hunter ugyanúgy piros-fekete?

NONPLUSZULTRA
Majdnem: nem a fogazás típusa a mérvadó, hanem a színe: Piros-fekete: Blood Claw, Fehér-fekete: Long Fang, Fekete-sárga: Wolf Guard, Piros-fekete: Grey Hunter. Ez mindegyik Great Companyban ugyanolyan. Valószínû pont az ilyen szõrszálhasogatók miatt (mint én) csinálták meg külön DLC-be a Space Wolfokat.

[NST]Cifu
A Space Wolf-ok nem követik a Codex Astartes útmutatásait a jelölések terén. A bal vállvérten a Great Company ikonja látható (valamilyen farkas vagy farkasfej általában), a jobb vállvérten pedig az egységtípus jellemzõ festésmintával (sûrû fogazás: Blood Claws, háromszög: Long Fangs, stb.) jellemzõen fekete/sárga vagy fekete/vörös színnel (ez is Great Company függõ).

Nem, de a Black Templarsét sztem láttam a választható logók közt.

Hali! Feltûnt már valakinek, hogy a Space Marinoknál 3 rendháznál nincs a jobb vállon jelölés (Iron Hands, Black Templars, Space Wolf)?
Nah 8 magyarral egy csapatban verhetetlenek vagyunk. De mikor csak 6-an voltunk akkor is ember fölény ellen gyõztünk.