1099
Warhammer 40K: Space Marine
-
#979 Köszönet! -
#978 Van még a Space Wolf Omnibus 1-2 amit ismerek. -
Zero 7th #977 A Horus Heresy sorozatból a 15., Prospero Burns címmel. Szokásokról, felépítésről, harci skillekről, Leman Russról van benne szó, meg hogy a Fenrisen nincsenek farkasok. :) -
#976 Azt valamelyik Wh fanatikus meg tudja mondani hogy melyik könyvek foglalkoznak a "Space Wolf" renddel? -
Caine #975 Az az igazság, hogy meglepően nem volt nehéz.
Ha ész nélkül csináljuk persze azonnal meghalunk, de ha okosan használjuk a társakat, a fedezékeket, a furyt és legelső sorban a fegyvereket, akkor egyáltalán nem nehéz. Talán 5-6 alkalommal haltam meg hardon, a végső csata elsőre megvolt. Kivégzéseket szinte alig használtam.
Exterminatuson eszméletlen gyorsan jön az xp és a killek, szinte csak azt toltam, mióta kijött. Cserébe viszont a weapon challangekkel sehol se tartok. -
#974 Grat,bár szerintem hardon sem valami hu de nehéz a játék.
A 40k killre rágyúrtál vagy csak úgy meglett? Nekem még csak 13k van meg de a fegyver challengekkel lassan végzek, már 79 kész a 92-ből. -
Caine #973 Végigtoltam hardon is.
Meg kell mondjam, így mutatja meg az igazi arcát a játék, nagyon jól szórakoztam, minden a helyén volt :)))
Meg megvan a 40k kill is. Anyám ... :))
Már csak egy dolog hiányzik a boldogságomhoz (ebben a játékban):
egy jó kis Space Hulkos, terminator armoros xeno purgálás
Akár multiban, vagy sp-ben :) -
Caine #972 De lehet exterminatusban is a challange-kre gyúrni, csak nem a weaponokra, sajna.
Néhány armor challange megy, pl. nyerj meg x csatát mint marine / halj meg x-szer. Ha jól vettem észre, ezek mennek. -
#971 Az a baj, h egy ismerősömnek van meg a játék neki pedig nincs sok ideje gémelni szóval ritkán van fent.
Ha valakinek van kedve megcsinálni öket írjon plz.Nekem kb csak ez a 2 kéne a többivel lassan végzek, de másnak szívesem segítek a többiben.
@Prof William
Exterminatusban tudtommal nem lehet a challengekre gyúrni. -
Prof William #970 elő a meltát... -
Prof William #969 Ezekkel max exterminatusban lehet ilyet elérni az orkokkal. Ha márelég rádgyűlt alő meltát... -
Zero 7th #968 Nem szerencse kell hozzá, hanem nagyon ráérő szpészmarínos haverok, akik beállnak eléd 20szor párban meghalni. -
#967 Mostanában engem is kivágott párszor a játék a Relices hibaüzenettel de hálisten, utánna elindult mindig.
más:
A Vengeance launcherrel és a Meltagunnal vkinek jött már össze multi kill?
kb 3 napja egyfolytában ezekkel megyek de még egyszer sem sikerült összehozni.
Kicsit idegesítő mert ezekhez jóformán nem tudás kell hanem szerencse... -
Gorkmarcell #966 nekem is előfordult már 3-4 szer hogy kidobott a játék, de szerencsére újraindítás után semmi problémát nem tapasztaltam.
-
#965 már mindent kipróbáltak és csak hőzöngenek a júzerek.Arra lennék kíváncsi nálatok előjött-e már, néhány dolgot újraraktam, de meg akarom spórolni a melót ha bejön egy tuti tipp.
ITT már mindent kipróbáltak és csak hőzöngés lett a vége.
Ez a hiba legutóbb kidobott a játékból de utána tudtam folytatni.
Tegnap a Steam sem akart indulni, ezt újraraktam (a Steamapps-ot meghagytam) de most el sem tudom indítani a játékot. Persze ezt fogom újrarakni legközelebb csak dühít, hogy 90óra problémamentes játékidő után ENNYIRE bekreccsel. -
#964 Hogy szokta mondani néhány winfos hibaüzenet? "Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát" :D -
KondorKhan #963 ismerős, engem múltkor a játékból dobott így ki -
#962 No: belefutottam egy széles körben elterjedt hibába: nem tudom elindítani a játékot. Indítás helyett kapok egy "bugsplat error report"-ot. A THQ fórum hemzseg a hasonló panaszoktól de megoldást nem találtam.
Járt már így valaki közületek?
-
Prof William #961 Szintén. A egymás elleni harcban óriási kínlódás amíg bejön valamennyi xp.
Ps3-on nyomja valaki? Nyomhatnánk Coopban. -
Caine #960 Tolja valaki boxon, akinek van kedve multizni? -
Caine #959 Köszi, közben bele is vetettem magam a sürüjébe és meg kell mondjam, eléggé élveztesre sikerült a multi. A legtöbb xp-t én az exterminatuson kaptam. -
#958 köszi addig nem tekertem vissza. Jó lenne tudni hol tart a dolog... -
#957 #807 -
#956 valaki írta ebben a topikban hogy csinálja + magyarosítások portálon is mintha emlegették volna. -
KondorKhan #955 készül egyáltalán? fogalmam sincs.... -
#954 Sziasztok. Nem tudjátok, hogy készül a játékhoz magyarítás? -
z3d #953 Seize Ground játákmódban elég jól pörög az XP.
Szintlépésekkel lehetőséged lesz majd mindenféle védelmi perk berakására, ezzel gyk. "jobb páncélod" lehet. -
Caine #952 Van valami módja annak, hogy hozzám hasonló szintű társaságokhoz kerüljek? Mert így nem sok esélyem van az elején, nem nagyon kapok xp-t ... -
Caine #951 Köszi.
Az a helyzet, hogy boxon tolom, ha jól sejtem nincs átjárhatóság a platformok között ... -
#950 Egyik jó hír...
Másik jó hír... -
Prof William #949 A jobb fegyverek a szintlépéssel jönnek. A másféle páncélok a challengekkel de a páncéloknak nincs sok jelentősége mert mindegyik ugyanannyi védelmet ad.- A Fegyverek a fontosak. -
#948 Jobb páncél nem lesz, csak szebb (ha esetleg vmi stat/akármi bónuszt vársz). -
#947 A legtöbb páncélt a hozzájuk tartozó challenge teljesítésével érheted el,de asszem van amelyiket szintlépéskor kapod meg.
Amugy ha van kedved coopozni vegyél fel steamen, ugyanezen a néven vagyok mint itt a forumon. -
Caine #946 Merő kíváncsiságból kipróbáltam a multit, azon belül az exterminatust.
Az az igazság, hogy sose rajongtam igazán a multiért, de ez valahogyan beszippantott :)))
Egy 20 percet toltan két vadidegen csókával és a 10. körben kapcsolódtam be mint első szintű és a 12-dikig bírtuk. Egész mókás volt :)))
Láma kérdés:
Hogyan lehet jobb fegyvert / páncélt szerezni? Jön szintlépéssel?
Köszi. -
#945 Én ezért nem veszem már egyiket sem, pedig régen rengeteget olvastam őket de mára már totál igénytelenség az egész.
Megjelent 9 új achievement a játékban, erről tud vki vmit? -
#944 Az tényleg gáz, hogy még a játék címét sem sikerült normálisan copy-paste-elni. :) -
Zero 7th #943 Lol, ennek meg még a címet sem sikerült eltalálnia... Szánalom, ami ezekben a játékmagazinokban folyik. -
-
#941 láma kérdés:
Miért tűntek el a nevek a játékos ikonok alól?
Csak Exterminatusban írja ki, hogy ki-kicsoda. -
Gorkmarcell #940 Tacticallal én bolter+meltát használok. A végén marha sok az ork ott sok bukfenc+ futás és tömegirtás meltával. A nagy bossok ellen is jó a melta :) A sormbolter + meltát is próbáltam, de ott nagyon fogy a lőszer, főleg ha csak egy assault van bent, mert akkor mindenki a lőszert szedegeti előlled. Ha 2-3 assault van a pályán akkor jut bőven skuló.