Warhammer 40K: Space Marine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Amugy ha van kedved coopozni vegyél fel steamen, ugyanezen a néven vagyok mint itt a forumon.
Az az igazság, hogy sose rajongtam igazán a multiért, de ez valahogyan beszippantott 😊))
Egy 20 percet toltan két vadidegen csókával és a 10. körben kapcsolódtam be mint elsõ szintû és a 12-dikig bírtuk. Egész mókás volt 😊))
Láma kérdés:
Hogyan lehet jobb fegyvert / páncélt szerezni? Jön szintlépéssel?
Köszi.
Megjelent 9 új achievement a játékban, errõl tud vki vmit?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Miért tûntek el a nevek a játékos ikonok alól?
Csak Exterminatusban írja ki, hogy ki-kicsoda.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
A másik kettõt nagyon ritkán használom, a Devastatort azért mert lomha mint az állat, az Assaulthoz meg nincs Power Sword-om.<#idiota>#idiota>
Egyébként a Power Sword vmikor elérhetõ lesz steamen? Mert Tudtommal csak azoknak van meg akik elõrendelték a játékot.Konzolon meg ugyebár a Kill Team-ben lehet unlockolni.
Na meg assaultként nem is igazán érdekel. 😛
Tényleg agyatlan hent, de milyen intenzív már? Egy meccset nyomtunk, a huszas hullámban véreztünk el, de elég is volt aznapra. Arra szerintem sem alkalmas, hogy egy délutánt végigjátsszon vele az ember, de idõnként egy-egy kört lenyomni jó.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyébként az ammo meg változó van mikor rengeteg van belõle van mikor meg semmi,de a legjobban azt szeretem mikor vagy tacital-al vagy devastator-al vok és egy assault szedegeti fel elõlem az ammot.<#smile>#smile>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez viszont szánalmas... 😞
Ha minden igaz holnaptól már tölthetö a DLC.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sztem kicsit itt túlságosan hasogattad a szõrt
*ami egyébként egy koponya, meg nem is 3D-s, csak egy sprite, tehát sehogy sem gömb, de sebaj
És ez nem az elsõ mondat volt, amin elkezdtem csuklani...
Neten elmegy ez a színvonal, azt hittem offlájn van még olyan, hogy lektor, szerkesztõ, ilyesmi. Ennél én irodalmibbat fosok.
Olvasd el a kérdésemet és arra hogy melyik hsz-re ment. Bizok benned 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Esetleg a "kapott helyett" egszerûbb lett volna egy sima "van"-nal...
'ha egy speciális mozdulattal kivégzünk egy olyan ellenséget, akinek a feje fölött egy vörösen izzó gömb kapott helyet'
Árgh.
szerk.: ja látom pc guru. ezek is csak régen voltak jók 😞
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/