1099
Warhammer 40K: Space Marine
-
Nos #779 Egyébként szerintem a konzol egy logikus megoldás fejlesztői szemszögből, nem ezzel vitatkozok. De az hülyeség, hogy annyira drága egy olyan pc, amin minten tök jól elfut.
Az irányítás meg ízlés dolga. Nekem jobban bejön az egér.
Stratégiai játékoknál pedig egyértelműen jobb. -
KondorKhan #778 jó, már legalább 5 éve nem használok asztali gépet, lehet, hogy mikor összeraktam azt a gépet a neten, kicsit túloztam a minőségben, ezért jött ki ilyen drágára.....
A Withcer 2 meg már minimumon is játszhatatlan a notebookomon:( szívás :D -
Zero 7th #777 Ha csóró egyetemista vagy, akkor talán ne "ütős" gépet rakjál össze. Én nyári munkából vettem gépet egyetemista koromban. Ennyi.
Egyébként most, 7. generáció végén amúgy is orbitális baromság ütős gépet összerakni, a mostani játékokra overkill, a következő generációhoz meg úgyis gyenge lesz.
Sőt, mit ne mondjak, MINDIG baromság "ütős" gépet összerakni. Mindig van egy határ, ahol érdemes vásárolni. A határ előtt egy hardverteljesítmény lépcső 2-3ezer forint, a határ után _ugyanez_ a teljesítménykülönbség meg 20-30ezer forintra ugrik. Na, az ilyen túlárazott szemetet NEM SZABAD megvenni. Ennyi a számítógép-vásárlás borzalmasan bonyolult tudománya. Mondjuk neked erre nem sikerült még rájönnöd, látom.
Továbbra is faszság, hogy 6-9 havonta KELLETT volna venned videokártyát, ez egész egyszerűen nem igaz. Hogy tévedsz, vagy hazudsz, azt döntsd el magad, de ez nem igaz.
Az meg, hogy te úgy érezted, hogy nem bírod ki medium grafikán veriháj helyett (ami, tegyük hozzá, PONTOSAN ugyanaz a szint, amihez hozzá voltál szokva az előző játékokból, mert ott AZ a veriháj), akkor az a te hülyeséged, és csak szánni tudlak. Az ilyeneket hívják grafbuzinak.
Egyébként ezt az egy dolgot állítottad, többet semmit. Mibe kössünk még bele? Másik fele, hogy ez olyan szinten fals egy ostobaság, hogy emellett mindegy mit mondasz. Ha most közben amellett érvelnél, hogy az ég nem is kék, hanem sárga, akkor valószínűleg előbb azt vennénk előre. De perpill ez a legnagyobb baromsága a mondandódnak, amíg ezen nem vagyunk túl, a többit hagyhatjuk is. -
Nos #776 Legalább 4 éves a gépem, de a Witcher 2 kivételével 1920*1080-as felbontással max, vagy legalábbis high/very high grafikán még minden elment.
Ez hülyeség, hogy több százezret kell rá költeni.
Télen akarok új gépet venni, és valószínű az elég sokáig jó lesz. Ha csökken a teljesítménye elég benyomni még egy videókártyát, hála a crossfirenek. És nem kell a legújabb. -
KondorKhan #775 szerintem is zárható, de az akkor is tetszik, hogy csak a féléventi fejlesztésbe tudtatok belekötni :D:D:D, csakhogy trollkodjak most egy kicsit :D -
KondorKhan #774 én nem rinyálok a költségeken, de a többségnek az sok, és csak mondom, hogy nincs PS3am, Xboxom van, de azt egészen más okok végett utálom - a microfos egyes döntései végett, de mindegy....
még a konzolos időszakom előtt igenis kelletett 6-9 havonta vennem új graf kártyát, mondjuk engem az baszott fel nagyon, mikor kijött a PCI-Expressz, akkor vegyek már alaplapot is, abba kell CPU, RAM, akkor a régi házba már bele sem fért....csak a probléma van vele, szerintem.... -
#773 Én 210ért vettem gépet, monitorral együtt, és tuti jó lesz még pár évig (kb 4re terveztem). 350kból MINDENBŐL a legjobbat lehet tenni egy gépbe...
Téma sztem zárható^^ -
KondorKhan #772 most meg te viccelsz...
múltkor kíváncsiságból összeállítottam egy ütős gépet, 1200euróra (346.000,HUF) jött ki, nem számítottam bele a hangfalakat, a monitort, a külső perifériákat és a házat sem, mert azok vannak. Áruld mán el, hogy egyetemista ként honnan szedjek rá pénzt, és bár nyilván otthonról tudnák kunyerálni ennyit (mert szüleim összkereslete ennek jóval a többszöröse, szóval nem vagyunk csórók), de arra meg nem eléggé rétegelt a bőr a képemen, hogy ennyi pénzt kérjek csak azért, hogy néha eltudjam valamivel ütni az időt, erre a feladatra a konzolok tökéletesek, és ha diákmelóból akarja valaki megkeresni egy high-end pcre a pénzt annak elment az esze... Az könnyen beszél, akinek önálló keresete van...
én már általános 3ik óta játszok, még annó a wolfeinsteinnel kezdtem, bár az hozzánk sokkal később került, mint mikor kijött, nem az határozza meg a gamert, hogy milyen felszerelése, hanem hogy hogyan használja azt, Battlefieldben is 1000% hogy olyanokat is szedtem le, akiknek nálam sokkal jobb gépük van, amíg 30-60fps megy online addig minden rendben van, az teljesen mindegy, hogy low, vagy high grafikán megy egy játék. Én eleve nem szoktam 1080ban játszani, utálom a kicsi HUDot :) -
Zero 7th #771 Őszintén szólva a laptopod és a PS3-ad árából (negyedmillió, baszki!) összerakhattál volna két normális, játékra tökéletesen alkalmas asztali PC-t, és akkor cipekedned sem kell, otthon is, egyetemen is van játékra ÉS munkára is alkalmas géped...
Én negyedmilliót az utolsó két PC-mre együtt költöttem, és ez nekem lefedett 6 vagy 7 évet.
Innentől kezdve nem sok súlya van a költségeken rinyálásodnak. Semmi alapja.
A félévente fejlesztgetést meg százszor is leírhatod, akkor is egy légből kapott faszság marad. Soha nem volt rá szükség. -
Zero 7th #770 Persze ez most nem téma, akinek ilyen a gépe, az nem "gamer", vagy embertelenül türelmes. -
Zero 7th #769 Ne viccelj, lowend cuccokból építkezve INGYEN is lehet számítógépet összerakni. Van egy határ, ami alatt már neked fizetnek, hogy elszállítsd a veszélyes hulladékot... -
KondorKhan #768 ja, de mennyibe kerül az olyan gép, ami 2-4 évig jó? szerintem sokkal többe, mint egy 60.000es PS3. Én nem állok olyan jól anyagilag, hogy egy high-end pc-t vehessek, meg egyébként is, az egyetemre is kell a gép, megy olykor haza is kell vinnem, így is 700euróért vettem a notebookomat. Az, hogy ki mennyit tudd pc-re fordítani, az egyén kérdése, csak azért írtam azt, hogy nekem semmi kedvem fél-egy vagy két évente hardveret vennem, mert van jobb helye is a pénzemnek.
Viszont az akkor rendben van, ha mindössze csak egy ellentmondás van szerintetek is a véleményemben :D -
#767 Egy esetben kell költeni állandóan. Ha az ember mindig lowend cuccokat vesz. Persze annak semmi értelme sem lenne. 1x kell normális gépet venni, utána az 2-4 évig megy. -
Zero 7th #766 "Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem semmi kedvem fél évente új hardvert venni a gépembe."
Akkor ne vegyél. Senki nem kényszerít. Nekem 2008-as PC-m van, és az összes konzolfos játék, Space Marine-t beleértve tökéletesen fut 1920x1080-ban max grafikán.
Ez a legszánalmasabb konzolpárti baromság, amit érvként fel szoktatok hozni, és a legminimálisabb köze nincs a valósághoz.
Ha félévente költesz hardverre, akkor egy idióta vagy. Akkor is, ha annyira burzsuj vagy, hogy megtehesd. Pont. -
Zero 7th #765 Igen és igen. Szingliben minden nagyobb csata előtt van egy kupac fegyver, hogy válogathass, multiban meg minden spawn előtt választhatsz loadoutot, ha akarsz. -
Prof William #764 Ha megkapunk egy új fegyvert lesz lehetőség visszaváltani a régebbire? Esetleg küldetés előtt összeállíthatjuk hogy milyen típusú fegyvereket vigyünk magunkkal?
Valamint hasonló dologra multiban van lehetőség? -
KondorKhan #763 na jó, nem akartam belemenni, de rákényszerítettetek:
Tény, hogy az Xbox visszahúzza az ipart,(a PS3-at azért nem említem, mert jó néhány exkluzív játékában olyan cuccokat láttam amit még pc-n soha, szerintem ilyen god of war 3-féle titánokon való mászkálós harcok egy jó ideig még nem is lesznek, vagy az Uncharted 3 féle víz fizika, ja meg ott van a MAG, ami egy fps és ahol 256 játékos van egyszerre online egy hatalmas mapon, de most ezt hagyjuk). Véleményem szerint ez a visszafogó erő a konzolok részéről szükségszerű, ugyanis 2005-óta a fejlesztőket ugyanarra a hardverre kényszerítik, ami csak ahhoz vezethet, hogy a játék motorok remekül vannak optimalizálva, nézzük meg az Unreal motort mondjuk a Gears of War 1 és a GoW 3 alatt, eszméletlen nagy a különbség, és végig ugyanarról a hardverről van szó. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem semmi kedvem fél évente új hardvert venni a gépembe. Most akkor kijárt jobban? Az aki fél-1 vagy 2 évente újítja fel a gépét nem kis pénzből, vagy aki 6 éve kiadott egy közepes számítógép árát egy konzolra és még azóta sem kellett rá költenie, leszámítva persze a játékokat:) Az is tény, hogy mivel konzolokon (xbox, ps3, wii) több játékos van, mint pc-n, így az viszi az ipart, tehát nem egy játék van kegyetlenül lebutítva (Crysis2, Call of Duty, stb.), de azért vannak bátrabb fejlesztők is akik még a 90es évek nehézségi szintjeit rakják konzol exkluzív játékaiba (Demon's Souls, itt fél óra alatt legalább 40x meghalsz :D). De ez elkerülhetetlen, ha csak pc-re akarnának kiadni egy játékot, nem törődve a konzolosok igényeivel, akkor az a cég hamar bezárhatja kapuit. Még írhatnák a pc hátrányairól (lag, irányítás, stb.), nem beszélve arról, hogy szinte mindenkinek más és más pc-je, notebookja van így a fejlesztőknek piszokul megnehezítjük a dolgukat, lásd. Space Marine hang probléma - rengeteg embernek más sikerült megoldaniuk, de még mindig vagyunk egy páran, akiken szerintem nem is lesz segítség egy jó ideig, ezért is jobb konzolon, ott 1 hardware = könyebb patchelés. Persze a konzoloknak is megvan a saját hibájuk (grafika, suta játékok áradata), de most nincs ehhez túl sok kedvem, maradjon meg ez a topic W40Knak és a Space Marinnek. Beszélni ezekről lehet steamen is :D -
ShaiHulud #762 jo de abban van valami, hogy a konzolok fogjak vissza a software oldali fejlodest, tehat itt az egyik eszkoz hatraltatja a masik szarnyalasat. ha pc lenne az elsodleges platform, mitn anank idejen, akkor a konzol piac sehol se lenne, mert nem tudna lepest tartani. ugye nem tehetik meg hogy evente uj konzolt adnak ki ill vesznek a nepek, mert akkor az egyetlen elonyet bukna el, miszerint nem kell mindig hw upgrade. -
Prof William #761 Remek hasonlat. :) ÉS a végén majd eljutunk a PS3-ba épített Sony vezetők/PC-be épített Bill Gates által irányított birodalomig ahol mindenki 2000 előtti PC-ket/Konzolokat használ és azt is folyamatosan felejtjük el amit még tudunk. :)
Kedvelt rész/verzió aláhúzandó. -
Zero 7th #760 Ja, meg nem mindegy, hogy a kitűzött cél felé tart az ember, vagy éppen 180fokkal az ellenkező irányba. -
#759 Ez a konzol vs. pc vita engem valahol a Horus lázadásra emlékeztet. Ha az ember végiggondolja, mindkét fél ugyanazt akarja, csak más eszközökkel. :) -
Zero 7th #758 Hjah, csak nem olyan megoldást választottál, mert PS3-on egyelőre nem működik a multi.
Ja, xenot tudsz ölni, a szinglivel nincs baj. -
KondorKhan #757 legalábbis számodra :D -
Prof William #756 Ennek örülök. Akkor kb a játékkal egy időben jön ki javítás is. -
KondorKhan #755 asszem október elején jön ki a DLC, gondolom a patch is csak akkor fog jönni.... -
KondorKhan #754 erről tényleg lehetne órákig dumálni, főleg arról, hogy miért is tévedsz, de most ezért nem kéne off-ba átmenni :D -
Prof William #753 Ez megint lemaradt...
A CO-OP DLC + Patch mikor jön? -
Prof William #752 Aminek örülök mert kb 4-éve nem kellett új gépet vennem ha valamivel játszani akarok. A Witcher 2 is ha nem maxon de szépen futott. A SM -demója viszont játszhatatlanul szaggatott a gépen ezért mivel van PS3-am egy olyan megoldás melett döntöttem amikor 100%-hogy menni fog a játék.
Még kb 2 hét és én is irtom mocsadék xenókat. -
Zero 7th #751 Ja, biztos kurvajó, csak éppen az XBOX360-nal együtt 2005 óta fogja vissza a játékok fejlődését a szar hardvere miatt.
Mindegy, hagyjuk, nem ez a topik témája. -
KondorKhan #750 áááh, a ps3mmal semmi gond nincsen, az igen is jó, én is tervezem, hogy veszek egyet, annyira jók rajta az exkluzív cuccok :D itt a relic oldaláról van a hiba, de már írták a fórumukon, hogy a következő patchben már megoldják a dolgot. Mellesleg nekünk pc-seknek akiknél van az a bizonyos audio probléma, csak azt tudják mondani, hogy gyenge a gépünk, vegyünk újat.....:( -
Prof William #749 Valahol írták hogy a főhős túlságosan szenvtelen. Hát sztem eleve ölésre képezték valamint egy olyan rend tagja ami nagyon fontosnak tartja megingatatlan jellemet és lelkierőt. Ezen felül ha igaz 250 éves ezt azt jelenti hogy jó 220 éve egyik küldetésből a másikba megy szóval elég nehéz olyat mutatni neki amin meg fog lepődni. -
Zero 7th #748 Én úgy hallottam, PSen egy kalap szar az egész, nem működik a multi, van, akiknek órákat tököl a lobbi és aztán nem enged be.
Konzol, és mint olyan, egy kalap szar. Dobd ki az ablakon minél előbb, és vegyél egy normális számítógépet... -
KondorKhan #747 az jó kérdés, elvileg talán igen, mivel ps3-on is van steamworks....de nem tudom, hogy az működik e nem Valve játékokkal is... -
Prof William #746 Utóirat...
Remélem a PS3 hálón is sokan nyomják. Vagy egyben van a kettő? -
Prof William #745 Na még 1-2 hét és é is a véremet onthatom a CSÁSZÁRÉRT! Csak éppen ps3 verzióban. -
#744 Ts szoba van, csak föl kellene jönni az embereknek. Ingame cucc halk és zajos... -
#743 Köszi a mai hentet Battlebrothers ! :'D Nagyon ütős kis csapat voltunk, bár van még mit fejlődnöm .. -
lammaer #742 "Meg amúgyis elgurult a gyógyszere a vége felé"
Egyetértek, az Ian Watson összesben az utolsó már olvashatatlan lett. Viszont ahogy másokat is, engem is az Ürgárdista szipkázott be a WH40K világába.
-
KondorKhan #741 nekem nincs mikrofonom és így nem is nagyon értek a teamspeakhez, azért is terveztem a hétvégi csetepatét, hogy a legjobb játékost megteszem officernek, és megbízom egy ilyen ts szoba létrehozásával.... -
#740 Be kellene vezetni vmi tst, mert az ingame kommunikáció fos.