Warhammer 40K: Space Marine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangulata nagyon jól eltalált, jól megmutatja a világban uralkodó császárkultuszt (a gárdisták állandóan tolják a frázisokat, a tech priestek is mormolják a szent szövegeket amikor ellenõrzik a berendezéseket meg javitják a páncélokat), tehát ez nagyon a helyén van, bár néha azért már soknak éreztem.
A sztori is okés, sok újdonság nincs benne de elõre nem mondod meg ki a "gyilkos", utólag persze logikus volt. Dan Abnett van mögötte mint iró/forgatókönyvíró, õ azért rosszat nem szokott letenni az asztalra.
Grafikailag okés, legalábbis ami a statikus dolgokat (eszközök, ûrhajók, megvan a sötét gótikus jelleg stb) illeti, az animáció az már nem annyira szuper, minden olyan mintha nem lenne igazán súlya (pl én nem igy képzelem el a páncélos ûrgárdisták mozgását, nincs bennük erõ, mintha rongybabák lennének).
Nem steril 3D világ, tehát megvan benne a trancsir, a vér, a kosz, a rozsda stb.
Viszont nagyon vontatott lett szerintem, az hogy nyomasztó rendben van, de hogy hosszú percekig bámulja az ember a kavargó porvihart meg a romos épületeket, és effektive nem történik semmi. Megy a drámai feszültségkeltési célból alákevert zene, és nézed ahogy kavarog a por.
Ha nem lettem volna rajongó, tuti bealszok rajta.
Összességében elsõ próbálkozásnak nem volt rossz, de sokkal többet és pergõsebbet ki lehet majd hozni belõle.
Speciel pl a Warhammer játékok intróit jobban élveztem 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az néhány ezer évvel Hórusz elõtt volt. Amikor vége lett a warp stormnak, akkor kezdte a császár felépíteni az Imperiumot, Hórusz akkor még pajzán gondolat sem volt. Mára már nyugi van, a Föld is megközelíthetõ. Szállítják is a Földre a képzetlen psykereket százszámra naponta...
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lásd:
Tizenötös fázis - Neuroglottis. Ugyan a Preomnor védi az ûrgárdistát a halálos mérgektõl, a Neuroglottis lehetõvé teszi a szájba vett tárgyak íz alapján való azonosítását. Az implant a száj hátsó részébe van beültetve. Rágás közben, vagy egyszerûen ízek illetve szagok alapján, az ûrgárdista képes a legtöbb méreg, kemikália, sõt még bizonyos élõlények különleges szagának a felismerésére is. Bizonyos határokon belül a páciens képes nyomon követni élõlényeket pusztán ízükbõl kiindulva.
Forrás
Na meg mondjuk tegyük hozzá, hogy a különbözõ rendházak közt kvázi annyi a különbség, hogy egyiknek ez, másiknak az a beültetés van jobban kihangsúlyozva...
Next PC upgrade: 2022
Egyedül amúgy a Space Wolves-nél indokolják azzal, hogy a farkasok ugye szaglás útján is tájékozódnak, amit a sisak tompít, ezért szeretnek sisak nélkül nyomulni. Na de egy Ultramarine.. 😊
Weapon upgrade lesz benne de inkább valszeg egy jó kis shooter lesz, melee combatal füszerezve.
Terepasztalos mókában meg csinálhatsz teljes sisak nélküli Space Marine egységet.
"My face is my shield!"
Akkora arca van, hogy nem fogja a golyó.
(Na jó, valójában "My faith is my shield"... 😛 😄)
Semmi más oka nincs (ezért gyártanak a stratégiai játék figuráihoz is sisak nélküli fejeket amiket aztán a páncélozott testre biggyeszt a játékos, mert jól néz ki és eltér a sisakosok tömegétõl). Meg aztán ez egy kitalált space fantasy, nem egy valóságon alapuló világ.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Azt mondja mar meg vki, miert rohangalnak allandoan sisak nelkul a Space Marinek? 😊
Ettol mindig olyan erzesem van, mintha vki epitene egy szuperbiztos erodot, 5 meteres betonfalakkal, es kozben nyitva hagyja az ajtot 😊
WAAAGH...DAKKADAKKADAKKA
De ahogy elnéztem a heavy bolter se lesz piskóta.
03:00-tól jön a királyság chainswordel apritják az orkokat rengeteg vér leszakadó végtagok, szóvál brutál jó lesz a melee combat.
A storybol annyi jött le hogy az egyik nagy császári bolyvárost ork invánzio éri el és nekünk Captain Titusnak kell hidegre tennünk a greenskin bandát.
Év híre kb.😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hát, elõször én is úgy voltam vele, de miután angliában megvettem 1-2-t igy boltban válogatva, megszoktam hogy az összes WH regény egy minõségben jön. Tehát mostmár csak a tartalmat nézem (pontosabban, azt, mi nincs még meg), aztán rendelgetek 2-3 havonta amikor már vészesen közel vagyok ahhoz hogy végezzek az elõzõ adaggal 😊
Az pozitív hogy a Silver raktárról árul angol könyveket - de azért jó kis haszonkulccsal dolgoznak (25% pl az Eisenhorn omnibuson, és még házhoz se jön a cucc 😊
Mondjuk ha ti sem tudtok ilyen könyvesboltot, akkor más nem marad. Lehet, hogy érdekel a GreyKnightos téma.
http://www.bookdepository.co.uk/book/9781844166978/The-Grey-Knights-Omnibus-Grey-Knights-Dark-Adeptus-Hammer-of-Daemons
Amúgy én itt a bookdepository-n szoktam vásárolgatni, hazánkba is ingyenesen szállítanak.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hm, most ugrott be, a Trollbarlang elvileg kizárólag Warhammer bolt volt, talán ott? Vagy az megszûnt már évekkel ezelõtt?
Pedig pont a Traitor General résztöl lesz igazán jó a sorozat, szvsz...
És jön is a WH40K MMo is😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az Ûrgárdista/Inkvizitor tényleg szuper volt, de ahogy haladt elõre, a következõ könyvek egyre elvontabbak lettek.
Dan Abbnett nekem jobban bejön, fõleg hogy elég sokoldalú - pl as Eisenhorn/Ravenor trilógia is zseniális, totál más stilus mint a Gaunt sorozat. Nem beszélve a Titanicus-ról (ami a titánok csatáiról szól) vagy a Double Eagle-rõl, ami a wh40k világában talán az egyetlen regény ami a légicsatákra és légierre fókuszál 😊
Just do it :)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3