1099
Warhammer 40K: Space Marine
-
lammaer #137 "Ha ellenpéldát akarunk, akkor ott van a szintén THQ játék Company of Heroes Online - ugye nem kell emlékeztetnem senkit, mekkora bukta lett?"
Kivtelek akadnak, de alapvetően a "free" játékok a virágkorukat élik és sokkal-sokkal több sikeres mint sikertelen a freeség miatt. Most trend is, hogy állnak át a játékok erre a koncepcióra (Fallen Earth is most megy át, EA is egy ideje már csinálgatja ezeket - lásd BattleForge, BFP4F, BF Heroes), vagy már eleve úgy készülnek (World of Tanks).
És ezek a minőségiebbek, a sok koreai szutyokról ne is beszéljünk :D
(mindazonáltal egyetértek, nyugaton sincs kolbászból a kerítés - ha bemegy az ember egy londoni teszkóba, ott is megtalálja a filléres zsömlét, amit fűrészporból csinálnak, tehát nyilván van rá kereslet).
-
#136 Egyébként ez meg egy olyan dolog, hogy csak mi magyarok vagyunk ilyen csórók. Egy osztráknak, britnek vagy franciának szerinted mi ez a 10 euró???? Elárulom... nulla, semmi, nyista, röhögve kifizetik! Hiába nem magyar péntárcájúak a célközönség, ezt nem árt nem elfelejteni!
Miért hiszi mindenki azt, hogy nyugaton kolbászból van minden kerítés? Ott sem engedheti meg mindenki ezt a fajta pazarlást.
És a röhej az (amit én már sok helyen leírtam, és mindig kaptam a pofámra, hogy hülyeséget beszélek, pedig nem), hogy nálunk is penny-re ugyanannyi minden játéknak, DLC-nek az ára, mint az angoloknál (Sok esetben még drágább is)! Dehát erre mondják sokan, hogy ez luxus és bizony annak az árát meg kell fizetni!
A probléma itt az, hogy arányaiban nevetséges az, hogy mit kapsz 10 euróért. Ha figyelembe veszed, hogy 40-50 euróért konkrétan egy komplett játékot adnak, akkor 10 euróért egy skinpack finoman szólva is túlárazott dolog.
Persze onnan is meg lehet közelíteni, hogy amíg van, aki kifizeti az ilyen cuccokat, és nyereséget lehet belőle termelni, addig miért ne csinálják? Én is forgottam a szemem az első fizetős mountért a WoW-ban. Aztán mégis csoportokban vették meg a játékosok...
Még egy apró adalék, hogy mennyire jön be nekik: Lásd Korábban fizetős MMo-k ingyenessé válása. Dungeons & Dragons Online míg fizetős volt majdnem lekapcsolták a szervereket, majd gondoltak egyet ingyenessé tették mikrotranzakciókat beiktatva és láss csodát saját bevallásuk szerint is soha annyi pénzt nem kerestek Havidíjas korában a játékkal, mint Freeként, köszönhetően a mikro tranzakcióknak!
Nyilván ezért zártak be egy éve a DDO európai szerverei... :)
Ha ellenpéldát akarunk, akkor ott van a szintén THQ játék Company of Heroes Online - ugye nem kell emlékeztetnem senkit, mekkora bukta lett? -
ratgab #135 9 euróért az összeset megkapod steamen..... (és van vagy 12 féle, ebben ultramarine-os nincs benne természetesen, az még túl friss)!
Egyébként ez meg egy olyan dolog, hogy csak mi magyarok vagyunk ilyen csórók. Egy osztráknak, britnek vagy franciának szerinted mi ez a 10 euró???? Elárulom... nulla, semmi, nyista, röhögve kifizetik! Hiába nem magyar péntárcájúak a célközönség, ezt nem árt nem elfelejteni!
És a röhej az (amit én már sok helyen leírtam, és mindig kaptam a pofámra, hogy hülyeséget beszélek, pedig nem), hogy nálunk is penny-re ugyanannyi minden játéknak, DLC-nek az ára, mint az angoloknál (Sok esetben még drágább is)! Dehát erre mondják sokan, hogy ez luxus és bizony annak az árát meg kell fizetni!
Még egy apró adalék, hogy mennyire jön be nekik: Lásd Korábban fizetős MMo-k ingyenessé válása. Dungeons & Dragons Online míg fizetős volt majdnem lekapcsolták a szervereket, majd gondoltak egyet ingyenessé tették mikrotranzakciókat beiktatva és láss csodát saját bevallásuk szerint is soha annyi pénzt nem kerestek Havidíjas korában a játékkal, mint Freeként, köszönhetően a mikro tranzakcióknak! Tuti, hogy megéri nekik, ha nem venné senki nem csinálnák! -
#134 10 euro? az egy kicsit sok egy skinért akkor inkább marad az alap cucc. -
#133 Majd megveheted magadnak 10 euróért. DoW2-ben ez megy most. Ma jött ki az új peccs, meg az Ultramarínos DLC. Nem tudom, mennyire jön be nekik ez a biznisz, de szoktam látni idiótákat DLC-s skinben, meg ez már kb a negyedik vagy ötödik pakk. -
#132 Csak nem, ha már belepakoltak 19 féle fegyót plusz a Plasma Lanternt.
Én egyenlőre az pre-order armor packok miatt vagyok bosszús mert az egyik jobban néz ki mint a másik. -
ratgab #131 Ez azért ilyen formában nem teljesen igaz! Mondjuk úgy, amikor van Demó az szinte csak konzolra van... Pc-re meg szökő évben 1x! -
#130 vagy a játék 1/5-e bene lesz a damóban :D -
#129 Két terület lesz a demóban és hat fegyvert probálhatunk ki lesz chainsword is...
Az első egy löszergyári pálya a másodikban meg lehet majd a Jump Packel örültködni. Ebböl kiindulva talán nem is lesz olyan rövid mint az mostanában szokás. -
#128 THQ talán nem olyan szarfaszú, mint mondjuk az Activision, az Ubisoft vagy az EA.
Egyébként nem a PC-sek vannak elhanyagolva, hanem a demók, úgy általánosságban. Ahol van demó, ott általában PC-n is van. -
ratgab #127 XD -
#126 ez a tanu arra hogy az "űrgárdisták" kitartanak a földlakók melett :D fogadjunk hogy az orkok nem kapnak demót bebe beeeeee :D -
ratgab #125 Nem tudtam, hogy idén augusztus 15-re esik április elseje...
Jah, hogy ez most nem vicc... Mi a manó... Szokatlan, hogy a változatosság kedvéért még demóra is méltatnak... Az eddigi szarba se nézzük a pc-seket hozzáállás helyett. -
#124 Jön a demo pcre is!Augusztus 23-án
A világ 8. csodája kb! -
#123 Warhammer 40,000: Space Marine Developer Diary #3.
-
#122 Jah a játékoknál is így megy. Veheted meg DLC-ként azt, amit hajdan odaadtak a játék áráért egyben, azt most szétbontogatják DLC-kre, kiegészítőkre, és úgy fizettetik ki veled. :) -
lammaer #121 Pedig igy működik. Az CDs autorádió (még csak nem is MP3) a toyotánkba újonnan vmi 80K HUF volt 5 éve.
Amikor rákérdeztem hogy ha már ott van a számlán, lehetne e helyette MP3 - persze, 300K :D
Mondtam is neki, hogy akkor rádió nélkül -80K? Válasz: nem, úgy nem lehet, a rádió kötelező ajándék :D -
#120 Szép is lenne, ha még pénzt kérnének érte. Komolyan, néha már a játékipar is úgy működik, mint az autókereskedők a viccben (illetve néha az életben), alapáron csak a négy kerék jár, de már a kalaptartó is feláras.
Miért fizetnél olyasmiért, ami amúgy a játék részének kellene lennie alapból? -
#119 főleg ha ingyenes lesz :D:D -
heady #118 -
#117 " A Warhammer 40K: Space Marine-ben a megjelenéskor még nem találunk kooperatív játékmódot, ám egy később érkező DLC keretein belül megvalósulhatnak a társas csatározások. A hír kicsit kényelmetlen formában látott napvilágot és a THQ nem is tagadja, hogy co-op szegmens készültét.
A játék megjelenésére még nem készült el a kooperatív játékmód a Warhammer 40K: Space Marine-ben, vagy legalábbis előre megfontolt szándékkal a THQ direkt későbbre időzítette azt egy DLC, vagy patch keretein belül.
Kezdődött minden azzal, hogy a THQ közösségi vezetője egy posztot helyezett el a játék hivatalos fórumán, mely rámutatt arra, hogy a co-op módot 30 napon belül kiadják a játékhoz egy kiegészítés keretén belül. A hozzászólást azóta törölték, de azt sugallja, hogy ingyenes lesz a vadonatúj játék birtoklói számára, akik rendelkeznek a dobozban található, THQ-féle online pass-szal.
A THQ megerősítette, hogy tényleg lesz kooperatív játékmód a Warhammer 40K: Space Marine-ben, megígérték, hogy még ebben a hónapban bővebb információkkal szolgálnak róla, annak ellenére, hogy erősen hallgatnak arról, hogy a végleges verzió még nem tartalmazza ezt a fícsőrt. " GK
Ez aztán a hír, egy jó co-op nálam többet ér egy multinál. -
#116 Jó kis agyatlan zúzás lesz. Nem kell túl sokat várni tőle. Remélem, nagyon nem basszák el, és jó érzés lesz chainsworddel orkot gyaszatolni, meg bolterrel osztani a fejeseket, részemről kb ennyi elvárásom van.
Kvékháromtól szerintem sajnos irányítás szempontjából messze lesz, konzolos játék, sokkal nehézkesebbek és korlátozottak szoktak azok lenni a kvéknél. Csak célozni lehessen normálisan... -
lammaer #115 Nekem a multi inkább a Quake3-at idézi... óriási ugrások, gyors halál, reflexek. Sajnos ebben nem vagyok jó, szóval nekem max a single lehet bejövős. -
#114 Még jó, hogy ahhoz sincs a világon semmi köze.
Honnan jönnek ezek a hasonlatok, hogy WoW, meg Shadowrun? Ja, a Pong-ra is hasonlít kicsit, mert elektronikus eszközön fut, meg képernyőt kell nézni... -
lammaer #113 Na arról viszont úgy tudom, epikus bukás volt... -
#112 -
#111 Ez olyan mint annó a Shadowrun.. :(
-
lammaer #110 Adná az ég hogy csak egy icipicit is hasonlítson a darksidersre. Zseniális volt az a játék :D -
#109 az is volt már a dawn of warban jópárszor ... szal semmi köze hozzá :D -
#108 szörnykarakterek, kicsi búza ;) -
ratgab #107 Engem annyira nem nyűgözött le ez a multi trailer... -
#106 háááááááááááááááááát ez nagy faszság volt :D amúgy meg nem gyúrtak össze semmit , ez a Warhammer 40K világa . mindig is ilyen volt csak most nem felülről hanem 3. személyből nézed . xd -
#105 ennek ugyan mi köze van a wowhoz? lol -
#104 eleinte engem érdekelt a gamma
de a gameplay videók után
olyan, mintha a összegyúrták volna a World of Warcraft, a Gears of War és a Darksiders-t
és lett belőle ilyen izé... -
#103 Warhammer 40,000: Space Marine - Multiplayer Trailer.
-
#102 Hjah, hát a filmben nem igazán történik semmi, meg a világból sem mutat túl sokat. Látunk némi SM-et zúzni, azt' annyi.
Mondjuk jöhetne még ilyen nyugodtan. :) -
#101 Ja, mind a 200+-t :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer_40,000_novels -
lammaer #100 Hát őő... a regények SOKKAL jobbak ;) -
foxxi #99 Annál már csak a regények jobbak. Ajánlom elolvasni mind -
#98 én cska most szerettem meg warezolt dawn of war 2 ből de megfogom venni az egész sorozatot nagyon bejön :)