Warhammer 40K: Space Marine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
A grafikai engine neve Phoenix, ezt használja a Darksiders és majd a Wh40k: DMO is. A fizikai engine pedig Havok.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Most én is utánanéztem, és erre jutottam én is. Bar olyat is olvastam, hogy saját motor teljesen. Mondjuk kb leszarom, engem a végeredmény érdekel, az meg tetszik 😊
Mindennap párszor végigjátszom a demót, írtom az orkokat. Nagyon jól sikerult ez a játék. 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

wedge31
Ha jól tudom a Darksiders motorja fut a játék alatt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ja, nem a DoW2 engine-t használja, benéztem.

Akkor még bármi lehet.

Ja, igen, mit tudunk a multiról? Szerver-kliens rendszerû lesz, vagy peer-to-peer? Ha utóbbi, akkor asszem annak reszeltek... És ha abból indulok ki, hogy a DoW2 engine-t használja, akkor szinte biztos is, hogy peer-to-peer lesz.

Nálam is az a második.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Konzolon fordított sorrendben vannak a demópályák? Nálam a jump pack-es a második.

ez marha jó 😄

wedge31
Várunk...

Végigvittem a demót! Nagyon jó kis hent játék ez! A grafika tetszik, space marine feeling átjön!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Miujság az univerzumban, istencsászár utódai ?!

NONPLUSZULTRA
ITT nézz körül.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Optimus Prime
Most ment rendesen, hogy validating-et futattam. Ám kb. 3 mondanál lefagyott a kép, majd crashelt. Most már induláskor crashel, pedig kétszer is validating volt. Még megpróbálom a teljes reinstallt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

NONPLUSZULTRA
Hol érdemes megrendelni a gyûjtõi kiadást???

Jó volt a demó. Hozta hangulatot. Lehet tudni milyen hosszú lesz a játék?
NONPLUSZULTRA
No megtaláltam a Lag okozóját, ekkora öngólra nem számítottam: a FRAPS okozta, amit pont azért futtattam, hogy lássam, mennyire laggol a játék 😊

Testvérek!
A császár szent nevére kérdezlek benneteket...

A PS store-n kint van már a demó?
Jaja. Birodalmi szóhasználatban... Xenos = mindenki más akik nem mi vagyunk. Ja és persze... "All must die."
Hát nemtudom h mit nézel de az egyik marínnak hiányzik az egyik szeme 😄 valószínûleg õ a legöregebb titus és a másik még nagyon fiatal marín párszáz évesek lehetnek max 😊de ha ilyen intenzív harcok lesznek végig a kampányban mint a demóban akkor hidd el h gazdagabbak lesznek egy két heggel.Tituson is van egy kettõ pl hiányzik a haja néhol valószínûleg állt már ki a fejébõl egy choppa 😄
AnarchoiD

Nekem tetszett a demo, es xboxon sehol nem lassult be pedig 6 eves konstrukcio 😉

Egy dolog zavart , sisak nelkuli urgardistak ? es mindnek jofiu arca ? sehol egy heg vagy egy implant ? tulsagosan steril... es hianyoznak a jetekbol a csata alol a lelkesito szonoklatok 😉 ha meghalsz kapsz egy idezetet de aztan ennyi.

Multiban meg jo is lehet .. remelem csak felreolvastam es nemlehet majd kaoszurgardistaval csapatban tolni 😉 mert az olyan mint egy muszlin jezus 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

NONPLUSZULTRA
Nos 2 órát toltam a demót, az alább felsorolt hibák nemigen zavartak, mert megszoktam, hogy minden alternatív 40K játéknak saját szabályai vannak (szinte mindet játszom idõrõl idõre felváltva kártyától terepasztalon át PC-ig) Ha igazán élvezni akarom a 40K univerzumot, maradnak a regények 😉

2 dolog zavart igazán: 1: kb másfél óra játék után kezdett szaggatni, a processzorhasználat felment 100%-ra az FPS meg 3-4re pedig viszonylag erõs gépem van. 2: mivel Steames, nem találom a játék Exe-jét, nemigen tudok új profilt beállítani a Gameboard-omhoz, az alapértelmezett profilt kellett átírnom. De ez csak kényelmi kérdés.

Az elsõ pályánál tök jó a Jump Pack, minél magasabb szintekrõl könnyû levadászni az Orkokat, közben a 2 tesó aprítja õket a földszinten. Nálam besegítettek rendesen, engem inkább az zavart, hogy sebezhetetlen a 2 társunk, oda sem kell figyelni rájuk, nincs semmi szükség együttmûködni velük. A Fire Warrior is jobb ebbõl a szempontból, ott is kaptunk segítõket de idõvel elhullottak ha lemaradtunk tõlük. A Jump Packkal jó kicsit gyakorolni, a célzott odab@szós becsapódás tényleg odab@sz rendesen.

A második pályánál érezzük igazán, milyen fasza is lenne itt is egy Jump Pack, de kapunk egy Power Axe-t, meg az említett extra lõfegyvereket és bõven van is alkalom a kipróbálásukra. Itt már gazdagabb a felhozatal, a Squigektõl a Gretchineken át a Nobokig jön minden ( a Nobok különösen kemények)

Ezek után kíváncsi vagyok a fullos játékra, nagyon hatott rám a parasztvakítás eddig ebben a játékban a legkidolgozottabb a 40K környezet kár, hogy nem mûködik a Pause-gomb, hogy néha körülnézzek (és megtaláljam a megfelelõ gombokat hirtelen). Annakidején ugyanekkora hátast dobtam a Fire Warriortól is, igaz FPS-nek gyatra de minden pálya maximálisan hozta a 40K fílinget 😊

Összeségében abszolút pozitív csalódás a csõkaland fílinget leszámítva.
Végig úgy éreztem ez egy Fire Warrior csak jobb grafikával.

quad
eleg jo lett a demo alap vetel lesz nalam , mindenben lehet kivetnivalot talalni , de aki szereti ezt a vilagot es a tenyleges meszarlas feelingjet az nem fog csalodni.

Jól hangzik hogy van súlya a karakternek - Darksiders is azért tetszett nagyon, mert érezted hogy odab*sz a kari azzal a nagy pallóssal - nem úgy mint más játékokban ahol nincs meg az erõ érzete (pl nekem a Devil May Cry 4 ilyen volt).

[NST]Cifu
Nos, végigment a demó, rövid értékelés: hangulat megvan, a grafika üti a szintet, a játékmenet és a kezelés mentes a gigászi hibáktól, egyszóval szórakoztató, agyatlan játéknak nagyon is jó.

Titokban féltem keményen, mert hiába vagyok Relic fan a Homeworld óta, a Dawn of War-nál (az elsõ) kemény játékmeneti hibákat építettek be, mint például azt, hogy mennek az ûrgárdisták, aztán egyszer csak eggyel többen lettek. Aztán egyszer csak megjelent egy gránátvetõ az egyikük kezében. Az már csak a sluszpoén volt, hogy kegyetlenül nem sikerült visszaadni az ûrgárdisták ritkaságát, nagyságát, jelentõségét. Hullottak mint a legyek, de kit érdekel, jön újabb ezer...

Szerencsére a DoW2-ben ezt a hibát kiküszöbölték, úgyhogy a bizalmam visszaállt.

+Grafika. Nem világmegváltó, de jól néz ki, no. Szépen kidolgozottak az ûrgárdisták, sajnos az orkok már annyira nem, de ettõl még nem kell a falnak menni. Ráadásul egy ma már messze nem csúcson díszelgõ GTX460 786Mbyte-os kártyával akadásmentesen fut 1920x1080-ban!
+Hangulat: Servoskull, gárdisták, birodalmi sas, ork "díszek", stb. Nem mondom, hogy egy-két részen nem lehetne picit jobbá tenni, de a lényeg, hogy átadja a világ hangulatát, ez pedig nagyon-nagyon fontos ennél a játéknál. És sikeresen megcsinálták!
+Játékmenet: A hibái ellenére játszható, kezelhetõ, élvezhetõ. A videók alapján még nem örültem, mert a japán / koreai hack&slash jött át, de végül is illik ez ide. Még a TPS nézetet is megbocsátom miatta.

*Hûség az IP-hez: Négy fegyver egyszerre nálunk? Még egy bolt pistol + chainsword és bolter elmegy. No de mellette stalker bolter és gránát vetõ? Ez viszont már sok. A jó hangulat és a kellõ alázat azért néha felfedezhetõ, ám ettõl még nem vagyok elégedett e téren.
*Hangok és zene: A zenét el lehet viselni, nem zavaró, sõt, végül is kikapcsolni sem akartam. Ám nekem e téren az etalon továbbra is lassan másfél évtizedes Final Liberation. Az kellõen "Orkos" volt, még ha akciójátékhoz lassú is lenne tán:

Ezt valamennyire ellensúlyozza a fegyverek és a mozgás hangja. Lehet érezni, hogy tömege van annak a fránya Power Armornak. 😊

-Csapattársak: Na ez akkora csalódás, mint ide lacháza. Szinte semmit nem érnek, ha éppen háttérbe húzódom egy kicsit, akkor három orkot képtelen normálisan lerendezni két ûrgárdista? Ne nevettessük már ki magunkat. Szánalmas, komolyan mondom. Ok, legalább vannak...
-AI: hát ez akár fent. Minimális fedezékhasználat. De például nem pozicionálják át magukat, kedvezõbb lõpozicióért, stb. Oké, hogy az Orkok nem észlények, de a háború alapszabályaival õk is tisztában vannak. Például hogy nem jó dolog könnyû célpontot nyújtva egy helyben állni.
-"A Csõ": Hát igen. Semmi választási lehetõség, egyetlen irányba vagyunk terelve, kicsi a szabadságfok. Aláírom, hogy sok szempontból vannak ennek elõnyei, de én inkább a hátrányai miatt fanyalgok...

Igen, ez a játék üt. Keményen. Lehetne sokkal jobb (FPS nézet kellene, és értelmes AI, no és fõleg csapattársak), de ne legyünk telhetettlenek. A Fire Warrior után ez a Messiás. Persze kár, hogy nem a 2011-es Space Hulk 2...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

quad
PURGEEEEEE THE UNCLEAN!!!!!!!!!!!!! =)

A Xenos az idegeneket jelenti, szal az orkokat is.

wedge31
Tricia Helfner...<#finom>

Akkor holnap elkezdem a mocsadék Xenok kipurgálását a Császár nevében!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szaruman
Szar driver okozhatja, v nem teljesen támogatott (régi) videokártya.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Optimus Prime
Üdv!
Leszedtem a demót, de a játékba úgy "villognak" egyes textúrák vagy inkább árnyékok. Ez mitõl lehet? Tapasztalt valaki ilyet?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

wedge31
Holnap.

Nem tudjátok hogy Ps3-ra mikor jön a demó? Azt írták anno hogy a demó az jön több platformra is.
már elõrendelve, 29 euróért 😄

Nah most toltam végig normálon, szerintem jön az elõrendelés...
wedge31
A Honour Guard az a hivatalos fórum neve simán regisztrálsz és kész.

bereggelsz a http://www.spacemarine.com/ -ra .. ott a news-ban van egy link ami a demóhoz visz --> ott kérhetsz kódot .. amit steamon aktíválva töltheted is !

Nem tudom valahogy törölni a kommentjeim? Minden egyes esetben valahol segítséget kérek 5 másodpercel utánna megvan a megoldás, de totál randomra...
Am,van bármi ötlet arról hogy akik nem tagjuk a Honor Guardnak mikor játszhatnak a demóval? Remélem még megjelenés elött mert ettõl függne hogy elõrendem/megveszem-e...
wedge31
Igen csak vigyázni kell vele mert engem már vágtak le kivégzési animáció alatt.

HARD ?! = Teljesítve 😄

Nekem a pálya végén.. amikor már csak pár ork volt..

nah rájöttem a gránátlövõre 😄 (R) betûvel robbantasz !

meg tök faja ezek a kivégzési módok (E) betûvel 😄

wedge31
Nálam is volt föleg amikor rámugrott egy tucat üvõltõ ork.

csak nálam van olyan, hogy néha akadozik a hang?

Semmi nemszóltam, csak visszáb kellett volna olvasom. Csak már hónapok óta várom és nagyon ideges voltam.
Üdv. Csak nekem nem hajlandó steamrõl telepíteni a demót?
V43 1105
Nekem tetszik, 1920 x 1080-ban játszottam, számomra nem volt zavaró a HUD-sem.. tökéletes a játék <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

wedge31

Nahm.. értékeléseket kérek 😄 csak nekem tetszett ennyire ???

Nahm 😄 ez nagyon ott volt 😄 mennyi ork >😄
és még véres is lett az assault marinem 😄
jó ez a 6 fegyver ^^ (amit találtam 😄)
majd az lesz még nagyobb élvezet.. ha nem touch padon játszom 😄 <3

<3<3AZ ISTENCSÁSZÁR FÉNYE SOHA NEM FOG KIALUDNI, AMÍG ÉLÜNK!!<3<3