Warhammer 40K: Space Marine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Jól látom, hogy tigrisbukfencelni csak a tactical marine tud? Sem az assault marine, sem a devastator nem vetõdik a videókban, ellenben a tactical meg szinte alapból úgy közlekedik...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ebbe a videóba is elég felemásnak tünik a dolog.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mondjuk heveny sejtésem lesz, hogy sokkal több SM játékos lesz, mint Chaos. :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szeretek ilyesmivel szörözni, régebben egész csapatokat festettem ki de rég volt már...
A játék közbeni átvezetõ animációk hiányát én csak akkor tudom teljes szívvel elfogadhatónak tekinteni, ha az átvezetés interaktív, és ezért nem lehet CGI-vel megvalósítani, lásd például Starcraft 2.
DoW2 minden egyes reinstall vagy adatellenõrzés után végignézeti velem az intrót, és minél hosszabb, annál jobban idegesít. Retribution már nem olyan szörnyû, mint a DoW2 alap volt, mert sokkal rövidebb, de még így is gáz.
Másik fele, hogy játék közben nem hiányoznak a CGI átvezetõk, az engine-nel készültek valahogy kevésbé szakítják meg a játékot, jobban a részének érzõdik a dolog.
Kivéve, ha játékenginnel gyártott, de nem realtime, hanem videóvá konvertált átvezetõk vannak. Az a világ legnagyobb faszsága.
(Ilyenkor mindig az jut az eszembe, amikor bõ tíz éve azt merték mondani a játékfejlesztõk, hogy hát azért csinálták játékengine-el az intro és átvezetõ animációkat, és nem CGI-vel, mert már olyan szinten van a 3D játékengine, mint a CGI... hát nem, még 2011-ben sincs olyan szinten... :D)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Minimum specs:
OS – Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor – 2.0Ghz Dual core CPU (any Core 2 Duo or AMD X2 or better)
RAM – 1GB (XP), 2GB (Vista), 2GB (Windows 7)
Hard Drive – 20 GB space free (10 GB free after install)
Video Card – 256MB Video Card using Shader Model 3 (Performance equivalent to an AMD Radeon 3850 or NVIDIA GeForce 8800GT)
Online Steam account
Recommended specs:
OS – Windows 7
Processor – Any Quad-core AMD or Intel Processor
RAM – 1GB (XP), 2GB (Vista), 2GB (Windows 7)
Hard Drive – 20 GB space free (10 GB free after install)
Video Card – 512MB Video Card using Shader Model 3 (Performance equivalent to an AMD Radeon 5750 or NVIDIA GeForce GTX 260)
Online Steam account
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak ezt az ocsmány konzolos HUD-ot cserélhetnék le a pc-és verzionál, persze ez már álom kategoria....
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A Chaos erökröl még semmi mozgó képet nem láttunk, csak az orkokról...<#schmoll2>#schmoll2>
És sokszor még ez sem elég, minden elõzetes infó ellenére tud egy-egy játék borzalmasan szarnak bizonyulni, a legidegesítõbb az, amikor _minden_ elérhetõ hivatalos infóban a legpofátlanabbul hazudnak. (Fahrenheit, Red Faction: Guerilla, példának okádék)
Amúgy +1 a Darksiders-nek, szerintem is remek játék.
Egyébként nagyon jó kis logikai feladatok is vannak a játékban, szóval annyira nem agyatlan a Darksiders!
Ha tetszik a God of War, vagy a Devil may cry, akkor ez a te játékod, mert ezek mixelésébõl van, de pl DMC-nél szerintem jobb!
De ha ti ismeritek és jó, akkor meggyõzhetõ vagyok... :P
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Szeptemberben jön a játék és lesz hozzá 50 Steam achievement és Steames ranglista.
Megjelenés 2011 Augusztus.
Ami nekem új volt, hogy egyenlöre ugy néz ki 15 féle fegyó lesz a játékban és a sp rész kb 10 óra hosszú lesz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én is el tudtam volna viselni abban a minõségben, ahogy pl. a Dawn of War 1 és 2 introja volt megcsinálva, csak egy olyan intro a maga egy-másfél percével kerül annyiba, mint amennyibõl az Ultramarines-t kihozták. :)