1099
Warhammer 40K: Space Marine
  • Szaruman
    Szar driver okozhatja, v nem teljesen támogatott (régi) videokártya.
  • Optimus Prime
    Üdv!
    Leszedtem a demót, de a játékba úgy "villognak" egyes textúrák vagy inkább árnyékok. Ez mitől lehet? Tapasztalt valaki ilyet?
  • wedge31
    Holnap.
  • Prof William
    Nem tudjátok hogy Ps3-ra mikor jön a demó? Azt írták anno hogy a demó az jön több platformra is.
  • KondorKhan
    már előrendelve, 29 euróért :D
  • SBT
    Nah most toltam végig normálon, szerintem jön az előrendelés...
  • wedge31
    A Honour Guard az a hivatalos fórum neve simán regisztrálsz és kész.
  • MetalWolf
    bereggelsz a http://www.spacemarine.com/ -ra .. ott a news-ban van egy link ami a demóhoz visz --> ott kérhetsz kódot .. amit steamon aktíválva töltheted is !
  • SBT
    Nem tudom valahogy törölni a kommentjeim? Minden egyes esetben valahol segítséget kérek 5 másodpercel utánna megvan a megoldás, de totál randomra...
  • SBT
    Am,van bármi ötlet arról hogy akik nem tagjuk a Honor Guardnak mikor játszhatnak a demóval? Remélem még megjelenés elött mert ettől függne hogy előrendem/megveszem-e...
  • wedge31
    Igen csak vigyázni kell vele mert engem már vágtak le kivégzési animáció alatt.
  • MetalWolf
    HARD ?! = Teljesítve :D

Nekem a pálya végén.. amikor már csak pár ork volt..

nah rájöttem a gránátlövőre :D (R) betűvel robbantasz !

meg tök faja ezek a kivégzési módok (E) betűvel :D

• wedge31
    Nálam is volt föleg amikor rámugrott egy tucat üvőltő ork.
  • KondorKhan
    csak nálam van olyan, hogy néha akadozik a hang?
  • SBT
    Semmi nemszóltam, csak visszáb kellett volna olvasom. Csak már hónapok óta várom és nagyon ideges voltam.
  • SBT
    Üdv. Csak nekem nem hajlandó steamről telepíteni a demót?
  • V43 1105
    Nekem tetszik, 1920 x 1080-ban játszottam, számomra nem volt zavaró a HUD-sem.. tökéletes a játék
  • wedge31
  • MetalWolf
    Nahm.. értékeléseket kérek :D csak nekem tetszett ennyire ???
  • MetalWolf
    Nahm :D ez nagyon ott volt :D mennyi ork >:D
    és még véres is lett az assault marinem :D
    jó ez a 6 fegyver ^^ (amit találtam :D)
    majd az lesz még nagyobb élvezet.. ha nem touch padon játszom :D <3

<3<3AZ ISTENCSÁSZÁR FÉNYE SOHA NEM FOG KIALUDNI, AMÍG ÉLÜNK!!<3<3
  • V43 1105
    Melyik a favoritod ? : )
  • wedge31
    Beállok én is abba a táborba akik elégedettek a demóval.
    Egy apró dolog nem tetszik, hogy a HUD ronda és kitakarja a negyed képernyöt / konzolos örökség /
  • MetalWolf
    Remélem, majd egy rendházban harcolhatunk :)!
  • V43 1105
    Köszönöm barátom!
  • MetalWolf
    felmész a space marine -nek a honlapjára .. bereggelsz, majd kérsz letöltő kódot steamhoz .. ahol aktiválod .. és már indul is a letöltés...
  • V43 1105
    HONNAN?
  • MetalWolf
    Lassan tölts, tovább érsz :D nah már töltöm én is :') nagyon kiváncsi vagyok :$
  • KondorKhan
    a steamről mikor lehet tölteni?
  • Renjike
    50 bocsi nem 60 :)
  • Renjike
    játék eladás , spórolás , karácsony , PSP eladás :D
  • wedge31
    hogy jön össze az a 60 rugó?
  • Renjike
    én hnap Xboxra meglesem remélem nem fogok beleesni mert akkor 60 ezret kell spórolnom őszre :D
  • wedge31
    Na végre a Honour Guard tagok is tölthetik a demót, bő 1 óra múlva én is kiprobálhatom...
  • KondorKhan
    Csak akkor érdemes 50eu-ért megvenni a steamről, ha kell a Darksiders is, a g2play.net-en a Space Marine 25eu, persze csak akkor küldik le a kódot, ha a játék elérhető lesz.
  • wedge31
    Régen rengeteget festettem koleszba időmilliomos voltam de költözésnél muszáj volt lepasszolnom az egész pakkot helyhiány miatt.
    Csak egy pár Blood Bowl csapat maradt meg mutatóba...
  • dronkZero
    Borzalmas a kézügyességem, nem érzem magam képesnek és elég elszántnak arra, hogy akár egyetlen nyomorult modellt kifessek.
  • V43 1105
    Én szívesen elkezdeném, de se helyem, se időm.. marad a virtuális csatatereken való pufogtattatás :D
  • dronkZero
    A speckó egységek miatt lehet, hogy végül nem tenném, de egyelőre úgy vagyok vele, hogy ha nekiállnék terepasztalozni, akkor tutira csinálnék magamnak egy saját rendházat. Alapvetően ezek csak minták, hogy hogyan lehet őket kifesteni. :)

Viszont ez a veszély egyelőre nem fenyeget, hogy nekiálljak ilyesminek. Majd esetleg ha nyugdíjas éveimben nagyon nem tudok majd magammal mit kezdeni... :P
  • V43 1105
    Szerintem a legeslegeslegjobbak Még a Space Wolves is jól nézki, rengeteg rendház van, de azok amelyek például öltözékükben hordoznak valami kis extrát nagyon bejönnek

No Pity! No Remorse! No Fear !
  • wedge31
    Le se tagadhatnád, hogy Black Templar fan vagy...

Nálam inkább a CM jön be föleg a Word Bearers de SM oldalon már csak a melee centrikuságuk miatt is nekem is ök a legszinpatikusabbak.