1099
Warhammer 40K: Space Marine
-
#217 Szar driver okozhatja, v nem teljesen támogatott (régi) videokártya. -
#216 Üdv!
Leszedtem a demót, de a játékba úgy "villognak" egyes textúrák vagy inkább árnyékok. Ez mitől lehet? Tapasztalt valaki ilyet? -
#215 Holnap. -
Prof William #214 Nem tudjátok hogy Ps3-ra mikor jön a demó? Azt írták anno hogy a demó az jön több platformra is. -
KondorKhan #213 már előrendelve, 29 euróért :D -
SBT #212 Nah most toltam végig normálon, szerintem jön az előrendelés... -
#211 A Honour Guard az a hivatalos fórum neve simán regisztrálsz és kész. -
MetalWolf #210 bereggelsz a http://www.spacemarine.com/ -ra .. ott a news-ban van egy link ami a demóhoz visz --> ott kérhetsz kódot .. amit steamon aktíválva töltheted is ! -
SBT #209 Nem tudom valahogy törölni a kommentjeim? Minden egyes esetben valahol segítséget kérek 5 másodpercel utánna megvan a megoldás, de totál randomra... -
SBT #208 Am,van bármi ötlet arról hogy akik nem tagjuk a Honor Guardnak mikor játszhatnak a demóval? Remélem még megjelenés elött mert ettől függne hogy előrendem/megveszem-e... -
#207 Igen csak vigyázni kell vele mert engem már vágtak le kivégzési animáció alatt. -
MetalWolf #206 HARD ?! = Teljesítve :D
Nekem a pálya végén.. amikor már csak pár ork volt..
nah rájöttem a gránátlövőre :D (R) betűvel robbantasz !
meg tök faja ezek a kivégzési módok (E) betűvel :D
-
#205 Nálam is volt föleg amikor rámugrott egy tucat üvőltő ork. -
KondorKhan #204 csak nálam van olyan, hogy néha akadozik a hang? -
SBT #203 Semmi nemszóltam, csak visszáb kellett volna olvasom. Csak már hónapok óta várom és nagyon ideges voltam. -
SBT #202 Üdv. Csak nekem nem hajlandó steamről telepíteni a demót? -
#201 Nekem tetszik, 1920 x 1080-ban játszottam, számomra nem volt zavaró a HUD-sem.. tökéletes a játék -
#200 #196 -
MetalWolf #199 Nahm.. értékeléseket kérek :D csak nekem tetszett ennyire ??? -
MetalWolf #198 Nahm :D ez nagyon ott volt :D mennyi ork >:D
és még véres is lett az assault marinem :D
jó ez a 6 fegyver ^^ (amit találtam :D)
majd az lesz még nagyobb élvezet.. ha nem touch padon játszom :D <3
<3<3AZ ISTENCSÁSZÁR FÉNYE SOHA NEM FOG KIALUDNI, AMÍG ÉLÜNK!!<3<3 -
#197 Melyik a favoritod ? : ) -
#196 Beállok én is abba a táborba akik elégedettek a demóval.
Egy apró dolog nem tetszik, hogy a HUD ronda és kitakarja a negyed képernyöt / konzolos örökség / -
MetalWolf #195 Remélem, majd egy rendházban harcolhatunk :)! -
#194 Köszönöm barátom! -
MetalWolf #193 felmész a space marine -nek a honlapjára .. bereggelsz, majd kérsz letöltő kódot steamhoz .. ahol aktiválod .. és már indul is a letöltés... -
#192 HONNAN? -
MetalWolf #191 Lassan tölts, tovább érsz :D nah már töltöm én is :') nagyon kiváncsi vagyok :$ -
KondorKhan #190 a steamről mikor lehet tölteni? -
#189 50 bocsi nem 60 :) -
#188 játék eladás , spórolás , karácsony , PSP eladás :D -
#187 hogy jön össze az a 60 rugó? -
#186 én hnap Xboxra meglesem remélem nem fogok beleesni mert akkor 60 ezret kell spórolnom őszre :D -
#185 Na végre a Honour Guard tagok is tölthetik a demót, bő 1 óra múlva én is kiprobálhatom... -
KondorKhan #184 Csak akkor érdemes 50eu-ért megvenni a steamről, ha kell a Darksiders is, a g2play.net-en a Space Marine 25eu, persze csak akkor küldik le a kódot, ha a játék elérhető lesz. -
#183 Régen rengeteget festettem koleszba időmilliomos voltam de költözésnél muszáj volt lepasszolnom az egész pakkot helyhiány miatt.
Csak egy pár Blood Bowl csapat maradt meg mutatóba... -
#182 Borzalmas a kézügyességem, nem érzem magam képesnek és elég elszántnak arra, hogy akár egyetlen nyomorult modellt kifessek. -
#181 Én szívesen elkezdeném, de se helyem, se időm.. marad a virtuális csatatereken való pufogtattatás :D -
#180 A speckó egységek miatt lehet, hogy végül nem tenném, de egyelőre úgy vagyok vele, hogy ha nekiállnék terepasztalozni, akkor tutira csinálnék magamnak egy saját rendházat. Alapvetően ezek csak minták, hogy hogyan lehet őket kifesteni. :)
Viszont ez a veszély egyelőre nem fenyeget, hogy nekiálljak ilyesminek. Majd esetleg ha nyugdíjas éveimben nagyon nem tudok majd magammal mit kezdeni... :P -
#179 Szerintem a legeslegeslegjobbak Még a Space Wolves is jól nézki, rengeteg rendház van, de azok amelyek például öltözékükben hordoznak valami kis extrát nagyon bejönnek
No Pity! No Remorse! No Fear ! -
#178 Le se tagadhatnád, hogy Black Templar fan vagy...
Nálam inkább a CM jön be föleg a Word Bearers de SM oldalon már csak a melee centrikuságuk miatt is nekem is ök a legszinpatikusabbak.