Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
rókabõr szagot érzek megint!
Most akkor hogyvan ez aki FC3at megvette az használhatja a 8 gépet,de azon kivul már szinte mindegyik gépbõl készült már onálló megjelenés is.Azok is ugyan azt tudják mint az FC3 és együtt is frissul?
Mert akkor majd itt lesz a kutyaa elásva anyagilag akkor jobban megéri az FC3at megvenni és majd elöbb-utobb megszuntetik mondván más van különállan is gépekre bontva,igy veheti meg méégegyszer ugyan azt az ember amiért már egyszer fizetett.

LeonSilver
A leírás szerint van valami kamera, amit én nem bírok elõcsalogatni..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#taps>

www.smart-bus.hu

HungaroJET
DCS széria és nem FC3 masina bejelentés !

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/products/eagle/

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/products/eagle/

HAVE A BANDIT DAY !

macleody
Én még csak épphogy elindítottam az 1.2.8-at, hogy mûködik-e. De kíváncsi vagyok rá.
LeonSilver
Srácok! Próbálta már valaki a Hueyval ezt a csomagszállítósdit??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

pedig de sokszor is lõttem le a kék égrõl ilyen-olyan földi légvédelmi egységekkel.és viszont.<#violent><#gun>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Rég nem hallottam róla. Akkoriban valami másik játék lett a nagy szerelem.

Jut eszembe,Kennyrõl tudtok valamit?Úgy eltûnt,mint egy nagyobb összeg.

Ka-50

Szerintem az Open skies -ról volt szó... -.-'

Én is hallottam, de csak röhögtem... <#shakehead><#guluszem1><#nevetes1>
Sehol nem találok erre utaló infót.

Ka-50

GaBika6
Hírekben hallottam ma, de semmi infót nem találtam róla. Egy védelmi megállapodás. Gondoltam hátha tud valaki többet.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

hrundibaksi
???
GaBika6
Magyar pilóták repültek az orosz légtérben...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Tudom, hogy FC2 de valahol valahogy megkaphatom? Aztán meglesem, hátha nekem összejön. 😊
hrundibaksi
Sajnos ezek még mindig FC2 skin-ek,és még mindíg nem tudom összehozni a CDDS csomagot!
az sem volt semmi,amit egyszer egy német vetélkedõ mûsorban mutattak.a nagy ködben,két barom autózott,egymással szemben,és mivel nem láttak ki rendesen,lévén köd is volt,meg este is,mindketten letekerték az ablakot,és kidugták a fejüket,úgy vezettek.aztán amikor elmentek egymás mellett,összefejeltek.ezt a vetélkedõben senki sem akarta elhinni,mert a lényege az volt a mûsornak,hogy válasszák ki azt a felsoroltak közül,azt az esetet,ami igaz.aztán be is jöttek az eset szereplõi,és kórházi fényképekkel,valamint rendõrségi jegyzõkönyvvel bizonyították,hogy így volt.azt is mondták ,hogy kórházban nehezen tudták õket ellátni,mert mindenki sírt a röhögéstõl.

Ennél vidámabb Darwin díjas esetet hallottam. Mert ott mindenki túlélte.Katonai vitorlázórepülõ bajnokság Olaszországban( hogy EB vagy VB volt arra nem emlékszem), magashegyi környezetben. Jó sok hegy. Kétüléses gép egy spanyol versenyzõpárossal. Le kellett szállni. Az egyikük kiválasztotta a placc lekaszált bal oldalát, a másik a jobb oldalt ami szintén le volt kaszálva. 4-szer váltottak irányt a besiklás közben,mert ment ezerrel a szkanderozás. A vége az lett,hogy beestek egy fasorba, elhagyták a két szárnyat, futó nyitva volt, túl nagyot nem estek,nem lett komoly bajuk,a törzs oldalra dõlve állt meg. Csak a gép nem úszta meg. Mondjuk belegondolva jót röhög rajta az ember,de azért mi van ha én leszek a következõ, akin röhögnek,hogy miként tört rommá egy gépet.

LeonSilver

Szépek! Hol lehet ezekhez hozzájutni?
ehhez hasonló eset történt kis hazánkban is,anno.ott a méh telepi munkások nem a második világháborús lövedéket kezdték el lángvágóval vágni,hanem az azon fekvõ kazánlemez darabot.a vége ugyan az lett,felrobbant.arra már nem emlékszem,hogy történt-e személyi sérülés.

<#conf> Nem is értem, hogyan jött az ötlet neki. Habár volt olyan , hogy tank aknát használtak egyfajta munka asztalként három generáción át. Aztán a harmadik beszopta. Az sem szenvedett sokat, nem olyan messze történt .

hrundibaksi
tetszeni nekem is nagyon tetszik,már csak a SU25 miatt is.de tényleg jól néz ki nagyon!

hrundibaksi
Nos,erre vagyok kíváncsi,mivel még az FC2-t nyomom... :-/
LeonSilver
Nem. Ott még a régi cdds van.

hrundibaksi
Köszi!
Ez vonatkozik az FC2-re is?
LeonSilver
Mert nem mindenki fészbúkozik:

Lángvágóval estek neki a több száz kilós, második világháborús bombának.
Darwin-díjas halálesetként akár egy jót is kacaghatnánk azon agyban egyszerû roncstelepi munkáson, aki egy lángvágóval esett neki egy második világháborús bombának, és az nem meglepõ módon fel is robbant Bangkok egyik lakónegyedében. Mivel azonban a robbanás nemcsak vele, hanem hét másik emberrel, köztük egy hároméves kislánnyal is végzett, már inkább sírni van kedve az embernek az emberi ostobaság eme megnyilvánulásán. Fõleg, ha tudjuk, egy hetvenéves nõ még figyelmeztette is a munkásokat, hogy nem a világ legnagyobb ötlete lángvágóval nekiesni a robbanószerkezetnek.

Egyedül az idõs nõ számára volt nyilvánvaló, hogy a 225 kilós bombának nem egy ócskavastelepen lenne a helye, hanem a rendõrségi bombaszakértõknél. Azonban aggályait hiába osztott meg a szomszédságában lévõ roncstelep munkásaival - és azzal a négy építõmunkással, aki az egyértelmûen bombának látszó bombát ócskavasként egy kisteherautó platóján odaszállította - mindenki figyelmen kívül hagyta figyelmeztetését - írta a Bangkok Post.

Shomchin Janthachart a lapnak elmondta: miután látta, senki sem hallgat rá, gyorsan hazasietett, és szólt nyolcvanéves nõvérének, hogy azonnal hívja a rendõrséget. De még mielõtt a telefonhoz ért volna, hatalmas robbanás rázta meg a környéket. Az ócskavastelep egyik dolgozója - a tulaj férje - ugyanis nem sokat gondolkodott, és azonnal nekiállt szétvágni az egyszerû fémhulladéknak gondolt bombát egy lángvágóval.
A robbanás teljesen megsemmisítette a roncstelepet, és a detonáció, valamint az azután keletkezett tûz több mint száz házat rongált meg. Az elsõ hírek még arról szóltak, hogy hét ember halt meg a szerdai robbanásban, de csütörtökön egy hároméves kislány holttestét is megtalálták a törmelékek alatt. A sérültek száma nagyjából húsz.

Közben a Thai PBS azt írta, a bombát a roncstelepre szállító építõmunkások szemtanúk szerint azt állították az ócskavastelep dolgozóinak, hogy az egy daruról letört nagy bontókalapács. Azt egyelõre nem lehet tudni, hogy ki hozta meg azt az "okos" döntést, hogy az egyértelmûen bombának látszó bombát ócskavasként értékesítsék.

LeonSilver
Zsolti! Ezt izente Hungaro:

Hungaro Jet
No vagyok...Üdv LeonPapa Zsoltinak üzenem, hogy felejtse el a cdds-t. Az már nem kell a dcsw-hez. A cdds egy "csomagolt" fájl volt, most már EDe is zip csomagolást használ, de az sem muszáj. A dds kiterjesztés amit jelenleg használni kell. Többnyire alfa csatornákkal, de ez nem szentírás. A régebbi modellekhez nem kell az alfa.

Akit esetleg érdekel a KA-50 Datalink használata.
Késõbb tervezek egy mikrofonos videót is.

Ka-50

hrundibaksi
nekem bejön!
ez úgy néz ki,mintha éppen a bontó udvarán szállnának le vele.<#vigyor5>

hrundibaksi

LeonSilver
PM

hrundibaksi
Köszi!
Leon,õk hol találhatóak faszbúkon?

Ka-50

LeonSilver
Írtam fészbúkon, az 59-es srácoknak.

hrundibaksi
Hamarosan én is nyomom a DCS FC3-at,ott is szeretnék alkotni,de addig is FC2! Sajnos nagyon zavar,hogy megrekedtem a skin-ek installálásában,egyszerûen nem jövök rá,hogy mi a titka. Délelõtt óta próbálkozom,de semmi. De boldog lennék,ha valaki segítene!
LeonSilver
Hejj! Annak idején a flakonhoz is tök fasza szkineket csináltál Zsolti!

hrundibaksi
kopott:

repvez
köszi ezzel elvan egész nap a gépem mire lejön 😞
LeonSilver
Háhh! Elõkerült a tûzoltóemberünk!! 😊
Tényleg vedd fel a kacccsssolatot Hungaroval, Õ érti ezeket a bizbaszokat 😊

valóban gorombán jól néz ki a SU25T!!

hrundibaksi
Amúgy zsoltfireman vagyok,csak a régi reg-mel nem tudtam bejelentkezni ezért újra regisztráltam.
A Su-25A nagy kedvencem,már festettem is,de ez a "skin" install az FC2-ben sz.pat!
LeonSilver
Írj egy PM-et Hungaronak, majd valamikor olvassa és 100%, hogy fog segíteni.

hrundibaksi
Nem tudom mi van,de nem boldogulok vele,jól le van bonyolítva...
Ááááá.....
LeonSilver
http://www.digitalcombatsimulator.com/de/downloads/world/dcs_world_open_beta/

LeonSilver
Külön telepítõje van és külön mappába rakja.

repvez
hogyan kell az openbétát a másik mellé telepiteni?
LeonSilver
Nincsmit