Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleg sok idobe kerul, mire megerti egy olyan ember aki meg soha nem repult szimet, hogy pl. ha balra huzza a joyt, a gep meg nem kezd el szepen balra fordulni mint egy auto, stb.
A trackir meg egy kulon tortenet mikor eloszor talakozik vele az ember. persze azutan gyorsan belerazodnak, es el se akarjak engendi a joyt mig nem le nem kuzdenek valami ellenseget. 😊
100 fokban világít,és nem kell csiszolgatni az elejét,mint a hagyományos LED-eknek.ez is infra LED.
ez a neve GV-IRPB8-4G
és INNEN lehet megrendelni
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Valamelyik freetrack leírásban írták ezt a típust.
Nemrég Békéscsabára mentem hasonló okokból.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szombathelyi vagy?????
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://www.hasznaltkonzol.info/webaruhaz/playstation-3/tartozek/5040-playstation-3-eyetoy-kamera.html
gyors pontos jó...
Hétvégén leszek és megdumáljuk. Az 59-es TS en amúgy megtalálsz. Akár még a kitelepülésben is segíthetek, ha gondolod.
Üdv.
SnowFox
egy Microsoft LifeCam VX-1000-est használtam,a freetrack oldalán ezt ajánlották a programhoz.anno.
Itt Szombathelyen május elején (1-2-3-4) a röptéren lesz egy jó kis jamboree. Ilyen családi majális. Lesznek röpcsik, repülés, sör, virsli, kutyafasza .. 😊
Na és megkért a röpcsiklub, hogy ha lehet települjek már ki a géppel, hogy aki akar szimulátorozni egyet az ki tudja próbálni.
No ebben kérném a segítséget. Le kellene gyártani néhány küldit. Nem kell semmi bonyolult! Csak különbözõ gépekhez kellene egyszerû röpcsizés. Valami könnyû, gagyisztikus cél is kellene, tudod ami nem lõ vissza 😄 meg némi forgalom (1-2 leszálló röpcsi, helikopter) és némi mozgás a röptér környékén.
Mit szósz? 😊
A napsütéses idõben való használathoz...
Szerezz egy darab tekercses filmet (tudod olyan fényképezõgépbõl valót.)
Az a legjobb ha már az adott tekercs elõ is lett hivatva. Fogod és az elején lévõ üres kockákból levágsz 1-2 darabolt amit a kamera lencséje elé helyezel. Én a két oldalán egy egy fület is szabtam rá így rá tudtam hajtani a PS3 EYE kamera burkolatára. Ezek után a freetrack már zavar védett ugyanis a filmdarab az infrafényt átengedi a napfényt, lámpafényt nem.
Remélem hasznos lesz.
Üdv.
SnowFox
Köszönöm az ünneplést és az infót is!
Örülök, hogy a küldetés ilyen stabilra sikerült. Amint nem lesz ennyi munkám mint manapság elkezdem a terveket mission-be önteni. Csak az a rengeteg dolog mire összeáll...
Köszönöm Nektek a tesztelést és a szerverkapacitást!
Üdv.
SnowFox
Én sima led-ekbõl csináltam freetrack-et, igaz, még nyári napsütésben nem próbáltam, de a téli/kora tavaszi napfényes szobában stabilan mûködik.
Nagy költséggel úgyse jár az egész, úgyhogy egy próbát mindenképp megér, max lesz tapasztalat az IR ledekhez. <#papakacsint>#papakacsint>
Végül is mindegy, mert szerintem nem szoftveres a hiba, hanem hardveres, és valószínûleg az áramkimaradáshoz sincs sok köze.
Szerintem 2 dolog lehet - nekem is ilyenek voltak - elsõ: ha vezetékes akkor lehet, hogy a kábel kontakt hibás. Ott szokott a gebasz lenni ahol bemegy az egérbe. Szét kell szedni. Van benne egy S kanyar a bevezetésnél, ha 1-2 centimétert odébb tudod húzni a kábelt, akkor lehet hogy jó lesz. Lehet, hogy fél centi is elég. A másik ami görgõs és optikai egérnél a leggyakoribb, hogy beporosodott belül. Ki kell fújni a port vagy egy puha ecsettel megpucolgatni. Ja és mennyi idõs a rágcsáló ? 2-3 évente mindenképp kell neki egy szétszedés és kitisztítás, akkor nem lesz gond.
HAVE A BANDIT DAY !
Egyszerûbben: az adott lua file-ból töröld ki az Abrisra vonatkozó részt, és kész is <#nezze>#nezze>
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen freetrackes történet mennyire mûködõképes nem infra hanem sima ledbõl építve, és mennyire terheli le a gépet?
Hátha valaki tud segiteni és találkozott már ilyen hibával.
A napokban volt egy áramkimaradás és azóta az egerem laggol vagy nem is tudom pontosan hogy fejezzem ki , a lényeg, hogy Nem az elmozditásnak megfelelöen tér ki a kurzor.A gyorsabb mozgásoknál nem szembetünö,de ha lassú finom mozgást szeretnék akkor van, hogy egyhelyben áll mikozben az egeret folyamatosan mozgatom.
Már átdugtam másik USB portba, frissitettem VGA drivert, USB drivert,de semmi változás.
A gépen elvileg más rendellenességet nem tapasztalok, minden megy ahogy kell.
Asrock 970Ext4-es lap, win7 64 bit és egy Point of view GL1600XTR lézeregér, HD4850 1gb VGA 13.9es driver.
Tudna valaki pár sort írni arról, (pl: Su-27-tel) hogy mikor érdemes doppler radart használni, és mikor érdemes az infrared search-el befogni az ellenséget?
Ka-50
ért valaki az Easy Monito Configurator-hoz?én régen használtam,de nem volt vele gondom.most a shikval képét raknám külön monitorra,a kamovban,de bármit is csinálok,oda teszi az ABRIS képét is.megnéztem az adott lua file-t szerkesztõ programmal,és abban nincs is benne az ABRIS.csak a shikval.
www.smart-bus.hu
SnowFox. 180 óra mûködés után lõttem le a Total War 3.2 English missiont a VMH59 szerverén, szóval igencsak kiállta a próbát, mert nem volt semmi hiba, ami DCS hibát generált volna.
Repültünk is rajta persze jó páran és súlyos veszteséget okoztunk az Inguri folyó nyugati oldalán felsorakozó Kék erõk egységeiben. Bõven 10 darab fölötti Roland-ot szedtünk Vikhr rakétákkal az ECM-nek köszönhetõen 5 ezer méterrõl indítva indítás felülírással.