Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mar en is probaltam hasonlot.Minden tiszteletem a tied, hogy igy kitelepulsz mindenestul,hogy masok is megismerjek a repszimulatorok vilagat. Viszont keszulj fel arra, hogy ami neked kezenfekvo a sok eves szimulatorozas utan, az nekik teljesen uldaba.
Eleg sok idobe kerul, mire megerti egy olyan ember aki meg soha nem repult szimet, hogy pl. ha balra huzza a joyt, a gep meg nem kezd el szepen balra fordulni mint egy auto, stb.
A trackir meg egy kulon tortenet mikor eloszor talakozik vele az ember. persze azutan gyorsan belerazodnak, es el se akarjak engendi a joyt mig nem le nem kuzdenek valami ellenseget. 😊

Hecker007
Jaja most nézem, hogy ennek nagyobb a teljesítménye mint annak amit én linkeltem. Az is 100°-os azt se kell csiszolgatni, végülis bármelyik jó 😊

én ezt használom:
100 fokban világít,és nem kell csiszolgatni az elejét,mint a hagyományos LED-eknek.ez is infra LED.
ez a neve GV-IRPB8-4G
és INNEN lehet megrendelni

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hecker007
Ha jól emlékszem ez az infra led a legjobb.
Valamelyik freetrack leírásban írták ezt a típust.

Ez is 120FPS-t tud. csak jó ledeket kellene végre vennem. De a lustaság nagy úr. Amúgy GSG küld el priviben az új számod mert telócsere volt.
Nem, de mi az a 200Km..

Nemrég Békéscsabára mentem hasonló okokból.

biztos lesz hangár buli utána

whiteskull
Azt hittem, hogy ez a stb-ben simán benne van. Hiszen ez köztudomású. 😄D

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

a potyasör,pálinka ivást,és pörkölt evést se felejtsd ki

whiteskull
Kocsi, szállítás, ottani felügyelet, stb... 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
Köszi! Adott esetben igénybe fogom venni a segítséget!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nekem a wiimote kontroller jött be.az egy 100fps-es infrakamera.plusz ppjoy.

whiteskull
Én is tudok segíteni, ha van igény rá. 😊)

LeonSilver
Oké!

Szombathelyi vagy?????

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én ezt használom:

http://www.hasznaltkonzol.info/webaruhaz/playstation-3/tartozek/5040-playstation-3-eyetoy-kamera.html

gyors pontos jó...

Üdv.

Hétvégén leszek és megdumáljuk. Az 59-es TS en amúgy megtalálsz. Akár még a kitelepülésben is segíthetek, ha gondolod.

Üdv.
SnowFox
Hecker007
Jaja TIR elõtt nekem is ez a kamera volt, ezt a legegyszerûbb átalakítani.

nincs gyõzelem,áldozatok nélkül.én amúgy akkoriban,amikor még webcamot használtam wii kontroller helyett,beszereztem erre egy külön kamerát.
egy Microsoft LifeCam VX-1000-est használtam,a freetrack oldalán ezt ajánlották a programhoz.anno.

Hecker007
Igen és utána a webkam már nem fog normálisan kameraként funkcionálni.

ha jól emlékszem,valami IR szûrõt is ki kell venni a kamerából.a lencse elõtt van.

Hecker007
Ha nincs negatív, akkor lehet helyettesíteni floppyval is. Én szétszedtem egy floppyt a belsejébõl kivágtam egy darabot és az volt a kamera elé ragasztva.

igen,az elõhívott negatív kamera elé tétele az nagyon jó ötlet a webcam-os verziónál.ha nincs elõtte,esetenként a szobában lévõ lámpa is be zavarhat,nem hogy a napfény.

LeonSilver
Majd szólj ha lesz egy kicsiny idõd lécci.
Itt Szombathelyen május elején (1-2-3-4) a röptéren lesz egy jó kis jamboree. Ilyen családi majális. Lesznek röpcsik, repülés, sör, virsli, kutyafasza .. 😊

Na és megkért a röpcsiklub, hogy ha lehet települjek már ki a géppel, hogy aki akar szimulátorozni egyet az ki tudja próbálni.
No ebben kérném a segítséget. Le kellene gyártani néhány küldit. Nem kell semmi bonyolult! Csak különbözõ gépekhez kellene egyszerû röpcsizés. Valami könnyû, gagyisztikus cél is kellene, tudod ami nem lõ vissza 😄 meg némi forgalom (1-2 leszálló röpcsi, helikopter) és némi mozgás a röptér környékén.

Mit szósz? 😊

Üdv.

A napsütéses idõben való használathoz...

Szerezz egy darab tekercses filmet (tudod olyan fényképezõgépbõl valót.)
Az a legjobb ha már az adott tekercs elõ is lett hivatva. Fogod és az elején lévõ üres kockákból levágsz 1-2 darabolt amit a kamera lencséje elé helyezel. Én a két oldalán egy egy fület is szabtam rá így rá tudtam hajtani a PS3 EYE kamera burkolatára. Ezek után a freetrack már zavar védett ugyanis a filmdarab az infrafényt átengedi a napfényt, lámpafényt nem.

Remélem hasznos lesz.

Üdv.
SnowFox
Köszönöm!
Üdv.

Köszönöm az ünneplést és az infót is!

Örülök, hogy a küldetés ilyen stabilra sikerült. Amint nem lesz ennyi munkám mint manapság elkezdem a terveket mission-be önteni. Csak az a rengeteg dolog mire összeáll...

Köszönöm Nektek a tesztelést és a szerverkapacitást!

Üdv.
SnowFox
Szia!

Én sima led-ekbõl csináltam freetrack-et, igaz, még nyári napsütésben nem próbáltam, de a téli/kora tavaszi napfényes szobában stabilan mûködik.
Nagy költséggel úgyse jár az egész, úgyhogy egy próbát mindenképp megér, max lesz tapasztalat az IR ledekhez. <#papakacsint>
Végignéztem a többi géptipust is. A Mig-29, Su-27 és 33 esetén is tesz ki egy-egy üres panelt, de különbözõ helyekre. F-15-ben jó panelt tesz ki, de nem a beállított helyre.

Értem már a problémát.<#fejvakaras> Akkor sztem az a gond, hogy mivel a DCS MFCD-ként kezeli a BS kijelzõit is, nem tudja eldönteni melyik a jobb és bal. Ha nem is akarod látni, adj neki a kirakáshoz paramétert (x=0 Y=0 és vedd a méretét mondjuk 1*1-re. Akkor nem fogja rárakni a másikra. Azt sajna nem tudom, DCS-t hogy lehet átprogramozni <#falbav>

be tudom állítani a program nélkül is,manuálisan,notepad-et használva a monitorokat.ha kirakom úgy,hogy az ABRIS is fent van rajta,akkor semmi gond,látszik mindkettõ szépen.viszont ha csak a shikval képernyõt teszem ki,teljes képernyõre,akkor meg is jelenik a másik monitoron,mûködik is szépen,de rákerül valamiért a shikval képernyõt fedve,az ABRIS kijelzõ is.nincs benne a lua file.ban.ha editorral csinálom,akkor nincs pipa az ABRIS elõtt.és mégis ott van.

repvez
Lézeres vezetékes 1600DPI-s, és kipróbáltam az optikai laptop egeremmel nem áll fenn a probléma, igy valószinüleg , hogy a hardveres gond lesz.Az érzékelõt megpucoltam , a vezetéket még nem néztem, hogy megtört e.Bár nagyon nem kéne neki, mert szinte csak böngészésre van használva , nincs nagy igénybevéve,bár igaz, hogy már talán van vagy 5 éven tul is ,hogy megvettem.
HungaroJET
Hali. Milyen egér ? Optikai vagy görgõs/golyós ? Vezetékes ?
Végül is mindegy, mert szerintem nem szoftveres a hiba, hanem hardveres, és valószínûleg az áramkimaradáshoz sincs sok köze.
Szerintem 2 dolog lehet - nekem is ilyenek voltak - elsõ: ha vezetékes akkor lehet, hogy a kábel kontakt hibás. Ott szokott a gebasz lenni ahol bemegy az egérbe. Szét kell szedni. Van benne egy S kanyar a bevezetésnél, ha 1-2 centimétert odébb tudod húzni a kábelt, akkor lehet hogy jó lesz. Lehet, hogy fél centi is elég. A másik ami görgõs és optikai egérnél a leggyakoribb, hogy beporosodott belül. Ki kell fújni a port vagy egy puha ecsettel megpucolgatni. Ja és mennyi idõs a rágcsáló ? 2-3 évente mindenképp kell neki egy szétszedés és kitisztítás, akkor nem lesz gond.

HAVE A BANDIT DAY !

Mikor elõször próbáltam, a gyakorló küldiben, egy rárepülés alatt lekaszálták még a búzát is a reptér szélén, csak én baszkódtam a rakétáimmal.

Sõt a másodpilóta is irtja a csótányokat a két minigunnal.

Az 1.2.7-ben jött ez az opció

LeonSilver
Baze, de jó má'! Nem tudom mikor csinálták meg, de a Huey-ban végre a két eddigi potyautas nem csak a farkát lóbálja, hanem osztják az áldást 😊 De fasza!

Szvsz meg pont jó, ha az Abris kinn van a másik moncsin, mert sokkal jobban lehet látni a térképet

Ja mégegy: ha most akarod letölteni, vigyázz mert benne csücsül egy trójai. Elõször meg kell tisztítani. Én jó nagyot szívtam vele, szétbarmolta a Chromot. Pedig írták is a letöltésnél, a kommentekben, csak azt hittem, ha tudnak róla, akkor orvosolták is a problémát. <#lama>

Épp most lõttem be vele a másik monitort, de semmi problémám nem volt vele. Egyszerûen vedd ki a pipát az Abris elõl. Elõtte csinálj egy + lua file-t (egy meglévõt nevezz át, és a file-ban is írd át a címét, leírását. Különben esélyes, hogy az eredetit fogod újra betölteni. Az EMC-ben meg ezt a file nevet jelöld be mentésnek.
Egyszerûbben: az adott lua file-ból töröld ki az Abrisra vonatkozó részt, és kész is <#nezze>

Szia! Nem biztos, de egy próbát megér. Vezérlõpult/Egér, felül az egérmutató beállításai fül, s a rámutatás pontosságának javítása opciót vedd ki.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen freetrackes történet mennyire mûködõképes nem infra hanem sima ledbõl építve, és mennyire terheli le a gépet?
ez sajnos nem oldotta meg a problémát

repvez
Egy kis OFF
Hátha valaki tud segiteni és találkozott már ilyen hibával.
A napokban volt egy áramkimaradás és azóta az egerem laggol vagy nem is tudom pontosan hogy fejezzem ki , a lényeg, hogy Nem az elmozditásnak megfelelöen tér ki a kurzor.A gyorsabb mozgásoknál nem szembetünö,de ha lassú finom mozgást szeretnék akkor van, hogy egyhelyben áll mikozben az egeret folyamatosan mozgatom.
Már átdugtam másik USB portba, frissitettem VGA drivert, USB drivert,de semmi változás.
A gépen elvileg más rendellenességet nem tapasztalok, minden megy ahogy kell.
Asrock 970Ext4-es lap, win7 64 bit és egy Point of view GL1600XTR lézeregér, HD4850 1gb VGA 13.9es driver.
Sziasztok!
Tudna valaki pár sort írni arról, (pl: Su-27-tel) hogy mikor érdemes doppler radart használni, és mikor érdemes az infrared search-el befogni az ellenséget?
Futtasd rendszergazdaként Feri!

Ka-50

Üdv Urak!
ért valaki az Easy Monito Configurator-hoz?én régen használtam,de nem volt vele gondom.most a shikval képét raknám külön monitorra,a kamovban,de bármit is csinálok,oda teszi az ABRIS képét is.megnéztem az adott lua file-t szerkesztõ programmal,és abban nincs is benne az ABRIS.csak a shikval.

Isten Éltesse a Józsefeket!ma játszottam kicsit,repkedtem a su27-el,még csak cél sem volt,egy magam fordulóztam egy reptér felett,és egyszer csak a "dcs mûködése leáll" üzenetet kaptam.fasz ki van!már nem csak a multiban csinálja ezt?

Akkor nem találtam olyan helyet, ahol kapni lehet itthon...

www.smart-bus.hu

Nem lehetett volna itthon beszereni a cuccot?

Hát akkor ma meg a Józsefek ünnepeljük.

SnowFox. 180 óra mûködés után lõttem le a Total War 3.2 English missiont a VMH59 szerverén, szóval igencsak kiállta a próbát, mert nem volt semmi hiba, ami DCS hibát generált volna.

Repültünk is rajta persze jó páran és súlyos veszteséget okoztunk az Inguri folyó nyugati oldalán felsorakozó Kék erõk egységeiben. Bõven 10 darab fölötti Roland-ot szedtünk Vikhr rakétákkal az ECM-nek köszönhetõen 5 ezer méterrõl indítva indítás felülírással.