Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezért van az,hogy csak kifogástalan látású embereket vesznek fel vadászpilótának!<#bee1>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ez így van. Sokszor nem is látom a radarjelet a HUD-on a target box-tól. Így légi harcolni nincs értelme. Pedig ha "nem javították" volna ezt is akkor manapság is elindítanám a DCS-t. Így nem teszem... Legalább nem látom mit "javítottak" még meg...
macleody
Attól függ mit akarsz. Gépészkedni az A10c full kattintható fülkéjében vagy billentyûzetet nyomkodni az A10a-ban. Nekem speciel a kattogtatós fülke jobban bejön, szeretek bütykölgetni, hajtómûvet indítani, minden bizbaszt tekergetni 😊 Persze az FC3-ban jóval több a repülõk száma, de ha már szimulátornak nevezzük akkor legyen egy kis munka is a géppel 😊
Reaper
Valóban kisebb a HUD képe igazából, mint ahogyan az eddigi verziókban volt, de azért ez a légyfing méret már túlzás...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

ja bocsi igen
Mint írtam az A-10C modul nem része az FC3-nak és nem is lesz soha!
Viszont az FC3 akciós áron 20 USD-ért még mindig jó ár, csak hát ki kell várni mikor lesz megint leárazás.
tehát akkor jobban járok ha megveszem az fc3 at. mintha külön külön megvenném a10c modult meg az f15c modult.
Soha mert szerintük ez így reális... Azaz majd ha kijön a fizetõs kattinthatós ezekbõl a tipusokból (sok sok dollárért) akkor majd abban biztos lehet majd állítani ezt is.... Sajnos ez már kezd trend lenni náluk.
polluxware
gyagyi.. bocsánat túl erõs kifejezés volt

fsx graf szempontjából sokkal elavultabb egyébként😉

a "rendszerek" szimulációja viszont tényleg nagyon "simple"

SZTEM

polluxware
írtam egy szubjektív véleményt.. ettõl még a su-25-tõl kezdve minden egyedien unikum.

p-51re gondoltam csak

igen,kellenek ide az ilyen "a másik játék sokkal faszább" jellegû hozzászólások!köszönjük!

PhantomAss
hát lehet hogy gagyinak tûnik, viszont van normális repmodellje, ami egy szimulátoban fontosabb mint a grafika illetve a rendszerek lemodellezése (legalábbis nekem).
Bár hozzáteszem nem ismerem az A2A mustangot, de az fsx-bõl kiindulva nem gondolom hogy nagyon valósághû lenne a fizikája. Az fs sorozat sosem errõl volt híres.
Vagy tévedek?

GOOBY, pls

polluxware
nos,

Csak hogy ne levegõbe beszéljek, gondoltam kipróbálom szóval 7,5 giga le Und telepít.

Elsõ indítás a Mustang-al.. battery fel, és elkezd valmi vinnyogni (gondoltam valmi automata preoil pressure cucc lehet... nem mert 0 psi)

szóval a csilingelés innentõl kezdve akármi lehet..

úgy ámblokk........

jééézus de gagyi az (fsx) A2A p-51D mustang után😊))

az tetszik benne ,hogy könnyen megtalálom az uninstall-t

PhantomAss
nem tudom hogy tail radar-e, lehetséges.
Kb szemmagasságban van egy tölcsér a cockpit bal oldalán fent, amiben van egy izzó is. Ha csöng akkor világít is.
A gázkar hang az inkább egy ki zümmögés, ez pedig olyan mint a kapucsengõ.
Teljesen random szokott megszólalni, és nem tudom hogy miért. Van amikor a földön, van amikor a levegõben, és nem tudom mihez kötni. A kezelési útmutatót átfutottam de nem találtam benne errõl semmit. Megnézem majd a fórumot is hátha ott írják. Bár most hogy mondod lehet hogy akkor csöng ha a jobb oldali kapcsolókat is baszkurálom 😊

GOOBY, pls

Reaper
A 29-es és a 27-es HUD-ját vajon mikor fogják helyreállítani?😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

polluxware
most látom ,hogy a TF-51Dnek is ott van a tail radar warning light-ja, úgyhogy elképzelhetõ😉

kabin jobb oldalán fõ kapcsolók után és az IFF panel között szokott lenni a kapcsolója..............

polluxware
két duda lehet...

vagy az hogy lehúzod a gázkart padlóra, és a Gear Horn megszólal...

,avagy a hátrafelé irányuló radar sipákol ha földön állsz a géppel

A2A Mustáng-nál ez a két lehetséges😉

Open beta frissítés 1.2.8-hoz: Change log
F-15C-ben egyenlõre nem lehet.

DCS World-ben nincs DLC, csak modulok, amelyet megveszel akkor azzal a géptípussal tudsz repülni. Az FC3 egy olyan modul, amely tartalmazza a régi Lockon 1.12-es repülõket, csak hát MiG-29 típusok kivételével új 3D-s 6DOF-os kabinnal, valamint PFM(repmodel) rendelkezõ F-15C-vel.

Tehát az alábbi típusokkal repülhetsz, ha az FC3-at megveszed:
A-10A, F-15C, MiG-29(A,C,G), Su-27, Su-33, Su-25, Su-25T

A további modulok vásárlása esetén, csak az adott típussal tudsz repülni.

Egyszóval, ha szeretnél a fentebb felsorolt típusokkal repülni, akkor nem kell külön megvásárolni az A-10A-t vagy F-15C-t és sorolhatnám.

Az A-10C külön modul és nem tartozik az FC3-ba.

Az DCS:F-15C külön modul egyenlõre ugyanaz, mint az FC3-ban lévõ F-15C.
ja meg még olyan kérdésem lenne hogy ha megveszem a flaming cliff 3 at akkor az olyan mintha f15c fliming cliff dlc meg a A-10C DLC venném meg? meg plusz SU 27 meg mig 29? vagy az F15C DLC más mint ami a flaming cliff 3 ba van f15 ös?
macleody
Abban nem lehet, csak az A-10c-ben, Kamovban, MI-8-ban, Huey-ban, meg a Mustangban. Meg talán az F-15c-ben.
ja A-10A m van pontosan
hali skacok új vagyok még nemrég vettem meg a játékot. az érdekelne hogy hogy lehet megcsinálni azt hogy lehessen klikkelni a cocpit be? alt+c elõhozza az egeret, az megvan oké... csak a gombokat nem lehet az A10 esembe nyomkodni.
PhantomAss
üdv
lenne egy kérdésem a TF51-rõl:
néha megszólal a duda (vagy csengõ, nem tudom mi a neve pontosan) a gépben és nagyon idegesítõ, mert nem lehet lekapcsolni (tudom hogy van egy gomb amivel le lehet, de nem mûködik hiába kapcsolgatom).
SZóval tudja valaki miért szólal meg a duda és mit lehet ellene tenni?
Gondolom valamelyik repülési paraméter nem megfelelõ de nem tudom melyik lehet az, mûszerek szerint minden rendben van.

GOOBY, pls

Sziasztok! Tegnap újra feltettem a DCS world_öt. Lenne pár kérdésem, hogy melyik szerveren érdemes kipróbálni a multirészt? Egyenlõre csak a két ingyenes repülhetõ gép van, a TF-51D vel szeretnénk páran (ha összejön) köteléket/közös repüléseket gyakorolni, megismerni. A repüléshez DCS_hez pár hasznos tanácsot nagyon megköszönnék. Szép napot!

Jól mondja(írja) beci43. Nagyon jó az új radeonok is, csak a DCS alatt nagyon szarul teljesítenek a HD7000 sorozat óta. Még a HD7970 is sajnos alul teljesít. Na már mos az AMD R9 290 és 290X egy új Hawaii chipet tartalmazó vga, szóval nem a HD7000-es feltupírozása megérne egy tesztet, de ahhoz túl drága magánszemélyként. Sajnos az AMD driverrel van probléma a dcs alatt, de sem az AMD sem az ED nem akaródzik vele foglalkozni.

Ha kezem közé kerül egy AMD R9 290 vagy 290X, akkor csinálok DCS tesztet és közzéteszem.

Ezért inkább én is csak Nvidia-t ajánlom. Most a "sláger vga" az GTX760 2GB GDDR5-ös, de plusz 8.000Ft-ért 4GB Vram is van, amely megéri azt a plusz pénzt. Teszteltem ezzel a kártyával mind a DCS-t és az ARMA3-at is full grafikán, tökéletes FPS volt, ami nem 30, hanem 50 alá nem is ment.

Persze a vga alá kell vas is, min 8GB Ram, erõs proci, SSD és jó minõségû max 600W-os tápegység.
Jók a Radeonok,bár nagyon elbaxxák a driverjeit.Mire valami klappol,tuti hogy a következõ frissítésben elrontják.Nem jobbak az NV kártyák,csak a DCS motor jobban érzi magát alatta.

Ka-50

Üdv!
Kis segítséget kérnék. Videokártyát akarok cserélni a gépemben. Azt már olvastam, hogy az NV jobbak, de szeretném tudni mennyire jelentõs a különbség a két gyártó között. Ha valakinek van AMD 290 290x konfigja esetleg, kérem ossza meg velem a tapasztalatait, a DCS-el kapcsolatban.

z0ty4
jaja. de hangulat is van rendesen 😊
viszont van olyan videó ami szinte full Brevity 😊 felesleges duma nélkül

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Ezek a Ralfiék mennyit pofáznak feleslegesen bevetés közben.
macleody
Ok, köszi.
gyanítom,hogy az életben sem lehet büntetlenül ellenséges géppel áthúzásokat végezni egy romboló,vagy egy hordozó felett.

nincs,kamovhoz még eddig nem adtak ki ilyesmit androidra,csak az A10C-hez,a P51-hez,az UH1-hez,és az F15-höz.illetve kiadtak még egy DCS:World enciklopédiát,olyasmit,ami a játékban is van,a jármûvek,és fegyverek leírásával,és volt még valami olyasmi app is,ami a reptereket mutatta,a reptereken az irányokat,reptér adatokat.

Hecker007
Az a sima FC3-as elvileg, írja is ha megvan az FC3 akkor nem kell hogy megvedd.

Valaki tesztelte már alaposabban a DCS 1.2.8-at?

A hajók ALARM STATE-ját nem lehet GREEN-re állítani a multi missionban.

1.2.7-ig szép csendesen úszkáltak, az 1.2.8 óta lõnek mint állat mindenre , ami mozog...

Észleltétek? Ötlet?

z0ty4

macleody
Valaki megvette már az F-15C-t? Csak FC3-hoz jó vagy sima World-höz is?
Láttam van a10chez androidos mfd. Valami hasonló nincs esetleg ka-50-hez is?
Videók itt:

https://www.youtube.com/watch?v=znAvij3SakM

https://www.youtube.com/watch?v=nfS5Knmq1dw

https://www.youtube.com/watch?v=Nx8M0VKHeIg

https://www.youtube.com/watch?v=egbgZ9pOAuQ
Üdv All.

A Szombathelyi repnapról a képek itt:

http://www.filedropper.com/kepek

Üdv.
SnowFox
Igen hazaértem csak pihentem 20-30 percet egy pihenõben mert majd elaludtam. 19 után indultam el. Megvártam amíg az utolsó gép is landol. De lemaradtál a tutiról. Mûrepülés volt Góbéval. Valamennyit sikerült levideózni belõle de az alacsony áthúzást lekéstem.

Ha rajtam múlik a kövi tali nem jövõre lesz. :-)
LeonSilver
Na végre 😊 Addig nem akartam lefeküdni,amíg nem vagyok biztos abban, hogy hazaértél!
Remélem nem kell egy évet várni a következõ talira 😊
A képeket köszönöm!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bocsi, hogy kijavítalak, de nem letöltöttem, hanem én forgattam azokat a filmeket! :-)

Leon a dicséretet köszönöm Neked is és Gsg barátomnak is.

Nekem is tetszett a repnap. sok képpel és videóval sok nagyszerû ember megismerésével és egy fantasztikus Góbézással lettem gazdagabb.

A képeket holnap felteszem valahová és Neked is elküldöm Leon.

Még 1X köszönöm az invitálást.

Üdv.
SnowFox
GaBika6
Szombathely része fentrõl és leszállás a Góbéval...

Nagyon jó volt...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Oké!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

GaBika6
Jaja! De ma elég kihalt volt ehhez képest, biztos a meló miatt ahogy mondtad. Így nekem jobban tetszett, mert nem volt az a nagy tömeg. Kb. 1 órát voltunk kint. Erõs volt az oldalszél és így kifejezetten élveztem, de a nõk menni akartak ezért nem maradtunk sokáig. Legközelebb elõre egyeztetünk...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Ez tegnap készült, de így be tudod azonosítani, hogy hol voltunk.

LeonSilver
Óóóóó baze!!! Tegnap pakoltunk ki. A gépek maradtak kint és SnowFox volt az õr, Õ kint is aludt.
Nem sátorban voltunk, hanem a faházban. Biztos láttad... De ha rákérdezel a starton, hogy hol van a szimulátor, akkor megmondták volna.
Mondjuk elég fail volt, hogy egy kurva tábla nem volt vagy valami.

<#vigyor1><#nevetes1>

Ka-50

z0ty4
Ralfi's Alley- Wild Weasel

csalinak jó lett a hangja 😊