Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Viszont az FC3 akciós áron 20 USD-ért még mindig jó ár, csak hát ki kell várni mikor lesz megint leárazás.
fsx graf szempontjából sokkal elavultabb egyébként😉
a "rendszerek" szimulációja viszont tényleg nagyon "simple"
SZTEM
p-51re gondoltam csak
Bár hozzáteszem nem ismerem az A2A mustangot, de az fsx-bõl kiindulva nem gondolom hogy nagyon valósághû lenne a fizikája. Az fs sorozat sosem errõl volt híres.
Vagy tévedek?
GOOBY, pls
Csak hogy ne levegõbe beszéljek, gondoltam kipróbálom szóval 7,5 giga le Und telepít.
Elsõ indítás a Mustang-al.. battery fel, és elkezd valmi vinnyogni (gondoltam valmi automata preoil pressure cucc lehet... nem mert 0 psi)
szóval a csilingelés innentõl kezdve akármi lehet..
úgy ámblokk........
jééézus de gagyi az (fsx) A2A p-51D mustang után😊))
az tetszik benne ,hogy könnyen megtalálom az uninstall-t
Kb szemmagasságban van egy tölcsér a cockpit bal oldalán fent, amiben van egy izzó is. Ha csöng akkor világít is.
A gázkar hang az inkább egy ki zümmögés, ez pedig olyan mint a kapucsengõ.
Teljesen random szokott megszólalni, és nem tudom hogy miért. Van amikor a földön, van amikor a levegõben, és nem tudom mihez kötni. A kezelési útmutatót átfutottam de nem találtam benne errõl semmit. Megnézem majd a fórumot is hátha ott írják. Bár most hogy mondod lehet hogy akkor csöng ha a jobb oldali kapcsolókat is baszkurálom 😊
GOOBY, pls
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
kabin jobb oldalán fõ kapcsolók után és az IFF panel között szokott lenni a kapcsolója..............
vagy az hogy lehúzod a gázkart padlóra, és a Gear Horn megszólal...
,avagy a hátrafelé irányuló radar sipákol ha földön állsz a géppel
A2A Mustáng-nál ez a két lehetséges😉
DCS World-ben nincs DLC, csak modulok, amelyet megveszel akkor azzal a géptípussal tudsz repülni. Az FC3 egy olyan modul, amely tartalmazza a régi Lockon 1.12-es repülõket, csak hát MiG-29 típusok kivételével új 3D-s 6DOF-os kabinnal, valamint PFM(repmodel) rendelkezõ F-15C-vel.
Tehát az alábbi típusokkal repülhetsz, ha az FC3-at megveszed:
A-10A, F-15C, MiG-29(A,C,G), Su-27, Su-33, Su-25, Su-25T
A további modulok vásárlása esetén, csak az adott típussal tudsz repülni.
Egyszóval, ha szeretnél a fentebb felsorolt típusokkal repülni, akkor nem kell külön megvásárolni az A-10A-t vagy F-15C-t és sorolhatnám.
Az A-10C külön modul és nem tartozik az FC3-ba.
Az DCS:F-15C külön modul egyenlõre ugyanaz, mint az FC3-ban lévõ F-15C.
lenne egy kérdésem a TF51-rõl:
néha megszólal a duda (vagy csengõ, nem tudom mi a neve pontosan) a gépben és nagyon idegesítõ, mert nem lehet lekapcsolni (tudom hogy van egy gomb amivel le lehet, de nem mûködik hiába kapcsolgatom).
SZóval tudja valaki miért szólal meg a duda és mit lehet ellene tenni?
Gondolom valamelyik repülési paraméter nem megfelelõ de nem tudom melyik lehet az, mûszerek szerint minden rendben van.
GOOBY, pls
Ha kezem közé kerül egy AMD R9 290 vagy 290X, akkor csinálok DCS tesztet és közzéteszem.
Ezért inkább én is csak Nvidia-t ajánlom. Most a "sláger vga" az GTX760 2GB GDDR5-ös, de plusz 8.000Ft-ért 4GB Vram is van, amely megéri azt a plusz pénzt. Teszteltem ezzel a kártyával mind a DCS-t és az ARMA3-at is full grafikán, tökéletes FPS volt, ami nem 30, hanem 50 alá nem is ment.
Persze a vga alá kell vas is, min 8GB Ram, erõs proci, SSD és jó minõségû max 600W-os tápegység.
Ka-50
Kis segítséget kérnék. Videokártyát akarok cserélni a gépemben. Azt már olvastam, hogy az NV jobbak, de szeretném tudni mennyire jelentõs a különbség a két gyártó között. Ha valakinek van AMD 290 290x konfigja esetleg, kérem ossza meg velem a tapasztalatait, a DCS-el kapcsolatban.
viszont van olyan videó ami szinte full Brevity 😊 felesleges duma nélkül
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A hajók ALARM STATE-ját nem lehet GREEN-re állítani a multi missionban.
1.2.7-ig szép csendesen úszkáltak, az 1.2.8 óta lõnek mint állat mindenre , ami mozog...
Észleltétek? Ötlet?
Ralfi's Alley- Botched weekend mission
F-15 Eagle - 2013 Raytheon Trophy Video
https://www.youtube.com/watch?v=znAvij3SakM
https://www.youtube.com/watch?v=nfS5Knmq1dw
https://www.youtube.com/watch?v=Nx8M0VKHeIg
https://www.youtube.com/watch?v=egbgZ9pOAuQ
A Szombathelyi repnapról a képek itt:
http://www.filedropper.com/kepek
Üdv.
SnowFox
Ha rajtam múlik a kövi tali nem jövõre lesz. :-)
Remélem nem kell egy évet várni a következõ talira 😊
A képeket köszönöm!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Leon a dicséretet köszönöm Neked is és Gsg barátomnak is.
Nekem is tetszett a repnap. sok képpel és videóval sok nagyszerû ember megismerésével és egy fantasztikus Góbézással lettem gazdagabb.
A képeket holnap felteszem valahová és Neked is elküldöm Leon.
Még 1X köszönöm az invitálást.
Üdv.
SnowFox
Nagyon jó volt...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Nem sátorban voltunk, hanem a faházban. Biztos láttad... De ha rákérdezel a starton, hogy hol van a szimulátor, akkor megmondták volna.
Mondjuk elég fail volt, hogy egy kurva tábla nem volt vagy valami.
Ka-50