37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Rue East
    Én még soha nem vezettem repülőgépet, főleg nem műrepültem, de azért érdekelne vajon az adja-e vissza jobban az élményt, hogy éppen a térben milyen helyzetben vagyok, ahogy ez, vagy a pilótára ható erők lemodellezése. Én az utóbbira hajlok és ezt inkább csak látványosnak gondolom, mintsem élethűnek.
  • VO101Tom
    Gyenge. Olyan 30% körül minden.
  • sakkay
    Akinek g 940-je van, milyen force beállítást használ?
  • sakkay
    Köszi, holnap megnézem.
  • sakkay
    SOS!!!Elkezdtem a-10el a ca kampányt. Viszont az x küldetésnél bekapcsolás és kigurulás után, kiszakad az első kerék.
    Kérni kell valami ék kiszedést-de akkor eddig miért nem kellett, meg azért gurulni tud simán.?
    Vagy mi a faxom ez? Máá megint. Utálom a repülőket amin nincs propeller. De nyomjanak ki bármely helikopátert azt megszűnnek a gondjaim.
  • Solt
    Nagyon én sem akarok belemenni, de azért azt jó nézni, hogy a farok csóválja a kutyát! :)

@repvez: Az a 10x gyorsulás a deep learning-re vonatkozik, és az NV szerint is durva becslés.

"A fenti módosításokkal a Pascal architektúra négyszeres előnyt szerez a Maxwell architektúrához viszonyítva 16 bites lebegőpontos és 8 bites fixpontos feldolgozás mellett egy CUDA magra levetítve, ami tökéletes a deep learninghez. Az NVIDIA tízszeres előrelépést vár, amiről a vállalat persze kihangsúlyozta, hogy nagyon durva becslés, de a vegyes pontosság, a HBM memória, valamint az NVLink együttes hatása, illetve a célirányosan deep learningre kigyúrt működés hozhat ennyit."

LINK

• repvez
    DE már a következő NV-re is azt pletykálják, hogy 10x gyorsabb lesz meg 32gb rammal jön. csak bele sem merek gondolni, hogy akkor mennyit kérnek majd érte, ha a mostani tendencia marad
  • pontijonny
    Na ebbe én nem akarok belemenni ,lévén annyira nem érdekel,de Soltom mindig ez a duma van aztán meg csak pillognak:)
    Lassan csődbe mennek a nagy előremutatásukkal:)
  • repvez
    hát én a veres 390x-re azt olvastam hogy 60% al lesz gyorsabb a 290x-hez képest. és ha még azt is hozzávesszük, hogy a már eddig megjelent VGA-i is csak nekik támogatják a tier3as DX12-öt akkor azért lehet nem lesz olyan rossz.
    Ugy, hogy a tier1-es szint is mérföldekkel tulmutat azon amit most tudnak és a tier 3ast még egy 7850es is tudja, míg a legujabb NV még csak a 2est.
  • Solt
    Nyáron jön az új széria... lesz majd sírás... :))
  • pontijonny
    Úgy olvastam több az.
    Na meg mi van a veresekkel,azt olvasom,hogy mégse megy olyan jól a szekér,pedig előre mutattak vagy mi ,tudod ahogy szoktak:))
  • Solt
    Igazából a szokásos... Full HD mellet plusz 20% az előző egy GPU-s csúcshoz képest... ezért biztos nem adnék 400000.-Forintot. (ennyi az ára az erős dollár miatt!) :)
  • repvez
    igen csak akkor nem 280 volt a dolcsi :(
  • pontijonny
    Nem hinném ,lévén mindig ennyiért adták a leggyorsabb vasukat megjelenéskor.
  • repvez
    hát ha igy folytatják akkor még egy év és nem leszünk képesek fejleszteni, mert már a közép kategória is 100k lesz. milyen már, hogy 300k körü indul egy nyomorult VGA? Ha igy megy már arra is kölcsönt kell felvenni vagy egy ház árát spórolni.
  • pontijonny
    Apropó. Mit szólsz az új NV VGA hoz. Aszt olvasom brutális lett ,no meg brutális az ára is.
  • Solt
    Igen... ha megoldják, hogy késleltetés nélkül kövesse a cucc a játékból jövő mozgásokat, akkor egy VR szemüveggel ez bizony elég komoly élményt adhat, ráadásul elérhető áron.

@Jonny: () Dobozos sörből betárazol, egy húzásra megiszod, mehet a kukába... más kérdés, hogy mennyire rázódik fel! :))
  • repvez
    Tessék ezalá elfér a buvárszemüveg és még a kezed sem lesz lefoglalva :D
  • pontijonny
    Nekem még mindig a legnagyobb problémám a sör fogyasztása harc közben. Vagy szívószál? Gumicső?
    Úgyse lesz az egyhamar .
  • repvez
    nekem azzal nincs bajom, mert mire oda kerül a sor már érzékelni fogja a kezet igy simán csak odanyulsz a kabinba és felkapcsolod, (jobb szimulátorok tudják :P) A kinézést a szemüveg alól meg lehet megoldják, hogy egy gombbal, átvált külső kamerára és azon keresztül látsz mindent.
    Nekem a legnagyobb gondom az, hogyha nem oldják meg, hogy szemüveg nélkül is lehessen használni és valami beépitett dioprtia korrekcióval vagy valahogy de mindenkinél éles képet adjanak.
  • bgabor
    Nekem olyan alapvető elvi problémáim van ezzel az Oculus Riftel, hogy vajon ha le kell nyomni egy billentyűkombinációt (szimulátorokban ez igen gyakori), akkor hogyan találom meg a megfelelő gombokat ezzel a fejemen? Netán váratlanul tüsszentek egyet, akkor mi lesz?
  • pontijonny
    Ezzel megint csak az a problem,hogy hogyan iszom harc közben sört meg HP-t?
    Ha meg netán az sikerülne akkor ez a szerkezet gondoskodik arról,hogy ki is jöjjön.
    Ez egy marhaság:)
  • VO101Tom
    Ja ja, sokkal előbb invesztálnék Ocolusba és ebbe, mint a Simpitbe.
  • Solt
    Szerintem még mindig ez a legígéretesebb, csak a monitort kell egy búvárszemüvegre cserélni! :)

Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.22. 18:40:05
  • pontijonny
    Akkor storno:) Búvárban nem játszom:)
  • VO101Tom
    Simpit. Fél szobányi szimulátor, 35000$-ért utánad vágják :) (+posta új zélandról)
    A búvárszemüveg jobb lesz, ez nem is 3D, hátra nem is vetít semmit, és ahogy nézem ez felfelé sem. Ez csövesekhez való, pucurkázni az MFD-ken, nem ww2-esekhez ;)
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.22. 18:05:10
  • pontijonny
    Hát rohadjak meg kell egy ilyen:) Egy messza kabint összedobok valahogy de látom nem is kell megtévesztett az is oda van vetítva,,meg még a 7 projektor is valahogy összejönne plusz a VGA ahogy nézem az sem egy oco mulatság:))) no de ehhez kell egy szoba,nem is kicsi:)
    De komolyan mondom ha valamit akkor ezt érdemes megcsinálni.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.22. 18:05:09
  • repvez
    Pont rád gondoltam, hogy ennél nem kéne buvárszemüveget használni és a felbontás is rendben van.
    Elvileg egy hajlitott kijelzőre 7db projector vetiti a képet, 100 fokban vizszintesen . újzélandiak csinálják.
    még egy kis kedvcsináló :)
  • pontijonny
    Ez mi ez??????? Aszt hittem már nem fogok kedvet kapni a repkedéshez ,de ez qrrrrrrrrrrrrrrrrrv.... jó.
  • repvez
    Egy kicsit jobb minőségben , azért van feelingje igy
  • repvez
    Na itt aztán tényleg úgy érezni mintha bennt ülnénk a gépbe.Igaz egy kicsit nagyobb a kép ,de hát még mindig jobb mint amit eddig láttam és nem kell hozzá semmi szemüveg.
  • GaBika6
    Mivel módoltam és egy korábbi módban ami átírta nem volt még benne...
  • molnibalage83
    Szimulátor történelem - 2.rész
  • wittman
    De ezek a sorok nekem benne vannak a graphics.lua-ban. Tiédbe hogy-higy nem volt benne? Sejtem miért.
  • GaBika6
    Na ránéztem most, mert este már fáradt voltam, valószínűleg öregszem...
    A graphics.lua file-ban kellett beírni az új bejegyzéseket, melyek:

"./Bazar/World/textures/Su-24M",
    "./Bazar/World/textures/Su-24MP",
    "./Bazar/World/textures/AeroWeapons",

Ezek az új modellek! Majd TS-en megkereslek ha ráérsz aztán az új módomat is átnézhetnénk. Célom egy szebb, jobb hangzással (hangmódok) futó kinézet fps romlás nélkül. A hangokkal is olyat lehet variálni, hogy nem értem miért nem írják át azt is pöcsbe. Ezek hülyék komolyan mondom! Eddig jó irányban haladok, de több gépen jön ki igazán...
  • Borisz80
    pl USA oldalt választasz orosz helyett. De én orosszal repülöm, viszont a felbukkanó "hint" feliratokat átállítom angolra az egyik file-ban, ha szükség lenne egy nem túl jól memorizált kapcsoló megtalálásához.
    Fejből nem tudom mi a file neve.
  • GeriDoc
    Gyárilag benne van.
  • beci43
    Angol nyelvi fülke honnan?
  • wittman
    Ezeket a 3D-s modelleket cserélte nemrégiben az ED a textúrával együtt, FAB-100 négyes tartón és FAB-250 ha jól látom? FAB-500 is ilyen hibás neked?

TS? Ott vagyok.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.22. 02:35:43
  • GaBika6
    Konkrétan ezek a bombák érdekelnek, mert elkúrtam valamit a módomban és vagy a textúra nincs vagy valami hivatkozás. Nincs kedvem fél napig keresni a fájlt.

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.22. 02:26:45