Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Egyrészt (gondolom) a sok pénz ellenére így bukta a legkevesebbet.
Másrészt ugyan soha nem mondta, de tudván kik (milyen nemzetekbõl valók) voltak a projectben, szerintem Laci jobban féltette a saját és a szerettei testi épségét.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Borisz80
Látom elkapta az urakat a kapzsiság.
Nem tudom hogyan alakulhatott úgy a dolog, hogy Lacinak az eddig elvégzett munkáját csak úgy ingyen és bérmentve át kellett adnia.

A PP-s lenyúlás meg érdekes. Ha jogilag rendben volt a dolog akkor ez lopás és nem értem miért megy a huzavona a szerveknél. Egyértelmû a dolog. Adják ki a pénzt.

Ezek után a 21-bõl majd a jóárosított példányt fogjuk beszerezni.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

PhantomAss
nem lehetne ezt esetleg a szimes fórumokon terjeszteni valamilyen formában? vagy az már erõsen üzletrontás kategória?

GOOBY, pls

LeonSilver
Az F-86-ot a Belsimtek csinálja és egyelõre ez a név nálam garancia a minõségre. Jó kis gép volt egyébként, én tuti megveszem fõleg így, hogy a 21-est meg tuti nem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nagyon jó lesz a Mig-21,lévén Laci munkája.De akkor sem fogom megvenni,én nem tömöm az árulók pénztárcáját.<#gun>

Ka-50

krisztian005
Azt hiszem én is más gépre teszem félre azt a pénzt amit a 21-esre szántam. Az F-86 engem anyira nem hoz lázba, inkább valami modernebb pl F-18, Su-27, érdekelne, vagy valami amit magyarok is repültek.

Az L-39-rõl tudtok valamit? Hogy áll a fejlesztés, egyeltalán milyen szinten lessz megcsinálva? Egy idõben nagyon sokat lehetett hallani róla, de egy jó ideje semmit.

Volt még egy magyar csapat akik a Gripent csinálták, ha jól emlékszem az csak FC3 szinten lett volna megcsinálva, de arról sincs semmi hir.

LeonSilver
Igen, azt tesszük.
Azt hiszem innen az SG-rõl nagyon kevesen (talán ez a szám nulla) veszik meg majd a 21-est. A történtek miatt.
Majd adok pénzt az F-86-ra.

LeonSilver
EZ történt Lacival.

Borisz80
Köszönöm a segítséget mindenkitõl!
Bedugtam másik USB-be és ott meg már látja a DCS. De hogy miért nem volt jó neki az elõzõ usb porton... azt nem tudom. Eszembe nem jutott volna másikba dugni.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

krisztian005
Ha a windowsba látja és jól müködik akkor a DCS-ben is kell müködjön, esetleg nincs hozzárendelve a ruderhez. Menj az options-->controls, ott válaszd ki a gépet amivel repülni akarsz, arra ugyelj hogy ha sim mod van beállitva akkor itt is a sim-et válaszd, majd melette válaszd ki az axis command-ot majd keresd ki amire akarod állitani, gondolom a ruder, klikkelj rá majd az axis assing-re és mozgasd meg a pedált, igy lehet társítani.

Borisz80
Fent van minden. Más szimulátorban mûködik gond nélkül, a windows játékvezérlõben is. Csak a DCS nem érzékeli.

PhantomAss
saitek driverek fel vannak telepítve? próbáltad másik usb portról?

GOOBY, pls

Borisz80
Üdv Urak!
Én egy kicsit lemaradtam a DCS MiG-21 körüli problémáról.
Pontosan mi történt???

Más.
Most raktam fel másodjára a DCS World-öt. Azóta vettem egy saitek pedált. Az a gondom, hogy a DCS nem érzékeli. Tudna valaki valami tanácsot adni?
X52pro + 2 db cougar MFD + saitek combat rudder pedal van rádugva a gépre. Csak a pedált nem látja.

Sziasztok! Ma ápdételtem a játékot és nem enged fel a szerverekre... 5let? Telepítsem újra, vagy várjam +, hogy frissített szerverek legyenek? Üdv.

PhantomAss
ez biza gyalázatos
akkor tán bojkottálni kéne vagy nemtom...

GOOBY, pls

Nem majdnem volt kész,hanem teljesen.Már csak pár simítás kellett volna,márciusban jelent volna meg,magyar kézikönyvvel,stb.

Ka-50

egészen pontosan
PhantomAss
nem vagyok annyira képben, de ez most az a 21-es projekt lenne amit önkényesen elvettek a magyar sráctól aki évekig dolgozott rajta és már majdnem kész lett vele és nem adtak semmit cserébe?
valami ilyesmit olvastam régebben
ha igen, akkor ezt most a ruszkik befejezték és kiadják úgy mintha a saját munkájuk lenne?

GOOBY, pls

Reaper

Az utánégetõn füstölõ hajtómû mellett a gagyi hangokat is kiemelném...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Istenem,mennyit lelõttem anno ezekbõl!<#violent>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Szerintem elég jól néz ki :-)

Sziasztok! "Ott a helyetek/jünk" :-) Alakul a csoport, jó lenne sok Magyar játékossak Online repülni, kikapcsolódni.
Azért is hoztam létre ezt a Facebook_os lehetõséget,
hogy minél jobban meg tudjuk ismerni a DCS_t és ami vele kapcsolatos.
Én pár hete installáltam a programot újra, párszor már próbáltam anno.
Az az elképzelésem, hogy a tapasztalt DCS Tagok, megoszthatnák a tudásukat, hozzáértésüket a játékkal most ismerkedõk számára, közöttük vagyok én is :-)
Azt szeretném, ha olyan szintre tudnánk fejleszteni a tudásunkat,
hogy akár "tapasztalt vadászok" vagy formációban együtt repülni tudó pilóták legyünk!
Nagyon szeretek online repülni, ezért remélem soXor összejövünk a virtuális légtérben!
Segítsük egymást a DCS_ben és repüljünk minél többet Online! :-)
Szép napot! Frenky "HUNter"

z0ty4
ott a helyünk 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Sziasztok! Létrejött egy MAGYAR FB_s csoport, ahol mindenki megoszthatja képeit, tapasztalatait, videóit a DCS World_el kapcsolatban. Minden érdeklõdõt várunk! Csatlakozz!
Digital Combat Simulator MAGYAR Felhasználók csoportja!

Sziasztok! Pár napja tettem fel a DCS_t és egyre jobban tetszik, fõleg a multi része :-) Jó lenne Magyar pilótákkal/játékosokkal repülni!

Csináltam egy gyors felvételt is, igaz elég kezdetleges, de el kell kezdeni valahol.

Üdv. HUNter

a játék szaggatása,aljas rágalom!!!!még egy ilyen,és bannolva leszel!!!<#vigyor5><#vigyor5>

repvez
Szépnek szép,de valahogy olyan matt és rajzfilmszerü az egész.ÉS most avgy a video szaggat nálam vagy a játék mikor felvették a videot.
Na ja. Lehet egyszer csak kidobják aztán leesik az állunk, de én úgy állok hozzá, hogy nemvan'<#smile>...így nem öl meg az ideg,hogy mi a fasz van már, csak nézem a videókat , hogy milyen szép jövõkép.

<#alien>

ez a túl szép,hogy igaz legyen kategória.a menetrend szerinti éves,fél éves,bemutató videó.mióta is láthatunk ilyeneket?mikor adták ki az elsõt?

LeonSilver
A 9 hónaptól 😄

mikortól számítva?

macleody
De csak azért nem mert nem fúj a szél.

GaBika6: nem mindegy? Úgyse játszol vele 😊
GaBika6
Hát jah az ígérgetéseiktõl, már megtelt a padlásom... 😄
Az f-15c is egy katonai megrendelés sztem. F-18-at jobban vennék a szim rajongók lévén a földi, légi fegyverzet, valamint az anyahajó képesség miatt...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Két hét... 😉

GaBika6
Nagyon szép a video, de fogalmam sincs hol tart a project és terv sincs mikor repülhetünk rajt. Valaki tud esetleg valamit?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Kár 😞 Már úgy megszoktam 😄 😄

Tuti nem.

LeonSilver
Vajh hullámzik ÉÉÉÉÉÉ a tenger a hegyek alatt??

<#vigyor>Mert lepermetezték.

Fos... nem volt méhecske a virágokon.

www.smart-bus.hu

Üdv eladnám az UH-1-es modulomat,4000Ft-ért.amióta megvan,kb 3X repültem vele,és nem köt le igazán. akit érdekel,privátban jelezze.
Üdv!

Nem felesleges.A legújabb dolgok elõször az open betába kerülnek,ott tesztelgetjük,véleményt írunk EdE fórumába,így a véglegesben azok csak hetekkel késõbb jelennek meg.
De persze törölheted is,ha úgy érzed kevés a helyed.

Ka-50

Sziasztok!

Engedjetek meg egy láma kérdést: Ha fel van telepítve a DCS world és a DCS world beta is, akkor gondolom (már) felesleges mind a kettõ. Lesz még vmi javítás, ami elõször csak a bétában lesz? Mert akkor a sima szerintem feleslegesen foglalja a helyet a vinyómon.
Ki van csapva itt is a tûzfalra egy projektorral. Alig 2 méter átlóba... 😊
PhantomAss
<#guluszem1>

GOOBY, pls

Reaper
Igen, 55"-oson és tökéletesen megy HDMI-vel..😉

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

PhantomAss
van róla valami tapasztalatotok egyébként hogy lcd tv-n milyen játszani?
gondolkodom hogy lecserélem a 23" monitoromat vmi nagyobbra, de ha egy füst alatt meg lehetne oldani akkor a tv-t cserélem le egy 32" körülire és azon játszom is...csak nem tudom mennyire mûködik ez a gyakorlatban. Full hd tv-re gondolok.
Játdzik közületek vki tv-n?

GOOBY, pls

Vagy mert beszálltak a nagyméretû monitorok gyártásába is...