Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt ugyan soha nem mondta, de tudván kik (milyen nemzetekbõl valók) voltak a projectben, szerintem Laci jobban féltette a saját és a szerettei testi épségét.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem tudom hogyan alakulhatott úgy a dolog, hogy Lacinak az eddig elvégzett munkáját csak úgy ingyen és bérmentve át kellett adnia.
A PP-s lenyúlás meg érdekes. Ha jogilag rendben volt a dolog akkor ez lopás és nem értem miért megy a huzavona a szerveknél. Egyértelmû a dolog. Adják ki a pénzt.
Ezek után a 21-bõl majd a jóárosított példányt fogjuk beszerezni.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Az L-39-rõl tudtok valamit? Hogy áll a fejlesztés, egyeltalán milyen szinten lessz megcsinálva? Egy idõben nagyon sokat lehetett hallani róla, de egy jó ideje semmit.
Volt még egy magyar csapat akik a Gripent csinálták, ha jól emlékszem az csak FC3 szinten lett volna megcsinálva, de arról sincs semmi hir.
Azt hiszem innen az SG-rõl nagyon kevesen (talán ez a szám nulla) veszik meg majd a 21-est. A történtek miatt.
Majd adok pénzt az F-86-ra.
Bedugtam másik USB-be és ott meg már látja a DCS. De hogy miért nem volt jó neki az elõzõ usb porton... azt nem tudom. Eszembe nem jutott volna másikba dugni.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Én egy kicsit lemaradtam a DCS MiG-21 körüli problémáról.
Pontosan mi történt???
Más.
Most raktam fel másodjára a DCS World-öt. Azóta vettem egy saitek pedált. Az a gondom, hogy a DCS nem érzékeli. Tudna valaki valami tanácsot adni?
X52pro + 2 db cougar MFD + saitek combat rudder pedal van rádugva a gépre. Csak a pedált nem látja.
Ka-50
valami ilyesmit olvastam régebben
ha igen, akkor ezt most a ruszkik befejezték és kiadják úgy mintha a saját munkájuk lenne?
GOOBY, pls
Az utánégetõn füstölõ hajtómû mellett a gagyi hangokat is kiemelném...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Azért is hoztam létre ezt a Facebook_os lehetõséget,
hogy minél jobban meg tudjuk ismerni a DCS_t és ami vele kapcsolatos.
Én pár hete installáltam a programot újra, párszor már próbáltam anno.
Az az elképzelésem, hogy a tapasztalt DCS Tagok, megoszthatnák a tudásukat, hozzáértésüket a játékkal most ismerkedõk számára, közöttük vagyok én is :-)
Azt szeretném, ha olyan szintre tudnánk fejleszteni a tudásunkat,
hogy akár "tapasztalt vadászok" vagy formációban együtt repülni tudó pilóták legyünk!
Nagyon szeretek online repülni, ezért remélem soXor összejövünk a virtuális légtérben!
Segítsük egymást a DCS_ben és repüljünk minél többet Online! :-)
Szép napot! Frenky "HUNter"
Digital Combat Simulator MAGYAR Felhasználók csoportja!
Csináltam egy gyors felvételt is, igaz elég kezdetleges, de el kell kezdeni valahol.
Üdv. HUNter
Az f-15c is egy katonai megrendelés sztem. F-18-at jobban vennék a szim rajongók lévén a földi, légi fegyverzet, valamint az anyahajó képesség miatt...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
Üdv!
De persze törölheted is,ha úgy érzed kevés a helyed.
Ka-50
Engedjetek meg egy láma kérdést: Ha fel van telepítve a DCS world és a DCS world beta is, akkor gondolom (már) felesleges mind a kettõ. Lesz még vmi javítás, ami elõször csak a bétában lesz? Mert akkor a sima szerintem feleslegesen foglalja a helyet a vinyómon.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
gondolkodom hogy lecserélem a 23" monitoromat vmi nagyobbra, de ha egy füst alatt meg lehetne oldani akkor a tv-t cserélem le egy 32" körülire és azon játszom is...csak nem tudom mennyire mûködik ez a gyakorlatban. Full hd tv-re gondolok.
Játdzik közületek vki tv-n?
GOOBY, pls