Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merre voltatok? Én is voltam ma. A számod nem tudtam, azt hogy Jóska gyerek is van meg elfelejtettem... 😞 De sátrat sem láttam, nem hogy számítógépet. Olyan 15 körül repültem. Lehet késõbb pakoltatok ki? Jó volt a repülés, én is vezethettem 😄
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ma kicsit kevesebben voltak, sokan dolgoztak ma. De tegnap... egy órát kellett sorban állni a motoros repülésért!
Snowfox egy qrva jó fej srác!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
EDe meg leszarja. Kurvára nem érdekli, hogy a külsõsök mit csinálnak.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Legalább a befektetett költségeit téritették volna meg ezek LAcinak,hamár a bevételbõl nem jut neki.
Arra viszont nagyon kiváncsi lennék ED-ék mit szóltak az egészhez? Vagy nekik mindegy, csak kapják meg a reszüket a bevételbõl.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Tegnap a röptéren egy öreg pilóta, aki még , amikor elkezdtem Neki mesélni a történetet, már az elején azt kérdezte, hogy "kitúrták, mi?"
Pedig akkor még szinte semmit sem tudod csak azt, hogy magyar srác-cég-bulgár/belorusz meg mit tudom én milyen náció.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ka-50
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ka-50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ka-50
Ka-50
Most jól elteszem, hogy máskor is meglegyen.<#nevetes1>#nevetes1>
Nálam a DCS World/bin mappában van egy Headtracker.dll (11 K😎 fájl, plusz ugyanitt egy Headtracker nevû mappában ugyanez. Hogy mitõl, vagy melyiktõl mûködik, ne kérdezd. De ha megy, akkor a world repülhetõ masináinak opcióinál a tengelyeknél is hangolható.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Freetrack-hez kérnék segítséget. Maga a freetrack mûxik, csak a játékban nem. A szükséges dll-t letöltöttem (freetrack binary) és a DCS World Open BetaBin -be bemásoltam a HeadTracker.dll és a HeadTracker.pref file-okat, mégsem reagál. Próbáltam a DCS World Open BetaModsaircraftsA10-Cin és ezen belül egy headtracker mappában is.
Mit csinálok rosszul?
Elõre is kösz.
És gondolom a Su-25-höz is kijött a 6DOF kabin. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Köszönöm férfitársaim!
Amiatt gondolom mert joyt nézek magamnak, és beleakadtam ebbe is, a joy maga kb, 50 €, de sajnos mûanyag az egész belül és volt akinél pár hónap alatt tönkrement. A fat mamba pedig kb. a warthog árával egy kategória, de akkor meg már inkább azt venném...
GOOBY, pls
Isten nem bottal, hanem VMware.