Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Próbáld meg, hátha.. ...DCS World OpenBetaModsaircraftsFlaming Cliffsinfc3_protect.exe
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
CameraTerrainRestriction = false
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A videókat leszámítva, 4. találat volt guglin a "DCS world mi 8 english" kulcsszó-kombinációra.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Amúgy igen, ocsmány, már annak akinek van füle hozzá, mint ahogy a német is az.
Érdekes lenne, ha egy keresett exportcikknek nem lenne angol feliratú kabnja.
Én nem akarom védeni az EDe -t semmilyen szinten, de nehogy már azt rójuk fel hibának hogy valósághû. A Ka-50 -ben is volt valóban, de ettõl még ez kb olyan mint amikor angol HUD -al akarsz MiG-et repülni. Lehet, de nagyon kiábrándító. Persze, szíved joga, egyébként tudomásom szerint (nem 100%) van hozzá angol feliratozás (nem a kabintextúrára gondolok, hanem arra amikor a kurzort a mûszer fölé viszed és kiírja a nevét).
Olvasd el a manualt és tanuld meg mi-micsoda...
Mellesleg tudtomal a Mi-8as oroszország egyik legkeresettebb exportcikke, biztos vagyok benne hogy létezik angol feliratozású kabin is belõle. És a Black Sharkhoz is volt rendes angol nyelvû kabin.
Szóval megcsinálták már vagy sem?
Mission: The long day! no password
Várva várt! <#miaz>#miaz><#vigyor1>#vigyor1><#hawaii>#hawaii>
Itt egy link!
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=122393
Itt követhetitek az eseményeket! Úgy néz ki ma nyílik meg az 1.2.8 as open beta teszt. Linkelek még majd ha lesz valami!
Ka-50
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egy kis infó kellene arról, hogy a DCS MiG-21 -et kiadták e már?
THX!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Originally Posted by Chizh View Post
В бесплатную версию скоро вероятно добавится P-51D в гражданском варианте, без вооружения. Для пилотажников и любителей просто полетать.
Translated
Originally Posted by Chizh View Post
In the free version will probably soon be added to P-51D in the civilian version, without weapons. For lovers pilotazhnikov and just fly.
Tehát kap mindenki egy ingyenes P-51D t amin nincsenek fegyverek röpködni, szórakozni! <#smile>#smile>