Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Egyre buzerátorabb ez a kibaszott ezsgé

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Lehet, hogy aktiváltnak tûnik és valamiért mégsem az. Én jártam úgy, hogy nem tudtam multiba belépni. Még a szupportnak is írogattam, javasoltak ezt-azt, persze semmi sem segített. Aztán a szarforszal újra aktiváltam a cuccot és egybõl megoldódott.
Próbáld meg, hátha.. ...DCS World OpenBetaModsaircraftsFlaming Cliffsinfc3_protect.exe

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ha nem te "vetted" (bankkártya típus probléma pl) és csak a kódot kaptad meg (ajándékozás), talán akkor is csinálhat ilyet. Tegnap senkinél nem tapasztaltuk az általad jelzett problémát, s ha a fenti tipp nem helytálló, akkor valószínûleg valami bug lehet a ludas. Eddig DCS fórumon sem találkoztam friss és hasonló problémával.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

nem steam-es.a module managger-ben nem adja be a seriallt,de az 1.2.7-ben igen.ott mûködik is rendesen.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Module manager,kiválasztod az FC 3-at,beadja a serialt.Az alapján el kéne indulnia.De ha Steames,lehet hogy gondok akadhatnak.

Ka-50

Urak nekem az FC3 nem mûködik az openbeta-ban,a nyitó képernyõn is szürke marad az ikonja,és a gépeket sem lehet választani a mission editor-ban.a többi modul mûködik.CA-ban jól néz ki az új radar kijelzõ.végre nem egy távcsõvel kell megkeresni az égen az ellent.az FC3-as problémára van valakinek ötlete?

én erre csak azért nem megyek el,mert nem akarom,hogy 10-12 éves gyerekek szét alázzanak nagyközönség elõtt!<#vigyor><#vigyor><#nyes><#nyes>de egyébként nagyon szép kezdeményezésnek tartom!!sok sikert hozzá!

hrundibaksi
THX!
Reaper
server.lua

CameraTerrainRestriction = false

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

hrundibaksi
Hogy lehet a kamera nézetet a talajig levinni az FC2-ben?
Mit és hol kell átírni?
Reaper
Nézzétek, osszátok, nevezzetek! 😉

I. Infinite SIM-CITY Dogfight kupa promo

LeonSilver
De fasza a 25T kokpit 😊

köszönöm!be kellett jelentkeznem,és már tölti is le a dolgokat.

Modul managerben nézelõdj. 😉

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

én is letöltöttem,és telepítettem az openbeta verziót.lehet hogy már volt róla szó,de azért megkérdem.az eddig meglévõ modulok nem játszhatóak benne?FC3,CA,UH-1,KA50 2.

Köszönöm a válaszod, de az 1.2.7-ben nem látom ugyanezt az opciót. A fülkében ülve jobb egérklikkre megjelenõ vörös kereszt már feltûnt régebben, de sosem próbáltam használni. A beta opcióinál viszont ez a funkció számomra még ismeretlen.

Elvileg az alapban is van ilyen. Megnyomsz egy gombot és a rákattintasz valami ellenségre akkor elvileg csinál valamit de annyit nem próbáltam, mert nehéz ,,rácélozni" vele bármire is 😊
Tudja valaki, hogy az Openbeta 1.2.8. "Gameplay" fülön levõ opcióknál mire jó a "Cockpit visual recon mode"? Se leírást, se fórumbejegyzést nem találtam eddig errõl.

sure
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=114166

A videókat leszámítva, 4. találat volt guglin a "DCS world mi 8 english" kulcsszó-kombinációra.

Isten nem bottal, hanem VMware.

ez így van.azt a közel 30 szakkifejezést meg lehet tanulni,és nem kell miatta az oroszul megtanulni.

Annyiból igazad van, hogy az USA-nak voltak Mi-8ai, és azokat lehet, hogy átcímkézték. Attól még orosz géppel repülni akkor is orosz nyelvû fülkében autentikus, azt sem értem mi a bajod az orosz nyelv hangzásával, a tanulásról meg annyit, hogy csak azt kell tudni, hogy az a pár paca mit jelent a HUD-on, szóval nem tudom most mi bajod...
Köszönöm, repülni szeretnék és nem egy olyan nyelvet tanulni amit mindenki csak akkor tanul ha fegyverrel kényszerítik rá. <#wink>
Amúgy igen, ocsmány, már annak akinek van füle hozzá, mint ahogy a német is az.

Érdekes lenne, ha egy keresett exportcikknek nem lenne angol feliratú kabnja.

Ez egy érv? Mármint, hogy az orosz nyelv "ocsmány"?
Én nem akarom védeni az EDe -t semmilyen szinten, de nehogy már azt rójuk fel hibának hogy valósághû. A Ka-50 -ben is volt valóban, de ettõl még ez kb olyan mint amikor angol HUD -al akarsz MiG-et repülni. Lehet, de nagyon kiábrándító. Persze, szíved joga, egyébként tudomásom szerint (nem 100%) van hozzá angol feliratozás (nem a kabintextúrára gondolok, hanem arra amikor a kurzort a mûszer fölé viszed és kiírja a nevét).

Olvasd el a manualt és tanuld meg mi-micsoda...
Lehet, de az orosz nyelv kiábrándító, sõt, ocsmány.

Mellesleg tudtomal a Mi-8as oroszország egyik legkeresettebb exportcikke, biztos vagyok benne hogy létezik angol feliratozású kabin is belõle. És a Black Sharkhoz is volt rendes angol nyelvû kabin.

Szóval megcsinálták már vagy sem?

Vicces, hogy kiábrándítót írsz, mikor a valóságban is orosz.... <#falbav><#worship>
A játszható Cobráról van már valami hír? Ebben a Mi-8asban amúgy lehet választani angol feliratos kabint is vagy csak a kiábrándító orosz feliratok vannak?

VMH59 szerver frissítve 1.2.8 openbeta

Mission: The long day! no password
Most frissít a kliens 1.2.8 ra, lehet tölteni! 😄

Khm khm! 😄

Várva várt! <#miaz><#vigyor1><#hawaii>

Itt egy link!

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=122393

Itt követhetitek az eseményeket! Úgy néz ki ma nyílik meg az 1.2.8 as open beta teszt. Linkelek még majd ha lesz valami!

hát, ez ellen mi tudunk tenni <#eplus2>
mert veszik áttörések nélkül is.

Na ilyen mikor lesz a DCS?Egyszerûen nem értem,miért kell évtizedeket várni egy áttörésre.

Ka-50

z0ty4
DCS World Trailer vJaBoG32 fictional combat scenario

elég jó kis videó, kár hogy nincs folytatás 😞

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

i robot
Ezeket a gépeket nem mossák le soha?

DE jók ezek a képek!

Állítólag fejlesztik.

Ka-50

Hecker007
Ha legalább repülhetõ lenne, nem lenne ezzel semmi gond, de ezek a renderek totál feleslegesek 😞

Molnibalage
Én ezt kérdezem 10 éve...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Értem én meg minden, de miért erre megy az erõforrás? <#fejvakaras>

DonZorro
Szétszedem mindet! 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

TG Gida
Én benne lennék.<#integet2>

Isten áldja a pogányokat!

Reaper
Aki érez affinitást a légiharc iránt, az nevezzen! 😉

Sim-City Dogfight Kupa

Hecker007
Még nem, pontos dátum szerintem még nincs is.

Cancri55
Hát jó lenne ha újra repülnénk, vagy valami hasonló, anno elég jó kis mókákat hoztunk össze 😄

Borisz80
Üdv Urak!
Egy kis infó kellene arról, hogy a DCS MiG-21 -et kiadták e már?

THX!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

igazából másra ebben a környezetben amúgy sem jó!

Egy jó hír!

Originally Posted by Chizh View Post
В бесплатную версию скоро вероятно добавится P-51D в гражданском варианте, без вооружения. Для пилотажников и любителей просто полетать.

Translated

Originally Posted by Chizh View Post
In the free version will probably soon be added to P-51D in the civilian version, without weapons. For lovers pilotazhnikov and just fly.

Tehát kap mindenki egy ingyenes P-51D t amin nincsenek fegyverek röpködni, szórakozni! <#smile>
<#vigyor1>

L Viper
😊 Kál