Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De most õszintén..nem egy agyfasz a szitu?! Persze aki A-10 repül az viszonylag szerencsés. De mint daráló mániásnak nekem katasztrófa. Ész és koncepció nélkül dobják ki a gépeket-tényleg marha jók meg minden-csak éppen nem tudod mire használni. Itt a minyó. Mit csinálsz vele? Célt repülsz mindenkinek. Az hogy a motor 100 éves csak hab a tortán.
Ha lenne egy pl. Afgán-SZU háborús körítés, és persze normális gyalogság, évekig nyomnám vele..fõleg ha kidobnák a 24-est. Szóval lehet , hogy az EDGE után minden megváltozik-nem fog-de az biztos , hogy egyetlen szerencséjük van..nincsen konkurencia. Még.

<#banplz>

a kampány,az még lehet,hogy a Lock On 1.0-hoz készült,nem?<#vigyor><#eplus2><#vigyor><#idiota>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

ne légy szomorú,addig is álmodozhatunk róla!

Srácok jól gondolom ugye, hogy a kampány abszolút nincsen tekintettel az uh-1-re vagy a minyóra?!(mármint a saját kampányuk)Gondolok itt arra, hogy nagyjából korhû gépek szerepeljenek a kampányban stb..nincs pl. Afganisztán érában valami mod vagy pálya'?

<#rinya>

Ka-50

erre a válasz pofon egyszerû,majd!

Ja,de azt már nem írják hogy mikor lesz upgrade...

Ka-50

<#smile>

Open beta frissítés: 1.2.7.24040

Természetesen change log megint nincs, de azért az beszédes, hogy a DCS World/bin mappában csak 79db exe és dll fájl lett lecserélve.

Viszont cserébe van 1.2.8 elõzetes változás lsita

F-15C AFM
Su-25T 3D-s 6DOF kabin...végre

whiteskull
Köszi! 😊

Jó volt ez a videó meg is lett a hiba oka. 😊)

A navigációs mód választó panelen van egy kétállású PTR kapcsoló, és azt kellett az "Able" állásba tenni. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

TG Gida
Csak az ILS leszálláshoz kell.Itt egy video.

Isten áldja a pogányokat!

whiteskull
Volt amikor be, és volt amikor nem. 😊)

Azt tacan nélkül is be kell állítani?

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

TG Gida
Hali!
Beállítottad a HSI-n a pálya irányát?

Isten áldja a pogányokat!

whiteskull
Sziasztok!

Tudnátok segíteni?

Az A-10C-vel próbálgatom az ILS-es leszállást, de valahogy nem akar sikerülni. A pályairány és a siklópálya pálcikák nem akarnak megjelenni. Az ADI bal oldalán lévõ siklópálya arány mutató az mûködik.

Az ILS panelen beállítottam a frekvenciát, be is kapcsoltam. A botkormány mögött is bekapcsoltam az ILS-t, és a piros zászlók is eltûntek az ADI-ról.

Leárazások Most be lehet vásárolni,aki úgy gondolja.

Ka-50

GaBika6
THX!!! <#taps><#integet2>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Õket is az isten éltesse!

Ma meg a Gáborokat ünnepeljük.

Isten éltessen benneteket!
Ja Cancri az majd addig átoperáljuk. :-) Nekem még megvan az AK Bajonettem azzal a nagyobb dolgokat vállalom...

Na viccet félretéve, én nem egy napra maradok ezért csak akkor tud jönni Cancri, ha Õ is így tervezi a dolgot.

legalább nõnemû a potyautas?

<#eplus2><#hehe>

Ka-50

Ottalvós buli lesz a fuvart meg le kell dolgoznia :-)
potyautas?csak az asszonyod meg ne tudja! <#vigyor>

Ha több napra gondolsz akkor lesz egy potyautasom. :-)
Cancri55
Ha Snow-hoz beférek és szívesen elvisz, akkor én is programoznék szívesen Szombathelyen 😄

LeonSilver
Skacok. Nincs kedve valakinek valami fasza bannert csinálni ehelyett az elavult helyett?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
https://www.facebook.com/events/1399536963631235/?fref=ts

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Május1 - 4
GYertek!!!

Mikor lesz ez Leon?Lehet hogy egy napra le tudok én is ugrani.

Ka-50

whiteskull
😊

Akkor legalább olyan is lesz, aki értékeli a jó házipálinkát. 😄

LeonSilver
Ha minden igaz LacAI is jön!

LeonSilver
<#eljen>

vigyetek mindannyian gépet,és csapjatok egy rögtönzött LAN-party-t

GaBika6
Elnézek én is! <#taps><#integet2>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

whiteskull
Akkor ez már majdnem egy minitalálkozó lesz. 😊))

Ha esetleg szállásban egy kis segítség kellene, szerintem tudok segíteni. 😊))

Üdv.

Lebeszéltem, azon a héten szabadságon vagyok. Akkor a részleteket holnap bármikor TS-en.

Üdv.
Snowfox
LeonSilver
Basszus! De fasza srác vagy!

És mivel Whiteskull szombathelyi és gondolom alap, hogy ki fog jönni, ezért Téged kérlek, hogy segíts (persz Whiteskull kollégát is!!!!).
Mert ha Téged kérlek, akkor tuti itt elszel Szombathelyen!

LeonSilver
Köszi! Tényleg abban bízom, hogy lesznek fiatalok,a kiket elkap a szimezés világa.

Mivel a Szombathelyi röpcsi klub nem egy krõzus cég, csak két dolgot kértem.

1) Ha véletlenül (azt fel sem tételezem, hogy valaki szándékosan) valami kár keletkezik a cuccban, azt térítsék meg
2) A kajámat állják

Akartak valami "fizetést" összedobni a 4 napért, de inkább 30 - 45 perc röpcsizés valami motoros gépezettel. 😊 Nekem ez jobban megéri 😊

Mar en is probaltam hasonlot.Minden tiszteletem a tied, hogy igy kitelepulsz mindenestul,hogy masok is megismerjek a repszimulatorok vilagat. Viszont keszulj fel arra, hogy ami neked kezenfekvo a sok eves szimulatorozas utan, az nekik teljesen uldaba.
Eleg sok idobe kerul, mire megerti egy olyan ember aki meg soha nem repult szimet, hogy pl. ha balra huzza a joyt, a gep meg nem kezd el szepen balra fordulni mint egy auto, stb.
A trackir meg egy kulon tortenet mikor eloszor talakozik vele az ember. persze azutan gyorsan belerazodnak, es el se akarjak engendi a joyt mig nem le nem kuzdenek valami ellenseget. 😊

Hecker007
Jaja most nézem, hogy ennek nagyobb a teljesítménye mint annak amit én linkeltem. Az is 100°-os azt se kell csiszolgatni, végülis bármelyik jó 😊

én ezt használom:
100 fokban világít,és nem kell csiszolgatni az elejét,mint a hagyományos LED-eknek.ez is infra LED.
ez a neve GV-IRPB8-4G
és INNEN lehet megrendelni

Hecker007
Ha jól emlékszem ez az infra led a legjobb.
Valamelyik freetrack leírásban írták ezt a típust.

Ez is 120FPS-t tud. csak jó ledeket kellene végre vennem. De a lustaság nagy úr. Amúgy GSG küld el priviben az új számod mert telócsere volt.
Nem, de mi az a 200Km..

Nemrég Békéscsabára mentem hasonló okokból.

biztos lesz hangár buli utána

whiteskull
Azt hittem, hogy ez a stb-ben simán benne van. Hiszen ez köztudomású. 😄D

a potyasör,pálinka ivást,és pörkölt evést se felejtsd ki

whiteskull
Kocsi, szállítás, ottani felügyelet, stb... 😊)

LeonSilver
Köszi! Adott esetben igénybe fogom venni a segítséget!