Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Továbbra is van mód nevezni az I. Infinite Sim-City Dogfight kupára! Ez az egész a funolásról szól és a nevezési díjért kaptok cserébe 1,5 óra játékot pluszban (a bajnokságon kívül), akár az autó szimulátorokkal is. Sajnos amennyiben nem lesz elég nevezõ, úgy sanszosan el fog maradni a rendezvény, szóval nevezzetek pls! Tudom sokakat az tart vissza, hogy régen dogoltak vagy repültek egyáltalá és nem érzik úgy, hogy képesek lennének e téren felvenni a versenyt másokkal, de nem kell parázni, ez "amatõr" bajnokság és leginkább szórakozásként tessék felfogni! Találkozhattok igazi vadászpilótákkal és a community többi tagjával. Jókat lehet dumálni, szórakozni!!! Nevezzetek, gyertek el! 😉
I. Infinite Sim-City Dogfight Kupa
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Használjátok az slmod 7-es verziót, azzal nagyon sok szerver beállítást tudtok konfigurálni. Slmod 7
A Pause gomb a billentyûzeten csodákra képes :-) Nyomd meg és már megy is.
Üdv.
SnowFox
Tehát csak akkor fut a mission, ha van bent egy kliens, ha nincs akkor pause-ban van a mission.
Készítettem egy Mission-t. Teletûzdeltem triggered action-nal.
Az utolsó lépés a Mission Load lenne, de:
A szerver oldalon mission load után kézzel kell, hogy elindítsuk a küldetést (PAUSE-val).
EZT hogyan lehet kiiktatni ?
Elõre is kösz,
Üdv !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkor kapaszkodj meg mert már készitik a medve szimulátort is.
Egyébként nekem is furcsa hogy mitöl szimulátorok ezek mert a sims a farm a targonca és egyéb 3+os játékok modé odairják, hogy szimulátor, mikor se kinézetben sem játékmenetben nem törekednek a valósághoz egy kicsit sem.
Ha meg a grafmotort reklámozza akkor nagyon rosszul csinálja,mert eléggé kihivásokkal küszködik a video láttán.
Szerintem ez így max egy kecskés játék, aminek véleményem szerint a motor reklámozása a célja. Persze lehet rosszul látom 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ez egy 5.1-es házimozi bizbasz. Esetleg valaki aki ért hozzá?
Nevadát is ígérték aztán kuss van... Még jó hogy itt a tavasz és lehet menni a nagyvilágba. <#nyes>#nyes>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Azért azt megjegyzem, hogy a nemhivatalos javításokkal nagyon helyre pofozták ám a Il-2 CLOD-ot.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Su-25T
- ECM kontroll lámpa nem világít
- IR Jammer( Sukogroz, dizskógömb) kontroll lámpa nem világít
Su-25A
- SPO-15 besugárzás jelzõnek egy lámpája sem mûködik, csak hangjelzés van
- Hidraulika rendszer ha tönkremegy és vagy elfolyik a hidraulika folyadék, akkor is továbbra mûködik minden hidraulikus rendszer...
www.smart-bus.hu
Szóval van nekem itthon egy fasza kis laptopom és szeretnék mûszereket kirakni rá vagy valami 😊
De a billentyû kombót is próbáltam.
HAVE A BANDIT DAY !
Ka-50
A külön cucc az klikkelhetõ kabin meg kutyafasza, az FC3 meg nem.
Most akkor hogyvan ez aki FC3at megvette az használhatja a 8 gépet,de azon kivul már szinte mindegyik gépbõl készült már onálló megjelenés is.Azok is ugyan azt tudják mint az FC3 és együtt is frissul?
Mert akkor majd itt lesz a kutyaa elásva anyagilag akkor jobban megéri az FC3at megvenni és majd elöbb-utobb megszuntetik mondván más van különállan is gépekre bontva,igy veheti meg méégegyszer ugyan azt az ember amiért már egyszer fizetett.
www.smart-bus.hu
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/products/eagle/
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/products/eagle/
HAVE A BANDIT DAY !
Ka-50
Én is hallottam, de csak röhögtem... <#shakehead>#shakehead><#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
Ka-50