Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Oké,de ez nem magyarázza azt , hogy miért nem használják fel a valós height mapot egy területhez Az is csak egy sima textura mondjuk 1024x1024 vagy hamár csinálnak utakhoz vektorokat akkor az miért nem lehet a valós uthálózat?

Illetve a tájhoz fejhasználnak mondjuk 5 különbözö texturát ami legyen 512x512 és ezeket mossa egybe a megjelenitésnél.Igy még mindig sokkal részletesebb domborzatot és kevésbé homályos pacát kapnánk mint most .

ez is elég jól mutatna egy sim alatt.

Balázs értelmezd amit irtam, egy szóval sem mondtam, hogy a régi játékokba gondoltam ezt,de hogy az ujjonan kijövö játékoknál sem láttam még egy valós domborzatra alapuló térképet ami a lehetőségekhez képest a legjobban visszaadná a valós tájat
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.03.18. 18:50:18