Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cancri55
Nekem vannak profilok,ha küldesz email elérhetõséget, akkor csatolom!
SU25t, a10c, mig29, su27, f15, su33.

<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
A zenéért külön egy <#worship><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
sziasztok
letöltötem az alap dcs-t, és van egy kis problémám:
ha bekapcsolom a tarckirt (sima 3-as, nincs 6dof) akkor a fülkében a legközelebbi állásba zoomol és ottmarad, nem lehet hátrébb vinni a pilóta fejét. Ha kikapcsolom a trackirt akkor minden ok, mûködik a zoom.
A másik, hogy pl. a beállított gombok is elég hektikusan mûködnek (pl. rakétával tüzelést hiába állítom át joyra, csak a space-t fogadja el)
nem tudjátok hogy mi lehet a gond?

GOOBY, pls

A készülõ L-39-es az majd valamikor megvásárolható lesz mint modul vagy valamilyen virágbolti mod csak?
Sziasztok !

Jó a DCS.
Szeretem.
Össze is gyûjtöttem nhéány élményt:
http://www.youtube.com/v/9CH7DRAvxvM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

repvez
LeonSilver
Azt hiszem igen, illetve a szimulátorozás az nem lesz végig a 4 napon.
Meg úgy általánosságban minden attól is függ, hogy mennyi ember lesz.
De olyan azt hiszem nincs, mint egy repülõnapon, hogy -tól -ig ez repül, -tõl - ig meg az.

Itt lehet érdeklõdni egyébként: https://www.facebook.com/events/1399536963631235/?source=1

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
minden nap ugyan az a program lesz ? esetleg egy részletesebb idörendi program van ?
LeonSilver

LeonSilver
Srácok!
Van esetleg valaki, akinek minden géphez vagy a legtöbbhöz van x52 profilja?
Vagy legalább a DCS-ben be van állítva minden?
Megvallom lusta vagyok megcsinálni a gépekhez a profilt, nekem meg csak ahhoz van, amit használok (mi8, huey, su-25t, a10c). Lesz ez a majálisos izé Szombathelyen és arra kellene. :)

én most "gyakorlom vissza" magam a kamovba.de persze ha lesz rá lehetõség,akkor valamelyik gumikerekes légvédelmi ütegbe is szívesen beszállnék majd,csak hogy ne agyatlan AI ellen kelljen repkednetek,amik csak bambán nézik ahogy lõtök rájuk.

A repülés és a fegyverzet használata elég jól megy a KA-50-nel. Nagyon szívesen kipróbálnám magam egy multis csapatban. Nagyon megköszönném, ha elmagyaráznád hogyan kell csatlakozni egy szerverhez, ahol repültök. Még itt nem csináltam ilyent, úgyhogy bocsánat a bénaságomért. TS-em van, csak hogy találok rátok?
Multizni szoktál?Kevés a Ka-50 pilóta.

Ka-50

Köszönöm szépen Leon77 a segítséget. Tökéletesen mûködik minden. A "module manager"-nél kellett beírni a kódot. Mégegyszer hálásan köszönöm!
krisztian005
Müködik, azt kellet csinálni amit a linket irtak. Azért hittem hogy nem müködik, mert a tacview programban semmi nem látszik se repülés közben, sem utána, viszont ment mindent egy fájlba, amit utána ha betöltünk akkor mutat mindent. Nem emlékszem hogy régen is igy müködött volna, bár nagyon rég használtam, de a lényeg hogy müködik. Kösz a segítséget.

Szia!

"Elmész" szépen ide, majd letöltöd, telepíted. Ha ez kész, akkor a World indítása után a "module manager" menüpontnál meg tudod adni a dvd-s változathoz kapott kódot. Ha ezzel is megvagy, akkor irány a virtuális légtér. ;)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Üdvözlök mindenkit a fórumon. Új tag vagyok itt, ezért elnézést a kérdésemért. Nagyon szeretném feltelepíteni a Black Shark 2-õt a DC World alá, de az istenért nem tudom hogyan kell. A BS2 eredeti DVD. Ha tudnátok tanácsot adni hogyan csináljam, nagyon-nagyon megköszönöm.
krisztian005
Kösz, kipróbáltam, sajnos csak nem müködik, bár ott DCS World 1.2.3-at ir, lehet az ujjabb verzióknál mást kell csinálni.

ITT írnak róla,mit,és hogyan kell átírni a dcs-ben

nem kellett ott valamit átírni a játékon belül valamelyik file-ban,hogy mûködhessen?anno valamelyik FC-ben használtam,és mintha lett volna ilyen kitétel a mûködéshez

krisztian005
Van több opció pl FC1.1 FC2 DCS A10C, és van olyan is hogy DCS World, de hiába teszem arra ugyanúgy semmit nem csinál. Goldoltam hátha valaki használja közületek és tudja mi lehet a gond.

TG Gida
1.2.7-nél mûködik, még online is, ahol engedélyezve van.

Isten áldja a pogányokat!

LeonSilver
Videó van a tecsõdön, szóval gondolom müxxik

és mûködik a DCS-ben biztos?mert valamelyik FC-ben használtam én is,de nem tudom megyen-e DCS-ben?a hivatalos honlapon nem írnak errõl semmit?

krisztian005
Az de kb egy hónapig ingyen használható, csak valamiért nem lát semmit amit a DCS-ben csinálok, pár éve próbáltam azt hiszem még FC1-el és akkor simán müködött.

az nem fizetõs?

krisztian005
Sziasztok!

Feltettem a Tacview-t de sajnos nem müködik, sem az 1.2.7-els sem az 1.2.8 open beta-val. Nemtudjátok mit kéne csinálni hogy müködjön?

LeonSilver
Ez sg ficsör és nem jelentkezik mindenkinél és mindenkor.
Nekem a laptopon csinálja, az asztalin nem.

sosem törlöm az elõzményeket,és mindkét négyzet be van jelölve.tegnap jelöltem be utoljára,és most amikor beléptem ismét be kellett jelentkeznem

Ha esetleg törlöd az elõzményeket,akkor ezt szokta csinálni.Vagy jelöld be a "bejelentkezve marad (régi)" négyzetet is.

Ka-50

Hecker007
Nekem bejelentkezve marad mindig, kivéve ha másik géprõl belépek.
Nincs CCleaner vagy valami hasonló progi telepítve ami idõzítve lefut?
Azok szokták a sütiket kinyírni és az okozhat ilyet, mondjuk ha más oldalnál nem jelentkezik ez a gond akkor passzolok.

Üdv.

Firefoxot használok. Van, hogy napokig nem lépek be de megmarad a beállításom. Nem tudom mi a titka...
nekem win7 64bit,chrome-on mûveli ugyan ezt.és igazad van,tényleg van,hogy napjában többször is elõfordul.viszont azt is megfigyeltem,hogy van,amikor eltûnik a jelölés a kis négyzetbõl.

repvez
DEjó neked, hogy csak 1-2 naponta kell, nekem van hogy napjában többször is , pedig nálam is be van pipálva .
Win7 64 bit IE11 ha ez számit.
tudja valaki miért kel 1-2 naponként mindig bejelentkeznem ide a fórumra annak ellenére,hogy ki van pipálva a bejelentkezve marad négyszög?és a belépési adatok is el vannak mentve a böngészõben

GaBika6
http://www.youtube.com/v/GuM85Drnsw4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

amennyire én emlékszem, hangos "Hurrá"-t üvöltve,közben lövöldözve rohanni az ellenség felé,csak a Magyar Néphadseregben volt elõírás,minket legalábbis anno tanítottak erre.manapság lehasalnak,és úgy veszik fel a harcot,ha összefutnak az ellenséggel.plusz ez a játék nem arra van kitalálva,hogy bakákat mozgasson élethûen.

Sziasztok!
Ha küldetést csinálok, melyben vannak gyalogosok, azok egybõl lehasalnak az ellenség láttán, és fél óra alatt kúsznak elõre 5 cm-t. Hogyan tudnám elérni, hogy a katonák elõre rohanjanak és tüzet is nyissanak az ellenségre. (az ellenség csak egy transport volt és 2 orosz gyalogos).
Kellemes Húsvétot Mindenkinek!és hétfõn menjetek locsolni!

Jelentõs hibajavítások az 1.2.8 openbeta-ban

Na este leteszteljük!

VMH59 szerver frissítve és fut is egy jó kis SnowFox által készített bevetés!
Cancri55
Vége a Sinainak, de hamarosan jön a Balkán, jössz?

Falcon online

biztos hogy itt akartad megkérdezni?ez nem a falcon topic!<#nyes><#eplus2><#nyes>

Cancri55
Cancri55
Megyünk repülni valami szeróra??:D

https://www.youtube.com/watch?v=fFAwkcGzrp4

Köszönöm wittman !
Remekül mûködik !

Csak egyre nem számítottam:
Ha én indítok egy szervert és használom a pause_when_empty = true kapcsolót, ez esetben akkor sem indul a mission, ha én magam belépek az egyik slot-ba.
Admin vagyok, ok értem, bármit megtehetek, csak épp egyet nem : ha belépek, nem indul a mission. Még a pause billentyûre sem ...

Persze ha a pause_when_empty = false, akkor minden marad a régiben: szerver indítás, kézi pause, belépés, aztán fly away...

Van ötleted?
Reaper
Legyen elég annyi, hogy több, mint amennyi jelenleg van..:))

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

z0ty4
hány fõ a minimális nevezés?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Reaper
Kedves DCS community!!!

Továbbra is van mód nevezni az I. Infinite Sim-City Dogfight kupára! Ez az egész a funolásról szól és a nevezési díjért kaptok cserébe 1,5 óra játékot pluszban (a bajnokságon kívül), akár az autó szimulátorokkal is. Sajnos amennyiben nem lesz elég nevezõ, úgy sanszosan el fog maradni a rendezvény, szóval nevezzetek pls! Tudom sokakat az tart vissza, hogy régen dogoltak vagy repültek egyáltalá és nem érzik úgy, hogy képesek lennének e téren felvenni a versenyt másokkal, de nem kell parázni, ez "amatõr" bajnokság és leginkább szórakozásként tessék felfogni! Találkozhattok igazi vadászpilótákkal és a community többi tagjával. Jókat lehet dumálni, szórakozni!!! Nevezzetek, gyertek el! ;)

I. Infinite Sim-City Dogfight Kupa

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...