Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SU25t, a10c, mig29, su27, f15, su33.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
letöltötem az alap dcs-t, és van egy kis problémám:
ha bekapcsolom a tarckirt (sima 3-as, nincs 6dof) akkor a fülkében a legközelebbi állásba zoomol és ottmarad, nem lehet hátrébb vinni a pilóta fejét. Ha kikapcsolom a trackirt akkor minden ok, mûködik a zoom.
A másik, hogy pl. a beállított gombok is elég hektikusan mûködnek (pl. rakétával tüzelést hiába állítom át joyra, csak a space-t fogadja el)
nem tudjátok hogy mi lehet a gond?
GOOBY, pls
Jó a DCS.
Szeretem.
Össze is gyûjtöttem nhéány élményt:
Meg úgy általánosságban minden attól is függ, hogy mennyi ember lesz.
De olyan azt hiszem nincs, mint egy repülõnapon, hogy -tól -ig ez repül, -tõl - ig meg az.
Itt lehet érdeklõdni egyébként: https://www.facebook.com/events/1399536963631235/?source=1
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Van esetleg valaki, akinek minden géphez vagy a legtöbbhöz van x52 profilja?
Vagy legalább a DCS-ben be van állítva minden?
Megvallom lusta vagyok megcsinálni a gépekhez a profilt, nekem meg csak ahhoz van, amit használok (mi8, huey, su-25t, a10c). Lesz ez a majálisos izé Szombathelyen és arra kellene. :)
Ka-50
"Elmész" szépen ide, majd letöltöd, telepíted. Ha ez kész, akkor a World indítása után a "module manager" menüpontnál meg tudod adni a dvd-s változathoz kapott kódot. Ha ezzel is megvagy, akkor irány a virtuális légtér. ;)
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Feltettem a Tacview-t de sajnos nem müködik, sem az 1.2.7-els sem az 1.2.8 open beta-val. Nemtudjátok mit kéne csinálni hogy müködjön?
Nekem a laptopon csinálja, az asztalin nem.
Ka-50
Nincs CCleaner vagy valami hasonló progi telepítve ami idõzítve lefut?
Azok szokták a sütiket kinyírni és az okozhat ilyet, mondjuk ha más oldalnál nem jelentkezik ez a gond akkor passzolok.
Firefoxot használok. Van, hogy napokig nem lépek be de megmarad a beállításom. Nem tudom mi a titka...
Win7 64 bit IE11 ha ez számit.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha küldetést csinálok, melyben vannak gyalogosok, azok egybõl lehasalnak az ellenség láttán, és fél óra alatt kúsznak elõre 5 cm-t. Hogyan tudnám elérni, hogy a katonák elõre rohanjanak és tüzet is nyissanak az ellenségre. (az ellenség csak egy transport volt és 2 orosz gyalogos).

Ka-50
Na este leteszteljük!
VMH59 szerver frissítve és fut is egy jó kis SnowFox által készített bevetés!
Remekül mûködik !
Csak egyre nem számítottam:
Ha én indítok egy szervert és használom a pause_when_empty = true kapcsolót, ez esetben akkor sem indul a mission, ha én magam belépek az egyik slot-ba.
Admin vagyok, ok értem, bármit megtehetek, csak épp egyet nem : ha belépek, nem indul a mission. Még a pause billentyûre sem ...
Persze ha a pause_when_empty = false, akkor minden marad a régiben: szerver indítás, kézi pause, belépés, aztán fly away...
Van ötleted?
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Továbbra is van mód nevezni az I. Infinite Sim-City Dogfight kupára! Ez az egész a funolásról szól és a nevezési díjért kaptok cserébe 1,5 óra játékot pluszban (a bajnokságon kívül), akár az autó szimulátorokkal is. Sajnos amennyiben nem lesz elég nevezõ, úgy sanszosan el fog maradni a rendezvény, szóval nevezzetek pls! Tudom sokakat az tart vissza, hogy régen dogoltak vagy repültek egyáltalá és nem érzik úgy, hogy képesek lennének e téren felvenni a versenyt másokkal, de nem kell parázni, ez "amatõr" bajnokság és leginkább szórakozásként tessék felfogni! Találkozhattok igazi vadászpilótákkal és a community többi tagjával. Jókat lehet dumálni, szórakozni!!! Nevezzetek, gyertek el! ;)
I. Infinite Sim-City Dogfight Kupa
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...