Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm férfitársaim!
Amiatt gondolom mert joyt nézek magamnak, és beleakadtam ebbe is, a joy maga kb, 50 €, de sajnos mûanyag az egész belül és volt akinél pár hónap alatt tönkrement. A fat mamba pedig kb. a warthog árával egy kategória, de akkor meg már inkább azt venném...
GOOBY, pls
Isten nem bottal, hanem VMware.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
SU25t, a10c, mig29, su27, f15, su33.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
letöltötem az alap dcs-t, és van egy kis problémám:
ha bekapcsolom a tarckirt (sima 3-as, nincs 6dof) akkor a fülkében a legközelebbi állásba zoomol és ottmarad, nem lehet hátrébb vinni a pilóta fejét. Ha kikapcsolom a trackirt akkor minden ok, mûködik a zoom.
A másik, hogy pl. a beállított gombok is elég hektikusan mûködnek (pl. rakétával tüzelést hiába állítom át joyra, csak a space-t fogadja el)
nem tudjátok hogy mi lehet a gond?
GOOBY, pls
Jó a DCS.
Szeretem.
Össze is gyûjtöttem nhéány élményt:
Meg úgy általánosságban minden attól is függ, hogy mennyi ember lesz.
De olyan azt hiszem nincs, mint egy repülõnapon, hogy -tól -ig ez repül, -tõl - ig meg az.
Itt lehet érdeklõdni egyébként: https://www.facebook.com/events/1399536963631235/?source=1
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Van esetleg valaki, akinek minden géphez vagy a legtöbbhöz van x52 profilja?
Vagy legalább a DCS-ben be van állítva minden?
Megvallom lusta vagyok megcsinálni a gépekhez a profilt, nekem meg csak ahhoz van, amit használok (mi8, huey, su-25t, a10c). Lesz ez a majálisos izé Szombathelyen és arra kellene. 😊
Ka-50
"Elmész" szépen ide, majd letöltöd, telepíted. Ha ez kész, akkor a World indítása után a "module manager" menüpontnál meg tudod adni a dvd-s változathoz kapott kódot. Ha ezzel is megvagy, akkor irány a virtuális légtér. 😉
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Feltettem a Tacview-t de sajnos nem müködik, sem az 1.2.7-els sem az 1.2.8 open beta-val. Nemtudjátok mit kéne csinálni hogy müködjön?
Nekem a laptopon csinálja, az asztalin nem.
Ka-50
Nincs CCleaner vagy valami hasonló progi telepítve ami idõzítve lefut?
Azok szokták a sütiket kinyírni és az okozhat ilyet, mondjuk ha más oldalnál nem jelentkezik ez a gond akkor passzolok.
Firefoxot használok. Van, hogy napokig nem lépek be de megmarad a beállításom. Nem tudom mi a titka...