Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@gsg16: Így van, nálunk ez a törvény. Pontosabban ez a gyakorlat, mert 30 nap után, ha semmi nem történik, akkor a bíróság már a javadra ítél. Elvileg 14 napjuk van, ami alatt "törekedniük kell" arra, hogy megszüntessék a problémát... ( Ezt le is írtam nekik egyébként )
Tegyük fel, hogy ez kint is így van... mi a szart tudok innen tenni, azon kívül, hogy adom a határozottat? 😄 Gyakorlatilag blöffölök, meglátjuk mire elég...
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A mûvelt nyugat, ahol minden rendben, és kolbászból van a kerítés! 😄
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Csináltam videót, azt elküldtem nekik. (ide is beraktam) Közölték, azon nem látnak semmit, küldjem vissza a kütyüt. December 24.-én reggel megkapták. Eltelt 3 hét, semmi reakció, hogy megjött, megnézzük, apám füle... írtam nekik, nem reagáltak. Írtam még 2x, semmi. Harmadjára megfenyegettem õket az EU-s fogyasztó védelemmel, erre reagáltak, hogy kivizsgálás alatt.
Megint hetek teltek el, megint semmi... írtam nekik, erre leírja az a gyökér, hogy õ a nyomi FSX alatt nem lát semmi hibát. Na erre eldurrant az agyam, mivel leírtam nekik értelmesen, hogy akkor látható a hiba, amikor megvan a fix 60 fps, tehát olyan játékkal vizsgálják, amivel ezt el is érik...
Erre megint semmi reakció nem jött újabb 3 hétig, úgyhogy megírtam nekik, hogy a jövõhét végéig vagy küldenek egy új TIR-t, vagy visszautalják a pénzt, különben feljelentem õket. Kíváncsi vagyok mi lesz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Persze közel sem tökéletes, de már nagyon-nagyon ritkán van leszállás közben géptörés.
IMÁDOM! 😊
www.smart-bus.hu
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
Kihaltatok mint a dinoszauruszok?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Magyarul ha kötelékbe repülsz és mozgolódsz egyet a székbe , már neki is mentél a másiknak anélkül, hogy a bothoz nyultál volna.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
De tök fasza lenne, ha lenne forgalom a levegõben.
Hiába a szép grafika, az alábbiakat kellene egy motorba gyúrni.
1. Szép grafika.
2. Irgalmatlanul nagy térképen is mûködjön.Képes legyen dinamikus hadjárat modellezésére is.
3. Irgalmatalanul is sok egységek legyen képes kezelni.
4. Támogassa a szátazföldi, vízi és legfõképpen az aerodinamikai modellezést.
stb.
5. Egyéb fizika is legyen korrekt.
Ezek közül a legtöbb motor kb. az elsõ pontig jut el...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://444.hu/2014/03/07/meghalt-nadas-tamas-magyar-murepulo-vilagbajnok/
http://dohanews.co/plane-crashes-during-stunt-show-at-al-khor-air-show/
Ezt nem hiszem!
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Total War 3 by SnowFox
<wittmann! 59es szeroval mizu?>
Köszi szépen <#worship>#worship>
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Próbálok elindítani egy szervert, de nem akar mûködni. Routeren, tûzfalon, mindenen átengedtem, de semmi. Betölti a misst, de ha gépbe ülök , meg sem mozdul semmi. A jobb felsõ sarokban egyfolytában villog egy szünet jel. Kell-e még valamit beállítanom hozzá?
Ka-50
Ka-50
Azt kell mondanom, hogy viszont nagyon jól van optimalizálva! Nvidia GTX580-al full beállításon is gyönyörûen fut és hát a látvány önmagáért beszél.
Vajon mi a gond velük ? Miért nem mûködnek a GUV-ok a MiG-21-en ?
Nem tudom, hogy Lacinak mûködtek-e korábban, de most elég sok (ami alig látszik mert szürke betûszínt kapott <#falbav>#falbav>) nincs rajta a listán.
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=2013157&postcount=16