37034
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Van akinek megy steamon???????????
  • Borisz80
    Egy technikai kérdés.
    Uninstall után a DCS még hagy egy könyvtárat a user/username/saved games könyvtárban. Ez tartalmaz grafikai beállításra vonatkozó file-okat? Nem szeretném törölni mert az tuti hogy a joy és billentyű beállítások itt vannak.
    thx!
  • Borisz80
    A MiG-21-es viszont 20-30 fps-t produkál cockpitban. A magyar skin is összekuszálódott.
    Az 50 fps az MiG-29-el volt.

De mintha még mindig medium lenne az objectek kirajzolásának a távolsága. Nem értem miért nem állt már régen vissza high-ra. DCS reinstall.
  • wittman
    Nem ez a felhőzet marad...
  • Borisz80
    High-on minden, Krasnodar fölött 500-1000m-en cockpitból 1000 objectel a látótérben 50 fps egy 4 éves gépen. 1.2-n volt kb 10-20 fps között.

A felhőzet és a pára viszont nincs összhangban az új enginnel. Ronda.
  • PhantomAss
    én így csináltam, külön telepítettem, akkor remélem nálam jó lesz. Még nem tudtam tesztelni..
  • f2d
    Akkor ez lesz a gond. OMG, várhatok míg kijavítják ezt a hibát.
  • wittman
    DCS World Open beta: Az alsó rész az open beta telepítője.

Ez egy külön DCS telepítést készít DCS Worild OpenBeta mappába. Azután a DCS 1.5 OpenBeta-t futtatva a ModulManagerben tudod a megvásárolt modulokat telepíteni.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.10.02. 09:58:23
  • wittman
    Nem.
  • Colos1357
    Nekem telepítve van a DCS World, rajta az FC3, a K-4 és a CA.

Ezt az egész kócerájt tudom 1.5 -re frissíteni, vagy külön kell telepíteni? Ha tudom az egész cuccost frissíteni, akkor minden menni fog?
    És ha lehet, akkor hogy kell lefrissíteni?
  • f2d
    Tied is Steam-es verzió?
  • wittman
    Köszi a linket!
  • wittman
    Depth of Field okozza a külső nézetbe az FPS leesést, kabinban viszont nincs. Én ki is kapcsoltam...
  • wittman
    Szintén Windows 10Pro 64bit, tökéletesen fut. Egyet kell értenem Leonpapával. Ezt az ED szépen összehozta. Egy-két apró hiba van, de nem lehet panaszunk.
  • f2d
    Látom a többségnek azért műxik. Nálam az os Windows 10 64 bit , ez lehet a gond?
  • LeonSilver
    Az 1.2-t is tudod upolni de egyelőre csak 1.5 bétára. Én ezt tettem és semmi probléma.
  • Borisz80
    Na tehát ha jól értem.
    Van a DCS 1.2 és van a DCS open beta ami az 1.5 lenne?
    A DCS 1.2-t nem tudom upgradelni 1.5-re, ehhez a DCS open beta-t kell telepítenem?
  • LeonSilver
    Én amikor csak tudom szapulom EDét. De ettől függetlenül az első számú kedvenc szoftverem a DCS :)
    Nem kevés zsetont öltem bele, sokat is tolom (na azért nem annyit, mint mondjuk annak idején c64-en az ELITE-et) és qrvára csípném ha egy kiforrott, fasza, élethű szimulációt kapnánk.
    Nem vagyok szagértő, de úgy gondolom vagy úgy hiszem, hogy az 1.5-el nem kis lépést tett ELŐRE EDe. Kérdés, hogy mi van előttünk: hosszú de egyenes út avagy egy szakadék.. :)
  • f2d
    Steam-en a helyzet változatlan...
    Upgrade után természetesen nem indul.
  • molnibalage83
    Az "egyes" nálam egyértelműen szétválik. A kabinban száguld, kinti nézetben meg 1/3-ra esik vissza. Pedig ugyabba az irányba nézek a DoF ugyanaz. Furcsa. Ez azt jelenti elvileg, hogy ha így marad, akkor játékra fasza, hiszen a kabinban ülsz, akkor száguld. Más célokra viszont már kevésbé jó, videózásnál ez probléma lehet. Az viszont örömteli, hogy első tesztre is ekkora az FPS, sokkal, sokkal magasabb az FPS A kabinban, mint az 1.2-nél volt.
  • sakkay
    Nagyon örülök..ha te is ezt mondod
  • LeonSilver
    Nagyon fasza lett. Nem gondoltam volna edéről... lehet, hogy még az ósön is eltűnt a szárazföldek alól..??!!
  • sakkay
    Valamit mégis hoz le, de csak 2.5 gb.
  • LeonSilver
    Erről nem tudok nyilatkozni :)
  • sakkay
    Steamon mi a helyzet? HA open bétát választom kódot kér.
  • LeonSilver
    Itt valami svindli van srácok.
    Ez túl jó lett EDéhez képest... Tuti valami nem stimmel
  • krisztian005
    Megjelent az Albatros.

Nekem úgy tünik mintha a Depth of Field beállitás miatt lenne az alacsony FPS eggyes nézeteknél.

Sikerült csatlakozni a modul managerhez azóta minden modul müködik.

A Mig-21-hez le kell tölteni egy hotfixet innen.
  • molnibalage83
    Két percre volt időm egy quick mission Su-25T-re. A kabinban az FPS valami iszonyatosan magas annak ellenére, hogy eléggé fel van húzva minden és 0 optimalizáció volt beállításkor. 110-130 FPS, város felett alacsonyan is 80-90.

A furcs az, hogy tetszőleges egység külső nézetekor ez 35-45 közé zuhant. Ez számomra furcsa és érthetetlen. Tök mindegy, hogy Szu-27, Szu-25T vagy egy T-80, az FPS külső nézetben megzuhan, mint állat.

Egyébként határozottan szebb, mint a 1.2, a depth of field és más együttesen széppé teszik.
  • molnibalage83
    A táj textúria Hires 3.0 MOD-dal szerintetek működik majd?
  • Capt Baloo
    Van akinél megy, van akinél nem, külön fórumtéma is van már rá ed-nél....
    Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.10.01. 23:52:58
  • LeonSilver
    UH1 is megy
  • krisztian005
    Ugyan ez van nálam is, rámentem a modul managerre de nem tud csatlakozni, talán ez a gond.
  • LeonSilver
    Én a 29s-t próbáltam, az megy.
  • Capt Baloo
    Nem, ugyan ez a hiba. Átmásoltam a vasakat az alap décséből, azóta repülhetőnek látom őket, de beleülni ne lehet, betöltés után a map fogad és aiként viselkednek. module manager meg errora fut...
  • krisztian005
    Nálam nem müködnek a modulok, csak a két ingyenes gép, másnál mennek?
  • LeonSilver
    A 21-es csinálja a fesztivált. Egész jól néz ki a cucc..
  • LeonSilver
  • priluki
    na.. elindul de sokszor dcs müködése leáll.. és ujra kell inditani a gépet frown hangulatjel oculussal olyan a kép mint ha gamma fel lenne tolva , ez nagyon zavaró,viszont nagyon szép lett nincs elmosodva a müszerfal nem kell közel hajolni hogy lássam a számokat rajta pl smile hangulatjel szóóval eddig ennyi ..
  • LeonSilver
    Nálam misszió beöltésé száll el, a dcs.exe működése leáll vagy mi a rák üzenettel..
  • sirpalee
    Azt nem az ed feladata telepiteni. Amugy visual studio 2013 redistributable-t kell felraknod.