Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.06.15. 09:15:05
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
F-18C - Nevada. Ha AGM–88 van induláskor a gépen, akkor töltés közben leáll és nem megy tovább, be kell zárni a DCS-t.
Ha nincs AGM–88, akkor minden oké. Ha üresen indulok, akkor is jó és a földön állva fel lehet tetetni a Harmot, akkor már oké.
Más mapokon ( illetve konkrétan az öbölben) nincs ilyen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fogalmazvány eredeti írásmódban, módosítás nélkül olvasható.
„Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula.
Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén.
Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szervezetében.
Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy.
Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum.
Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez általánosságot megvéve egy hét.
Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét. Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét.
Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való.
Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan.
Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek!
Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula.
Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart.
Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember.
Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli.”
Haha, ez vetekszik az Elektromos Csellentyűcskével
Nekem ez az egyik személyes mentésem még Helldeskes koromból, szóval néha nem is kell fordítás, hogy elbizonytalanítsák a felhasználót, éppen mi is történik:
Isten nem bottal, hanem VMware.
Láttam sok cifra dolgot.. nálam az viszi a pálmát, aki berakott háttérnek valami kis (asszem Suzuki) terepjárót. A probléma csak annyi volt, hogy maga a kép olyan 150*200-as volt és ezt széthúzta 1024*768-ra 😄
Na meg az ikonos.. annyi ikon volt az azstalon, hogy semmit sem lehetett látni aza sztalból 😄

Villogó BIOS, ilyet se láttam még <#hawaii>#hawaii>
Semmit nem kellett kalibrálni vagy ilyesmi és az élényt nem is tudom leírni... Ez valami fantasztikusan qrva jó!
Talán a 10 centis extender kicsit sok, de nekem így király!! Adtak hozzá plusz rugót, meg a megvásárolt kütyü mellé még egy garnitúrát.
Nagyon fasza! Csak az a qrva f18 grip ne lenne olyan kurva drága...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.06.12. 15:31:01
Tegnap egész este laptop újrateleptéssel szoptam (ballagási ajándék lesz, gondoltam legyen rajta friss oprendszer), korábbi céges gép, HP EliteBook, anno újrahúztam rajta a Win10-et, semmi gond nem volt. Ez a nyomi 1903-as Win10 build, illetve a júniusi kumulatív frissítése most viszont a reboot után folyamatos auto-repairbe bootolást majd kékhalált okozott, különféle Windows rendszerfáljokat, meg kernelt hibáztatva. Végül csak úgy tudtam felimádkozni rá a Wint, hogy offline telepítés után restart, majd a Win boot menüből a driver digitális alárások ellenőrzésének mellőzése opciót választva csatlakozni netre, majd telepíteni a frissítéseket. Nóóóóóórmális?....
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.06.12. 09:45:03
Azt is írtam, hogy van elmentett (exportált) konfiguráció abból az időből, amikor működött - hiába töltöm vissza akár az, hiába állítok be mindent nem "veszi" amit mondok és még csak azt sem írja ki, hogy bazdmeg nem értem 😊
Másik szoftver, amit tegnap találtam és kipróbáltam az tökéletesen működik.
A voiceattackot uninstalláltam, kitöröltem a maradék fájlokat és a regisztrációs adatbázisból is kitöröltem mindent, ami a voice-ra vonatkozott ezután újratelepítettem, de a jelenség megmaradt.
Igen, az van kiválasztva, igen kimozdul csak éppen nem reagál.
Örülök, hogy faszán meg a voice, de mint többször elítettem nálam IS faszán ment.
Ha egyéb szoftveres vagy hardveres hiba lenne, akkor a VOCALS sem működne.
A másik mikrofon jelét nem láthatom, mert ha nincs használatban (be van hajtva a mikrofon a helyére), akkor automatikusan kikapcsol 😉 Ez egy ilyen cucc. De kipróbálta zat is, hogy manuálisan be majd kikapcsoltam.
Az egyik mikrofon gondolom az Oculus, de mi a másik, és hova van elhelyezve? Válasz: .........
A MÁSIK folyamatosan be van dugva? Válasz: IGEN/NEM?
Nyilván az Oculussal szeretnéd használni, gondolom. (Válasz nem szükséges).
Harmadjára kérdezem: a Voice Attack programban az Options („csavarkulcs”) / Audio fülön, az ablak alján bemeneti eszköznek az a hardver van-e kiválasztva (gondolom „Rift mikrofon” volna), amivel használni szeretnéd? Válasz: IGEN / NEM?
Ha NEM, állítsd át Rift mikrofonra (ha benne van a legördülő listában), utána nyomd meg a „Change now gombot” jobbra mellette, és okézd le a "Tényleg akarod-e?" aggódást.
Ha IGEN, akkor az Oculussal a fejeden beszéd közben alul a mikrofon jel meddig ugrik ki jobbra? Legalább az alsó széle közepéig el kell mozduljon a csík. Ha épp csak megmozdul, akkor nyilván aktív VALAMELYIK mikrofonod, de azzal a jelszinttel nem fogsz érni semmit, és lehet, hogy ott is a MÁSIK mikrofonod jelét látod, ami gondolom valahol a monitorod körül van, amit a TV hangja is meg-megmozdít, ha felhangosítod, meg Te is, még ha fejeden van is épp a Rift.
So...? <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.06.11. 21:11:24
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.06.11. 20:29:36

Semmi - még azt sem írja, hogy nem ismeri fel. Alul a csíkor látni, hogy mozok, szóval a mikrofon él.
Amikor még működött, akkor elmentettem a beállításokat - hiába töltöm vissza, semmi.
Ha felhangosítom a TV-t, akkor pedig minden szart írtogat... Qrva "érdekes" és rohadtul bosszantó 😄
www.smart-bus.hu
Nem tudom mi lehet, mióta hazajöttem melóból ezzel baszkurálódok. Már arra gondoltam, hogy esetleg az utolsó, nagy win frissítés baszott el valamit vagy nem tudom.
Találtam egy másik szoftvert,VOCALS a neve, ez faszán működik...
Korábban úgy ment csak nekem (egy ideje nem használtam már a VA-t, szóval újabb verzióknál lehet más a helyzet), hogy csak angol nyelvű windowsnál tudtam feltenni, mert a win beszédértő dolgaira támaszkodott.
Miután angolra telepítettem, és beüzemeltem, utána már vissza tudtam váltani magyarra a win-t, akkor már ment rendesen.
Nem lehet, hogy az új hangeszköz miatt esetleg valami ezzel kapcsolatos gond lehet?
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.06.11. 18:50:01
Az a gáz, hogy tök faszán működött. Semmi nem változott, csak kikerült az X-Fi hangkártya és helyette egy vezeték nélküli lógitek van.
De nem azt használom DCS-hez, hanem a riftet. Épp ezért kellene ez a voice. És nem tört vagy ilyesmi, megvettem, ahogy kell.
Tegnap modom megyek egy két kört vele - hát szarik működni a voice. Már mindent csináltam, leszedtem, újraraktam - semmi.
Qrvára idegállapotba jöttem..
Még van egy nagyon jó funkció a Settings oldalon: "Radio selector switch act as PTT". Ha nyomva tartod a rádió kiválasztó gombot (real life: Mic switch), akkor azzal a lendülettel rögtön adhatsz is, felesleges külön "adás" gombot kijelölni.
Ha volna valaki, aki készítene róla egy fasza, érthető leírást legfőképpen mi-merre-hányméter, annak igen hálás lennék 😉
Nekem ez nemhogy kínai, de egyenesen putonghua...