36920
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Papa01 #33148
    Köszönöm szépen! :)
  • z0ty4
    nekem a megrendelés mellé küldték az elállás jogához a pdf-et is.

kép
    Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2019.12.14. 19:27:59
  • Solt
    Mondjuk azért jó a köztudatba átültetni, szóval jogos a két pont! :)
  • LeonSilver
    Az egy dolog, de rendeletileg nem lenne kötelességük ;) Megteszik, mert egy-egy ilyen nem tétel nekik és a jó hírüket kelti.
  • Solt
    Tudom, de ettől még egy szót sem szóltak...
  • LeonSilver
    "E jogosultság azonban a Kormány rendelet alapján csak fogyasztókat illeti meg. Azaz, azokat a természetes személyeket, akik a szakmájukon, önálló foglalkozásukon vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el."
  • beci43
    Már ez is változott.Nemrég volt egy elállásom az Iponnál,a pénz visszautalását levették 14 napra.
  • Solt
    Nem egy elállásom volt az iPonnál céges rendelésnél, egy szót nem szóltak... :)
  • Razor18
    És gondolom se neki, se másnak nem jut soha eszébe az ÁFÁ-t megtakarítani azzal, hogy cég nevére vesz valamit... ;-)
  • LeonSilver
    Ja, hát céges vásárlásnál nincs elállási jog. De... Papa nem egy cég ;)
  • Papa01 #33138
    Köszi a válaszokat!

Magánszemélyként vettem cégtől (webshop). Remélem, nem lesz gond. :)
  • Razor18
    Szerintem csak ha magánszemélyként vetted. Nekem már válaszoltak olyat, hogy az "elállás" csak magánszemély számára opció. Azt sem tudom, az mindegy-e, hogy Te cégtől vetted vagy magánszemélytől....
  • LeonSilver
    14 napig mindenféle indok nélkül elállhatsz a vásárlástól.
    A zsetont visszajár, de a cégnek 30 napja van visszautalni.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.12.14. 14:25:27
  • Papa01 #33135
    Sziasztok!

OFF:

Tudnátok abban segíteni, hogy ha rendeltem egy terméket, és annak árát átutaltam (erről kaptam megerősítő mailt is, hogy megkapták), de a termék még nem jött meg, akkor van lehetőség a vásárlást visszamondani és kérni a pénz visszautalását?

Köszi a válaszokat! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.12.14. 13:25:28
  • whiteskull
    Köszönöm szépen! :)
  • LeonSilver
    Először is: Isten éltessen barátom!! :)

Másodszor ha ezt megveszem, aaakkor először is látogatni kell jönnöd. A gagarinba... :D :D
  • whiteskull
    Ha meg van, feltétlen kipróbálnám nálad. :)))
  • LeonSilver
    AA DCS-nek reszeltek! Itt az új, a felülmúlhatatlan... Jézus szimulátor!

• sakkay
  • molnibalage83
    :)
  • molnibalage83
    Ja, akkor kár. Mert sokkal jobb a lenne egy 1:1-ben F-16-os bot, mint egy Saitek X52 Pro.
  • bunny
    Nem lehet bugos ... ez jó, megnevettettél így szombat reggel, köszi!
  • sakkay
    Mondjuk azért te sem gondolod komolyan, hogy nem...én aztán soha nem védem ok nélkül a dcs-t, de ha ezt úgy megcsinálják ahogyan ígérik, akkor korszakalkotó lesz. Szimulátor a szimulátorban. Két dolog ezzel kapcsolatban.
    1. nem lehet bugos-hiszen az azonnali fatális katasztrófát okozhat a fedélzeten
    2. éppen ezért nagy érdeklődéssel várom, mert a bug, meg a DCS elválaszthatatlanok(na nem csak ezért)
  • LeonSilver
    Igen, pénzt kérnek érte - de senki fejéhez nem tartanak stukkert, hogy megvegye. Nem akarsz puccos dekket - nem veszed meg, oszt' jó napot.
  • VO101Tom
  • VO101Tom
    F-16 gázkarról nincs szó. Nem a Cougart adják ki újra, hanem átcimkézték a Warthog A-10 botot F-16-ra, és a talpát külön dobozba csomagolva árulják mint "F-16 bot".
  • repvez
    Nármit a mostani Warthog Alapot és markolatot adják ki 10. évfordulós matricával, de F16-os gázkar nélkül.
    news
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.12.06. 23:16:58
  • VO101Tom
    Szó szerint semmi különbség (TM fb oldalán is leírták), még a DMS gombot sem forgatták be úgy, ahogy a 16-oson lenne. Páran poénkodtak is vele, hogy hú, ez nagyon jó hír, már unják az A-10 botot, vesznek egy ilyet . Illetve de, van különbség: itt külön kell megvenni a talpat (base) meg a botot (grip).
  • molnibalage83
    Kiadják újra?
    Ha igen, akkor az nem rókabőr, mert sokan szerettek volna venni, csak nem volt mit. Mert nem gyártják...
  • bunny
    Én meg arra vagyok kiváncsi, vajon pénzt kérnek-e ezért is ...
  • repvez
    A 10. évfordulós TM Hotas F16 os markolat és base, csak szerintem rókabőrős lehuzás ujrakiadás vagy van valós fejlesztés is benne?
    A régebbi széria hibákat kijavitották e benne vagy mi benne az ujdonság a matricán kívül?
  • molnibalage83
    Kíváncsi vagyok mikor jön majd a Top Gun intro remake. Bár ahhoz kéne A-7 is.
  • sakkay
    Állat!
  • LeonSilver
    Ha mást nem is, videót tud gyárteni EDe... :)

• feca1229
    JF-17 "Thunder"

Gondolom a kínaiak örülnek neki. :-)
  • LeonSilver
    Hát... az már qrva régen vót :) mert elég régóta szar.
  • bunny
    Király, köszi. Régen ez az instant visszajátszás még működgetett.
  • LeonSilver
    A visszajátszás egy szar. El kell mentened, kilépni a kezdőképernyőre, ott betölteni - így az esetek 90%-ban jó.
  • bunny
    Hát ez fura. Elkezdtem a warthog + F-18 légitankolás gyakorlást, a su-33 + régi botkormánnyal már megy, nézzünk más kihívást. Alapvetően nem is volt tragikus, volt pár kontakt de csak pár másodpercre aztán elsodródtam. Végül mérgemben lelőttem a tankert amiért persze csúnyán nézett a DCS, lexarom. Nade gondoltam utána visszanézem mit bénáztam, és a visszajátszáson annyi van, hogy utolérem a tankert ahogy kell, majd kifordul a gép és lezuhan a tengerbe. Hol a tankolás, a helyezkedés, a lelövés, bármi? WTF? Járt már így valaki, hogy a visszajátszás még így közvetlen a küldetés után is totál baromság? Azt már megszoktam, hogy régebbi mentett track-ekre hülyeség jön be, nade hogy arra amit közvetlen előtte pár perccel repültem????
  • Wampapa
    Aha. Köszi. Azt hszem marad a régiben.