Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ED-re igazán ráférne már, hogy egy komoly konkurencia jelenjen meg, és kapják össze magukat.

Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.08.17. 02:17:59
www.pumaszallas.hu
Seven-Four-Seven--Heavy
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2019.08.16. 07:54:15
Seven-Four-Seven--Heavy
Nem tartom kizártnak, hogy amikor a régivel játszottál, ott még nem volt modellezve a szél hatása az ejtőernyőn ereszkedő töltetekre. Most már van.
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2019.08.15. 07:24:33
Seven-Four-Seven--Heavy
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.08.14. 17:40:27
Tapasztalt valaki 2.5(++)-ben olyat, hogy a CCIP bombazas pontatlan mindegyik modellnel(es a CCRP CBU-105 A10C-nel TGP-vel is, a 31-es pontos), ha barmely repterrol tortenik a felszallas?! (legalabb 50meter a "melleloves"😉 Ha repulesbol inditok mukodik minden korrektul, tokeletesn pontos a CCIP(Su-25, 25T, A10A) es a CBU-105 is TGP-vel(CCRP) A10C-nel.. What the fuck?! (1.5-ben--a korabbi megvan masik meghajton--tokeletesen mukodott.. 2.5-re most frissitettem a Perzsa-obol miatt)
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2019.08.14. 09:42:55
Seven-Four-Seven--Heavy
Hátha másnak is hasznos. Röviden: kiexportálod a gombkiosztást, csinálsz egy pdf-et text mezőkkel és a program kitölti neked. Aztán csinálj belőle kneeboard-ot és máris kéznél van a kiosztás akár VR-ben is.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.08.13. 21:33:33
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Pedig már eldöntött tény volt, hogy ha megjön a dugipénzem, akkor csere lesz, de így lehet hogy marad a cv1.
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
A CV1 beállításainál van az a zöld keresztes teszt, ott nézd meg, hogy mekkora IPD mellett látod még élesnek a függőleges vonalakat.
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: beci43, 2019.08.09. 22:56:23
Ka-50
Nekem 67-68 mm, így nekem nincs problémám az S képével, aminek az értéke ha jól emlékszem 64 mm. Szoftveresen állítható, de én semmi különbséget nem láttam. Szóval, ha ettől a 64 mm-től jelentősen eltér az IPD-d, akkor mindenképpen próbáld ki mielőtt megveszed.
www.smart-bus.hu
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2019.08.09. 22:37:28
Ka-50
Viszont az IPD-re érdemes ránézned, mert az S-nél csak szoftveresen állítható, ami annyit ér mint halottnak a csók...
www.smart-bus.hu
Ka-50
Ka-50
Eladó az Oculus Riftem, doboza, minden tartozéka megvan.Komplett szett, touchal, 80 ezer pénz, augusztus 31-ig Ipon garival.
Ka-50
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
A zoom-al tudsz nagyobb FOV-ot beállítani, nekem azzal jo(bb) lett.