37034

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
nem is kell univerzális térképet készíteni. Minden kornak megvolt a maga nagyobb háborús helyszíne, így elég lenne azokat a helyszíneket számon tartani és a gépeket azokon belül elosztani.
Mert még mindig kisebb helyen lóg ki a lóláb ha olyan géppel repülsz ami nem harcolt az adott területen, de a kornak megfelelő a környezete és az ellenfélé technikája, mint egy ww2es helyszínen F18-sal repkedni, vagy dubajban me109-sel.
Ezért kellett volna nekik egy ww2es térkép, egy vietnámos, amin a 50-70es évek technikája elfért volna, meg egy irak lrán terület ahol a 70es évektől napjainkig mehetne szinte minden. -
A második videó melyik részére gondolsz? Mondjuk a kommentek is megérnek egy misét...
Vulcan, EE Lighting és ilyen ökörségekre vágynak. Amikor már F-22 és Bucaneerhez értem, ott már kihullott a hajam. Az egyik minősített típus, a másik meg whatever mennyiségben szolgál és időben is szar.
Kb. a Tornado az, aminek van értelme, de abból is melyiknek? Vagy az F-111-nek a régi gépek közül. A Jaguar és F-15E is jó kérések, de látva a Hornet és F-16 színvonalat és tempót...
Ha meg már lesz szép CVN, akkor lehetne bohóckodni A-6E-vel.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.01.04. 21:24:58 -
Minden játék esetén probléma, hogy lehetetlen univerzális map készítése. Mert 20-40-60 év alatt sokat változik a világ. A Dubai-os térképen elég hülyén nézne ki egy 30 évvel ezelőtti gépekkel harcolni. Viszont az alap Kauzkázus is hol így, hol úgy néz ki. A gépek meg összevissza jönnek. Az eredmény ismert. -
Találtam két videot.
Az első az uj szigetről, ami kb ugyan azt taglalja, hogy jó a sziget ,de a ww2es vonalhoz ha lenne hozzá megfelelő gép, vagy az akkori repülőgép hordozók.DE mivel modern létesitményekkel lesz , igy még egy valós ww2es küldetést sem lehet majd összerakni vele.
Ez a videot, meg csak azért , hogy én a Grim Reapereseket azért komolyabb csapatnak gondoltam, már ha azok akikre gondolok.DE amit itt előadtak, az azért eléggé gáz, hogy szinte egyik típusról sincs semmi fogalmuk sem. HA ilyen emberek a külföldi DCS felhasználók akkor nem csodálkozom semmin sem, hogy ezt csinálja az ED és még tapsolnak is nekik.
-
Razor18 #33258 "Az mind semmi!" én már ugrottam is olyanból...
-
bunny #33257 Ez jobb, mert ez ki van belezve :D
-
Nem is hallottam még róla, de jó tipp, ha arra járok meglesem.
Amúgy Szentkirályon voltam szerződéses, volt szerencsém belülről is látni párat :) -
bunny #33255 Csak úgy szőrmentén, ha valaki a komo-sky 51-es bázis környékén jár, ott be is lehet mászni egy mi-24-be :) -
Csak a linkelt pdf-ben volt egy nyúlfarknyi hír róla:
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.03. 22:09:10 -
A FB oldal is olyan mintha egy csodagyógyszer weblapját nézném, csak a pozitiv és gratuláló hsz-k vannak, egy sincs aki egy kicsit is megkérdőjelezné, hogy ezt hogy fogják megcsinálni, meg , hogy esett a választás erre a szigetre vagy hasonlók.
Na, és mire tippelsz? Miért van ez?
Próbáld ki. Kérdezz rá kényes dolgokra, olyan pillanatok alatt fog eltűnni a komment, hogy frissíteni nem lesz időd az oldalt :D youtube-nál is ezt csainálják, ott annyival sunyibb a rendszer, hogy ha eltüntetik a hozzászólásod, az csak mindenki másnál tűnik el, nálad látható marad. Így nem is tudod, hogy cenzúráztak, egyszerűen csak azt hiszed senki nem reagál arra amit írtál (ismerős kérdezett rá F-16 HUD-nál valamire, nála vettük észre, hogy én nem láttam az ő hozzászólását, és mikor kijelentkezett youtube-ról, utána már ő sem
)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.01.03. 20:40:16 -
El. A kb. nagy marketing szöveget látni. Semmi mást.
Az viszont érdekes, hogy az áramvonalasított akcióizét is feltüntették az 1 évvel ezelőtti eltűnés után.
És a vicc az, hogy az még talán érdekelne is. -
bunny #33251 Megjelennek, csak félkészen (se). De kiadják, elővételben megveszi a nép aztán szokás szerint panaszkodunk. A mi-24-en még én is elgondolkoztam, a p-47 helyett jobban örültem volna egy p-38-nak, imádom azt a gépen és elég különleges is. -
Razor18 #33250 Inkább az a kérdés, hogy ebből a sokadszorra olvasott esztelen és már első olvasatra is túlvállalás-szagú ígérgetésből megint majd mennyit tudnak betartani és mikorra. Mert hogy az összes nem fog teljesülni így, ahogy ígérik az szerintem már most nyugodtan borítékolható... -
Razor18 #33249 Simán... -
érdekes egy lista az biztos, és jövő héten még jön egy adag ami nem a repülökről szól.
A FB oldal is olyan mintha egy csodagyógyszer weblapját nézném, csak a pozitiv és gratuláló hsz-k vannak, egy sincs aki egy kicsit is megkérdőjelezné, hogy ezt hogy fogják megcsinálni, meg , hogy esett a választás erre a szigetre vagy hasonlók.
A mi-24-es is elvileg ebben az évbe kijön, de még ennél a kabinfotónál többet nem mutattak belőle.
A MAC-ről épp tegnap néztem a csikket 2018 öszére volt a kiadás dátuma. Oroszországban ezek szerint nem ugyan azt a naptárt használják, ez megmagyarázná a késéseket.
Kiváncsi leszek a 2-2 verziós KA50 és A10 hogyan fér meg egymással, vagy a régebbi kuka ? a szu25ösök mikor kapnak ráncfelvarrást?
news letter
Balázs? el is szoktad olvasni a cikkeket vagy csak írsz valamit ? minden gépről ami megjelenik idén leirták egy kis bekezdésben csak lejjebb kéne görgetni
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.01.03. 18:52:03 -
Ez igazából majdnem valamiféle minimum,, hogy a sok izé, amit kiborítottak szervezetlenül az valahol használható legyen minimális szinten. Meg mivel a térkép kb. 99%-a óceán igen hamar megcsinálható. Nagyon régóta az első jófej és értelmes húzás. -
Erről hol van a hír? Csaptak hozzá esetleg videót is? -
Hopp, idén jön a Mi24 :) Na az az egy modul lesz amit idén megveszek. -
Nem vagyok egy kismaancsú én sem, bár nem lapát kezem van :D de ha nyugalomban van a kezem a joyon, akkor én sem érem el a kapcsolót sem és trim-et sem. A hüvelykujjam vége éppen érinti a kaapcsoló alját. -
bunny #33243 Nocsak, ingyenes lesz az új térkép?! Ez kellemesen meglepő húzás. És persze vannak ott még jó hírek :)
https://www.facebook.com/notes/dcs-world-by-eagle-dynamics/introducing-a-new-free-map-to-dcs-world-the-marianas/10162995500445341/
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.01.03. 16:52:56 -
bunny #33242 Eléred a trim kapcsolót anélkül, hogy fogást változtass? Vagy a jobb-elől lévő gombot? -
Még nincs - illetve ha a virpil elkészül a kollektív karral, akkor az lesz az alany :) -
És már van kinézett alany? -
Erről beszéltem, hogy monyákolni kell.. Arról már nem is beszélve, hogy láttam TM gázkart, amiben két forrasztás egy jancsiszöggel volt áthidalva - gyárilag. Médinkína..
Természetesen nem akarok megtéríteni senkit ;) mert kicsit valóban drága a virpil, de.. egyszer kell megvenni és nem kell vele mókolni.
Én zömmel helikopterezek és a TM még a 10 centis extensionnal sem volt valami egyszerű. Főleg miután már muszáj lett volna megcsinálni a videón látható monyákot.
Nekem idén valamikor egy tervezett projectem lesz, mégpedig a gázkar cseréje. A-10-hez fantasztikus, ez vitathatatlan. De máshoz már elég kevés - nekem.
Ettől függetlenül nem tartom szarnak, sőt! -
Razor18 #33238 Nekem pl. semmi bajom a grip méretével, kesztyű nélkül sem. Nyilván nem egyforma méretű a kezünk.
-
Nem. A Virpil alap, a 10 centis extension, meg a markolat. :) -
bunny #33236 Nekem a virpil jobban tetszik mint a warthog, viszont az árak ... hát azok duplák sajnos. Én az alzás kuponos időben vettem amikor még 117-re le is akciózták a TM joy+throttle szettet 102.000Ft-ért, ez 300 euró a mostani atomerős forinttal. Ebből a legolcsóbb virpil base+grip kijön, de sehol a throttle ami újabb 100 rugó lenne. Szóval a virpil minimum dupla áron van, ezt azért érdemes szem előtt tartani. Ha közel egy áron lennének, én csont nélkül a virpilt vettem volna.
Hozzáteszem hogy nekem tetszik a TM, én nem érzem hogy gond lenne a mozgatással, persze meg kell ragadni az biztos. Nekem ami bajom van vele az egyrészt amit írtam, a throttle alapon lévő kapcsolók, a markolattal pedig az, hogy csupasz kézzel nagy, mivel a pilóták kesztyűben használják. Nekem úgy lenne kényelmes ha a kéztámasz feljebb lenne egy ujjnyival. Én ott beáldoztam volna az 1:1 arányt, aránylag kevés fotelpilóta repül kesztyűben :D
Szóval ár-értékben a TM warthog, de ha pénz nem számít és van véletlen készletük akkor tuti virpil.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.01.03. 10:00:24 -
beci43 #33235 Vagy ezt megcsináljátok.Nálam bevált, egészen finom mozdulatok elérhetőek vele. -

Pedál? Mintha az is tetszett volna.. -
31-én jött meg nekem is. Egy csoda! :)))
-
Nem plug&play sajnos (hogy xarjanak sünt :)
Rácsavarod a Warthogot simán az alapra, majd le kell tölteni az ő saját virpil progijukat és ott kell beállítani mindent. Kicsit bonyolult elsőre, át kellett nyálaznom a fórumot hogy mit kell csinálni mert nekem nem igazán volt egyértelmű.
De nem egy nagy valami, egyszer megcsinálod azt hali, utána működik tökéletesen.
Ahogy Leon is, én is a gyenge rugót használom közép nélkül, baromi jó így repülni mindennel.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.02. 20:18:11 -
Razor18 #33231 "Nur langsam, langsam. Nix ugribugri !" Ilyen áron egy darabig még kibírom új grip nélkül...
Mondjuk az látszik az alapon, hogy benne van az anyag, meg hogy nulla mechanikus deadzone van benne középen...
Simán plug and play, még TM WH grippel is?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.01.02. 19:26:57 -
Aha. Vagy vehetsz hozzá a virpiltől. -
Razor18 #33229 Tehát ez a joy "alapegység", amibe akár a TM WH markolatot is bele lehet csavarni? -
Például ezt. Nekem ez van egy 10 centis extensionnal és a warthog grippel.
Egészen finom mozgásokat lehet vele csinálni.. majdhogynem gyerekjáték ezzel helikopterezni. Én a gyenge rugót és aa középrehúzás nélküli cuccot használom.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.01.02. 18:28:11 -
Razor18 #33227 Urak, a "Virpil alap" azt mit takar konkrétan? -

A mai agyammal én sem venném meg! A gázkart használom, de a joy alap félre van dobva. Nem lenne rossz ez sem, de csak akkor, ha az ember monyákol vele. A virpil viszont fantasztikus! -
Hello
nekem van mindkettő. Jó a T16000, de azért a Warthog más kategória, van rajra kismillió gomb és ez nagy segítség. Plusz még ott a dupla gázkar, tekerőkkel, szinte el is felejtheted a billentyűzetet. Viszont hátránya is van, ugyan az a fos rugós gimball mechanikája van mint kb. minden alap joynak, szóval középállásban nehéz vele finom mozdulatokkal repülni.
Én lecseréltem egy Virpil alapra amiben teljesen más a mechanika, és így ég és föld a különbség.
Én azt mondom ha ki tudsz fogni jó áron egy teljes szettet akkor vedd meg, viszont újat teljes áron nem vennék.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.02. 16:33:40 -
Roodie76 #33224 Sziasztok! Mivel még sosem volt dolgom vele: nagyon nagy minőségi ugrás egy Warthog szett a mostani T16000M FCS-emhez képest? Mivel nem markoltam még az előbbit, hirtelen el sem tudom képzelni, miben más. Aki váltott utóbbiról rá, az pár sorban leírná a tapasztalatait? Köszi előre is.
Utoljára szerkesztette: Roodie76, 2020.01.02. 13:43:54 -
Death Rattle #33223 Boldog új évet !