36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #32788 A gépek(modern) fejlesztésbe, meg azért húzták be a féket, mert ez már nem mehetett így tovább, ők is érezték-egyrészt már nagyon komoly hörgés van a sok béta verzió miatt, másrészt jönnek az új szimulátorok, alapokat kell rendezni nekik amíg nem késő. Jövőre modern csak a mi-24 jön, meg 2 ww2, de azok fejlesztése (nek a nehézsége) meg sem közelít egy modern gépet. Ami jön az meg külsős. És ott is szigorítottak. Szóval ennyi. -
sakkay #32787 A harrier már kezdte felizzítani a modern vonalat, de a hornet totál elszívta a népeket és akkor jött a 14, most meg a Falcon. A ww2 kanyarban nincsen már eladásban-viszont van már egy kritikus tömeg, hogy abba nem hagyhatják. Jobb híján mennek előre benne.. De amúgy menjél fel multira, aztán számold meg a mappokat :))))) Én belülről néztem végig a DCS újászületését szóval nem hasraütésszerűen beszélek. Tom. Van olyan, hogy nem tudsz felmenni mert tele van a a szeró!!! ww2 meg jó, ha van 15 gép, azon a 2-3 helyen. A többi 60 meg modern.. -
#32786 Konkrétan mire gondolsz? Mi fordult volna? Idén kettő gép is jött ww2-höz, a Rata és az A-8 Fóka. Jön a P-47 és a Mosquito, jön az F4U Corsair, jön egy vagy kettő új ww2 térkép is, sőt, 2021-ben ww2 vonalra fog jönni a dinamikus hadjárat első beta verziója is (bár nem gondolom, hogy ED felelősségteljesen tudna tippelni ilyen távra, amikor két hétre előre nem tudják, hogy mi lesz, de azt többször mondták, hogy dinamikus hadjárat ww2-re érkezik először). Nem gondolom, hogy az eddigiekhez képest bármit is csökkenne DCS ww2 vonal fejlesztése. -
Sidewinder #32785 A következő WW2-es gépük a P-47 lesz,ha minden igaz. Tehát megy tovább a WW2 vonal is, ami szerintem nem baj. Mert az IL-2 a BOS-al ls társaival elment egy olyan irányba, ami lassan jobban közelít egy sima akciójátékhoz, mint egy repülőgép szimulátorhoz. A helikopterekben azért szerencsére jelen van a keleti vonal is. Jön a felújított Ka-50 és lesz végre Mi-24-es. A repülőgépekben is jó lenne, legalább egy kidolgozott régi MiG-29-es. Klikkelhető kabinnal. Értem én,hogy sokan várnának Szu-35Sz vagy Szu-57 modult ED-től, de arra nincs engedélyük. Ha valaki olyat akar látni repülni, annak el kell mennie Moszkvába a MAKSZ-ra( legközelebb 2 év múlva lesz). Én idén láttam őket repülni, életem legnagyobb repülőnapos élménye volt. Ha pedig valaki úgy tele van pénzzel, hogy tud venni "priority" jegyet, akkor az be is ülhet a statikuson a Szu-35-be (a Szu-57-be még úgy sem,ott csak benézhet a csukott kabinba a létráról, mellesleg igen vicces, hogy ezek után a Gripen kabin itthon még mindig valamiért szupertitkosként van kezelve :) ) -
sakkay #32784 Na jó, de ez már 2 éve volt ám. Azóta nagyon nagyot fordult a helyzet... -
#32783 Wags régebben mondta, hogy DCS-nek a legjobban a ww2 modulok érik meg, csövesekhez képest kb. nulla bekerülési költség, és nagyon jól fogynak. -
gantus68 #32782 Eddig csak modulokat vettem, de most mivel nem volt új, megvettem a Normandy+Asset Pack-ot, leárazva jó vétel, és "áttelepültem" a wwii gépekkel. A feeling-je megvan (megjött!), egészen más, mint a kaukázusban a modern házak között repkedni egy spit-el pl. Féltem a laggolástól, de nálam kb. ua. mint az alaptérkép, jól megy. Mission-t találtam az user file-ok között, így abban sincs hiányérzetem. Szerintem. -
Razor18 #32781 Plusz ha emékszel, anno Kickstart projektként a DCS WWII-be egy csomó ember beletolt nem kevés pénzt szintén előre. Nem tudom, a Kickstart szabályzata szerint meddig kell élnie egy elindított projektnek, hogy a korai támogatók ne követelhessék vissza a pénzüket. De lehet nem is a határidő, hanem akármikor is elég nagy PR fiaskó volna, ha most lekapcsolnák. Egyébként érdekes volna tudni, hogy per pillanat a DCS bevételeiből ill. a DCS felhasználók közül mekkora részaránnyal bír a WWII... -
#32780 Az csak véletlen volt nem volt elsődlegesen szándékomban összehasonlitani, de pont akkor tették ki YT-ra , igy még frissen , gondoltam érdekelhet valakit ,ha ugy is az a téma. -
#32779 A DCS WWII vonala úgy látom egy olyan bukta, amiből nem lehet kiszállni. Anno úgy tűnt, hogy piaci rész van. Aztán kiderült, hogy nincs. De mivel jelen állapotban az egész WWII félkész, ha azt mondanák, hogy "kész ennyi", akkor kitörne a népharag. Talán perelnék is őket. -
#32778 Örülök neki hogy a ww2 vonalra is ráfeküdtek. Bombázók, új térképek. Bár a fejlesztési időt elnézve lesz vagy 10 év mire behozzák az Il 2-t. Nem lesz egyszerű, főleg hogy ez a vonal már most is halott a dcs-ben. Ráadásul ők egy modulért kérnek annyit amennyiért az il2-ben egy térképet+8 gépet kapsz.
Azért drukkolok nekik. -
sakkay #32777 Ja értem. Na jó, de ez kb a valóság felhő téren Elvileg komoly lesz majd a dcs-ben is-erős a gyanúm, hogy pont az Fs 2020 miatt adnak ki még valami bétát karácsonyig, ami kb. huszadrangú fejlesztési prioritás volt eddig, csak most a fent nevezett szim miatt, erősen elkezdtek kalapálni . Amúgy ez az 50% (mérnök)core sem lehet ám olyan régen, szerintem indul a pánik az fs, meg a microprose miatt, és most valóban elkezdenek ráugrani a lényegre. Végre érkezik konkurencia. Ez mutatja azt is, hogy a saját (modern)gép fejlesztés, erősen vissza lett nyírva-csak a 24 maradt. A többi külsős. Meglátjuk. -
#32776 Lottóznom kellene, lefogadtam volna, hogy FS2020 videót fogsz posztolni -
#32775 ugy értem, hogy olyan mesterkéltnek tul éles kontrasztos megjelenésű és ahogy mondtam, majd mozgásban biztos máshogy mutat majd, és talán más fajta felhő tipusok is keverednek egyszerre, nem mint most , hogy szinte csak ugyan olyan formájú felhőpamacsok vanank.
ÉS egy kis friss video pont a témában, hogy hogy néz ki az FS2020ban :
-
sakkay #32774 Ja Repvez ezt most én sem értem. Ez egy fajta, létező felhőtípus. Mi ezzel a gond? -
Solt #32773 -
#32772 Semmi rajzfilmszerű nincs benne. -
#32771 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sakkay #32770 -
Solt #32769 Az alábbi winfos frissítés érkezett,
A Windows Autopilot frissítése a(z) Windows 10 Version 1903 operációs rendszerhez
Nem merem telepíteni... félek, hogy fogja magát és lerepül valami útvonalat a gépem... -
Solt #32768 Mondjuk számomra az is meglepő volt, hogy az X-Plane-nek van OpenGL verziója... egy DX11-l korrektebb, relevánsabb lett volna az összehasonlítás. -
#32767 az új felhökről egy kép.Hát abban reménykedtem, hogy ez a fajta rajzfilmszerü egybefüggő habcsók kinézet is változni fog.De majd meglátjuk mozgás közben , hogy mutat.
-
#32766 ÉS azt is tegyuk, hozzá, hogy ezek a javulások egy olyan szituációban javultak, ahol az alapmotor nem nativan Vulkánra lett irva hanem csak átportolták hozzá amit kellett.És ha ugyan azon a hardvert veszed alapul akkor ezek az FPS növekmények eléggé jók, szinte elhalasztja legalább egy generációnyit a CPU vagy VGA fejlesztésést, mert kb egy azonos kategóriájú,de egyel fejlettebb VGA sem hozna ennyi FPS-t ha a program nem változna.
ÉS Ezek a számok egy olyan játéknál ahol alapbol Vulkánra irták az egész engine-t még látványosabbak lehetnek -
#32765 A Vulkan (k-val ) API nem csodaszer, ugyanolyan API mint a DirectX vagy az OpenGL (OpenGL 2-nek is nevezik néhol). Hogy mekkora a hozott fps, az NAGYON függ attól, hogy mennyire jó programozók dolgoznak rajta. DCS-nél egyébként a core programozók egyáltalán nem rosszak. A játékkal nem szokott technikai jellegű fagyás vagy probléma lenni, amivel általában gond van, azok a rendszerek, fegyverek programozása, térképek erőforrás igénye, ilyesmik. Mondjuk a VR-hoz a beígért fps növekedést nagyon elszámolták, nekem semennyit nem javult, sőt, egy ideje még rosszabb is lett, de ha rászánják az időt, akkor a Vulkan tényleg jobb lehet mint a DirectX (hogy mennyivel, az nagyon játék és programozó függő).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.10.24. 15:43:11 -
#32764 Fogalmam sincs, csak gondoltam megosztom.
Az félreviheti (?) az ember, ha különbséget néz. Akkor nem nagy. De ha relatív FPS-t nézel, azért elég durva. Főleg, hogy a játszhatóság határán levő alig 30 FPS tartományból feltolta az 50-60-ban is. -
sakkay #32763 Jó ez, ha nem is egy csoda! -
#32762 -
#32761 Mivel egyesek erősen hisznek a Vulcan API-ban, így az X-Plane eredmények.
-
bunny #32760 Mindenre működik. Közben angol FB csoportban megkaptam az infót, a lényeg, hogy miután elfogadtad a blablát még van egy lépés, ahol választhatsz a fizetés módjából (paypal, kártya) és AZON az oldalon van lehetőség felhasználni a mérföldeket. Simán vitte a leárazott cuccra, a végösszeget csökkenti bármit veszel. Nem sok, de majd 9 dollárt mégse kellett kifizetni :) -
#32759 Azé' ennyire nem fasza a minyó :D
Kapotgt egy Mistralt erre leszállt a tengerre, a parasztok meg elmentek a strandra..
free picture hosting -
beci43 #32758 Leárazott cuccot vettél?Arra nem érvényes semmilyen más kedvezmény. -
bunny #32757 Bocs, ha már volt, de nem igazán értem az ED miles hogy használható vásárlásnál. Berakom a kosárba a cuccot, de csak kuponkódot lehet beírni, valahol később lehet választani, hogy használja fel azokat? Próbáltam guglizni de nem igazán látok róla infót, hogy pontosan hogyan és hol tudom megadni. -
beci43 #32756 Gondolom le se lehet most operálni a fejéről.Papa, ha Te is megrendeled, küldd át nekem légyszi a linket, ahol rendeled.Nagyon felcsigáztatok. -
#32755 Igazából ugyan az a véleményem, nagyon elégedett vagyok vele. Semmi nyűg nem jött elő, tökéletesen működik. Megint repülök online ha van egy kis időm, visszajöttek a 10 évvel ezelőtti Sturmovikos emlékek, csak most a vr miatt hatalmas élmény :)
De persze nekem nincs viszonyítási alapom, ezért jó hogy Sakkay is megvette mert ő azért képben van a többi cuccal is.
Ha ő is azt mondja hogy jó akkor bátran megveheted :D -
Death Rattle #32754 Köszi. Hát, nagyon nem vágom nekem miért nem megy. Rejtély... -
#32753 Deee :) Ezt olvastam, csak gondoltam eltelt közel másfél hónap, több tapasztalatod van már. Mondjuk azt hiszem így is - úgy is kipróbálom. A kurva kozmosz is nagyon jó lett volna és eszembe nem jutott volna visszaküldeni, ha a sweet legalább akkora, mint a rifté. Nekem semmi más bajom nem volt vele, de ez... bassza meg a htc -
#32752 Ó, én már írtam amikor megkaptam, lehet hogy nem olvastad
itt -
sakkay #32751 A kor viszonyaihoz képest :))) fél év nagy idő. Csak annyit mondok 2 millióval több a pixel mint nálad, és arra még rájönnek az al pixelek. Tényleg nagy különbség. Pl most láttam csak, hogy a steam vr hegyes környezetben vannak felhők a hegyek mögött. Eddig fel sem tűnt:)) Vagy a perzsa öbölben amikor a minyó instant küldit indítom, azonnal látok előttem messze négy gépet, na azok eddig 1 perc repülés után jöttek elő. nem mindegy. -
#32750 Jajj, azt, hogy BMS, azt nem szabad kimondani, minden fontos ember ED-nél csak "a másik, 20 éves szimulátorként" hivatkozik rá. Ne legyél rebellis
Egen, a 16-oson túl sok mutatni való nincs, amiket tud, azokat Matt már megmutatta a videóiban (de szó szerint. Végigmutatta az összes MFD és DED lapot amiket egyenlőre a gép tud, még a robotpilótából is csak az az egy kapcsolás működik, amit Matt a videójába betett . Nincs damage modell (lehet, hogy a legutolsó patchban már kapott valami ideiglenest), nincs normáls FM, egyszóval heavy WIP ahogy az oroszok mondanák). Nem véletlen, hogy az internet azon felében, ahova ED adminok keze nem ér el, elég sokan fel vannak háborodva, hogy ekkora szart külsős stúdiónak ED soha nem engedett volna early accessre, ez is csak azért került ez oda, mert ED-nek nagyon kell a pénz (ezt a CEO-juk, Nick mondta, hogy e.a. nélkül fenntarthatatlan a működésük ), úgyhogy sokan vannak úgy vele (én is), hogy maximum csak akkor veszik meg, ha majd befejezték az előzőt, amire beszedték a pénzt. -
sakkay #32749 Tényleg így van.