Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tekintve, hogy IRL a Szíriai konfliktusban az oroszok és az Izraeliek melyik oldalon állnak, szerintem kizárt, hogy a Barakhoz vagy a Sufahoz bármit kapnának - ez nem ED-n múlik.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De 2007ig már szinte az összes létező fegyver integráció megtörtént a géphez ami ha jol tudom nem tipus specifikus.
Tehát majd ha egy izraeli faszi a mellékelt izraeli skin-t használva saját pyton rakétákat vagy bombát akarna feltenni akkor nem tudná, mert EDE nem csinálja meg, viszont a valóságban meg tudná használni.
Akkor erre mit mondana EDE ?
De igen, ez az egyik legértelmesebb térkép szerintem is. A Layoutra kíváncsi leszek, hogy Izrael alá mennyire lóg be (állítólag Izrael teljesen rajta lesz), kis Egyiptomi-Izraeli konfliktushoz...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.25. 18:42:13
www.pumaszallas.hu
Mindenesetre, ha valaki szeretné, már lehet előrendelni:
DCS F-16C
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2019.05.24. 17:03:48
Ezeknél sokkal nagyobb dolgok nincsenek még megcsinálva, annak is örülni kell ha egymaga ott lesz és indit rakétát.
Egyébként az F16-osnál milyen térképen van, mert nem emlékszem nevada vagy a dubai térképen ennyire zöldes területre és ilyen szürü házas részre .
www.pumaszallas.hu
(Sajnos nem F-16A, nekem az lenne a nagy álmom.)
A Vega az hogyan lesz vajon megcsinálva? Az egységes TÁS is elkészül hozzá, ami letehető lenne bárhova? Lesz modellezve a vasúti sínes utántöltés?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az index nagyon csábító, de ahhoz szerintem a 2080Ti is kevés... majd a következő széria csúcskártyájával, már jó lesz. Csak ne 1500 euró legyen...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Egyébként a videóban a csóka szerint simán olvasható a Stores page, anélkül hogy közel hajolnál vagy zoomolnál, HSI térképpel együtt szintén.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A dcs-vel az lehetett a gond előbb, hogy ha leültem belelógtam a guardba. Áthúztam', most sokkal jobb!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Elitet nézd meg fekete ügyben... ha ott is jó, már rendelem is! 😄
www.smart-bus.hu