Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami kicsit "zavar", hogy a feegyvereket nem lehet mixelni, de azért így is elég hatásos...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
AMD megoldása a gpu limites játékokra, a dcs ilyen :). Érdemes kipróbálni rx/vega tulajoknak, freesync-el és vsync-el is működik. 19.7.1 driver tartalmazza.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.07.08. 06:09:02
De mivel nincs még TGP, ezért nyomva kell tartani a "Throttle designator controller - depress" gombot
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.07.07. 17:33:08
F 18-nál a Maverick seekerét mivel mozgatom ?
Még mindig nem birom feldolgozni, hogy a manualokat nem frissiti az ED.
Másfél AAA katos játék árát kérik el ezért az egy (fél) modulért és basznak adni manualt hozzá.
Másik kérdésem, van egy gyakorló küldim, egyszerű mint a faék, Batumiból felszáll, ki a tenger fölé, Kobuleti mellett van egy kis névtelen reptér, oda tettem mindenfélét, amit szétlőhetek. Na, kezdtem az A10 el, most ugd. rakétákat tettem fel, csakhogy mint kiderült (mivel fejből vágom) sikerült nagy füstöt csinálnom. Mivel nem volt kedvem újrakezdeni mindent A10 el, két dolgot kattintottam át a küldetésszerkesztőben. A gépet 18 asra cseréltem és átnyomtam take off from runaway-re. Erre valahogy áttett Kobuletire és ennek megfelelően átirta a waypointokat. Ezt hogy csinál(hattam)ta ? Mivel még soha nem fordult elő biztos én voltam, de hiába töröm a buksit azóta is.
Mégpedig a no-centerest. Ma átépítettem a cuccot és kipróbáltam. Hát rohadt jól lehet vele helikopterezni :)
Röpcsikhez is fasza (a hornetet próbáltam). Annyi, hogy kicsit figyelni kell a centerre, de ez idővel megszokható (szerintem).
Ka-50
És nem értem a támadásod, mert azzal, hogy leírtam az USB HUB probléma lényegét, amely megmagyarázza, hogy miért megy pl. PhantomAss -nak az aktív HUB -on rendesen, meg hogy neked is miért nincs problémád vele, másnak meg igen, és az USB3 portokkal való problémát - amelyre az ASUS technikai tanácsadója hívta fel a figyelmemet - csak segíti azokat, akiknek esetleg gondjuk van.
Pl. azzal, hogy egy új, több USB portos alaplap helyett csak egy 2000 ft-os aktív USB HUB -ot vesznek, vagy kipróbálják USB2 -n, ha nem megy a 3-ason rendesen.
Nálam amúgy 2 ilyen eset volt, egy Logitech webkamera és a fent említett Essence One javult meg a 2-es porton, és az ismerősi körömből is több esetben jött be, leginkább régebbi eszközök esetében a 3-ról 2-re csatlakoztatás.
Azt meg nem állítottam, hogy az USB2-es HUB 3-asként fog működni a 3-as porton.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Röviden:
Én megrendeltem, ki is fizettem, de a HP különböző problémák miatt folyamatosan csúsztatja a szállítást. Először júniusban jött volna, pár darab meg is érkezett, de kiderült hogy azok is hibásak. Ezért a raktáron lévő cuccot nem engedik eladni, és a frissített szállítmány várható érkezését eltolták előbb júliusra, most pedig (2 napja kaptam egyemailt) azt mondják hogy kb. szeptemberben lesz belőle valami.
Emiatt én visszamondtam a rendelésemet és visszakértem a pénzem, nem akarok hónapokat várni.
Akik eddig megvették azok sajnos előbb-utóbb belefutottak súlyos hibákba és volt akinek pár perc játék után tönkre is ment a Reverb.
Ha sikerült volna megvenni akkor valszeg az is gyárilag hibás lett volna.
Ez a hajó elúszott szerintem, majd meglátjuk a Acer tanul-e belőle.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.07.05. 11:11:08
GOOBY, pls
Egyébként pedig ÉN a tapasztalatimabn bízok és nem abban, hogy ki-mit mond.
Ja, és még valami. Ha a HUB USB2-es és USB3-ra van duga, akkor hatetszik-ha nem, a HUB USB2-ként fog üzemelni.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.07.05. 08:40:27
Persze mindenki azt csinál és oda dugja <#zavart1>#zavart1> a warthogot, ahová akarja. Ez én személyes 2 éves tapasztalatom az, hogy aktív hubon IS tökéletesen működik.
Én az összeset átnéztem az ezközkezelőben és mindegyiknél kikapcsoltam az energiagazdálkodást.
GOOBY, pls
Nekem valami futottak még kategóriájú cuccom van, talán A4Tech.. semmi problémám vele.
nincs hozzá driver és a win-ben is elvileg a legujabb usb driver van fenn.
USB3as foglalat mind.Van amikor felismeri , de többnyire nem, és föleg akkor nem amikor már megy a PC.
próbáld ki ezt, nekem anno ez oldotta meg
USB hubokon keresztül nem szokta felismerni, illetve nálam ha különböző USB portokba dugdosom őket akkor attól hülyét kap, mindegyiknek megvan a sajátja.
A másik kedvenc hülyeségem, amikor fogja magát és azt mondja, hogy csak a virtual controllert találja meg, a fizikai eszközt meg kukázza, és minden gomb átfedésben van különböző eszközökön.. amennyire tudom erre nincs is fix, random néha előjön, bár most már több mint fél éve nem találkoztam ezzel :D
Másrészt a háromállású Boat switch állásaiból csak a két szélső állás generál a DCS számára felismerhető parancsot, a középső állás meg nem. Erre is a TARGET lesz a megoldás?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.07.03. 13:25:21
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.07.02. 18:51:54