36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Daniel075
    Brrrt is csak addig van amíg sehol egy manpad.
  • repvez
  • bunny
    A grafikon (trap sheet) csak F-14-re van sajnos - tudtam meg. A másik kérdésre még nincs válaszom, továbbra se ajánlja fel anyahajós leszállásnál a request landing menüt. Valami ötlet?
  • repvez

Ez igy elég huzos nap lehetett, főleg ha jol olvastam akkor a Vulcan hazafele Londonba le is zuhant , a rossz látási körülmények miatt és, hogy rossz QNH adatot állitottak be.
  • Lysandus
    Egy jó kis videó, ahol jól érzékelhető hogyan terjed a hang a valóságban, mit hogyan hall az ember igazándiból (egyébként a felvétel egy előretolt bevetésirányító kiképzésen készült):

Ami történik: látjuk az A-10-es 30 mm-es lövedékeinek becsapódását, és ezzel párhuzamosan a becsapadó-robbanó lövedékek hangját (a kis távolság miatt ezek szinkronban vannak). Majd csak ezek után hangjuk az A-10 gépágyújának hangját (a jellegzetes brrrrr! hang) hiszen a lövedékek a hangnál gyorsabban jöttek. Tehát: előbb a becsapódás hangját halljuk, majd csak ez után a lövését. Nagyon jól bemutatja ezt a videó. :)

Ja, és az első képsoron is "késik" a hang, az A-10 valójában akkor lő, amikor azt a füstcsíkot "kiengedi".
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2019.11.13. 18:15:33
  • z0ty4
    Blackfriday-t várd meg, hátha beleszaladsz valami jó akcióba.
  • z0ty4
    annyiért az bestbuy
  • bunny
    Ja igen, F18 még egy kérdés. Itt nem lehet lehívni az anyahajós leszállásról a grafikont csak F14-nél? Vagy ha igen, hogyan? Meg azt se értem, hiába rádiózok a Stennisnek, nem jön fel, hogy le akarok szállni, csak inbound meg a másik navigációs segítség. Pedig rajta vagyok, minden kint sőt le is szállok max szétugrálnak a fedélzeten a parasztok :D
  • PhantomAss
    Az biztos hogy az x52 ronda, de fényévekre van használhatóságban a T16000-től.
    Főleg ha DCS jeteket repülsz, oda kell a sok gomb meg tekerő, jobb hogyha van külön gázkarod.

• sakkay
    A warthogot nagyon tudom ajánlani...
  • bunny
    Néztem azokat én is, de a joy önmagában kevés, kell mellé throttle is ugyebár. Alzánál most kupon trükközéssel 104-re le tudom vinni a kombót, persze még mindig sok viszont vacsi új és ha a 41-es joy mellé veszek egy hotas-t ugyanott vagyok. A T16000-ret 28-ra tudom levinni.
    Az x52pro meg annyira RONDA baszki ... de megnézek akkor teszteket róla.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.11.12. 19:22:58
  • Razor18
    Nem kell nyomva tartani, az a Harrier. Egy nyomással bekapcsolod az NWS-t, ha NWS HI-t akarsz, akkor megnyomod még egyszer és úgy tartod. Kikapcsolni a paddle switch-el kell. Egyébként ha netán osztott gázkarod van, akkor ajánlatos csak az egyikkel dolgozni eleve, ha NWS HI-t akarnál használni. És ahogy Tom mondja, csak lassabb gurulásnál képes befordítani az orrot az NWS HI, nagyobb sebességnél csak radroz egyenesen tovább.
  • kurcsipista
    Nekem szerencsém volt a nyáron,Bestmarkt-on kiárusításon vettem T16000M FLIGHT PACK-ot 22990Ft-ér,csak a pedál többe került volna.
  • Caterpillar
    Ha fel vannak hajtva a szárnyak akkor nem kell nyomni, csak egyszer megnyomni, olyankor a HUD-on NWS HI-t kell írjon.
    Ha a szárnyak lent vannak, akkor valóban nyomni kell, és NWS helyett NWS HI jelenik meg a HUD-on ismét.
  • PhantomAss
    Ár/érték arányban tényleg jó a T16000. Viszont ha használtam ki tudsz fogni jó áron egy Warthogot akkor elgondolkodnék a helyedben.
    Warthog joy 41e
    vagy a legjobban egy használt x52-vel járnál, ahhoz van gázkar is:
    x52 pro 30e
    Én tuti hogy ezt venném, volt vagy 5 belőle, szerintem itt a fórumon is egy csomóan ilyet használtak anno. Hall szenzor, kismillió gomb és bizgentyű, rudder.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.11.12. 15:09:48
  • bunny
    Köszi, szóval nyomni kell valóban, azt hittem on/off működik.
    T.16000 ... barátom igyekszik rábeszélni a warthog-ra. Most alzán egész jól le lehet kuponozni, dehát mégiscsak 100.000Ft felett van, és azért olvasni a fórumokon hogy azzal is szokott gond lenni. Virpil megintcsak iszonyat drága.
  • PhantomAss
    A T16000 nagyon jó, pontos.Viszont az enyémen a rudder fél éven belül meghalt.
  • VO101Tom
    Ha az orrkerék kormányzó gombot (NWS) nyomva tartod, akkor sokkal szűkebben fordul, viszont vigyázni kell vele, mert annyira befordíthatja a futóművet, hogy előfordulhat, hogy a gép már nem is fordul, csak oldalra radírozza az orrfutót. Ezért csak akkor használják, ha a gép már mozgásban van.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.11.12. 13:48:54
  • bunny
    Pár kérdés, megvettem az F-18-at. Az orrkerék elég keveset fordul, hogy a bánatba lehet azzal az anyahajón manőverezni? A su-33 sokkal jobban befordul (az orrkerék kormányzást bekapcsolom).

Másik, agyalok botkormány vásárláson. A Thrustmaster T.16000M FCS Hotas mennyire jó vétel? Árban még elérhető, úgy nézem hall szenzoros de nem tudom mennyire precíz pl. egy légitankolásnál. Mert persze a warthog hotas jobb, de azért 3x annyiba is kerül :) Ja és a T.16000 előnye még, hogy lábpedált is kiváltja, a warthog nem csavarható tehát ahoz mindenképp kell pedál is.

Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.11.12. 13:17:35
  • LeonSilver
    Mostanában, amikor volt ez a "Helló Bécs" vagy mi a tököm akció megvettem a Mirázst. Beváltottam a pontjaimat is, így cirka 8000 Ft-ért megkaptam. Meglepően jó kis gép!! Marhára tetszik!
  • Wampapa
    Ha valakit érdekel, az iPone-on ~76 a Warthog throttle, az Alzán meg ~118 a teljes HOTAS.
  • LeonSilver
    Szivi.
  • PhantomAss
    Azt írja az oldaluk hogy raktáron van, azért is rendeltem meg hogy ne kellejen várni. Na hétfőn akkor rákérdezek hogy mi az ábra.
    Köszi!
  • LeonSilver
    Na, közben csak meglett :D Egy hét alatt megkaptam.
    2019.06.05.-én adtam le a rendelést, a TNT 2019.06.12.-én hozta.

• LeonSilver
    AKkor ülnek rajta, ha éppen nincs raktáron. Próbáltam megkereseni a leveleket, hogy hogy ment ez nálam, de nem lelem őket :D
    Próbálom még kereseni, ha tudok valamit szólok. Az arckönyvön írjatsz nekik, hogy mi a helyzet. Jó fejek, válaszolnak.
  • PhantomAss
    Leon, megrendeltem azt a Virpil Warthog base cuccot, de már lassan 2 hete processing-ban van a rendelésem. Neked is ennyit ültek rajta?
  • sakkay
    off

https://www.youtube.com/watch?v=8surb5YS86A&t=202s
    Simán tudományos szempontból is érdekes!!!
    on
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.11.09. 13:07:17
  • sakkay
    De van ám-csak egy olyan 20 óra után kezd derengeni..
  • LeonSilver
    Ja - az Epic decemberben tolja ki a Mechwarrior5-öt... VR nélkül :'( Az idiótákok.
  • LeonSilver
    Ja, este vagy délután megnézem. Most dolgozom :)
    Behoztam a gépem, kitakarítottam meg végre kicseréltem a tápot... Hát mit mondjak? Még jó, hogy működött a cucc :D :D
    Tök elfelejtettem, hogy miylen táp van benne... hát most nézem, 600W... :D :D

Amúgy én annak idején c64-en qrva sokat játszottam az ELITE-el. Volt egy franciakockás füzetem, abba írkáltam szép, csoportosítva, hogy hol-mi-mennyi. Meg van ez a dangerous is, de... nincs olyan feelingje már.
  • sakkay
    Nézd meg az elitet, kicsit jobban bírja a tuningot mint a DCS-ha belövöd ezt-elképesztően jól néz ki!!!
  • LeonSilver
    Hát marha jó ez a cucc. Kicsit felszaladt a szemöldököm, hogy jól fut a DCS, de.. ha a földet néztem vagy a házakat, akkor volt egy kis reccenés, ilyen utánhúzás. Aztán most vettem észre, hogy az egyedi felbontás 150%-on volt. Visszaállítottam 100%-ra és egyből király lett.

Ez az fpsVR is egy király cucc. Valam 1500 forint a sztímen, nem is pénz érte.
  • LeonSilver
    Igen. Leginkább az élsimításon vehető észre, de egyébként is. Megnyugtatlak, az RTX2080TI is izzad :)
  • PhantomAss
    Látsz különbséget? Il2 alatt nagyon látszik , DCS-t annyira nem próbáltam. Szegény 1080ti izzad rendesen.
  • LeonSilver
    Kipróbáltam. Hátpaszmek...
  • LeonSilver
    Na, megvizuálom este. Nem mintha simán nem lenne király :D
  • PhantomAss
    Igen. Itt a headset kijelzőnél a "nagyon magas-béta" legyen kiválasztva.

A SteamVR-ban pedig a beállítások / alkalmazások menüben tudod a pixel sűrűseéget (ss) feljebb tolni. Adj neki 200%-ot és nézd meg a játékban :)

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.11.08. 09:48:50
  • LeonSilver
    Erre gondolsz?

És a sztímben merre?
  • LeonSilver
    Okéj!
  • whiteskull
    Köszi! Majd kereslek. :)