Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A madzag meg a csati meg 2-3e volt asszem, de tényleg nem emlékszem pontosan 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.06.08. 15:24:13
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.06.08. 15:10:45
A Virpil T50 az állvánnyal jó csak amit az asztalra tusz rakni (mint egy pillanatszorító), a WarBRD rakható asztalra vagy földre is. A VKB asszem szintén rakható asztalra.
Egyébként szerintem a pillanatszorítós cucc zseniális, asztali joy iragalmatlan kényelmetlen és ha nem a földre rakod akkor teljesen esélytelen. Én megvettem a speedmaster széket amin van joy mount középen de rövidesen rájöttem, hogy az is szar (ekkor még csak a Warthog volt meg). Főleg azzal a bottal, nincs merevítve a fémlap és ahogy húzod a botot az egész mozog, eszméletlen szar.. 😄 Ezután vettem meg a T50-et és a felszerelés is rettentően tetszik. Asszem 10e extra ami nem sok és gyakorlatilag bárhova fel tudod rakni. Van belőle rövid meg hosszú verzió is. Ha extensionnel akarod használni akkor mondjuk a WarBRD valszeg jobb.
A Virpil botokban lehet állítani, hogy nyugalmi helyzetből milyen nehezen tudd kimozdítani illetve a kitérítés / erőkifejtés is változtatható 3 különböző beállítással.. és asszem olyat is tud, hogy nem húzza vissza középre ha helikopterezni is szeretsz. Én a gyári közepesekkel használom, igazából a roll irányt kéne cserélni a gyengébbre mert az kicsit necces és scissors manővereknél eléggé korlátoz, hogy nem tudok gyorsan rántani egyik oldalról a másikra, de ez inkább csak az én lustaságom 😊
A Virpilt lehet asztalra is tenni, vagy már inkább külön SIM sarok kell neki, és a padlóra/tartóra tenni lehet csak, íróasztal szintje alá?
Köszi
Remélem ez is fasza lesz.
A másik dolog amit a WH-ban utáltam, hogy a nyugalmi helyzetből nehéz kitéríteni és gyakorlatilag kis mozgásokat nem tudsz vele csinálni. Hosszabbítással mondjuk sose próbáltam. Köteléket repülni utálok, de tankolásnál kurva sokat számít..
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.06.06. 21:46:55
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha a VR nincs kikapcsolva, akkor a felvétel oylan felbontású lesz, mint a VR felbontása és két oldalt látszik a windóz asztal :/
Amikor csak ilyen kis cucc van, akkor simán feltöltöm a tecsődre. Amúgy a Corel Video Studiot használom, ha kell.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.06. 21:41:54
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.06.06. 21:30:17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami benchmarkot futtat csak (elvileg a Win7-ből ismert élményidexnek megfelelőt), én se igazán hittem benne, hogy segít, ezt találtam guglival...de kipróbáltam őket, mielőtt beposztoltam 😄, a céges laptopban SSD van, egy Windows 10-es virtuál gépen lefuttattam a parancsokat, baja nem lett tőle, de a VM nyilván továbbra is HDD-nek látta a neki kiosztott diszket <#banplz>#banplz>, de annyit láttam, hogy baja nem lesz...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Személyes tapasztalatom nekem erről csak annyi, hogy mikor a második SSD-met beraktam az előző alaplapba, csak feleakkora sebességgel futott, mint a régebbi, és persze rájöttem, hogy a 6 darab SATA csatlakozóból csak 1 darab 6 Gb/s-os, a többi csak 3 Gbites. Ettől függetlenül eddig úgy Win7 mint Win10 alatt azonnal, mindenféle mókolás nélkül SSD-nek ismerte fel a Windows a legolcsóbb Kingston SSD-ket. (két laptopba meg a desktopomba 120 gigást, majd idén májusban a desktopomba egy 480 gigást hajítottam bele, alaplap cserével egybekötve)
A helyedben én ezeket a lépéseket követném (csak feltételezem hogy satás, mert talán vinyóból nincs M.2 meg NVE vagy mifélék vannak manapság SSD-ből - ha mégis, akkor lehet, valami spéci driver kell neki?):
-kis guglizás pontos típussal (ssd detected as hdd windows 10 típus alaplap , vagy ilyesmi kulcsszavakkal), hátha nem te vagy az egyetlen a világban, aki ezzel szopik
-valami hardver-specifikus fórumba, esetleg SSD-specifikus fórumba segítség kérése (pontos típus, alaplap típus, rendszerlemez-e infók megadásával) , eközben:
-ha ez a rendszerlemez is -> minden más SATA eszközt lehúzni, alaplapon 100%-ra biztosnak lenni hogy SATA 6 gigabites csatlakozóra van kötve, ha van belőle több, akkor mindegyiken kipróbálva, hogy csinálja-e
-másik SATA kábellel megnézni
-ha nem az a rendszerlemez, akkor Windowsból formázni
-ha rendszerlemez, és a fentiek nem segítettek, akkor végső esetben még most hogy nincs rendesen "belakva", újrahúzni a Windowst úgy, hogy csak ez az SSD van bekötve
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.06.06. 21:04:05
ITT nézz körül tezsvírem
-Intel Chipset drivert feltetted? (ha Intel chipsetes a lapod....)
-BIOS-ban AHCI módban van a lemezvezérlő, nem IDE/RAID-ben?
-Ha a rendszer SSD-vel van ez a gond, BIOS-ban az legyen az első boot eszköz.
-Parancssorból (adminként futtatva) próbáld ezeket (nyugalom, nem formaT, hanem formaL <#idiota>#idiota> )
winsat formal
vagy
winsat diskformal -drive c
(ha nem a c: meghajtó a problémás, értelemszerűen a meghajtó betűjelét használva)
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.06.06. 13:45:42
www.pumaszallas.hu