Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Király! <#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Egyelőre csak próbálgattam az opciókat, de még nem indítottam DCS-t ezzel. Majd mondom...

Amiről Tom beszélt eggyel visszább, arra válaszoltam erre a kérdéssel. <#kacsint>

Nem a VR élmény a gondom, azzal szerencsére nincs és nem is volt problémám... az alacsony FPS szám zavar. A 45 FPS a 90 Hz-s panelen nekem nagyon darabos. Ez kb jól szemlélteti: LINK

Lassú mozgásnál nincs gond, de a gyors mozgás nekem élvezhetetlen látványt nyújt... 😊

@Razor18: Milyen manual-ra gondolsz? 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.06.20. 23:05:56

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Azt nem tudni, hogy pontosan melyik manualt kapta meg. Simán lehet, hogy te ugyanazt ma már letöltheted a netről is.

www.pumaszallas.hu

Akkor gondolom ezek a manualok NEM az interneten publikusan fellelhető/letölthető változatok lehettek?...

VO101Tom
Ma volt Tischenko pere, egy év és egy nap börtönre ítélték az F-16 manualok csempészéséért, mivel előzetesben ennél többet ült, kiengedték, és elvileg ma repülhet is haza.
US deports Russian convicted of smuggling F-16 manuals

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
No. Ha sikerült, akkor áruld el nekünk (hogy ne kelljen 17 oldalt átnyálazni 😉 ), hogy mit-hol-merre-miért!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Oh, köszi, meg is találtam. Mondjuk a 17 oldalas manual kicsit elkedvetlenít ránézésre, de gondolom ha a lényeget kihámozza az ember, utána már egyszerűbb...

Én a helikopterekkel anno majd egy hetet töltöttem Rift-akklimatizálódással a himbálózás érzete miatt. Elsőre negyed óra után le kellett vennem, éreztem, hogy jön a baj. Ha átültem valami merevszárnyba, elmúlt.

LeonSilver
Nekem semmi ilyen nincs. Se szédülés se semmi. Az elején, amikor megvetztem a riftet, akkor volt talán 2 nap, hogy néha megkeveredett a búrám.

Irigyellek... én iszonyat darabosnak látom! 😊

Razor18: Erre való az Oculus Tray Tool, abban el tudsz menteni profilokat...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.06.20. 20:47:58

www.smart-bus.hu

Viszont jól értem, hogy ezt mindig külön el kell játszani azzal az Oculus Debug Tool-lal és nem is lehet elmenteni, hanem nyitva kell hagyni a debug tool-t amíg játszol végig? Oh boy....

LeonSilver
Engem nem zavar. Egész fasza cucc 😊

Ha kikapcsolja az ASW-t, akkor nem lesznek duplázva a képkockák, vagyis a 45 FPS az nem fog 90-nek látszani folyamatosság terén. Ez annak jó, akinek nem zavaró a 45 FPS egy 90 Hz-s panelen.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Semmi gáz, gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet.

Oh, bocs... elfelejtettem, h nálunk a cégnél még a képfeltöltő site-okat is blokkolja a security policy...

LeonSilver
Ott a képen 😉

De ITT a link a DCS fórumról. A 2524 számú hsz-től van.

Mit is?... <#confused> <#integet2>

LeonSilver
Srácok. Akinek riftje van, az próbálja ki ezt. Nekem első nekifutásra úgy tűnik, hogy tényleg fasza!!

repvez
de ki akar jófej lenni az edével ? 😛<#alien2>
VO101Tom
Mert amit Balu mond, abban nincsenek plusz körök amit esetleg futnod kellene, hogy minden modult egy helyen használj, ED weblapnál előbb a stemen sosem jön modul, legjobb esetben is egyszerre, de inkább később, volt már példa, hogy sokkal később. Én inkább úgy kérdezném, miért használná bárki a steamet, ha ott a közvetlen weblap a fejlesztőkhöz?

Az meg már csak elvi dolog, hogy steam leszed 30%-ot az árból, ha jófej akarsz lenni ED-vel, akkor közvetlen tőlük veszed, így a teljes pénz náluk marad. <#alien>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.06.19. 21:41:28

www.pumaszallas.hu

Másképp mondva, ha nem tudja, bármikor átvihető a non-steam accountra azt jónapot, ha meg igen akkor miért ne használja azt.. 😊
Capt Baloo
Szóval akkor összefoglalva, a steam akár még lehet, hogy pont ugyan azt tudja, mint a nem steam, de semmi garancia rá? 😊
Már kvázi egyszerre jönnek - Tomcat is egyszerre jött ki steamen meg nem steamen, de ha nem is max 1 hét volt az eltérés - ráadásul, ha steamen is veszi, át lehet vezetni a másik account alá, szóval nem nagyon tud rosszul járni 😊
Capt Baloo
Ha egy mód van rá, ne a steames verziót válaszd, hanem a www.digitalcombatsimulator.com -ról töltsd le az alapot és ott vedd meg a modulokat is ami kell. Steamre minden később jön, a Viggenre pl. majdnem egy plusz évet kellett várni, máskor (jellemzően később) vannak és amennyire figyeltem kisebb mértékű akciók stb.
LeonSilver
Sehol. Az alap DCS és az Open beta is ingyenesen letölthető és használható.

INNEN töltsd le.

És azt hol lehet megvásárolni mármint az Open Beta-t?
LeonSilver
Persze. De írja is a modulnál.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.19. 17:42:15

VO101Tom
Tomcat alá openbeta kell nem?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Pedig a DCS World kell alá. És azt is vedd figyelembe, hogy ha ITT megveszed a Kandúrt, akkor: STEAM Incompatible!

Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy a Heatblur F-14 programját ha megvásárolom akkor milyen alapjátékot kell alá telepíteni?
Mert én úgy láttam hogy a DCS World-ot kell de azt letöltöttem a Steamról de nem igazán akar elindulni.
Segítségeteket előre is köszönöm!
macleody
Azért kíváncsi lennék hány lovat nyírtak ki.
<#taps>

LeonSilver
Na igen.. a törökök is tudnak alkotni 😄 Kár, hogy a zs kategóri már nem frissül egy jó ideje.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.18. 12:56:03

PhantomAss
s akkor a lépcsőházban rpg-vel lövöldöző török Rambóról már ne is beszéljünk 😊

GOOBY, pls

LeonSilver
Talán csak ez... (annak idején a zs kategória blogon sok hasonló volt)

LeonSilver
Fél órája ezen röhögök... Egyébként "imádom" ezeket a filmeket.

Ezt elég nehéz überelni...

Haaaa <#alien>

repvez
VO101Tom
Nálam VR-nál kell nyomni egy Windows gomb+Y -t, hogy a sisakról a monitorra adja a "vezérlést (ugyanezzel veszi vissza is), onnantól úgy és azt lehet csinálni mint bármilyen normál programmal. De ez Windowsos HMD, OR-nél nemtom mi van, de biztos arra is van megoldás.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
faszt - működik az MSN is én voltam a barom. De ettől függetlenül a VR-ben nem jó a cucc sajnos. 😞

LeonSilver
De, kilehet tenni monitorra. Csak ha leveszem a VR-t, hogy lássam a monitort, akkor a horneten nem tudok matatni.
Próbáltam azt, hogy automatikusan megcsinálja a JSOW beállításait, de csak a WP koordinátákat csinálja, hiába állítottam át MSN-re.
De egyébként nagyon király a cucc, a koordinátákat hajszálpontosan olvassa be a térképről.
Tök fasza, hogy el is lehet menteni a profilt. Ha a fejlesztők valahogy integrálnák a VR-be... még fizetnék is érte!

Monitorra sem lehet kirakni? :\
LeonSilver
Király a cucc, de VR-hez nem jó 😞
VR-ben az alt+tabra nincs semmi, nem látni a cuccot.

Már érkezik a megoldás hozzád.

repvez
Jah és amíg a megfelelő page van nyitva a ddi/ampcd-n addig akármit csinálhatsz a progi szépen bepötyögi neked, akár felszállás vagy repülés közben is <#nezze>
LeonSilver
<#worship>

Köszi! Kipróbálom!

Elképesztő az emberi találékonyság!

Főnök, esetleg ez segíthet amíg nem jön a Data Cartridge:

DCS Waypoint Editor

Legfrisebb verzió - 0.9.5-beta-1

Tulajdonképpen elindítod párhuzamosan a dcs-vel, F10-ben lepakolod a markereket, ahova a koordinátákat szeretnéd, alt-tab, program behúzza neked és ha a HSI van megnyitva akkor WP-t tudsz írni, ha a JDAM page akkor meg JDAM PP-ket <#taps>