Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha kikapcsolja az ASW-t, akkor nem lesznek duplázva a képkockák, vagyis a 45 FPS az nem fog 90-nek látszani folyamatosság terén. Ez annak jó, akinek nem zavaró a 45 FPS egy 90 Hz-s panelen.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Semmi gáz, gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Oh, bocs... elfelejtettem, h nálunk a cégnél még a képfeltöltő site-okat is blokkolja a security policy...

LeonSilver
Ott a képen ;)

De ITT a link a DCS fórumról. A 2524 számú hsz-től van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mit is?... <#confused> <#integet2>

LeonSilver
Srácok. Akinek riftje van, az próbálja ki ezt. Nekem első nekifutásra úgy tűnik, hogy tényleg fasza!!

repvez
de ki akar jófej lenni az edével ? :P<#alien2>
VO101Tom
Mert amit Balu mond, abban nincsenek plusz körök amit esetleg futnod kellene, hogy minden modult egy helyen használj, ED weblapnál előbb a stemen sosem jön modul, legjobb esetben is egyszerre, de inkább később, volt már példa, hogy sokkal később. Én inkább úgy kérdezném, miért használná bárki a steamet, ha ott a közvetlen weblap a fejlesztőkhöz?

Az meg már csak elvi dolog, hogy steam leszed 30%-ot az árból, ha jófej akarsz lenni ED-vel, akkor közvetlen tőlük veszed, így a teljes pénz náluk marad. <#alien>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.06.19. 21:41:28

www.pumaszallas.hu

Másképp mondva, ha nem tudja, bármikor átvihető a non-steam accountra azt jónapot, ha meg igen akkor miért ne használja azt.. :)
Capt Baloo
Szóval akkor összefoglalva, a steam akár még lehet, hogy pont ugyan azt tudja, mint a nem steam, de semmi garancia rá? :)
Már kvázi egyszerre jönnek - Tomcat is egyszerre jött ki steamen meg nem steamen, de ha nem is max 1 hét volt az eltérés - ráadásul, ha steamen is veszi, át lehet vezetni a másik account alá, szóval nem nagyon tud rosszul járni :)
Capt Baloo
Ha egy mód van rá, ne a steames verziót válaszd, hanem a www.digitalcombatsimulator.com -ról töltsd le az alapot és ott vedd meg a modulokat is ami kell. Steamre minden később jön, a Viggenre pl. majdnem egy plusz évet kellett várni, máskor (jellemzően később) vannak és amennyire figyeltem kisebb mértékű akciók stb.
LeonSilver
Sehol. Az alap DCS és az Open beta is ingyenesen letölthető és használható.

INNEN töltsd le.

És azt hol lehet megvásárolni mármint az Open Beta-t?
LeonSilver
Persze. De írja is a modulnál.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.19. 17:42:15

VO101Tom
Tomcat alá openbeta kell nem?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Pedig a DCS World kell alá. És azt is vedd figyelembe, hogy ha ITT megveszed a Kandúrt, akkor: STEAM Incompatible!

Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy a Heatblur F-14 programját ha megvásárolom akkor milyen alapjátékot kell alá telepíteni?
Mert én úgy láttam hogy a DCS World-ot kell de azt letöltöttem a Steamról de nem igazán akar elindulni.
Segítségeteket előre is köszönöm!
macleody
Azért kíváncsi lennék hány lovat nyírtak ki.
<#taps>

LeonSilver
Na igen.. a törökök is tudnak alkotni :D Kár, hogy a zs kategóri már nem frissül egy jó ideje.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.18. 12:56:03

PhantomAss
s akkor a lépcsőházban rpg-vel lövöldöző török Rambóról már ne is beszéljünk :)
//www.youtube.com/embed/3l72gxO2l2E

GOOBY, pls

LeonSilver
Talán csak ez... (annak idején a zs kategória blogon sok hasonló volt)

//www.youtube.com/embed/6QZ8o25u3Xo

LeonSilver
Fél órája ezen röhögök... Egyébként "imádom" ezeket a filmeket.

Ezt elég nehéz überelni...

//www.youtube.com/embed/Yz_mPjPIwSQ

Haaaa <#alien>

repvez
//www.youtube.com/embed/CvhJnD-AHOo
VO101Tom
Nálam VR-nál kell nyomni egy Windows gomb+Y -t, hogy a sisakról a monitorra adja a "vezérlést (ugyanezzel veszi vissza is), onnantól úgy és azt lehet csinálni mint bármilyen normál programmal. De ez Windowsos HMD, OR-nél nemtom mi van, de biztos arra is van megoldás.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
faszt - működik az MSN is én voltam a barom. De ettől függetlenül a VR-ben nem jó a cucc sajnos. :(

LeonSilver
De, kilehet tenni monitorra. Csak ha leveszem a VR-t, hogy lássam a monitort, akkor a horneten nem tudok matatni.
Próbáltam azt, hogy automatikusan megcsinálja a JSOW beállításait, de csak a WP koordinátákat csinálja, hiába állítottam át MSN-re.
De egyébként nagyon király a cucc, a koordinátákat hajszálpontosan olvassa be a térképről.
Tök fasza, hogy el is lehet menteni a profilt. Ha a fejlesztők valahogy integrálnák a VR-be... még fizetnék is érte!

Monitorra sem lehet kirakni? :\
LeonSilver
Király a cucc, de VR-hez nem jó :(
VR-ben az alt+tabra nincs semmi, nem látni a cuccot.

Már érkezik a megoldás hozzád.

repvez
//www.youtube.com/embed/B2LQXXDoaW4
Jah és amíg a megfelelő page van nyitva a ddi/ampcd-n addig akármit csinálhatsz a progi szépen bepötyögi neked, akár felszállás vagy repülés közben is <#nezze>
LeonSilver
<#worship>

Köszi! Kipróbálom!

Elképesztő az emberi találékonyság!

Főnök, esetleg ez segíthet amíg nem jön a Data Cartridge:

DCS Waypoint Editor

Legfrisebb verzió - 0.9.5-beta-1

Tulajdonképpen elindítod párhuzamosan a dcs-vel, F10-ben lepakolod a markereket, ahova a koordinátákat szeretnéd, alt-tab, program behúzza neked és ha a HSI van megnyitva akkor WP-t tudsz írni, ha a JDAM page akkor meg JDAM PP-ket <#taps>
LeonSilver
Mondjuk VR-el megint lesz egy kis gond, mert a pontos koordinátákhoz go,bokat kellene nyomogatni... fakk.

LeonSilver
Fergeteges ez a JSOW!

LeonSilver
Írd meg a címedet és elpostázom a jövő héten valamikor.
A vasdarabért nem kell fizetni :) csak a postáért. Ha odaér a cucc.

Engem érdekelne Papa!

Ka-50

LeonSilver
A fekete gazdára talált. A szürke még várja megértő, szerető gazdáját.

LeonSilver
<#eljen>

Köszönöm a felajánlást, a matekot privátban elintézzük... <#integet2>

PhantomAss
Wolfhbg gyártotta le az egészet, én kértem hogy pinpongütőset csináljon :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.06.15. 14:04:10

GOOBY, pls

LeonSilver
Egyébként bárki kérheti, nincs rá szükségem...

LeonSilver
Nekem van lewgyártva kettő darab (ping valamint pong ütő-szerű bizbasz. egyik fekete, amásik szürke fémszínű). Odaadom ha kell és ha Szombathely környékén lakozol. Postára is adhatom ha kell.

Pöpec ! A pingpongütő alakú világosszürke felfogatódarab is saját gyártmány?

PhantomAss
Csináltattam egy asztalra szerelhető tartót aminek a felfogatója egyezik a warthog alapjával

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.06.15. 09:15:05

GOOBY, pls

Mihez van rögzítve a stick kör alakú talpa?

LeonSilver
Most a peccs után jó.